Hej då valpar

I måndags kom mamma med bilen till jobbet... hon och brorsan hade lastat in valparna i transport burar. Det var ett jäkla liv och iväg bar det mot veterinären. Tyvärr vart det trafikbildning så det tog ett tag att komma fram. Stackars Gipsy hade kräkts ner sig och James och två av tjejerna hade också kräkts. Trots det så fick vi en, en gång mycket beröm för våra fina och välmående valpar. Veterinären var också imponerad att vi hade fått alla sålda då det är så dålig marknad och många har svårt i år att sälja sina små.  Men vi har tur som har hittat såna fina familjer.
 
Stackars Ellie har fått vitamin brist efter valparna så när jag skulle rycka henne lossnade all päls jätte lätt. Slutade med att hon nu är kal på ryggen :( Men veterinären sa att det händer ibland med tikar som har valpar och att det kommer växa ut och bli bra igen. Tydligen har hår säckarna lagt sig i en vilofas.

Efter veterinären var det raka vägen hem och bada av valpar. Sen kom två familjer för att hämta sina valpar.. så nu är det bara 6 kvar :( Men det var kul att se familjerna och hur glada och förväntansfulla de var :) Så nu är båda tigersyskonen borta.


Igår kom en och hämtade lilla Mary och idag åkte Bella och Amelia. Så nu har vi bara tre kvar som väntar på

Att bli hämtade.

I morgon kommer Sofia och Diesel våra familjer och vi ska ha grillkväll och sen tar Sofia med sig lilla Gipsy hem.

Eller kanske man ska säga stora Gipsy :P


Kram på er


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0