Från Alvik till Hässelby

Sommarens vandring 2011 från Alvik till Hässelby är nu avklarad. Tack Sofia och Diesel för en underbar dag :D Pixie och jag är helt slut och mina fötter ska vi inte tala om. Det tog nästan 7timmar men väll värt det ;)

Vi har både möt en snok, padda, katter och Korpar. Ja en Korp familj, såg tre stycken som har flyttat in i skogen vid Kaananbadet. Tydligen har de väldigt goda sopor där :P Jag var beredd att skydda Pixie men de var inte intresserade av henne som tur var. De brydde sig bara om soporna och satt sen i stora trädet vid parkeringsplatsen.

Vi gjorde så klart ett stopp vid Tempo som alltid för att köpa Cola *jaaay* Det var jätte skönt att bara ha med en varsin hund och jag tror de kände lika dant. De har badat, mest Diesel. Pixie har busat med sin boll och försökt hitta så många godisstenar som möjligt.

Vid Åkermyntan bestämde vi oss för att ge upp och ta bussen sista biten. Vi stannade hos mamma och pappa för lite mat och sen åkte vi hem.

Nu ska vi ta ett bad och sen sova för i morgon ska vi jobba ;)
Kram och God Natt ♥



































Kommentarer
Postat av: Sofia

Vad fina bilderna blev :D Den när Diesel slickar sig om nosen tycker jag var finast ;) Min sötnos <3 Tack själva för det roliga sällskapet, nu ska vi vila upp oss till nästa sommar ;P

2011-07-11 @ 09:53:04
URL: http://dieselbabe.blogg.se/
Postat av: Lollo

Ja och det blir fler på FA sen ;) Låter bra Låååång vila .....

2011-07-11 @ 13:48:49
URL: http://fwww.airypixie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0