Valpträff på hundön

Ställde klockan i morse på 9.30 för att ta ut hundarna. Min syster hade lämnat av Fjant igår då hon  inte kunde närvara på hundträffen. De fick rastas i ca 45min innan vi begav oss tillbaka för att packa in det sista i bilden. Mamma hade en massa saker att fixa så jag trodde nästan att vi skulle komma försent.... jätte bra att de som fixar träffen kommer sist usch men som tur var kom vi i tid trots att jag körde :) När vi kom fram visste hundarna exakt var vi var och alla stod de ivriga att få gå ut till ön. Ellies familj som kom bestod av första maken "Snobben", deras dotter Dixie och sonen Chippen Sen andra maken "Fjant" och från deras första kull sonen Simba, andra kullen sönerna Ozzy och Timba och sista kullen sönerna Hippie, Gizmo och döttrarna Kitty, Sally, Lilian och Wirma. Det blev en massa bus och där fanns så klart en massa andra hundar att hälsa på och busa med. Det var jätte kul att se dem igen och hur stora och vackra de har blivit.

Första kullen f.v Pappa Snobben, Mamma Elvira, sonen Chippen och dotter Dixie.


Fjant visar upp sin snygga pose


Klassträff

I lördags stängde mamma in alla hundarna till mig när jag sov... de skulle bort. jag fick inte fortsätta sova för Woody hoppade upp och ner på min rygg. Vi gick ut på promenad i en timme.... Pixie och Woody rusade runt och lekte tafatt. Sen började jag städa hemma och dammsuga av huset. När de var klart var det dags att köpa mat till klassträffen som jag skulle på lite senare. Bad Sofia hålla mig sällskap och få lite smakråd om klädseln, vi gick en runda med hundarna innan jag skulle till bussen.

Lita aldrig på Internet tiderna... det stod att bussen skulle gå 17.16.. vi kom fram 17.12 då såg vi två bussar lämna hållplatsen lite innan vi han fram. men jag brydde mig inte det stod ju att det skulle komma en 17 över. Men jag visste samtidigt att bussarna bara går var 30min. Så vi väntade när klockan var 17.30 vart jag riktigt orolig som tur var stannade Sofia kvar. Då kollade jag på tiderna vid bussen där stod det 17.11. Usch den hade redan gått och nästa skulle gå 17.41. Varför skriva 17.16 i så fall på Internet. Så jag missade så klart mitt tåg men jag kom ju fram till slut och som tur var väntade Åsa på mig så vi kunde gå tillsammans.

Det var jätte kul att träffa alla igen även om inte alla var där :P Så de som var där var det kul att träffa ;) Vi åt vår matsäck och alla berättade vad de gjorde och hur de bodde. Sen hade vi frågesport om våra tre år på gymnasiet. Det var jätte kul men vår grupp kom näst sist :( Sen var det tänkt att jag skulle åka hem då jag hade valpträff idag. men de andra lyckades övertala mig att följa med in till stan, vilket jag inte ångrar nu i efterhand :)
Men jag var hemma till 14.00 och kunde sova ett tag innan jag skulle upp igen.


Hippe får ny frisyr

Det var fullt idag på bussen när vi skulle åka hem så vi fick stå nästan hela vägen. Sen satte vi oss på en sten och väntade på Sofia och Hippe. Hippe var jätte söt han var ny badad och fönad och såg jätte fluffig ut. hemma hos mig tog jag fram rakmaskinen då vi skulle raka ner Hippe... det är ju så varmt för honom i den långa pälsen. Det var inte så roligt tyckte Hippe men med lite gnäll och mycket beslutsamhet lyckades vi få fram en riktigt häftig hund :) Jag missade att ta bilder före klippningen. Men vi tog en promenad med hundarna efteråt och då blev det en del bilder på den nya Hippie ;)


5 dagar sen                                                                                  Ny rakad









Ingen växel :(

Gud va pinsamt det är när växeln börjar ta slut i kassan! Ni som jobbar i små butiker vet nog vad jag menar. Det händer ju inte alltid... men just idag tog alla mina 20 och 50 lappar slut. Eftersom jag jobbar ensam så kan man inte bara gå och växla när man vill och det var ju så klart kö till Coop Extra så jag fick vänta en stund. Då kom ju så klart en kund in som bara hade 100lappar... jag fick sitta och räkna upp 5kronor hur pinsamt är inte det. Ännu pinsammare är när 5or och 10or är slut och de ska ha tillbaka 9kr då får du räkna upp enkronor. Nej usch jag vet ju själv hur sur man blir när man får en massa mynt tillbaka. Men nu har jag varit och fixat ny växel så jag klarar mig ett tag till :)

Regnig dag

Idag har jag jobbat fram till 14.00 och sedan varit hos läkaren för att ta blodprov. Vädret har varit jätte tråkigt så hundarna fick ha sina regntäcken på sig. Snart ska jag ut med hundarna igen... usch får se till att söka skydd bland träden. 

Agility och hysteri

kl.18.30 började agility träningen... men vi var endast tre där fram till kl.19.00 då kom alla andra. Ellie var jätte duktig men slarvade lite med slalomen och försökte hoppa över ett håll. Men sen fixade hon det jätte bra. Det bästa hon vet är A-hindret.. tror det är för att hon kommer så högt upp där :) Pixie var som vanligt hyper och svår att få kontakt med. Hon hoppade högt över hindret och däcket tog hon på en gång utan att jag visat hur det går till. Hela träningen gick mer ut på att försöka lugna ner henne vid hinderna en att koncentrera sig på hur varje hinder utförs. För henne är det mer, ok mamma nu ska vi busa ge mig godiset, skäll med mig oj där var ett hinder jag hoppar väll över det då oj jag fick godis va kul undrar varför? :P Så i slutet tränade jag lydnad med henne och agility med Ellie.

Kl.20.00 kom Sofia med Diesel och Hippe... jag konstaterade att mina hade jobbat klart för idag och bad att få gå. Jag ställde in några hinder efter mig så det inte skulle bli så mycket för de andra och sen smet vi iväg på en promenad.

Vi gick lite nya vägar den här gången och kom faktiskt bort oss ett tag men då följde vi bara ljudet av bilar och hittade tillbaka igen :) Vi stannade till vid Gulsippan och åkte lite linbana med hundarna och lite senare stannade vi till vid en lekplats och testade på några snurrpinar vet inte vad de heter och en jätte rolig sak som man sitter på varsin ände och snurrar med :)

Pixie och Hippe busade en massa. Hippe ville klä av Pixie medan Pixie ville sätta igång på direkten med juckandet :P
Till slut lugnade de ner sig. Vi stannade och pratade lite till innan vi skildes åt.

När vi stod och pratade kom min gamla granne förbi med sina tre sheltisar de skällde åt våra hundar och Pixie skällde tillbaka. När vi sedan gick hemåt kom vi ikapp honom och det vart ett himla liv på hans hundar. Jag hälsade på gubben och sa åt hundarna att känner ni inte igen era gamla kompisar. Då lät han sina hundar komma fram för att hälsa först såg det ut att gå bra och de nosade ivrigt på varandra men rätt som det var högg hans äldsta tik efter Ellie som snabbt högg tillbaka i luften. Jag tog snabbt undan mina hundar och fick dem lugna men hans var helt hysteriska. Så jag gick lugnt vidare med mina så han kunde få lugna ner sina hundar i lugn och ro.


Lite bilder

Väntan på träning
    

Ellie kör Däcket och A-hindret




Promenaden


Vi leker lite

Rymmare



Mamma kom till butiken för att hämta upp mig. Först kom hon instormande och kastade in Woody medan hon pratade om att hon måste skynda sig till banken innan de stänger. Hon försvann och jag blev en hund rikare :P Men den busen hoppade över muren jag gjort och började kolla igenom butiken istället. Två gånger rymde han så jag fick sätta upp ett extra lager med kattsand.

Innan vi åkte hem köpte jag med mig SubWay mackor till mig och brorsan..... jag har ju inte ätit på hela dagen så jag var rätt hungrig. Vi åt mackorna vid teven och brorsan satte på Disney Channel... måste erkänna att jag också gillar Disneys barnprogram :)

Nu ska jag, Pixie och Ellie snart gå iväg till brukshundsklubben för att träna lite agility. Rapporterar om det lite senare, kanske kan ta några bilder också ;) Jag älskar min kamera ♥
Kram


Tre döttrar

Jag fick precis höra att Fjants valpar har kommit... det vart tre mörka tikar. Grattis pappa Fjant och mamma Diva :D

Hundarnas jobb

Nu är jag på jobbet och fixar runt på hyllorna medan jag lyssnar på rixfm :) Båda hundarna kollar efter mig när jag går över muren som består av kattsand. Kommer det någon kund börjar de skälla och ställa sig på bakbenen. Jag går dit för att tysta ner dem. När jag drar första benet över muren börjar de hoppa upp på det... när jag är helt över viftar både svans och kropp och sedan springer de för att vissa något. pixie vill leka och springer till sin korg Ellie sträcker på sig och vill bara ha uppmärksamhet. Jag smeker henne över huvudet och hon njuter sen tar jag tag i ena leksaken och börjar leka med Pixie. Hon är så glad och upphetsad... ibland tror jag att hon inte får någon luft då hon låter som en liten gris när hon hoppar efter leksaken. Vi slutar leka och jag kollar ut på människorna som passerar affären. Hundarna läger sig till rätta, Ellie kliar sig på benet medan Pixie somnar.

Ja lite så ser vår dag på jobbet ut :)

Just nu fick Pixie besök av sin 8månaders Tibbe kompis :) Oj vilken fart det vart på Pixie. Hon försökte få honom att jaga henne. Han sprang efter henne och slog med tassarna men sprang sen snabbt till husses ben för att söka skydd. Så höll de på ett tag tills båda tröttnade. Stackars Ellie fick ligga bakom kassan och vänta... hon var mycket upprörd och morrade i protest en stund. Men jag vet att hon kan vara lite framfusig och den vovven tyckte hon var lite läskig föra gången de träffades. Men Pixie hade det roligt, just nu står hon och äter av de sista bitarna i skålen.

Nu ska vi fortsätta jobba :)
Kram


Sparkas inte

I natt hade jag svårt att sova så de vart bara 4timmars sömn :( Sen skulle jag gå långdag på jobbet. Men som tur var piggnade jag till i alla fall. Vi hade besök av lite barn som skulle hälsa på Pixie.

När det var dags att åka hem gick jag över till blomsterbutiken för att köpa blommorr till mamma, det är så roligt att ge bort. Min chef som då tog över efter mig öppnade muren så Pixie fick bråttom ut och kom skuttande för att möta mig. Vad gör du här frågade jag henne. Hon bara viftade på svansen och satte sig ner. Sen ser jag Ellie komma farande över golvet. Vad gör du fy dig gå tillbaka ropar jag åt henne. Hon vände blixtsnabbt och sprang tillbaka. Sen satte hon sig precis innanför butiken och bara stirrade åt mitt håll..... lilla älskling va duktig du kan vara :)

När vi väntade på bussen stod vi i kö som vi alltid gör. Då är det en ung tjej som är gravid som går fram och tillbaka mot kön. När sedan bussen rullar in börjar jag följa kön mot bussens ingång och Pixie var lite före mig. När det är våran tur att stiga på och Pixie börjar röra sig framåt kommer tjejen och sparkar till Pixie vänder sig lite om och glor och går snabbt på bussen. Snacka om att jag vart sur. Nog för att hon var gravid men man tränger sig inte och man sparkar absolut inte på en levande varelse. Som tur var fick hon ingen skada, men jag blängde surt på henne när vi gick förbi där hon satt. Jag kan inte fatta att vissa är så hjärtlösa och Pixie som är så liten och svag det kunde ju ha gått illa :(

Hemma började hundarna leka och jag satte mig för att äta. Sen åkte jag iväg med pappa för att övningsköra.

Lite bilder under kvällen

 




Charmbild

Idag lånade jag mammas kamera så vissa bilder kan vara lite halvsuddiga

Här är dagens charmbild på Pixie

Från Alvik Till Hässelby

Idag när jag var ute med hundarna fick jag en rolig ide om en långpromenad och sms Sofia. När jag hade sprungit hem och packat gick jag med hundarna till Sofia. Där berättade jag min plan. Vi skulle ta oss kommunalt till Alvik och sen gå därifrån längst stranden hela vägen tillbaka. Vi startade kl.13.30 hos Sofia och det bar av först med buss och sen med tunnelbana mot Alvik. Vi fick en massa uppmärksamhet... tänk er fem hundar och två människor. Vi började vår långa vandring... hundarna njöt i början men blev snabbt varma så vi gjorde lite stopp på vägen vid stränderna så att hundarna kunde svalka sig och dricka, men vi var noga med att se till så det inte fanns alger i närheten. Själva höll vi på att törsta ihjäl, efter ca 3timmar hittade vi vår första affär så vi kunde köpa dricka. Hippie som bara är en valp fick vi turas om att bära då han inte orkar eller får gå så långt. Jag kan rekommendera denna promenad för er som vill gå långt och ha en massa fint att titta på längst vägen. När vi var framme vid Hässelby Strand orkade vi inte längre och tog därför bussen sista biten... hundarna slocknade direkt när vi hade satt oss. Jag gick av vid Sofias hållplats och kom då på att den bussen stannade nästan vid mitt hus... men jag orkade inte bli sur över det utan gick med hundarna sista biten. Vi var hemma kl.19.50. Nu är vi helt slut och jag ska göra mig i ordning för sängen.

På Tunnelbanan till Alvik


Pixie kollar utsikten                           Hippie får åka i min väska                Ellie står på en mur


Maskros Äng


Hundlek


Hundbad


Väntar på bussen                                 Hundarna slocknar


På väg hem från Sofia




Utställning

Idag gick jag mamma och hundarna upp tidigt, vi skulle på utställning med Woody. Men då också endast drop in eftersom han inte får ställas i Sverige, han är ju två färgad. En vän till mig som har pudel uppfödning tipsade oss´och vi tyckte det kunde vara kul med en bedömning på honom även om han inte får tävla. Så när vi kom dit så gick vi raka vägen till henne för att fråga hur det gick till. Jag har ju lite erfarenhet då jag har ställt ut min fasters sheltisar. Men det är lite annat man måste tänka på med pudel. Hon hjälpte oss även att fin putsa honom innan han skulle in i ringen. På utställningen fanns en massa olika raser men mest pudlar. Alla tyckte det var jätte häftigt att Woody är black and tan. En tjej som jag tror jobbar för en hundtidning bad att få fota honom. Sen ville mamma att jag visade upp honom i ringen. Det gick jätte bra men domaren tjatade om att jag måste träna honom på tandvisning. Men han är tränad på det men hon skrämde honom genom att hålla fast honom i nacken först för att kunna hålla upp mungipan med den andra handen. Inte konstigt att han tyckte det var obehagligt. När det var klart gick vi runt och kollade försäljningen men hittade inget kul. Vi stannade i Farsta och delade på en tonfisksallad som var jätte god och jag köpte även två filmer Beverly Hills Chihuahua och Twilight. Sen bar det av hemåt där vi satte oss ner i vardagsrummet och kollade på Beverly Hills Chihuahua. Pixie var inte intresserad så hon somnade. Ellie skällde lite när de i tven skällde, själv grät jag av lycka i slutet.




Här är lite bilder från dagen





Tre = En

Igår började jag jobba 16.00. Först skulle jag hem och hämta Pixie och Ellie eftersom jag hade varit inne i stan. Sen fick jag springa med hundarna för att hinna med bussen. Där var det så klart nästan fullt men vi hittade en plats längre bak bredvid en yngre kille. Ellie skulle så klart in under sätena och lägga sig så hon piskade till killens ben, de vart lite jobbigt så jag försökte få henne att ligga så hon inte stötte emot honom då han hade kort byxor och verkade inte så road av att ha henne mot benet. Men det gick bra och hon la sig till rätta... Pixie har aldrig några problem eftersom hon hoppar upp i knäet och lägger sig. Jag tycker endå vi är duktiga som endast tar ett säte på tre personer. Så ingen kan ju klaga på att vi tar upp för mycket plats. Hundarna vet sen exakt när vi ska av. När de ropar upp Vällingby i högtalarna reser sig Ellie och gäspar medan Pixie kastar sig upp och trampar med tassarna i mitt knä medan och gnäller och viftar på svansen. Samma sak när vi ska hem så jag behöver inte vara orolig om jag skulle somna.


Pixie visar var vi jobbar


Här ligger vi och vilar


Sofia kommer med Diesel och Ellies son Hippie


Efter jobbet så tog vi bussen till Johannelundstippen för att sedan gå därifrån med hundarna hela vägen hem.
Det tog 2,5timme.

Bilderna från affären vart jätte dåliga. Min kamera cpade sig och allt vart suddigt och grötigt. Men här är några cp bilder i alla fall ;)





Jogga

Idag var jag duktig... vaknade tidigt för att jogga med hundarna en timme och sen göra mig i ordning för jobbet. Det var jätte skönt ute och hundarna njöt. Tyvärr dök molnen upp och även små skurar så den lyckan försvann fort. Men jag skulle ju endå jobba och då är man ju inne.

Köpte ett hopprep på Stadium... provade det när jag kom hem. Det är ju super kul men jätte jobbigt (eller är det jag som är otränad :P). Det ska bli kul träning att hoppa hopprep någon timme varje dag.

Vill passa på att  berätta om hundarnas bärnstenshalsband som nu har suttit på i över 2veckor, har inte sätt en skymt av några fästingar. Hoppas det håller i sig :D


Mormors snopp kaktus



Den har fått utslag


Bilder

Lite andra bilder från Iggesund

Mormors blommor på balkongen



Lite ute bilder med hundarna


Här kan ni även skymta att hundarna har fått en varsin militär scarf, på dem står det olika texter.

Pixie - "No Mercy" - då hon skäller ut och sätter på allt och alla :P
Elvira - "Spårexpert" - då hon jämt har nosen i baken och lyckas hitta de mest underliga sakerna X)
Woody - "Airborne" - då han har svårt att hålla alla fyra tassar på marken ;)
Fjant - "Special Forces" - då han alltid finns där för sina kamrater om det behövs :)

Nere vid vattnet

Vi begav oss ner till vattnet med hundarna. Först hälsade vi på hos mormors väninna och sen åkte vi ner till campingen.

Vi tog först en fika... de andra tog kaffe och glass. Själv valde jag cola och daimstrut... man måste ju få lyxa till det lite när man är borta. Tyvärr var vädret inte så bra... de var blåsigt och kom små skurar lite då och då. Men vi överlevde.


Nere på stranden vart det full fart


Moppe struntade i de andra och sprang runt för sig själv



Vi fick en bra bild på alla hundarna samlade... men sen tröttnade Moppe.



Min syster bestämer sig för att få upp hundarna i lek så jag kan få lite fart bilder


Så här blev resultatet


Hundarna däckade direkt när vi kom hem


Tävling & Dog Walk

Andra dagen hos mormor skulle vi på jippo i en hund & katt butik. Den var otroligt fin och personalen var jätte trevlig. De hade en tävling om kommunens charmigast hund, så vi deltog så klart också med våra vovvar. En proffs fotograf var där för att fota alla deltagarna. Efteråt hade de "Dog Walk" då hundarna visade upp sina snygga kläder på röda mattan. Jag hittade två jätte fina tröjor till Pixie men tyvärr var de för små och hon som stickat dem finns inte längre. Jätte tråkigt :( Men det blev lite hundgodis i alla fall som alla hundarna älskar.

Ni kan gå in och kolla bilder på butiken, tävlingen och en massa annat på www.helenshundcenter.dinstudio.se

På väg mot butiken


Moppe kollar sig omkring


Så här fint var det i butiken med snygga glasmontarar


Här fotar de, men ljuset bråkade under Fjants fotning så de byter ljus


Men nu fotar de igen och den här gången är det Moppes tur... men han vill hellre smita ut.


DOG WALK






När allt var över hittde vi en skål med vatten utanför... eller Fjant gjorde det och de nadra hakade på. För er som inte vet det är Fjant min systers hund han är en blandning av Powder Puff och Pudel.

Här slafasr de i sig av vattnet



Trötta hundar och människor gick sen hemåt för att vila



DVD krångel

Vi tog med dvd filmer som mormor ville se. Tyvärr kronglade det... När vi satte på dvdn visades allt på svart-vit. Vi trodde det var boxern som spökade så mamma ringde och skällde ut bolaget. Så de skickade en ny till slutet av veckan. Men vi kom sen fram till att det var fel på dvden. Det vart en massa krångel och mamma var den som fick jobba.


Dator - hemskt

En hel vecka utan dator... usch hemskt. Men jag måste säga att jag inte har saknat den under själv veckan då jag haft det jätte mysigt hos mormor. Det är nog inte riktigt det att man saknar den utan att man vet att det väntar en massa arbete på den när man kommer tillbaka som mail, hemsida osv.

Tröttsam dag

I natt la jag mig inte förens vid 3.15... satt uppe och jobbade med den nya hemsidan. Har man fått en ide så vill man gärna genomföra den så fort som möjligt. Satt uppe till 2.30 igår och började med den... hoppas på att den ska bli klar idag. När jag väll jobbar med hemsidan försvinner tiden helt... så när jag tror jag bara har suttit i en timme har jag varit där i fyra timmar.

Lite sömn och sen upp tidigt för att åka till jobbet. Hundarna var i alla fall pigga och drog glatt med mig mot bussen. Nu står jag här i butiken och tar emot kunder... Elvira ligger på golvet och Pixie i sin korg.

När jag kommer hem ska jag göra rent till Werewolf och Band-Ita, jobba lite på hemsidan och sen packa. Jag åker till mormor i Iggesund i morgon och är borta i en vecka. Då kommer jag inte kunna skriva något på bloggen då hon inte har internet. Det blir jag, mamma, syrran och 4hundar som åker. När vi kommer dit så har vi mormor och hennes hund där... så vi blir fyra personer och 5hundar som ska trängas i en 2.a, men kul kommer det att bli.

Får se om jag hinner skriva något ikväll.
Kram på er


Choklad - Livshotande men så gott

Ja säg den människa som inte gillar choklad... antalet är minimal. Men för våra vänner är det livshotande. Värst är choklad med högt kakaoinnehåll tex mörk choklad. För i kakaon finns ämnet theobromin som kan orsaka dödsfall för vår vän. En 100g mörk chokladkaka kan vara tillräckligt för att förgifta en liten hund, men skulle det slinka ner tex en pralin så är det ingen fara.

Mjölkchoklad och ljus choklad innehåller mindre mängder theobromin och är därför inte lika giftiga men det är endå säkrast att inte ge hunden choklad. Om du misstänker att din hund har fått i sig för stor mängd choklad så kontakta Giftinformationscentralen eller ett djursjukhus/djurkliniken så hjälper de dig.

Efter ca 12timmar kan man se de första symtomen om en hund är förgiftad så som kräkningar, oro, skakningar, muskelspasmer, kramper, kraftigt ökad törst, rytmstörningar på hjärtat m.m.


Bärnstenshalsband

Nu har Ellie och Pixies fästinghalsband anlänt, vi ska prova bärnstenshalsband. Det är helt gift fritt, vattenresistent, lämplig för alla åldrar, fungerar direkt, behåller funktionen för evigt, billigast i längden och ser utöver allt detta väldigt vacker ut. Halsbandet som du nog har listat ut består av bärnsten som får en statiskt laddning när den gnids mot hundens päls. Hundar känner inte av laddningen men fästingarna tackar gärna nej när hunden bär bärnsten.

I slutet av sommarn kommer jag skriva om det har fungerat ;)

Pixie - 23cm med bara bärnsten och en extra bärnstens länk med en silverfolierat hjärta


Elvira - 40cm med länkar av bärnsten och en extra bärnstens länk med en silverfolierat hjärta

Finaste Tjejerna

Min älsklingar... la ihop två bilder och fick denna fina bild på mina älsklingar.


Tuggar & Skvätter

Werewolf tuggade sönder påsen till höet. Får väll skylla mig själv då jag ställt det där han kommer åt. Sen började han krypa under sängen och hoppa upp på madrassen som ligger under, vart rädd att han skulle kissa. Så nu har jag satt upp staket och tagit bort höet... mer utrymme för honom men säkrare för mig ;) Det blir lättare att hålla rent också.



Hundförnedring

Igår efter att vi klippt Woody åkte vi till Vällingby för att köpa glass. Vi hämtade först upp syrran och Fjant. Sen lämnade vi in dem till min bror som jobbade. Jag mådde inge bra då jag fortfarande har fått någon pollenreaktion så jag stannade hos brorsan sen medan mamma och syrran gick och handlade. Då passade jag på att skoja lite med våra två fyrfotade killar ;) Så jag klädde upp dem i tjejkläder.... gissa hur förvånade de var när de kom tillbaka och fick se sina små pojkar  klädda i klänningar. Stackars Fjant och Woody kände sig förnedrade i sina kläder. I alla fall Fjant såg ut att vilja springa och göma sig, Woody brydde sig inte så mycket. Tur att ingen fyrfotad kund kom förbi :P






Pudelklippning

Igår åte vi till Skogås för att få Woody Pudel klippt. Så här blev resultatet Tack Leone


RSS 2.0