42tum

Jag och syrran åkte till Heron City igår för att kolla in Mediamarkt. Så klart kollade jag filmer och det vart några som följde med hem ;) Men vi åkte dit för att kolla på tv och se vad de hade för priser. Det slutade med att vi staplade ut med en 42tumare ;) Det gick inte fort och tur hade vi att den fick precis plats i baksätet. Sen var det bara att åka hem och sätta upp den nya tven. Den gamla var som en tegelsten och vi höll nästan på att tappa den, som tur var lyckades vi få ner den säkert på golvet... tur det annars hade den väll åkt ner till grannen :P Det blev jätte bra och vi satte på en av de nya filmerna "Arthur och maltazard" för att inviga den ;) Sen har jag köpt Hatchiko.... hååå säger jag längtar efter att få kolla ;)

Misslyckad

Igår fick Fjant följa med till jobbet :) Det vart en ganska lugn dag. När vi kom hem så satte jag mig vid datorn och alla tre kröp upp och la sig i sängen ;) När min syter kom hem så kände jag för att baka. Det var min första gång i lägenhetn och eftersom det var gasspis så felberäknade jag tiden så kladdkakan vart en sockerkaka :(

Idag på morgonen så tog min syster ut Pixie så jag fick sovmorgon Tack :D Jag gjorde ett nytt försök med kladkakan och den här gången gick det "skam den som ger sig" :P Glömde säga att Honey följde min syster hem igår då mina föräldrar skulle dansa. Så hon följde med till jobbet där mamma hämtade upp henne. Träffade även en bekant från Vällingby brukshundsklubb på tunnelbanan till jobbet, vi pratade på en massa om hundarna och agility. Så på söndag tänkte jag dra till brukshundsklubben och träna agility med Pixie, tänkte även låna med mig Fjant... man vill ju ha en med sig som redan kan *hehe*.

Igår efter jobbet :)


Mysgos

Oj nu var det länge sedan man skrev... ja men nu är jag här igen ;) Mycket har hänt i veckan, ska försöka lista upp lite.

* Syrran flyttar in med hunden Fjant och katten Benjamin.
* Kaninen flyttar ut på balkongen och marsvinet får tillbaka sitt gammla hem och blir inflyttad i mitt rum.
* Mitt rum får en ommöblering.
* Jag får lagad mat av min syster och har nu fullt i kylskåpet *tack* :D

Idag hälsade Pixie och jag på hos min syster på hennes jobb. Hon jobbar på Sea Hund och Katt vid Kungens Kurva, ett väll värt besök om du har djur ;) Fjant började gnälla när vi kom in, han kände på lukten att vi var där för han kunde inte se oss. Min syster vart lite förvånad när hon såg vad det var han gnällde på *hehe* så otroligt bra luktsinne ;)

Var tvungen att fota dessa gosungar som vräkte ut sig i min säng




THEO HOODIE W/PANTS

Idag fick jag en glad överraskning innanför dörren, ett brunt fint packet från Spoiled Dog ;) Pixies overall har äntligen kommit och i rätt storlek (30cm ). Det passade perfekt och hon är jätte fin i det. Men bort sätt från att den är snygg så är den väldigt praktiskt. Den är lätt att röra sig i och att lägga sig ner i. Det går att dela på overallen i tre delar. Man kan dela på byxorna och tröjan och man kan även ta bort luvan. Det är helt perfekt plus att byxbenen inte är för långa så hon trampar ur dem. Kan varmt rekomendera märket Theo och deras kläder de är snygga och praktiska. Pixie kommer så klart bara ha den på sig under höst, ev vinter och början av våren när det fortfarande är kallt på kvällarna. Annars behöver hon inga kläder under vår och sommar. Men hon har ju väldigt tun päls och ingen underhudsfett så då blir man frusen, så jag tyckte det skulle vara skönare med ett mjuktmaterial en att gå runt med en jacka om det inte regnar eller snöar så klart ;)

Lite bilder ursäkta att de är mörk

Pixie i sin overall


Benjamin kollar in overallen

Overallen finns att beställa hos Spoiled Dog för 299-399kr i blå och rosa i s.25-30-35cm märket heter Theo

Katt mot hund

Det vart ingen runda vid vattnet men en långrunda blev det endå och sen träffade vi på en jätte trevlig dam som jag pratade hund med. Där emot vart det lite bilder nu från skogen där jag släpper dem. De hade jätte kul. Skulle försöka fota båda men Rikkie ville inte sitta still. Men när jag sa åt honom så sprang han faktiskt fram och satte sig självmant bredvid Pixie, så duktig :)

Rikkie har varit på Benjamin hela dagen så han har börjat fräsa mot honom. Men Rikkie tycker det är jätte kul och fortsätter endå. Dumma hund som inte vill låta katten vara :P






Party Every Night

Har jobbat hela dagen men i morgon är vi lediga *skönt* ;) Ska sova och sen blir det en runda vid vattnet. Min syster kommer under kvällen.

Hon ska flytta in med mig, det ska bli jätte kul. Så slipper jag göra allt själv här hemma :P Plus att jag behöver någon som handlar mat... mitt kylskåp är alltid tomt hehe. Så i morgon ska vi plocka undan så hon får plats med sina saker. Så klart ska även Fjant och Benjamin flytta in. Vi kommer ha jätte kul *party every night* ;)

Ska kolla på One Piece nu.
Kram på er ♥


Min bilburväska ;)

Påskafton är över så nu är jag, Pixie och Rikkie på jobbet igen :) Det är inte mycket folk i farten men jag antar att många har åkt bort under helgen, men vi får hoppas på lite kunder ;) Nu har vi äntligen fått in min efterlängtade bilstols låda till hundarna. Det är mitt eget ord för det den kallas annars "Sightseers - Pet Car Seat/Carrier"

Praktiskt eller hur, nu kan de sitta bredvid helt lagligt ;)

Den här väskan till bilen finns att beställa hos Feline House i Vällingby för 859:-

Fick också en tröja som jag beställt åt Fjant, den andra kom inte. Men jag undrar vad den som mätte tänkte på. Det står att den ska vara drygt 40cm men när jag mäter så är den 37, konstigt? Hade samma problem med en annan tröja jag köpt. Så Fjant kunde inte ha den... inte så kul att kasta bort pengar :(

Ikväll ska vi hem till mamma och pappa igen då de ska grilla, mums ;) Sen i morgon är det mer jobb och sen hem till vårat.

Kramis ♥


Vid sjön

Igår var vi lediga så det vart en långrunda på morgonen och sen en på eftermiddagen. Vi tog rundan ner till sjön och tränade passivitetsträning. Sen tog vi en runda runt sjön och tillbaka. Har nu lagt ut en ny hemsida till min faster, hon har uppfödning av shetland sheppdog, gå gärna in och titta Hasslaröds kennel.






RSS 2.0