Valpträff 29/8

I söndags var det valpträff på hundön ute vid Drottningholm. Vi fick ihop 11st vovvar plus våra så det vart 15st och så klart en massa andra hundar som var där med sina ägare. Vädret var bra för hundarna varken för varmt eller kallt och vi slapp regnet ;) Jag tror alla hade trevligt trotts att det var lite gruff från andra hundar, men inga stora bråk skedde då alla hjälptes åt att säga till dem. Dock var det en person på ön som inte tycktes fatta vad ansvar var. Även om det är hundarnas ställe och de ska få vara fria och ha kul så betydder inte det att man inte måste ta ansvar över sin hund om den beter sig illa mot andra. Men tyvärr finns det fler som är så här, väldigt tråkigt tycker jag. Jag är i alla fall stolt över att alla i min grupp skötte sig bra :)

Lite bilder, mer bilder finns på hemsidan Lyckohunden

Det var härligt att se dem igen och extra roligt var det att få se alla Pixies valpar tillsammans. Svea är super söt, hon blev mindre en Pixie och en rikigt charmtroll :D Se längre ner, tredje nerifrån

Hej herr Grävling

Pixie och jag var precis ute på promenad. Gissa vem vi sprang in på? Jo en grävling. Vi var på väg tillbaka och skulle ta oss genom mini skogen mellan lägenheterna. Pixie sprang före utan koppel och precis när jag kommer ner från trapporna så hör jag hur det prasslar ordentligt mellan träden där Pixie har stannat. Jag hör hur det grymtar och hur något slänger sig åt sidan och rusar rakt ut mot Pixie som flyr vidare längst stigen. Den lutar sig då och kommer snett imot mig. Jag som inte var säker på hur den skulle reagera hyschade åt den. Den grymtade till och fortsatte över stigen och in i hållet i marken/backen. Pixie var förtvivlad och ylade längre ner. Jag hade ingen större lust att gå förbi hållet då det var så nära stigen. Så jag visslade till mig Pixie som till slut sprang till mig så vi kunde gå längst vägen istället. Bättre att hon springer förbi då hon är snabbare än att jag gör det :P Det var Pixies första möte med en grävling. De var en chock att se hur stor den var i jämförelse med Pixie. De var bara några centimeter från varandra när den sprang förbi henne. Men stakaren var ju räddare en oss. Inte trodde väll den att vi skulle komma vid den tiden och tränga oss på ;) Nu får vi vara lite försiktigare när vi går där på kvällarna. Pixie kollade sig om flera gånger mot skogen medan vi gick hemåt.


Utställning i Farsta 21/8-10

Blandrasutställning i Farsta i lördags (21 aug). Det var jätte kul, mamma ställde ut Honey och jag ställde Pixie. Kummin kom med sin familj och även Ace (Pixies son) ställdes. Ursäkta de dåliga bilderna.

Jag ställde ut Ace åt hans familj, trotts att han hellre ville springa till dem så lyckades vi samarbeta och vinna vår klass :) GRATTIS killen

Honey charmade domaren men kom inte vidare till final

Pixie var helt underbar i år igen och fick en tredje plats. Grattis älskling! Under vår final så började det ösregna så därför ser vi lite nertryckta ;)

Evelina och Kummin fick ingen placering men van Dogshowen GRATTIS :D


Fluke

Åååå äntligen har jag köpt den... så klart en film :P och inte vilken film som helst utan Fluke :D Jag hade bara sätt den 1gång på teven men kom ihåg den så väll, det enda var att jag inte kom på vad den hette. Det var helt omöjligt att söka efter den. Men efter några år hittade jag den inne i stan på åhlens. Nu förra veckan hittade jag den igen på Mediamarkt och kände att nu är det dags.

För er som gillar hundar och en bra historia så är detta ett måste.

Två men åker i kapp på motorvägen och får möte av en lastbil, ena killen tvingas köra av vägen och dör. Genom livets tunnel kommer han ut som en söt valp slickad av sin mamma. Medan han växer upp börjar han få bilder och drömmar om sitt tidigare liv och får en känsla av att hans tidigare familj är i fara så han börjar sin resa för att leta upp sitt gamla hem. Den är helt underbar, hjärtskärande och härlig att se.


Meuwcon 03

I helgen var jag och Michan på Meuwcon 03, första gången för båda :) Vi hade jätte kul och det kommer inte vara vår sista gång ;)

Lite bilder

Kimonopåklädning

En vanlig skoldag :P


Vi hittade en övergiven Nalle

Härligt kläda :)

Min teckning - Ritade av från en tidning

Köpte Mokona till mig och syrran


Vad händer i veckan

Nu är semestern slut, Pixie och jag har tagit oss igenom första arbetsdagen och det känns jätte bra. Skönt att vara tillbaka och se kända ansikten igen :) Just nu ligger Pixie och Benjamin i min säng och sover.

På onsdag fyller mamma år och då ska Pixie och Honey till min faster medan vi andra åker till Grönan för att äta och kolla på brorsan när han ska uppträda som The Double G med sin kompis. Missa inte det ;)
Läs mer här

I helgen lyckades jag få ledigt på lördagen. Så på fredag kommer min kompis från Enköping över för vi ska gå på Meuwcon 03. Det är första gången för båda så det är jätte spännande. Vi kommer vara där både lördag och söndag. Ni kan läsa mer på Meuwcon 03

Nu ska jag träna lite på synten och sen när syrran kommer ska vi iväg och handla.
Kram på er ♥

Lite blandat

Nu sitter jag och går igenom bilder som jag glömt i kameran. Här kommer några nu under min semester i Sverige med hundarna ;)

Pappa och jag åkte till Drottningholm med hundarna


Rikkie och hans matte Carina kom på besök. Rikkie skulle klippas ner. Det vart tovutredning, badning, föning och rakning/klippning. Se så fin han vart, tyvärr missade jag att ta en bild innan, han var som en fluffboll ;)


Honey har hittat vatten ;)

RSS 2.0