Massa hundbus

Idag flyttade Twinkel hemifrån, vi säger lycka till :) I morgon får jag veta när lilla Ace får komma till sin nya familj. Så efter det blir det lite mer utrymme i huset ;) Kommer sakna mina små pluttar, men det är kul att de får sina egna hem nu att busa i.

Vi fick även besök av Rambo pappa till Honeys valpar och hans matte, husse och valpen Molly. Det vart en massa hundar i stora hagen då vi släppte in alla så de kunde busa. Honeys valpar höll sig lite på sidan. Pixies valpar och Molly busade, Rikkie hängde på också. Pixie lekte runt med alla och Rambo höll sig också på sidan. De hade jätte kul och i slutet hade alla valpar slocknat ;)

I morgon är det jobb och då får lilla Ace följa med... får se vad han kommer tycka... men han har ju både Pixie och Rikkie med sig så det blir nog inga problem ;)
God natt ♥

Rikkie, Pixie, Ace och Molly

Rambo och Ace

Stänkskydd

Idag var det jätte kallt i butiken, jag fick låna tröja av granbutiken och Rikkie fick ha på sig sin som han fått av min chef. Men i morgon kommer de för att försöka fixa det, så då blir det bättre hoppas vi :)

Fick idag en glad present till Rikkie på posten. Elviras nya matte Ingrid har sytt ett nytt stänkskydd till honom. Jag har varit så sur att de jag köpt tidigare inte fungerar som de ska. Han kissar utanför fast han har den på sig. Problemet var att den var för smal och då när han lyfter blir det en luftficka ut som strålen går åt eller så faller snoren utanför. Så då bad vi Ingrid som syr hundkläder att fixa en lika dan fast bredare. Det var perfekt nu kan den inte trilla åt något håll och kisset stannar i skyddet.

Det är jätte smart med stänkskydd till hanen om han umgås med tikar och då vill markera. I stället för att du ska springa runt och torka så kan du sätta på det här skyddet. Sen slipper du skämmas när du är borta om du vill ta med din vän. Är någon intresserad så säg till ;)


Kallt "Burr"

Nej nu börjar man bli så där dålig på att uppdatera igen... men det har varit så stressigt nu. Lilla Star har flyttat till sitt nya hem, Twinkle stannar så länge och Ace letar fortfarande hem. Men jag är glad att Ace och Twinkle är kvar ett tag till. De är så underbara och får en alltid på gott humör :)

Nu har det snöat till ordentligt igen, bilen fastanade i lördags på parkeringsplatsen när jag svängde in den. Men igår fick jag hjälp av pappa, syrran och hennes pojkvän, så jag och Rikkie kunde ta oss till jobbet med bil idag.

Köpte Vacker Tass, för nu är jag så trött på allt is och snö som Rikkie drar med sig in. Så nu får vi se om den är så bra som de säger. Både Rikkie och Pixie tycker det är för kallt ute. Men de ska endå ut. Om de fick skulle de nog hoppa eller halta sig fram oberoende av hur kallt det är. Men det skulle inte vara bra för dem så de blir kortare turer med tjocka vinterjackor. Stackars Pixie har det värst hon har så små ben och blir så fort stel så hon hoppar på tre ben. Men det är bara när det varit som kallast och då vill de knappt stanna för att göra ifrån sig... då ska man istället hålla sig i rörelse.


En härlig dag

Idag var jag ledig så det blev en skön morgon eller hmm ja dagpromenad ;) Det var en massa snö i skogen så det var svårt att ta sig fram, så klart skulle jag gå och halka i backen sista biten :P Hundarna bara vände sig om och kollade lite och fortsatte sen framåt. Trötta och nöjda gick vi hem för att skölja av alla snöbollarna på benen ;)

Tog ut alla hundarna och valparna på baksidan så de fick springa av sig lite. Valparna leker nu mera och började dyka och trycka sig fram genom snön. Mammas valpar är nu så stora att de börjar ta sig över marsvinsstaketet så jag passade på att leta kompostgaller i snön på baksidan för att sätta upp en hage inne bredvid mina valpars.

Har nu ätit pappas goda mat, fikat och kollat på Melodifestivalen. Nu ligger både Pixie och Rikkie bakom mig helt utmattade.

Imorgon är det Alla Hjärtans Dag och jag hoppas ni alla får en underbar dag :)
Massa Kramar från oss ♥
Snöbus

Idag fick valparna vara ute på baksidan en stund, dom tyckte det var jätte spännande :) Igår var de också ute en stund när solen var framme :)Twinkle

Ace

Star

Firande och lilla Benjamin

Idag firade vi min pappa och syster som fyllt år :) Hade även min morbror och hans hund Lady på besök. Min syster tog med sig sin kattunge som hon skaffade förra veckan :) Så nu har jag blivit moster :P Det är världens sötaste katt "enligt mig ;)", en ragdoll hane som heter Benjamin. Så klart kom även Fjant och min syster passade på att raka och klippa honom.

Pixie och Benjamin kom inte så bra överens då de började morra åt varandra. Men Rikkie var jätte intresserad av honom och hade nog tagit lite stryk om han fick ta sig fram, bara han kunde få slicka lite i rumpan :P Men det gick jätte bra endå med alla hundarna och lilla Benjamin.

Snöstövlar

Nu har jag blivit bättre :) Var hemma från jobbet igår och det var ett bra beslut.

Jag gillar inte den här snön, hundarna får snöstövlar som bara går bort genom att skölja med varmt vatten :(
Förkyld :(

Usch har blivit förkyld :( Ska lägga mig ner och vila med en varm kopp te ;)

Rikkie försöker få tag på leksaken i valphagen

Busande valpar ;)


RSS 2.0