Santa Buddies

Satt och lyssnade på youtube när jag snubblade över America's Got Talent och så klart ett speciellt nummer nämligen när 4åriga Kaitlyn Maher sjunger. Hon är helt bedårande söt och väldigt duktig :D Hur som helst så läste jag att hon gjort rösten till Disneys film Santa Buddies som lilla Tiny. Så klart gick jag och köpte filmen :P Kunde ha adopterat lilla Tiny, så sööt. Men den som verkligen fick upp mitt intresse var den underbar pyreneern Puppy Paws. Reklamen för Alvedon har ju också en pyreneer. Jag bara älskar dem, stora vita nallebjörnar som ser så kloka och snälla ut :) Men tro mig jag vet att de behöver jobba, men jag är jätte sugen på att skaffa en. Men sån är jag, hela tiden på jakt efter de sötaste, snyggaste och roligaste hundarna :)


Lilla Tiny


Woodys valpar

Idag åkte mamma, jag, Pixie och Honey för att se på Woodys valpar som nu är 8veckor. Två jätte söta hanvalpar vart det en röd och en svart med lite tan markeringar. Mamman var en blandning av powder puff och pudel, sen hade hon även en bordercollie hane. Förutom det ägde hon 6hästar var av 3var hemma och lite kaniner. Hennes häst är med i reklamfilmen för Alvedon "är man stor måste man vara snäll". Jag älskar den häst såååå snygg ;)

Lite bilder från mobilen

Några av hästarna

Söta Pixie trött efter att ha tittat på hästarna

Mamma och valpar

Vandring

Igår var Sofia, jag och hundarna (Hippie, Pixie, Honey och Fjant) på vår årliga vandring längst vattnet från Alvik till Vällingby. Varmt var det men en del skugga fanns på vägen och så klart en massa ställen att stanna och låta hundarna bada. 

Det var en massa hundar i år vid de olika badstränderna och även en del valpar, så det var kul att se :) Hundarna njöt av att få vara ute och röra på sig. 

Första badstället så simmade Pixie ut en bit av eget bevåg dock ej frivilligt. Sofia skulle kasta en pinne till Hippie som glatt hoppade i efter. Pixie är ju pinntokig så hon hoppade så klart i efter men märkt då att hon inte hade mark längre och vart tvungen att simma. Så hon vände tvärt och började simma tillbaka. Sen skulle jag prova, men det gick inte, hon lät sig inte luras något mer. Men en härlig syn var det när Pixie upptäckte att hon hamnat i vattnet ;)

Vi mötte en Kungspudel som satt och gjorde sina behov bakom en buske. Så klart var han lös och förvånad när hela vårat gäng kom. Matte och husse till hunden vart jätte förskräckta och började fumla efter koppel och ropa på hunden, redan då visste jag att det var för sent. Den kom så klart snabbt på fötter och gick emot oss spänd som en pinne. Fjant började ochså spänna sig och då flög den emot oss, förbi Fjant och rakt emot Pixie. Jag trodde först att han skulle bita tag i henne och rusa iväg. Allt gick snabbt ner med huvudet mot Pixie som skrek till och slängdes åt sidan. Fjant var snabbt efter så då vände pudeln tvärt och flög på honom. Jag drog snabbt in Pixie och sen drog jag in Fjant. Matten skrek efter hunden och försökte fånga in den. Jag drog snabbt in Honey och höll i hårt i mina. Rädd blir man men jag behöll lugnet. Matten bad om ursäkt och sa att hunden aldrig gjort så tidigare och att han bara brukar mopsa upp sig lite. Men man såg direkt att den hunden var väldigt dominant och att den inte bör vara lös då den sanerligt vill mätta sig med alla hanhundar den möter. Men jag orkade inte med att läxa upp henne utan vi gick snabbt vidare.

Pixie fick vara lös mest, Honey fick ibland med släpande koppel, Fjant och Hippie fick vara lös 1gång under våran promenad. Så klart var alla sen lösa på rastplatsen ;) Har man koll så absolut låt dem vara lösa men har man en dominant hanhund så håll den kopplad.

Sen kom vi till Grimsta naturreservat då läste vi att de hade fått en inhägnad hundrastplats i Råcksta. Vi tog oss dit men inte var det inhägnat. Det var en äng mitt i naturreservatet. Hundarna fick vara lösa så länge de höll sig inom gränserna inte störde folk och inte jagade. Mmm va kul att man kan koppla av på den här fina "inhägnade hundrastplatsen" tänkte vi, riktigt dåligt. Men vi släppte dem och de kom några till och gjorde oss sällskap, så det var kul.

Vid Vällingby så fick pappa komma och hämta oss. Alla hundar sov som stockar när vi kom hem ;)

Bilder från min mobilRastplatsenMidsommar

Bilder från midsommar när vi är ute och plockar blommor :)

Söta Pixie

Gläta, Fjant och Honey

Fina Gläta

Syrran med en massa fina blommor och Pixie ser ut att vara beredd om hon tappar något ;)

Hemma

Nu är vi hemma igen eller ja igår blir det nu :P Syrran stack iväg till en kompis så kvar vart jag med alla djuren. Har rensat ut i garderoben och diskat. Nu ligger alla djur och sover och det ska jag också göra ;) God natt på er

RSS 2.0