Bad och bus

Idag har vi varit vid campingen och badat med hundarna :) Jag blev jagad av en broms som inte ville lämna mig i första taget, så det vart en massa skrikande, skrattande och viftande med armarna. Så klart var syrran där med kameran. Pixie lekte med en pinne som jag sen fick kasta runt med. Nu ligger vi alla hemma och slappar. Imorgon ska vi åka hem till Stockholm, vi hoppas på regn ;)

Comviq surf

Nu är vi hos mormor i Iggesund. Trotts att jag sa att jag inte skulle kunna skriva så tog syrran med datorn och vi köpte comviq surf ;) Så nu kan jag ju skriva, super bra ju... Pixie ligger här bredvid och vilar. Igår kom vi fram alla ungar satt snällt i sina bilbälten där bak ;) Idag var jag och syrran på en långrunda med hundarna, jätte mysigt. Imorgon ska vi shoppa i Sundsvall.

Hundön

Igår var jag, Sofia, Pixie, Honey och Hippie vid hundön. Det var inte så mycket hundar där men lika kul endå tyckte hundarna :)




















Blandat

Här kommer lite bilder från veckorna som varit ;) Efter imorgon dröjer det nog 1vecka till innan jag kan skriva igen då jag syrran och djuren åker upp till Sundsvall för att hälsa på min mormor och hunden Moppe. Men efter det blir det en massa underbara bilder att njuta av :)








Mina fötter

Igår var jag hos en fotvårdare och fick en helbehandling på mina fötter. Det känndes skönt men orsaken till min värk var inte förhårdnad, då jag nästan inte hade något. I värsta fall måste jag röntga.

Idag har regnet forsat ner och inget paraply tog jag med. Men nu har det slutat så vi hinner nog hem.

Syrran ringde precis, hade glömt hänga upp tvätten *hoppsan* Förlåt ska skriva en komihåg lapp nästa gång ;)
Så nu ska hon försöka rädda den. Nu ska jag städa och stänga. Pixie ligger lugnt bredvid, det vart en lång dag.
Men det blir fredags mys när vi kommer hem.
Puss på er ♥


Lite av varje

Idag har vi jobbat och sen hämtat paket på posten och jag har tränat. Nu har syrran och hennes kompis kommit hem och de är i full färd med att laga mat ;) I morgon blir det jobb, lunch med mamma och på kvällen kommer de och hämtar kaninburen.
Kram på er ♥

Rikkies kalas!

Tänk att tiden går så fort, bara för ett år sen var han så här liten och nu är han en stor kille fast i ett litet format fortfarande ;) Tack Carina för att du vill ta hand om honom och berika hans liv :)

Bild från Rikkies uppfödare ca 6veckor gammal


Bilder från kalaset Tack Carina :) Kompisarna Fanta & Savannah




En tur till sjön efteråt



Honey älskling ♥

Var hemma hos mamma och pappa i helgen för att passa Honey. Snart ska mamma och brorsan iväg så då blir det en massa hundbus och träning. För er som undrar så har mamma skaffat en rödmedaljong till Honey för fästingar då det andra hon prövat inte funkat. Den ger ifrån sig ultraljud som ska hålla fästingar och andra parasiter borta, ni kan läsa mer om det på Ticmera Om ni är sugna på en så säljer vi också dem i Feline House för 299:- ligger i Vällingby Centrum.

Hemma hos mamma och pappa



Väntar på bussen *Söndag 6/6-10 Glad Nationaldag


Jordgubbar *mums*

I fredags hade vi myskväll med jordgubbar och vaniljvisp *mums* Måste bara visa jordgubbarna, så stora.... Större än Pixies tass. De var goda men så klart inte lika goda som jordgubbarna vi odlade hos mamma och pappa när jag var liten ;)




Grattis älsklingar

Idag är jag på jobbet med Pixie, det var jätte skönt ute och Pixie är jätte glad. Rikkie fyllde 1år den 27 *Grattis* :D Han firade med tårta under helgen tillsamman med två andra tikar och Carina så klar. Kan inte fatta att han redan blivit så stor, fast han är så otroligt liten :P Elvira fyllde 7år den 23 *Grattis gumman* Mamma, jag, Pixie och Honey var och firade henne i tisdags. Vi var på Långholmen och fikade, så klart fick hon present av oss. Sen busade vi runt och körde lite freestyle. Jag är så glad att de fan varandra, de passar så perfekt och Ellie släpper henne inte med blicken. Även om det känns sorgligt att jag inte var den personen så ser man på henne att hon har funnit sin plats och det är allt jag behöver för att le.

Jag är spänd på att se hur resultaten blir på Rikkie, nu är det ju dags för ögonlysning och patella. Saknar min plutt, jag längtar så efter att få se honom igen. Men det blir nog inte förens i augusti :( Men till dess så får jag hålla till godo med alla fina mail och bilder som Carina skickar *Tack*.

Pixie är så lycklig nu, tänk att träningen går så lätt när man bara har en att fokusera på. Pixie har på bara några månader lärt in en massa freestyle och lydnad. Så nu kan jag ha henne lös ute, hela hon skiner när vi gör saker tillsammans. Snart ska vi ut till min faster och busa med hennes sheltisar, har ju inte sätt lilla Elsa ännu :) Sen ska vi ju ut och träffa Elvira och Ingrid och även Pixies dotter Svea. Måste sen planera för valpträffarna men det kommer senare.

Mamma och brorsan ska åka bort i 2veckor, så kul men en hemlighet just nu berättar mer sen ;) Så då ska jag passa Honey. Syrran och jag planerar att åka till mormor efter midsommar. Ja en massa annat kommer säkerligen att dyka upp.

Pixie ligger nu och sover bakom mig i sin korg. Imorgon är vi lediga, får se vad vi hittar på ;)
Kramar ♥


RSS 2.0