Bästa pälsvården

Måste säga att jag har blivit riktigt duktig med att sköta alla växter här hemma :) Blommorna som jag fått av min syster har nu fått mer blad och en av mina växter har även belönat mig med en blomma *så stolt* ;)

Var ute idag efter jobbet med hundarna och tränade lydnad och la lite godissök. Pixie är jätte duktig på att lyssna men Rikkie har så mycket annat i huvudet så han tycker det är roligare att nosa och springa runt och undersöka saker. Han är som en liten pingisboll som ska vara över allt samtidigt :P Det kommer bli mycket passivitets övningar för honom så han kommer ner på jorden igen. Pixie där i mot kör jag mycket inkallning på, det går jätte bra att ha henne lös eftersom vi tränar hela tiden och hon kommer när man visslar.

Mötte en granne som bor några kvarter bort ;) Hon har en kungspudel hane på 6år. Så otroligt lugn och härlig, man ser att hon jobbat med honom mycket. Jag berömde henne för hans fina päls, hon har den alltid i topptrim. Hon trimmar helt själv och han ser alltid vällvårdad ut. Så när vi ses så måste jag bara stryka handen genom pälsen flera gånger. Så ska pudlar vissas, tovfria och med en pudelfrisyr och att den ser vällvårdad ut, det är vad jag tycker ;) Har man pälshund så ska man gilla pälsvård och hålla den snygg. Men så klart ska även de vara hundar och få busa så visst han hade ju gråa ben just nu men det tar hon hand om när hon kommer in ;)

Rikkie har nu börjat hänga efter rumpan på Pixie, misstänker att hon ska löpa snart. Får se om jag hittar någon som vill ha honom under tiden. Han är ju väldigt puffig och ranghög och vill gärna bestämma här hemma, men funkar jätte bra med andra hundar. Tycker synd om Pixie ibland då han är för på henne hella tiden om vad hon får och inte får göra. Men då är det jag som är där och till rättarvisar att jag är den som bestämmer ;)

Nu ligger de utmattade och sover eller ja halvsover :P

Titta syrran, den blommar ;)

Rikkie håller koll

Vi hälsar på hos Svea Hund

Idag åkte mamma jag och hundarna in till stan för att hälsa på Svea (Twinkle) och hennes familj då vi blev dit bjudna. Tack så jätte mycket Therese för att vi fick komma :D
Svea var alldeles till sig när vi kom, hon kastade sig ner på magen och rullade runt och vissade hur liten och oskyldig hon var :P Pixie fick komma in först och då vart det livat, de rejsade runt i lägneheten. Rikkie kom efter och han var nog den som hade mäst kul. Dom två lekte som galningar. Sist kom Honey som även hon hakade på ett tag men sen hittade hon ett ben som var godare. Rikkie hittade ett också som Svea låg och suktade efter ;) Vi fick fika och tog lite bilder, sen tog vi en runda innan vi åkte hem.

Mamma skulle handla och jag ville till Bromma zoo för att köpa ny fyllning till anti-skallhalsbandet. Men när vi handlat klart hade de redan hunnit stänga *typiskt*. Så jag får åka dit på måndag.

Nu är hundarna helt döda och vilar i sängen ;)
Ska snart ut på sista rundan och sen är det jobb i morgon hela dagen.
Ciao!

Pixie och Svea

Honey med benet

Honey

Alla tre svartingar busar

Rikkie och Svea busar

Svea vill ha benet

Mina älsklingar

Pixies klo läker fint, men det är jobbigt att behöva byta bandage varje dag.

Idag jobbade vi en längre dag så när vi skulle hem fick de springa av sig ute vid parken i Vällingby. Väll hemma lagade jag mat och efter så tog vi en runda igen och så fick de springa ännu mer i skogen. De var båda nöjda och somnade utmattade i sängen när vi kom in ;) 

Rikkie har upptäkt att man kan se ut genom fönstret

Pixie med sitt bandage

Söta Rikkie

Pixie haltar

Pixie skaddade klon här för några dagar sen :( Så i torsdags åkte vi till veterinären, de fick ge henne narkos och ta bort klon. Så nu går hon med bandage och får medicin. Min lilla älskling ♥

Prärievarg

Söta Rikkie blev en Puff eller är det en Prärievarg :P
Hej då mina älsklingar

Nu har Ace flyttat till sin nya familj, det känns tomt men samtidigt skönt också. Pixie och Rikkie ligger utslagna på sängen, det har varit en lång helg. Mammas valp Nugget blev tingad av en familj idag han åker senare i veckan, sen är det bara lilla Mocca kvar.

Så nu under veckan ska jag börja flytta tillbaka mina saker hem, ska bli skönt ;)

Bilder på Nugget (Naggisen) och MoccaPixie älskling

Hittade den här mysiga bilden där Pixie står så vackert i bakgrunden :)


Snöbus

Snöbus på baksidan ;)
RSS 2.0