Min påse ~ Pixies saker :(

Igår hade vi jätte bra försäljning på jobbet :) Sen på kvällen åkte vi hem till mamma och pappa där vi fick mat. Syrran, hennes pojkvän och Fjant kom senare. Fjhant och Pixie fick stanna hos mamma och pappa medan vi tre åkte till Vällingby för att se nya Harry Potter filmen på bio. Det var jätte kul, ser fram emot sista delen ;)

Idag mådde jag jätte dåligt på morgonen. Jag glömde en påse med julsaker på tvärbannan. Hade precis klivit ut och kom då på "Fan också" påsen var ju kvar. Jag var väldigt trött efter kvällen innan och hade halvsovit. Så den åkte ju så klart iväg precis efter jag vänt mig om och var på väg emot den. Så förtvivlad ringde jag pappa, det var saker jag fått av mamma och sen saker till Pixie. Jag ringde även själv till sl. Men de kunde inte göra något jag skulle vänta några dagar och sen ringa hittegods. Jag får bara hoppas att ingen tagit den och att den finns där sen när jag ringer. Men visst blir man sur :(

Men inte mycket att göra åt nu. Ska tappa upp ett bad och sen krypa till sängs ;) Pixie är ju även här och stöttar mig, eller ja hon ligger i alla fall lutad mot mig :P
Kram på er ♥


Hösterbjudande ~ Vaccination

Idag har vi varit lediga. Så jag beställde tid hos veterinären åt Pixie, så nu är hon vaccinerad :) Vi gick till Bromma veterinärklinik, en perfekt promenad som tog 45min dit och 45min hem. Hade inte varit där tidigare så det var kul med något nytt, visste inte att det fanns en veterinärklinik där. De hade dessutom hösterbjudande 300:- för vaccinering. Det är hela november och december så vill du spara lite pengar så passa på ;) Personalen var jätte trevlig och det var väldigt fin lokal. Dock så saknade jag en stol i väntrummet för oss kunder. Så jag fick stå, det var synd men annars jätte bra :)

Tog med mig kameran så klart men det hade hunnit bli såpass mörkt att det inte blev några bra bilder :( 
Det blev några fler sen på kvälls promenaden, men det är som sagt svårt i mörker om man inte har stativ.

Till veterinären


Kvällspromenad





Vi blåser bort

Idag är visst alla sjuka och så klart är det storm ute, man blåser ju bort. Pixie löper nu och är extra vaktig vilket inte gör saker och ting lugnare. Ska bli kul och ta sig hem, får se hur långt man kommer :P

I helgen är det Kattens Dag som anordnas av Royal Canin med en massa erbjudanden, så kolla upp er närmaste butik och åk dit. Så klart blir både jag och Pixie extra glada om ni kommer hit och hälsar på i hägersten ;)

Har jobbat med hemsidan igår och idag på jobbet. Det är alltid lika jobbigt när man ska bygga upp en ny. Lättast är ju sen när man bara ska ändra text och bilder. Men jag hoppas att ni kommer tycka om den :)

Nu ska jag fortsätta jobba och hoppas på fler kunder trots vädret ;)
Kram

Egen tid

Nu har det gått nästan 1vecka i min nya butik. Jag har jobbat hårt för att ändra om så det ska se så bra ut som möjligt. Flyttat runt hyllor, varor och ändrat skyltfönstret. Men snart kommer jag få göra om allt när nya varor är på väg. Vi ska ju även julpynta. Men det är i alla fall torkat och städat :)

Idag är jag helt själv med Pixie i butiken för första gången, både kul och spännande ;) Synd bara att vår kortläsare gick sönder igår, en ny kommer på måndag. Nu hoppas jag på många kunder med kontanter :P

Nej nu ska jag fortsätta jobba.
Kram på er

Djuraffär

Idag var det första dagen på nya jobbet :) Så klart skulle det ju regna men Pixie och jag lyckades ta oss fram endå :P Så vad för jobb har jag nu skaffat mig? Jo jag har blivit delägare i en djuraffär som heter Jannes Djurfoder i Aspudden. Numera registrerat som Jannes och Lovisas Djurfoder. Vet att det låter lite hmm vad man nu ska säga men min framtidsplan är att bytta ut namnet om några år ;) Pixie är så klart också ägare med mig och vi ska jobba hårt för att få den att gå så bra som det bara går :)

Det känns jätte kul samtidigt som det är pirrigt men efter idag känns det bara mer positivt. Efter jobbet vart det hem träna, tvätta och mysa med Pixie framför tven. Pixie var jätte trött men jag tror hon är nöjd med val av jobb. Hon fick även testa älgmärgben med kött. Oj det gick nästan inte att få tillbaka den. Vill ju att hon äter lite i taget ;) Så färsk älg ska ni prova det är en succé hos hundarna.

Så i Aspudden kommer ni kunna hitta mig och Pixie ;)





Vingåker

Igår var det min sista dag på jobbet, fick både tårta och blommor av min chef. Nu börjar snart en ny resa, ska bli jätte kul :) Pixie och jag blev hämtade av syrran och Fjant. Vi körde hem till mamma och pappa där jag blev lämnad.

Idag åkte jag mamma, syrran och hennes pojkvän till Vingåkers Factory Outlet. Kl.06.45 gick jag upp för att fixa mig och gå ut med hundarna. Bilresan blev sen halvt sovande, efter ett tag började jag frysa. När man sover så stänger man ju ner den funktionen att hålla värmen om man inte har något om sig. Men min smarta syster "känner mig dum nu" frågade varför jag inte satte på värmen. Jag vet inte varför jag glömde bort att man kunde skruva upp värmen och även sätta på rumpvärmen. Så resten av biten vart riktigt varmt och mysigt :P

Det var inte så imponerande som jag trott och jätte dåligt utbud och storlekar. Då var Ullared mycket bättre även om jag inte tyckte att det fanns så mycket för mig. Syrrans pojkvän fyndade där emot både kavaj, skjortor och tröja. De har bara märkeskläder men dock ej nya och väldigt dåligt om storlekar. Men är man kille kan jag rekommendera att åka dit då de hade mest för er ;) Min syster hittade dock en puma tröja till mig som jag köpte. Sen köpte jag ett spel till brorsans 360.

Varning till er alla ät inte deras mat det är inte värt det. Det vara alldeles för lite och inte så bra lagat, plus att det var grus i grönsakerna, de hade inte sköljt dem ordentligt. Helt klart inte värt de pengarna som de begärde.

Resan hem blev också halvt sovandes. Jag fick åka hem till mamma och pappa, ta hundarna och mina saker för att sen ta syrrans bil och åka hem. Nu är jag äntligen hemma och tar det lugnt ska kolla på Halv Åtta Hos Mig och One Piece.

Pixie var så glad när jag kom och hämtade henne så nu släpper hon mig inte med bliken *Sötis*. Fjant är ledsen för att hans matte inte kom och har legat vid dörren sen vi kom hem *pluttisen*

Imorgon är det Fars Dag glöm inte det, jag blir hämtad av syrran så vi akn fira honom på kvällen :)
Nu ska jag snart ut på sista rundan också ;)
Kram på er


Snöslask

Härligt väder idag snöstorm :P Vi klarade oss som tur var till jobbet innan det kom. Så nu har jag dragit fram hurtta täcket till Pixie så hon kan hålla sig varm nu när snön har kommit :) Fjant hade på sig sitt nya hurtta regntäcke i blått idag, jätte söt ;)

Väntar just nu på att syrran ska bada klart Fjant så ska jag föna honom torr, vad gör man inte för sin syster och hennes vovve :P

Upp och ner

Allt går upp och ner just nu... bara några dagar kvar till mitt nya liv. Så klart till både Pixies och mitt nya liv, det ska bli så spännande. Det finns så mycket frågor och funderingar men allt kommer sakta falla på plats.

Pixie ska när som helst löpa nu. Tyvärr blir det inga valpar till nästa år. Jag har bestämt mig för att vänta eftersom det kommer bli så mycket nytt just nu. Både Pixie och jag kommer att behöva ta det lungt och jobba tillsammans det här första året så valpar passade inte så bra in just nu. Men så klart kommer det dyka upp senare när både jag och Pixie har tid och kan njuta av de små ;)

I stället satasar jag och Pixie på utställningen i Kista nästa år. Ska bli jätte kul eftersom det är husdjursmässa och en massa att titta på och ännu roligare blir det då Sofia och Hippie också ska dit :)

En massa nytt som sagt blir det men det berättar jag mer om senare ;)
Kramar ♥


Grattis Älskling ♥

GRATTIS
Pixie 3år 5/11 och Fjant 8år 3/10



Pixie och Fjant firades tillsammans i kväll hemma hos min syster och hennes pojkvän i hans lägenhet, plus att vi firade deras 5månaders dag. Så Grattis till er alla :D Tänk att tiden går så fort nu är min älskling 3år och Fjant redan 8år :)


Pixie fick ha en fin rosett på kalaset :)



Kvällen började med tårta till hundarna som min syster lagt upp och dekorerat :) Det är Cesar hundmat med oxkött/kalkon i sås och vilt/lever toppat med torkad grisinälvor.

Så här fint blev det


Riktigt gott


Renslickat

Blir det inge mer?


Sen var det dags för oss tvåbenta att äta, det bjöds på kyckling, potatis, sås och grönsaker. Jätte gott :) Efter maten fick Pixie och Fjant öppna sina presenter.

Pixie fick en kanin och korvar från mig och en bäver och lite godis från min syster. Fjant fick godis och en glad snopp från mig. Pixie gick på korvarna direkt men fick bara äta en resten sparas ;) Fjant tyckte också korvarna var roligast :P

Kaninen är köpt på Feline House i Vällingby C, Bävern är köpt på Sea Hund och Katt, den glada snoppen är köpt
på Kul Hund och Katt i Veddesta C.



Kvällen avslutades med rastning av hundarna och sen fika: chokladmousse med grädde, chips och godis framför tven med en film.

Nu har jag och Pixie tagit oss hem och jag tror hon har varit nöjd med sin dag :) Just nu ligger hon och sover, inte så konstigt då klockan är 02.50 så nu ska jag också sova. Senare idag ska vi jobba från 11-14.

Sov Gott ♥


Sötis valp

Idag har jag firat Haloween med familjen. Syrran och hennes pojkvänn kom förbi med en söt Cocker valp som de passar, lilla Mark. Jag fick passa honom medan de skulle handla. Vi tog en promenad jag med fyra hundar Pixie, Fjant, Honey och Mark. Det blev ingen träning men vi träffades så de fick springa av sig. Tog med mig Pixie och Mark, de lekte lite innan de andra kom. Mark ville sen inte vara med då han tyckte att de stora hundarna var lite läskiga.

Syrran hade lagat mat och vi kom lite innan mamma och pappa kom hem. Så det blev potatismos och ungsfalukorv. Jag åkte sen hem med syrran till oss. Mark fick ligga i mitt rum så nu ligger han och sover under mina fötter, Pixie har lagt sig i sängen :)

Rakade ner Pixie idag så nu är hon kort på kroppen, jätte söt ;)










RSS 2.0