Inget farligt

Var hos veterinären idag. Hon hade en inre svullnad efter antibiotikan. Så länge det inte vart infekterat eller gör ont ska det försvinna av sig själv. Så nu kan vi vara lugna igen ;)

Veterinären igen

Igår upptäckte jag klumpar i Pixies hals så i morgon ska vi till veterinären igen. Det är troligtvis antibiotikan som har gett någon sidoeffekt.

Idag så ändrade vi om i lite hyllor på jobbet. Det vart jätte bra och nu syns fler saker :) Pixie tyckte jag var dum som hela tiden fixade med hyllorna. Men så upptäckte hon att det var fritt fram att hälsa på kunder även de som inte skulle in till oss :P

Efter jobbet blev vi hembjudna till Nemos matte där syrran var. De hade visning av aloevera produkter. Pixie vart jätte populär och njöt av uppmärksamheten. Men Nemo var lite jobbig och det var en ny hund en shelti på besök som hon inte träffat innan.

Nu är vi hemma och ska snart göra oss klara för sängen.
God natt


Kallt

Bio filmen "Tusen gånger starkare" var jätte bra. Det väckte mycket känslor, väll värd att se ;) Min kompis från Enköping var på besök i helgen så det var jätte kul. Igår så åkte jag hem till mina föräldrar för att träna med Sofia och hundarna. Jag fick prova på att köra en automatväxlad bil, det var läskigt och kul :) Men nu vet jag ju hur man gör ;)

Idag stannade jag sent med Sofia i butiken. Såklart blev jag fast med tunnelbanan i Bromma och fick gå sista biten. Så det blev en härlig promenad för Pixie och en kall för mig. Nu ska vi bara ta det lungt och tina.


Fullt schema

Idag har jag tre hundar på jobbet. Alla ligger och sover, Pixie i korgen bakom mig, Fjant nedanför och Latoya i sin tygbur. Latoya eller Toya som jag säger är en Bolognese tik valp på ca 4mån som ägs av en dam i Hälsobutiken vid oss. Så idag blev jag förfrågad om Toya kunde få vara här i några timmar, det tackar man ju inte nej till ;) Men det vart en del att göra på henne klorna skulle klippas, öronen rensas, borsta igenom pälsen och klippa mellan ögonen. Så nu är hon helt slut och sover.

Efter jobbet blir det fullt upp. Ta hundarna hem ge dem mat, rasta en sista gång, fixa i ordningen mig samtidigt som jag måste hjälpa min kompis att hitta hit. Hundarna ska in i mitt rum med vatten och musik och sen ska vi iväg till syrrans jobb "Sea hund och katt" i kungens kurva. Där ifrån ska vi iväg och äta och sen blir det bio "Tusen Gånger Starkare" där brorsan är med i ;)

Nej nu ska jag fixa lite mat.
Kram på er ♥

Tusen gånger piggare :P

Pixie är full med energi nu... jäklar om man vill vara pigg ska man läggas in på dropp :P  Men hon har fått äta ID blötoder nu i 4dagar för att få igång magen igen. Nu idag har jag blandat i torrfoder och jag har inte sätt att något har velat komma upp igen så det är jätte skönt. Vi ska blanda i försiktigt med torrfoder i några dagar och sen får hon gå över helt.

Nu på fredag har Tusen Gånger Starkare premier på bio där min älskade bror är med :) Hela familjen ska gå, ja förutom brorsan som så klart redan har sett den ;) Det ska bli jätte kul. Tyvärr måste ju Pixie vara hemma men hon får nog sällskap av Fjant :)

 

Pixie med dropp

Pixie vart jätte dålig så igår åkte vi in till veterinären. Veterinären hittade blod i analen och sa att hon var mycket uttorkad. Vi hade endå tur att vi kommit in innan hon vart värre och inte orkat ligga upp. De tog ett blodprov och värdena var positiva, hon fick även antibiotika och dropp innan för huden sen fick vi åka hem över natten. Idag åkte vi dit till kl.9.00 och hon lades in för dropp till ca kl.19.00 då jag hämtade henne. Nu är hon piggare och ska få special mat i några dagar. Sen ska hon vara återställd. Min lilla älskling. Nu ligger hon bredvid och vilar. Ska väcka henne för vi ska ut en sista runda innan vi hoppar i säng ;)


Pixie har ont i magen :(

Pixie har blivit magsjuk :( Nu ligger hon i korgen insvept i tröja och handuk. Ska gå till veterinären efter jobbet och köpa lite mat och medecin. Fick börja morgonen med att torka golv :P Men nu hoppas jag att det ska gå åt rätt håll.

Här utanför jobbet är det livat. De håller på med någon inspelning. Ska smita fram och kika vad de håller på med. Hittils så har de spelat musik och tränar repliker.

Nej nu ska jag jobba och ta hand om Pixie
Kram på er ♥

RSS 2.0