Söta Mopsar

I går kväll åkte halsdukarna av. Man kan ju knappt andas och det är jätte svårt att äta. Men det är nog jag som är lite nojig, jag är rätt känslig när det kommer till halsen. Jag är fortfarande lite öm men kan röra på huvudet nu.

Idag på jobbet klippte jag klorna på två söta små Mopsar. Den ena skulle även ta bort tandsten. De var jätte duktiga och så snälla, så klart lite stret men det är ju därför man oftast vill ha hjälp. Jag har ju även hjälpt till att klippa på hundar som morrar och hugger så när det kommer in hundar som bara stretar så känns det inte jobbigt alls ;) Pixie tyckte att de var läskiga eftersom de låter som små grisar.

Igår köpte vi in en massa fina halsband från Carpe Canis. Även några hund/katt selar , katthalsband, kläder och Krypin säckar till katt.

Här är lite bilder från hennes hemsida Gå gärna in och kika där www.carpecanis.se

Krypin
HalsbandSträckt nacke

Jag har äntligen fått tag på en dator. Ligger hemma hos mamma och pappa med sträckt nacke :( Jätte svårt att röra sig eftersom nacken ska vara så stilla som möjligt. Men pappa var snäll nog att låna ut sin bärbara dator så man har något att göra. Jag är ju inte så förjust i tven och pappa är också sjuk så han har vardagsrummet med de bästa kanalerna. Själv fick jag låna brorsans rum då han vart sjuk och stannar hos sin tjej. Som tur är har jag sällskap av Pixie som ligger bredvid. Stackars mamma får ta hand om både mig och pappa, tack älskar dig ♥

Hoppas att man känner sig bättre i morgon :)
Kram på er ♥

Chihuahua Small But Mighty

Lilla Chihuahuan Hendriks som hämtade oss igår passades under dagen av min syster. När jag öppnade bildörren hoppade han imot mig med en massa pussar. Man kan ju inte annat en att bli förälskad.

Han fick testa Pixies Rosacamo overall som är för liten för henne. Den var som guten på honom ;) Se så manlig han är :)

Chihuahua Small But Mighty

Mot Enköping

I helgen var jag och Pixie på besök i Enköping hos min kompis och hennes familj. Här är lite bilder när vi är ute och går med hundarna :)
När jag och Pixie skulle åka hem så blev vi hämtade vid Sundbyberg av en sån här sötnosUtställning 8/1 Kista

Nu är man entligen hemma efter en lång och rolig dag på Kistas husdjursmässa. Jag säger GRATTIS till Pixie älsklingen och mig själv som van Bästa Teamwork övera alla 50 "eller ja 49 utan Pixie" hundar som deltog på utställningen. Dock blev det ingen placering, men lika glada var vi endå och fick den största rosetten ;)

Vi säger även grattis till Hippie som kom på 2:a plats och Rikkie som kom på 3:e plats i deras klass, vi är jätte stolta. Pixies son Ace var också med men fick ingen placering den här gången, men var duktig endå.

Tack mamma för alla hjälp och för att du stöttade oss igenom dagen Puss :)
Tack för en härlig dag med underbara människor och ännu bättre med bästa sällskapet Tack Sofia och Hippie det var en superdag med er ;)

Pixie och jag är helt slut, vill ni läsa resultatet så finns det på hemsidan ;) Lyckohunden

Easy (Ace) ställs ut med matte och husse :)


Jag fotar :)

Söta Rikkie med matte

Rikkie på 3:plats och Hippe på 2:plats GRATTIS! :D

Pixie bedöms :)Mer bilder på Blandis Stockholms hemsida Klicka här


Vad vill du ha. Vad har ni? Vitlök

Vi har inventerat butiken i onsdags, dock ej helt klara. Jätte jobbigt men det måste göras, höll på från 10.00-20.30. Vi var sen så hungriga att vi beslöt oss att äta på resturangen bredvid, Medelhavets Kolgrill. Inte den bästa personalen alltid. Salladen var jätte fin men resten ganska tort och personalen var väldigt snurrig.

Gud va jag skrattade efteråt så här vart en beställning.

Jag: Jag vill beställa tonfisksallad
Servitörn: Jag ska kolla om vi har det inne
Servitörn: Vi har endast Grekisksallad
Jag: Ok, vad har ni för dressing?
Servitörn: Vad vill du ha?
Jag: Vad har ni?
Servitörn: Vitlök öhmm..... aioli öhmm...
Jag: har ni BlueCheese?
Servitören: Nej
Jag: Ok, har ni Roadailand?
Servitören: Nej
Jag: Ok vad har ni?
Servitören: Vitlök

Hallå kunde han inte sagt det redan innan. "Vad har ni för dressing, Vad vill du ha, Vad har ni, Vitlök" Stort utbud, vad var det för mening med att välja om de bara hade en?

Grattis matte

GRATTIS matte 22år den 7 januari 2011 :)

Tack Pixie älskling :) Ja nu börjar man bli gammal :P Jag hade en underbar födelsedag med familjen, tack! Jag fick en Bluray-sepelare och ett hemmabiosystem. Så nu ska vi kolla på en massa film ;) Men först ska syrran och hennes pojkvän komma och installera det, som tur är kommer de redan i morgon. Av farmor fick jag pengar vilket var perfekt för då behövde jag inte ta ut några till utställningen som var idag, tack :)

Dan gick även åt till att göra i ordning Pixie inför utställningen.

Nyår 2010 - Nyårsdag 2011


Hej då 2010 nu går jag till 2011


Varmt och skönt

Pixie fick den här fina halsvärmaren av Rikkie i julklapp. Rikkies matte Carina har stickat den, Tack! :)Julen 2010


RSS 2.0