Idiotiska veterinärer

Vi har jobbat på de här dagarna. Det är äntligen fint i mellan rummet nu i butiken :) Trodde jag skulle tappa en massa saker över mig men jag lyckades få allt på sin plats. Pixies son Easy har varit och hälsat på både idag och igår. Stackaren har fått öroninflammation så jag har hjälpt dem att rengöra hans öron. De har även beställt tid hos veterinären igen. Veterinären de varit hos innan måste vara helt puckad. De åkte in för att han inte mådde så bra och de konstaterade att han säkert hade en inflammation någonstans *ja i örat pucko*. Utan att kolla allt tydligen och snabbt gick det så fick de gå till kassan och betala. Det den här veterinären missade var att lyfta på öronen. För hade han gjort det hade han fått syn på illröda öron med skorpor och smuts. Stackaren har ju haft ont, nu måste de in igen för att de inte kunde kolla en så enkel sak. Jag tycker inte att de ska betala för detta besök. Det här skulle veterinären ha sett och åtgärdat vid första besöket. Världens enklaste sak, lyft örat. I stället åker de till mig och ber att jag ska kolla honom och det är det första jag ser. Jag kanske ska öppna klinik för de vanligaste besvären för husdjur, eftersom de verkar ju ha inkompetenta veterinärer nu för tiden. Man kan ju undra hur hög standard de är på utbildningen, eftersom till och med en som jag som bara pluggat lite djursjukvård har bättre baskunskap. *suck suck* Man blir så trött på dem ibland. De ska bara pumpa en på pengar istället för att ta hand om det som ska göras. Det hände samma sak för mig när Pixie bröt klon. De sövde ner henne veterinären ber mig att vänta, sen hör jag hur hon står och små tjattrar med några arbetskamrater. Efter 15min är hon tillbaka och då började Pixie vakna upp så hon var tvungen att ge en till spruta. Ja nu fick jag betala för två doser, fast det bara hade behövts en då hon tog bort klon på 30s och lindade om henne på 4min. Tyvärr sa jag inget vilket jag ångrar bittert. Nästa gång ska de få höra ett och annat. Man är inte gjord på pengar men man lämnar ju inte sin familj, så det är klart att man betalar, men då vill man ju betala det man ska och inte mer. Kliniker nu förtiden är riktigt giriga. Har hört fler historier om folk som fått betala mer fast de inte skulle ha behövt.

Oj det vart en lång text :P Men jag hoppas Easy blir bra snart så han blir sitt vanliga glada jag :)

Nästa vecka har vi semester Jaaay :D I morgon efter jobbet ska vi hem till mamma och pappa. På söndag går vi till Sofia och hundarna för att ha filmdag tills vi stupar. Får se om vi tar en långpromenad först ;)

Nu ska vi vila, Pixie ligger redan utdragen i sängen. Ja jag glömde säga att Syrran och Fjant kom och hämtade oss igår efter jobbet. De sov hemma för om växling skull :) Tack för en underbar kväll syrran ;) Vi gick ner till stranden med hundarna i bikini och morgonrock. Det var skönt i vattnet och tro det eller ej det var mitt första dopp för i år med hela kroppen :D Pixie och Fjant tvingade vi ut så de fick träna lite. Pixie sprang sen snabbt upp och torkade av sig på syrrans morgonrock *hihi*. En kille som vi gick förbi på hemvägen stannade till och sa till sina kompisar *Jag vill också ha en morgonrock* Japp så nu vet ni vad nya modet är för i sommar ;)

Massa Kramar och God Natt ♥


Rö 24/7 ♥

Vi var ute i Rö i söndags. Jag sov lite i bilen då det var så tidigt :P Vi hade bra väder och jätte trevligt :) Tack kära Gudfar och Birthe för att vi fick komma :D Det vart ingen Badminton, men kubb spelade vi. Brorsan och pappa mot mig och Gudfar. Tyvärr eller Grattis :P till pappa och brorsan som vann. Brorsan var jätte duktig och lyckades lägga ena klossen bakom kungen, det gillade jag ;)

Vi fortsatte med musik. Pappa och brorsan spelade gitarr och så sjöng vi tillsammans.

Pixie var jätte lycklig över att vara ute. Jag försökte få henne att gå med mamma och Birthe när de skulle plocka svamp. Men hon vände direkt när hon såg att jag inte följde med. Så Honey fick en promenad och Pixie stannade kvar. Hon fick för sig att hon skulle ha pinnarna till kubben, så vi fick binda henne en stund, så hon kunde lugna ner sig. Så klart hade jag med Pixies boll som jag kastade åt henne lite då och då. Den gick såklart sönder så nu har hon fått en ny boll ;)

Idag klantig som jag var stekte jag ägg och när jag skulle vända så skvätte det upp en rejäl klick olja rakt på handen. Inte skönt är brännskadad nu :( Mitt ägg blev dessutom bränt *suck* Jag blir inte någon bra hemmafru med min otur :P Där emot är jag bra på att baka, alltid något ;)

Pixie äter gräs

Söta Honey undersöker

Man blir så lycklig när man spelar kubb ;)

Brorsan förundrande kast så den studsade bakom kungen

Min älskling

Min underbara pappa och lillebror

Väljer musik

Älska musik ♥

Vackert

Sötnos ♥

Vi fick besök


Snart bara Pixie och jag igen

Alfons vart bättre men sen dålig igen. Så nu fick han fasta och idag kom hans andra dagmatte och hämtade honom. Han ska få fisk och ris så han kan börja äta igen. Funderar nästan på om hundarna inte kan fejka magont för att få fisk :P Nej da men pigg och glad var han i alla fall.

Det var jätte läskigt när vi åkte tunnelbanan till jobbet. Alfons backade ur sin sele. Så en man som stod bredvid sa till mig att Alfons hade krypit ur. Jag fick panik och kolalde ner mycket riktigt gick han glatt fram till en annan person för att hälsa. Vi skulle desutom precis gå av. Så jag ropade till mig honom och fumlade med selen för att få på den innan vi hann stanna. Så jag passade på att spänna den nu så jag inte får några fler överaskningar i framtiden.

Nu väntar vi på att Sveas familj ska komma och hämta henne. Pixie ligger i sin korg och Svea i min famn. Önskar att jag tagit fler bilder, men jag har helt glömt. Det får bli till nästa gång hon kommer på besök :)

Sen blir det bara Pixie och jag igen. Vi ska hem till mamma och pappa imorgon efter jobbet och sen på söndag åker vi till Rö :D

Nej måste fortsätta jobba nu ;)

Stackarna :(

Alfons var dåliga i magen på måndag när vi skulle till jobbet. Svea spydde upp sin mat i min säng och Alfons sprutade diarre ute. Alfons är bra igen, Svea spydde i natt igen. Men förhoppningsvis blir det bättre ikväll. Tror hon åt för snabbt på kvällarna. Så idag har vi gett mat lite tidigare.
Jag hoppas det hjälper. För övrigt är hon pigg och glad. Avföringen är också helt ok.

Svea har varit med ute bland lite kunder idag. Alla har smält för henne, hon är ju så socker söt ;) Pixie och hon har även busat idag.

Sötisen har även hittat sin favoritplats på min fönsterbräda där hon ligger och spanar på folk som går utanför. Pixie ligger som vanligt högt upp på berget av kuddar och gosedjur. Alfons ligger och snarkar nedanför sängen i ett hörna med kuddar.

Idag har vi även hunnit att bada och föna både Svea och Pixie, klorna klippte jag igår. Alfons fick sina klor klippta, får se om det blir något bad för honom i morgon när vi kommer hem ;)

Lite bilder på de ny badade tjejerna ;) Ursäkta att bilderna är mörka


 



Bild från igår när jag bäddade sängen ;)

Mina älsklingar :D

Det vart inge Rö idag :( Mamma och pappa skulle iväg och dansa så vi planerar nästa söndag ;) I stället hade jag och hundarna jätte kul på Sofias fest. Svea var populär och charmade alla. Svea är Pixies dotter som kom igår, hon ska vara här till på fredag :)

Nu sitter vi hemma i lägenheten igen tillsammans med Alfons som kom för en stund sen ;)

Min dator har gått sönder så pappa ska lämna den till min morbror så han kan fixa den. Så länge har jag brorsans gammla dator. Skönt annars hade jag aldrig klarat mig :P Dock kan jag inte fixa med bilder eller hemsidorna.

Här är några bilder från ikväll, ursäkta att det är mörka bilder har inget redigeringsprogram






Fullbokat till söndag

Har passat Nellie, Elsa och Tindra från måndag till onsdag. Sötis tjejeerna :D Sen var min kusin och sovöver i tisdags. Nu är vi ensamma igen Pixie och jag. På lördag kommer Pixies dotter Svea och ska vara med oss i 1vecka och på söndag kommer Alfons :)

På lördag efter jobbet åker jag och hundarna till Sofia för att festa och umgås. Är nog hos mamma och pappa ett tag sen innan vi ska hem.

Så nu har man hela veckan planerad.

Nästa vecka på söndag ska vi ut till Rö och hälsa på min gudfar. Då blir det både kubb och badminton.

Nu ska jag fortsätta möblera om i butiken.
Mata ne

Från Alvik till Hässelby

Sommarens vandring 2011 från Alvik till Hässelby är nu avklarad. Tack Sofia och Diesel för en underbar dag :D Pixie och jag är helt slut och mina fötter ska vi inte tala om. Det tog nästan 7timmar men väll värt det ;)

Vi har både möt en snok, padda, katter och Korpar. Ja en Korp familj, såg tre stycken som har flyttat in i skogen vid Kaananbadet. Tydligen har de väldigt goda sopor där :P Jag var beredd att skydda Pixie men de var inte intresserade av henne som tur var. De brydde sig bara om soporna och satt sen i stora trädet vid parkeringsplatsen.

Vi gjorde så klart ett stopp vid Tempo som alltid för att köpa Cola *jaaay* Det var jätte skönt att bara ha med en varsin hund och jag tror de kände lika dant. De har badat, mest Diesel. Pixie har busat med sin boll och försökt hitta så många godisstenar som möjligt.

Vid Åkermyntan bestämde vi oss för att ge upp och ta bussen sista biten. Vi stannade hos mamma och pappa för lite mat och sen åkte vi hem.

Nu ska vi ta ett bad och sen sova för i morgon ska vi jobba ;)
Kram och God Natt ♥



































Min dator....

Idag var jag och Pixie lediga, mamma hoppade in och jobbade Tack mamma! :D ♥ Vi hade det jätte skönt, vi sov fram till kl.14.00. Sen har vi pantatburkar, gått vid strandpromenaden, städat och pappa var över och fixade min dator. Tack tack tusen tack pappa, vad hade jag gjort utan dig.

Mamma lämnade av Honey som ska vara med oss fram till lördag. I morgon efter jobbet åker vi hem till min kusin och sover över. Sen på lördag kommer Sofia och hundarna och sover för på söndag är det dags för den årliga vandringen från Alvik till Hässelby :D

Bilder från morgonpromenaden, eller kanske borde kalla det eftermiddagspromenad?





Fin fint

Vi har tagit oss förbi helgen. Tack så jätte mycket för hjälpen till brorsan, mamma och pappa. Det är jätte fint i butiken, ska se till att ta hit kameran så jag kan visa ;)

Idag har Alfons kommit tillbaka, han stannar till på onsdag. Så på torsdag får jag ledigt för då har mamma lovat att jobba. Så rättare sagt är det jag och Pixie som får ledigt. Vad ska vi göra måntro, sova såklart :P Nej inte bara men det är första bestämmelsen ;)

Nej ska jobba vidare
Kram på er

Pixie....

Alfons vart hemtad tidigare redan i onsdags. Eftersom Sofia skulle komma över så bad jag henne ta med Pixie. Vill ju inte sova ensam fram till lördag. Så efter jobbet mötes vi i Alvik. Pixie var jätte glad och jag med :D Det vart en jätte mysig serietittande kväll/natt för oss med massa till tugg ;) Tack för en härlig dag :)

Idag är Frejas sista dag sen tar hon semester i 6veckor :) Då blir det jag och Pixie och ibland Alfons. I helgen ska vi fixa i butiken så det blir en lång helg.

Nu ska jag fortsätta jobba.
Kram på er

RSS 2.0