Lång dag

Då har man suttit i möte under 3timmar. Stackars hundarna, de var helt slut. Idag hade jag med mig Lady och Alfons till jobbet. Min morbror var och hälsade på hos mamma och pappa. Så jag frågade om jag kunde byta ut Pixie mot Lady. Dock inte helt frivilligt men jag kände att det skulle vara lugnare med Pixies löp för Alfons skull. Men nu tog mamma med Lady tillbaka och det vart bara jag och Alfons :) Saknar min älskling men hon kommer på lördag igen. Då ska vi möblera om i butiken, både lördag och söndag. Man kanske skulle övernatta, vet ju aldrig hur lång tid det tar med mina planer :P

Uppdatering för er som inte vet. Lady är dotter till Elvira och Fjant. Alfons är min semesterhund, en jätte söt Cavalierhane ;)

Idag fick jag även gå upp extra tidigt då de kom för att byta ut våran kran i köket och även rensa avloppet. Själv halvsov jag i soffan medan de höll på. De kom 20min tidigare än vad de sagt. Så jag hade tur att jag kom upp lite tidigare. För jag var ute med hundarna när de kom.

Direkt när de gick så kastade jag mig i sängen och somnade ;)
Nej nu ska jag varva ner.
Kram på er ♥

Glad Midsommar

Hoppas ni hade en trevlig midsommar :D Vi hade det ;) Hela familjen, syrrans kompis och hennes hund samlades hemma hos mina föräldrar. Brorsan försvann på eftermiddagen till sin fästmö och pappa åkte ut till Ekerö för att spela. Så jag mamma, syrann, hennes kompis och fem hundar var kvar. Vi hade jätte trevligt och tog även en tur i skogen med hundarna så de kunde springa av sig. Ja ni ser ju bilderna ;)

Rikkie åkte hem idag. känns tomt. Men skönt samtidigt. Lite jobbigt eftersom Pixie löpte. Så jag tror han kommer må bättre nu när han kommit hem och kan ta det lugnt. Men det ahr ändå gått jätte bra och han har varit jätte duktig :) Min lilla bäbis kille.

Har även gjort klart nya designen till hemsidan Lyckohunden Gå in och titta ;)

Bilder under midsommar på Pixie, Rikkie, Fjant, Honey och Gläta
Lång Löp

Kryssningen var jätte kul och trevligt att träffa släkten. Så klart saknade jag min älskling. Eftersom Pixie började höglöpa fick hon vara hos sin dotter Star. De hade haft jätte kul tillsammans och Pixie var så välkommen fler gånger.

Blir helt galen på detta långa löp. Jag hade även lovat att passa Rikkie till söndag så han vart ju jätte ledsen när han insåg att han inte skulle få göra något. Men nej jag vill inte ha valpar till vintern. Ska börja planera för nästkommande sommar i stället. Men det blir inte förren efter den här sommarn ;)

Jag har värkligen saknat min bäbiskille. Han har både hanskydd och en halsduk runt sig så jag slipper ha stenkoll på dem. Men han har skött sig jätte bra och inte skvätt en enda gång inomhus. Så för er som vill se min lill bäbis med sina söta öron kom till butiken idag eller i morgon ;)

Vi hörs

Kryssning eller Älsklingen?

Aaa snyft jag gråter min älskling är inte här :( Mamma tog med henne idag efter jobbet, jag fick i alla fall ha Honey som tröst. Vi ska på Kryssning i morgon och hundarna skulle vara hemma hos oss med min systers kompis. Men Pixie kom i förgår på att hon skulel in i höglöp. Så nu får hon vara hemma hos sin dotter i Hässelby, så Fjant inte behöver få spel. Men jag saknar min älskling, hur ska jag klara mig två nätter utan henne :( Nej jag klarade ju Uppcon så jag får bita ihop. Ska bli kul på kryssningen imorgon. Vi ska fira min faster som fyller jämna år :) Hundarna ska passas först av Ingrid och Ellie och sen av min systers kompis som sover över med dem. Sen på söndag ska jag hämta min älskling :D

Nu ska jag ut med Honey och Fjant.
Sov sött ♥

Buskul ♥

Vi åkte hem till min faster igår efter jobbet. Jag hade lovat att fixa hennes hundar :) De vart badade, fönade och sen fixade jag tassarna. Det tog ett tag att bli klara med alla tre, men åå så fina de vart :D Idag tog vi en jätte mysig promenad nere vid sjön :) Sparris trivdes bra i gruppen och de busade en massa. Efter promenaden packade vi ihop våra saker och tog bilen först för att lämna av Sparris till sin matte och sen åka över till mamam och pappa för att äta mat. Min faster skjutsade sen hem Pixie och mig innan de åkte hem.

Bilder jag tog hos min faster ;)

Uppcon ♥

Uppcon 11 är avklarat... Tack Michan för en underbar helg :D Jätte roligt och underbart väder. Riktigt varmt var det så jag hade turen att få med mig mamma och shoppa skjorts innan jag åkte.. tack mamma.

Jag och Pixie har fått en inneboende... söta dvärgschnauzern Sparris :D Mysig äldre herre. Pixie gillar honom, antagligen för att han är så lugn. Ska fixa lite bilder senare. Han ska stanna till på söndag :)

Hotellet

Min blåsa :(


Vi ses ♥

Sista innlägget för ikväll, sen hörs vi inte förens nästa vecka. Imorgon åker vi hem till mamma och pappa och på fredag åker jag iväg till Uppsala för att gå på Uppcon 11 :) Kommer sakna min älskling men det ska bli jätte roligt. Jag och en kompis kommer bo på First Hotel Linné. Dock blir jag ensam fram till efter 20.00 då min kompis var tvungen att jobba på fredag *snyft*. Men men jag klarar mig alltid :P
Massa kramar ♥ 

Freja min daghund ♥

Vill vissa upp min gulliga daghund Freja ca 7mån :D Blandning av schäfer, rottis, ridgeback och leonberger. Jätte mysig och go förutom när hon försökt mosa Pixie. Usch sånt gillar vi inte, men efter lite tillsägningar så har hon varit jätte duktig. Så förutom att hon blir på bushumör och då vill leka med Pixie och använder tassarna så funkar de bra tillsammans :) Måste bara lära henne att ta det försiktigt med mindre hundar. Hon älskar ju allt och alla, ser hon en hund vill hon gärna leka oavsett storlek ;)
Studenten GRATTIS brorsan!

Nu har man precis kommit hem efter att ha firat lillebror som tog studenten idag GRATTIS!! :D Min dag började med att bada tre hundar Honey, valpen och Fjant, Pixie hade badat igår kväll ;) Sen skulle jag slå in paket, blåsa ballonger och fixa i ordning mig. Vi åkte 13.00 en timme innan utspring inte så smart då det var kö hela vägen nästan och sen inga parkeringar. Men vi hann på något mirakulöst sätt med hundar, packning och människor :P Jag höll i lilla Cupcake, nästan alla blickar drogs till honom.

Varmt var det också.. stackars hundar men vi försökte hålla oss i skuggan. Sen var det bara att skynda sig hem för att ta emot gästerna. Men så klart var det kö igen och vi försökte sick saka oss fram bland vägarna för att komma snabbast hem :P

Så nu har jag och mina syskon tagit studenten nästa gång blir våra framtida barn.

Mamma håller upp skylten designad av mig ;)

Massa människor och studenter

Flaket

Söta Cupcake

Jag, lillebror och storasyster :)

Han vart hämtad av min systers pojkvän


Nästa Hollywood Lycka till brorsan ;)


RSS 2.0