Mer avslappnad

Han har ätit och druckit så nu kan jag slappna av igen :) Sötisen värkar så avslappnad och glad, precis som något jobbigt släppt. Så jag är övertygad om att han mår så nu när tänderna är borta. Just nu ligger han nedanför i sin lilla säng :) Pixie försvann ut i vardagsrummet med ett ben hon fått.

Idag kom Sofia och Diesel till jobbet och hälsade på. Tack för trevligt sällskap :D Nu behövde inte Diesel känna sig ensam på hemvägen med att inte gilla och åka kommunalt, Moppe är ju inte heller så förtjust i det. Han tycker att det funkar om jag bär honom, men så lyxigt ska vi inte ha det :P Men det är nog mest spärrarna och det hala golvet som han inte är så förtjust i. Speciellt inte när jag alltid har så brotom, han vill ju ta det lite lugnare där ;)

Nu ska vi titta lite tv och sen sova.
God natt ♥


Tillbaka från veterinären

En trött men glad Moppe ligger bredvid mig. Allt gick bra hos veterinären så nu ska det bara läka ordentligt och sen kommer han känna sig pigg som en nötkärna ;) Vi åkte och lämnade honom i morse vid 9.30. Han fick somna i min famn och sen bar de ut honom. Vi åkte sen efter bara två timmar för att hämta honom, allt hade gått jätte bra. Han fick en massa beröm för hur duktig och stabil han är. Veterinären var jätte trevlig och man märker att hon verkligen månar om djuren. Hon kom bärandes på en nyvaken Moppe och räckte över honom till mig. Han var mycket nöjd över att få hamna i min famn. Hon sa även att han är otroligt vällskött och jätte fräsch, så det är kul.

Han ville sen sitta i mitt knä där han småsov. Han får inte vara i säng eller soffa i risk av att trilla. Han får heller inte anstränga sig. Eftersom han fortfarande är påverkad av sövningen så är han inte så stabil. Efter första rastningen vart han så andfådd och började vingla så då var det bara att snabbt ta upp honom och bära han sista biten, obs gick kort för han skulle få kissa och då jätte sakta.

Han har inte ätit något och inge vatten har han velat ha. Men veterinären misstänkte det så han har fått vätska i nacken så han klarar sig till i morgon, så då hoppas jag att han vill äta lite.

Nu ska vi bara ta det lugnt.

Kram på er


Pinsamt

Idag när vi vaknar är det dags, har varit lite nervös men jag vet att det kommer gå jätte bra. Moppe ska ju läggas in kl. 9.30 för att dra ut tre tänder som han haft inflammation i. Så när han vaknar kommer han må bra igen :) Plus att han fortfaran de har tre tänder kvar som han kan tugga med.

Efterjobbet idag/igår :p så var det 1min kvar till tvärbanan skulle gå. Vi fick springa men lyckades ta oss på innan den gick. Jag var helt slut och såg en ledig plats så jag satte mig snabbt och sköt in hundarna. Då hör jag någon bakom mig säga "Det är allergi fritt här bak" Jag kollade snabbt mot dörren och mycket riktigt så var det djurförbud. Attan vad pinsamt brukar alltid titta det även när jag haft brotom men just då så hade jag missat det. Jag flög åter upp ur sättet och bad om ursäkt och skyndade iväg till nästa vagn. Han var inte otrevlig så det var skönt eftersom jag reste mig direkt när jag hörde honom säga det. Dock hade han fel i att det var där bak då jag satte mig längst fram :P Så djurtillåtet var längst bak ;) Men men man lär sig av sina misstag förhoppningsvis ;) Vi hittade en ledig plats där bak också så helt slut och två hundar som inte förstod någonting så kunde vi äntligen koppla av.

Två trötta hundar



Vi tittade på Förtrollad nu på kvällen :)


Min lägenhet fullt av hundar :P

Efter jobbet igår åkte vi hem till mamma och pappa. Mamma och jag klippte ner Moppe så nu är han mycket mindre ;) Det blir lättare att hålla efter pälsen plus att när man är så gammal vill man inte ha någon som hela tiden ska skölja föna och borsta. Så nu får han gå i pension från det :) Men söt vart han. På tisdag har vi beställt tid hos veterinären, då ska vi dra ut tre tänder som han inte använder. De har blivit inflammerade och sitter löst. Så han kommer ha tre friska tänder kvar som han använder och tuggar torrfodret med. Jag badade och fönade och sen fick jag hålla medan mamma rakade och klippte. Jag tog även och badade och fönade Steffi efter sista rundan.

Idag på rundan fick jag skuts hem plus att jag vart med tre hundar till. Honey, Steffi och Fjant då de andra skulle åka och dansa. Så vi har haft myskväll framför soffan ;)

Bilder från idag

Mys i soffan


Moppe la sig under bordet

Så söta när de sover


Söta Steffi


Honey som har koll på allt ;)

Hela gänget ♥



Efter att de andra åkt hem


Hel skjuk eller helt bedårande?


Lika morgonpigga ;)

Idag har jag lyckats få upp ännu fler hyllor i butiken, men det är långt ifrån klart. Jag blir nog aldrig riktigt nöjd :P Men spännande är det för kunderna då det alltid är något nytt som hänt ;)

Pixie och jag ville inte gå upp i morse. Vi tittade på varandra och sen la vi ner huvudena på kudden igen :) Pixie är så söt på morgonen hennes lugg hänger ner framför ögonen och hon har den där sömniga looken som säger ska vi verkligen gå upp. Vi är lika du och jag skönt att man inte är ensam om att vilja sova ;)

Moppe bajsade på sig på hemvägen så det vart raka vägen till badkaret. Han var inte helt nöjd men så fort vi torkat klart kutade han runt som en unghund och var överlycklig att vara fri. Nu har han somnat som en stock. Det tar på krafterna när man gör en massa saker varje dag, speciellt om man är 14,5år ;)

God natt


I love you You love me We're a happy family

I love you
You love me
We're a happy family
With a great big hug and a kiss from me to you, wont you say you love me to!

I love you
You love me
We're best friends like friends should be
With a great big hug and a kiss from me to you
Wont you say you love me to!

Haha yaay har nynat på den i några veckor nu... det var tider det. Det enda jag kom ihåg av Barney var den här låten :P


Plocka upp vad?

Idag på morgonen blev jag beskylld av att inte ha tagit upp efter hunden då det finns lekande barn. Mamma hämtade mig och hundarna imorse då vi hade möte på morgonen. Jag hämtade som vanligt Esther. När jag kommer tillbaka till butiken har någon ringt (mamma svarade) och sa att vi ska vara bra föredömen och ta upp efter oss då det finns lekande barn. Vet inte vad personen syftade på då jag ser till att ta upp vid bostadsområden. Mamma fick bara veta att hon sätt det genom sitt fönster. Så jag gick ut för och se om jag kunde få kontakt med personen igen, vore kul och höra var det är jag inte har plockat upp efter mig. Det enda jag kunde tänka mig var när Moppe "försökte" bajsa men det inte kom något, vart så irriterad att jag drog med honom vidare. Han hade redan bajsat igår kväll och han är en sån som har svårt att bestämma sig vart han ska sätta sig. Men annars vet jag inte vad personen syftade på. Jätte tråkigt eftersom hon inte pratade med mig direkt och jag är en sån person som går och ältar saker jätte länge. En dålig egenskap jag har :P Så jag kommer antagligen ha svårt att sova i natt. Man vill ju inte få dåligt rykte om sig. Men nog om det.

Vi hade som sagt två möten med foderleverantörer på morgonen. Sen fick mamma skynda sig iväg hem. Vi fick en massa gratis prover från ena leverantören bla godis. Så Pixie var jätte glad när vi kom hem och hon fick lite ;)

I helgen var vi hemma, jätte skönt passade på att städa. Damsuga och tvätta golv så nu känns det fräscht igen.
Har ju även börjat äta potatis vilket är jätte gott. Tyvärr gör jag alltid för mycket så jag inte orkar äta allt.

Nej nu ska jag ta det lugnt och vila magen.
God natt ;)


I tid med julklappar...

Ja idag fick man gå upp tidigt, skulle till läkarn och kolla upp varför jag fick bla kramp tidigare. Så jag var väldigt trött :P Men mamma följde med så hon skjutsade mig till jobbet och hem, så klart jobbade hon också ;) Det var en kul dag med nya varor. Idag var även första dagen nu utan Maxi, han slutade igår :( Som tur är har de lovat att komma och hälsa på :)

När jag kom hem så beslöt jag mig för att slå in lite julklappar, japp äntligen är man lite i tid ;) Sen har jag legat och myst med Pixie och kollat lite serier. Imorgon blir det mer jobb yaaay ;)

Kram på er

Moppe snarkar nedanför ♥

Julklappar ;)

Min älskling ♥



Varma fluffiga tofflor för kalla dagar, värm dem i mikron i 90sekunder
 

Var är Pixie, där är du :D *Puss*


Debut för att koka potatis

Jag har för första gången i mitt eget hem kokat potatis, yaay för mig :P Pappa talade om exakt hur jag skulle göra. Så då var det bara att köra och hoppas att de inte vart brända eller trasiga. Brända vart de inte men trasiga. Men de trasade sig inte själva utan efter alla mina prov stick, så det vart gott endå ;) Var ju jätte nörvös så var tvungen att kolla många gånger. Så det vart potatis och sill idag, jätte gott :D Jag är så stolt ;)

Kram på er ♥

Farsdag ♥

Har nu varit och firat pappa :) En jätte bra dag som började med att titta på hus till syrran och hennes pojkvän. Sen fixade de mat och efterätt hemma hos våra föräldrar. Pappa fick presenter av mig och syrran en bok, godis och en kopp med text "Världens bästa pappa, coolaste pappa osv av brorsan fick han en flygplanspenna. Jag tog  ut alla fem hundarna innan maten, imponerande eller hur :P ;) Lyckades även få dem till att inte skälla när det kom andra hundar Älskar Petcorrectorn :)

Sofia kom förbi med Bacon och Diesel. Bacon har fått en varböld så jag skulle se hur det såg ut. Det var en liten del kvar att tömma men jag tror jag fick ut allt. Vi hittade även ett nytt sår som gjordes rent. Nu hoppas vi att det läker ordentligt så han blir frisk :)

Nu ska jag ta ett bad och sen sova.
Natti natti ♥


It Will Be Me

Idag fick jag springa med hundarna till tvärbanan, Moppe i famnen och Pixie skuttande skällande bredvid. Vi skulle möta upp med Sofia och Hippie, såklart hade jag varit tidsoptimist så tiden räckte inte till. Men vi hann på något mirakulöst sätt och jag var helt slut när vi kastade oss in mellan dörrarna :P

Det var trevligt med lite sällskap i butiken på morgonen Tack ♥ Ingrid och Ellie kom sen för att jobba. Vi hade en bra dag och passade på att flytta undan så man fick mer plats i mellanrummet Tack för hjälpen ;) Det vart jätte bra men det är långt från klart.

Vi stängde direkt vid 16.00 och skyndade oss hem för att hämta ut ett paket innan de stängde. Sen kollade jag klockan för att se om jag skulle hinna in till Vällingby innan de stängde. Ville överaska Sofia då jag aldrig hinner hälsa på henne. Svårt när man jobbar hela tiden. Jag fick åter springa till tunnelbanan och hann precis med. Så jag han vara hos henne i tre kvart ;)

Passade på att handla och de hade extra pris på Cola så jag bestämde mig för att chansa och orka med dem hem ;) Gick inget vidare då kassen gick sönder när vi gick mot tunnelbanan. Förstå hur många som tittade alltid gjorde man någon glad :P Sofia snäll som hon är erbjöd mig sin kasse så jag kunde ta mig hem Tack ♥

Nu är vi äntligen hemma efter mycket om och men, slitna axlar och trötta ben. Satte på Disney Channel och såg att Björn Bröder började, så härlig film :D Så efter första filmen var jag ju tvungen att leta fram den andra och se den också :D

Har busat och gosat med Pixie, Moppe har sovit som en stock. Nu har vi förflyttat oss till sovrummet och lyssnar på musik. Imorgon hämtar syrran och hennes pojkvän oss, vi ska titta på hus och sen hem till mamma och pappa för att fira Farsdag ;)

Kram på er

Så sorglig men underbar låt


Att göra en Bichon Frise :P

Har badat Moppe precis så nu ska jag visa hur man får fram en Bichon Frise ;)

Moppe innan badet

Pixie håller sig på avstånd

Helt ovetande om vad som ska ske

Nu börjar vi
Lägg ner hunden i badkaret

Skölj med ljumetvatten

Schamponera hela hunden, undvik ögon och nos ;)

Skölj noga

Massera in balsam och vänta ett par minuter

Skölj noga igen

Torka med en handuk och låt dem skaka av sig. En glad Moppe härjar i rummet ;)





Lägg sen hunden på handuken. Ta fram fön/hårtork och en karda. Börja sen blåsa tills det är någorlunda torrt. Ta sen och borsta medans du blåser.

Nu har du fått fram en Bichon Frise Grattis ;) ♥










Present till Pixie

Det låg ett paket vid dörren nu när jag kom hem. En present till Pixie från Rikkie och Carina. Hur söta får man vara, de har stickat en tröja till Pixie :D Eller ja det var nog Carina som stickade ;)

Pixie hälsar och tackar... massa nospussar till er ♥

Pixie i sin fina present tröja :)




Söta Moppe ♥


Moppe får åka väska

Sitter på jobbet och äter kardemumma skorpor :) Våra söta små blåfinkar sitter i fönstret och äter av jordnötterna jag la ut igår. Jätte mysigt med andra ord ;)

Igår och idag fick Moppe faktiskt åka i väskan även om han är tung. Men bara från tvärbannan tills vi kommit ut från örnsbergsstation, sen får han gå själv. Jag får nog fortsätta med det, dels för att det går snabbare och dels för att hans ben inte ser ut att må bra av att gå i så mycket trappor. Stackarn det är inte lätt att vara gammal.

Pixie är badad och len som silke. Hon ligger just nu i sin igloo, sååå sööt <3 ;)

Nej nu ska jag jobba.
Vi hörs

Hakuouki Sekkaroku

Ååå kolla vad som äntligen har släppts i OVA ♥

Hakuouki Sekkaroku


Farsdag på söndag

Oj oj är helt slut trots att ajg fick sovmorgon igår Tack mamma ♥ Vi fick igår in den efterlängtade kattleksaks ställningen som jag lyckades bygga ihop efter att ha fått ringt leverantören :P Men bra vart det och idag ahr jag ändrat ytterligare i butiken så nu är det nytt igen ;)

Hade lite problm med magen i morse tror Pixie märkte det för hon höll sig nära, hon är så snäll :) Pixie ligger och sover i sängen bredvid mig och Moppe nere i hundsängen vid mina fötter. Det är skönt att man har dem som ser efter en :) Ska ta ett varmt bad och sen krypa ner i mina nya lakan som jag bytt till. Även Pixie ska få badad, Moppe får vänta till i morgon.

Glöm inte att det är Farsdag på söndag ;) Jag ska så klart hem till min och fira.

Massa kramar ♥

PetCorrector

Idag var Maxi ledig så vi fick åka själva och hämta upp Esther. Så det var väldigt lugnt idag på jobbet. Hundarna fick det som var kvar efter tårtan, vilket var väldigt uppskattat ;) Pixie har varit väldigt låg idag, kanske för att jag börjat använda PetCorrectorn, vilket hon inte gillar. Märkte att hon reagerade på den hemma hos min faster så tänkte jag skulle prova hemma. Köpte den för länge sen till Rikkie men den funkade inte på honom. Men på Pixie funkar den jätte bra, hon vågar inte säga någonting så för hoppnings vis blir det tystare.


När vi skulle från jobbet idag och jag skulle koppla Moppe så hittade jag honom gnagandes på en oxhuds sko. Han tittade upp med skon i munnen och fortsatte sen glatt att tugga på den. Så mycket för hunden som inte äter ben. Japp mormor du får tillbaka en benälskande hund ;) Ja som jag sagt innan han slutar aldrig att förvåna :)

Idag på tunnelbanestationen

Pixie i sin nya tröja

Esther tittar efter Pixie

Sååå sööt ;)

Söta Esther

Moppe tagen på bar gärning med beviset i munnen ;)


Moppepå tvärbanan :)

Söta Pixie


Soffan fyllt av hundar

Efter jobbet i lördags på Pixies födelsedag bar det av mot min faster. Mamma och pappa skjutsade oss och deras hundar till henne så vi kunde umgås lite medan de dansade. Så vi hade 7 hundar jag och min faster, helt underbart. Tack för en trevlig kväll :D och tack mamma och pappa för att ni tog med mig ♥

Vi följde sen med mamma och pappa hem. Pappa och jag åkte till graven för att tända ett ljus för farfar, sen vart det raka vägen hem till sängen. Jag vaknade inte förens vid 13.30 då mamma fick säga till mig att gå upp. Hon tog ut Pixie med de andra Tack ♥ Så jag och Moppe tog en egen tur, tror han var mycket nöjd över att få gå ut ensam med mig :)

Idag har mamma och jag varit och handlat skruv för att kunna sätta ihop deras nya soffa. Brorsan och hans fästmö hade kommit när vi var tillbaka. Så efter har vi bara ätit, myst och haft det trevligt. Nu har man blivit hemskjutsad och båda vovvarna ligger helt utmatade på sina hörnor ;)

Bilder från i lördags

Huset fullt av hundar :P

Soffan fullt av hundar ;)

Familjen :)


Bilder från idag

Söta Pixie och Steffi


Min älskling

Sötis Moppe

Brorsans fästmö tog dessa ;)



Steffi försöker äta upp sin fot :P


Min älskling aldrig långt från mig ;)

GRATTIS ÄLSKLING

Min älskling fyller 4år idag, Grattis älskling :D Tänk va tiden flyger iväg. Älskar dig jätte mycket.

Vi ska fira med tårta idag. Ellie och matte kommer också och jobbar så då blir det kalas. Pixie fick en ny jacka/tröja i veckan som present ska fixa bilder på söndag om jag hinner. Även bilderna under dagen får ni på söndag ;)

Pixie hälsar och slickar ;)

Tog inga bilder på Pixies tröja ni får dem senare ;) Men här är bilderna från dagen ;)

Tårta innehållande: Hjort inälvor toppat med torkad lamm och kyckling, dekorerat med två torkade ankkött bitar och torkad oxlunga. Moppe fick sitt nerhackat eftersom han inte kan tugga ;)




Today I don't feel like doing anything....

"Today I don't feel like doing anything I just wanna lay in my bed" är orden som cirkulerar i mitt huvud just nu. Den här dan kan inte bli mycket värre en så här. Vaknade mitt i natten och mådde dåligt och hade jätte ont i magen. Illamåendet är borta men jag har fortfarande ont i magen och här känt mig allmänt nerstämd hela dagen *suck* Hatar såna dagar. Jag vill snabbt komma över det så jag kan le och skratta igen.

Här är låten, passar mig perfekt under mina lediga dagar ;)


Hiss skräck

Igår hände det som jag gått och väntat på och det är inte positivt. Jag har börjat ta hissen då Moppe ska slippa gå i så mycket trappor hela tiden. Ja så när vi då ska hem igår och tar Hissen vid Örnberg så stannar hissen innan vi kommit helt ner. Vi var på hälften av dörren. Jag har sällskräck och mådde så klart jätte dåligt men jag tog ett djupt andetag och tänkte ska jag behöva trycka på hjälp knappen. Som tur var så prövade jag ner knappen en gång till och då lyckades den faktiskt ta sig den sista biten. Usch usch men inte den värsta hissen som tur var. Men jag kommer aldrig åka den igen.

Nu sitter jag här på jobbet med Pixie liggandes på min hals. Hon kröp upp då hon inte gillar antiskallhalsbandet. Så nu ligger hon och trycker ner mitt huvud. Det är tur att hon är söt ;)

Kram på er

RSS 2.0