Giant Killing

Kollade klart på Giant Killing igår. Jätte bra serie om man gillar sport och i det här fallet fotboll ;) Jag är inte intresserad av sport igentligen men i tecknadeserier är det underbart. Det blir en helt annan sak och de förklarar allt jätte bra så det blir jätte spännande.


Tidigt

Åkte tidigt till jobbet idag för att kolla igenom så inget annat saknades, som tur var så var allt kvar. Hade alla vovvarna idag så det var fill fart i köket. Vi fick så klart två leveranser och en var jätte stor så jag bad brorsans fästmö att hjälpa till. Som tur var hade hon tid och kom på en gång Tack :D

Vi höll på enda till stängning plus lite övertid men vi fick undan allt. Men det lär ju komma mer i morgon, men då kommer mamma ;)

Pixie har varit bättre i magen och hon har slutat kräkas, jätte skönt. Men jag kommer fortsätta med i/d maten och medicinen endå. Min lilla älskling :) Moppe ligger och sover i den lilla blå bädden, han är så sööt.

Kram på er

Halloween

Pixie har varit dålig hela helgen. Idag så bajsade hon ner syrrans sko när vi skulle åka. Så vi missade visningen av huset som vi skulle titta på. I stället vart vi hemskjutsade. Vi hade blivit upphämtade på morgonen av syrran och Fjant för att åka till mamma och pappa. I bilen berättar hon att butiken haft inbrott och att mamma och pappa gått upp vid 6.00 på morgonen för att åka dit efter ett samtal från polisen, jätte hemskt. Mamma hade då inte hunnit at ut Honey och Steffi så vi tog alla hundarna på en långrunda.

Man blir så sur och besviken när det händer. Nu har vi två rutor som ska lagas. Får se hur det ser ut i morgon när vi kommer till jobbet.

Pixie har ju som sagt varit lös i magen men hittils har hon slutat spy så jag hoppas att det är på bättrings vägen. Men för säkerhets skull så ska mamm och pappa som varit på dans stanna till på djurakuten och hämta upp mat och medicin. Man kan inte vara nog försiktig när de är så små.

Snacka om att allt händer på engång *suck*. Vad gjorde du på Halloween? Jo jag tog hand om en sjuk hund, fick inbrott i min butik och förstörde min systers husvisning. Ja nu kan det väll inte bli värre hoppas jag.

Hoppas ni hade en bra Halloween :)

Bilder från promenaden




Kräkhundar

Igår kom syrran och Fjant till butiken, de skulle sova hemma då hon var tvungen att hämta ut en sak på posten idag på morgonen. Vi hade det jätte mysigt tack för en mysig kväll ♥ Vi åt kyckling, revbensspjäll, pastasallad, potatisgratäng och till efterätt Brownies med vispad grädde *mums* :)

Idag på morgonen kom Maxi, stakaren sprang rakt in i kompostgallret. Vi sätter för det så Fjant ska hålla sig i vardagsrummet. Så Maxi var inte beredd på det och sprang som vanligt bara rakt in, pang sa det men han skakade av sig det och insåg att Fjant var på andra sidan. De morrade lite på varandra, så jag bar in honom till mig så vi kunde sova vidare. Tror det vart en liten chock då han spydde saliv i mitt rum och sen även på jobbet. Inget fel på avföringen så antagligen vart han bara lite orolig men man får hålla lite koll ;)

På morgonen följde vi först med syrran till posten sen skjutsade hon oss till jobbet, tack :) Pixie fick äta pizza idag på jobbet. Vilket ledde till att även hon spydde men då spydde hon upp all pizza istället. Kollade vad det innehöll bla lök *inte bra' Skällde på han som jobbar med mig då hon fått pizzan av honom utan att fråga. Ska man ge någon annans hund måste man ju veta vad de tål annars ska man fråga innan. Riktigt läskigt men nu lär han inte göra om det. Får hoppas att det inte blir något krångel med magen nu under helgen.

Så två kräkhundar har jag haft.

Syrran kom sen till affären igen och lämnade Fjant och bil. Hon och pojkvännen ska på middag och jag fick köra hem hundarna. Passade på att handla och att växla pengar till butiken. Han i kassan försökte snuva mig på en 20a. Känner att det blir vanligare och vanligare att folk gör det mot mig. Samma sak hände när jag och Sofia var och pantade burkar, maskinen pajade och han skriver då en handskriven lapp med alldeles för liten summa *suck*.

Nu är vi hemma och tar det lugnt har precis ätit och nu ska vi vänta på att de kommer hem :) Ska läsa lite och kolla lite serier.

Kramar

Idag på promenaden, Maxi fick låna Pixies jacka för att hålla sig varmare




En trött Fjant nu när vi kom hem

En lika trött Pixie


Vill inte åka hem...

Tillbaka till jobbet, jätte skönt :) Hade alla hundarna idag. Esther och Maxi lekte nästan hela dagen så när Esther sen skulle hem vart Maxi jätte ledsen. När vi var ute och gick blev vi förföljda av en Chihuahua hane som ville hälsa. Han fastnade för Pixie som inte hade något emot uppmärksamheten. Maxi där emot vart sur och skulle skydda sina tjejer. Husse kom raskt gående efter med en Dansk/Svensk gårdshunds hane. Han bad om ursäkt och frågade om det var ok att de hälsade. Esther vart jätte kär i den andra hannen i kopplet och ville leka så vi släppte dem så de kunde rasa av sig. Det visade sig vara en gammal kund till butiken, han frågade hur det gick och sa att han skulle komma förbi och handla, jätte kul :)

I slutet av dagen ville jag inte ens gå hem, jag älskar verkligen min butik :) Vi har nu fått in mer varor och mer blir det inom de närmaste veckorna ;)

Lite bilder från promenaden





Ledig :D

Idag har vi varit lediga Tack mamma för att vi fick en dag att vila upp oss på :D ♥ Så det har varit jag, Pixie, Moppe och Maxi. Först har vi såklart sovit ;) Sen vart det ut till lillskogen så de fick springa av sig. Dagen har sen gått åt till att städa och vi hann även med lite godissök :)

Han slutar aldrig att förvåna med sin sovstil ;) Tog bilden igår på kvällen :)


I Lillskogen :)






















Helgen

Ja nu har man avklarat Zoorfmässan och överlevt. Det gick inte att gå igenom det på en dag så vi var där båda dagarna. Mycket att ta in och en massa roliga saker :) Så nu har man köpt upp sig inför julen. Pappa var snäll att passa hundarna Tack ♥ och min bror och hans fästmö stod i butiken i lördags Tack så jätte mycket för hjälpen :D

Moppe vart jätte ledsen när jag var borta så gissa om han vart glad när jag kom tillbaka. Har aldrig sätt honom så glad. Han hoppade strök sig och snurrade runt av lycka när han såg mig. Sen ville han inte lämna min sida, lilla pluttisen :) Till och med när jag gick upp försökte han följa efter, dock trillade han ner för trappan i stället så jag fick ha honom nära så han inte skaddar sig. Kul att känna sig så älskad :) Han var super lycklig sen när vi kom hem till lägenheten.

Glömde visa denna söta bild som jag tog förra veckan :)


Imorse kom Maxi på morgonen och sen fick vi hämta upp Esther, så nu var hella gänget samlat igen. Hela dagen har nästan gått åt till att möblera om i butiken, så man får plats med alla nya saker ;)

Så hår såg det ut på morgonen idag när vi skulle gå upp



Uta no Prince-sama - Maji Love 1000%

Kollade klart på den här serien under veckan och var bara tvungen att lägga upp. Jätte charmig och härliga låtar :)

Uta no Prince-sama - Maji Love 1000% -

Nanami Haruka vill bli en låtskrivare så hon börjar på idol tränings skolan fylld med vackra ungdomar. Skolan parar ihop varje låtskrivare med en idol, men Haruka blir ihopsatt med 3st pojk idoler. För att göra saken värre, Nanami är heller inte tillåten att dejta någon av hennes vackra partners. (Info från Anime News Network)

Det finns 13episoder och den finns även som manga :)



Hittade en trailer här, tyvärr ingen text.


Min favorit låt :)

Glassplitter

Igår kom Sofia och Diesel på besök efter jobbet, tack för att ni kom :) Jag fick skynda mig ner för att möta dem då vi skulle handla. Avokado, feta, kyckling och tillbehör. Sen raka vägen hem för att fixa maten så vi kunde äta ;)

Det vart film vi såg på "Planet 51", jag älskar roboten.... så sööt! Mitt i filmen hör vi hur det pangar till och glas som krossas i trapphuset. Försökte kolla ut genom titthållet men det var mörkt. Sen tändes lampan och upp kom ett par som bor över mig. De hade varit på systemet så jag trodde att de antagligen hade tappat påsen. Men sen när vi skulle ut med hundarna så var rutan till dörren trasig och det låg glassplitter överallt. Lagom kul när man har hund. Mina går ju att bära men värre var det för Diesel. Sofia fick hålla upp dörren medan jag pressade honom mot vägen för att inte gå i glaset. Jag ringde genast så de fick komma och fixa. Så på morgonen var det tejpat men de hade slarvat med sopningen då det låg lite glas kvar :(

Ska hem till mamma och pappa i helgen. Vi ska på mässa jag och mamma för jobbet, det ska bli jätte kul :) Så jag kommer inte skriva förens på söndag ;)

Lägger även upp bilder på söndag :)

Här är bilderna var för trött igår :P

Trötta Diesel


Sofia busar med Pixie... lägg inge märke till dammet i hörnet :P Ska dammsuga ;)




Kramar

Dummer

Dumma hund nu blir det koppel på i minst 1vecka. Pixie fick så klart för sig att springa efter något djur i skogen, antagligen ett rådjur. Vet inte varför hon börjat med det. Hon jagade inte tidigare utan det är det här året hon har börjat få för sig att hon ska jaga. Väldigt tråkigt då jag värkligen har njutit av att ha henne fritt springandes bredvid. Men nu blir det koppel ett tag så får vi se vad som händer.

Mamma, Honey och Steffi jobbade med oss idag. Jag tog med mig Honey, Steffi och Pixie för att mata kaninerna.

Nu har vi blivit hem skjutsade och nu tänker jag inte gå ut mer för idag. Imorgon kommer Maxi så ska sätta klockan.

Natti Natti 

En blöt Steffi

Honey har en bättre päls där det mesta rinner av ;)

Pixie vaktar bollen men Steffi vill bara leka kull med Pixie ;)

Pixie ger en kreepy blick som säger försök och ta den om du kan!

Linslus


Djup sömn... peta dem i sidan ;)

Haha sitter här med tårar i ögonen och ett brett leende. Hade fixat Moppes vitaminer inlindat i en köttbulle. Han brukar alltid vara snabb att vakna och hugga in. Nu satte jag den precis vid nosen när han låg utsträckt och sov. Ingen reaktion, jag lyfte försiktigt på örat, inget igen. Tog så klart en bild ska ladda upp den här nedanför. Jag tryckte försiktigt talriken mot nosen, inget hände, tog ner och upp örat igen, ingen ting. Kollade på ögonen, han var i djup sömn. Helt plötsligt när jag petade honom i sidan så ryckte han till och flög upp precis som om något skrämt honom. Haha kunde inte låta bli att skratta. När jag sen bad om ursäkt och ställde fram talriken så kollade han ner och insåg att hans köttbullar kommit så han högg in direkt, sååå söööt ♥ Han slutar aldrig att förvåna mig :)

Nu ska vi ut sista rundan och sen sova.

Sweet Dreams ♦

Tyvärr vart den mörk tog med mobilen, glömde att jag har kameran :P


Oväntat besök väckte oss

Idag vart det bara jag, Pixie och Moppe som åkte till jobbet, Maxi vart hemma då hans matte är sjuk :( Men två glada hundar trippade på :) Vi fick äntligen kattsanden som jag gått och väntat på så nu känns det fullt igen.

Jag, Pixie och Moppe gick för att möta upp med Sofia och Diesel som skulle komma på besök idag. Moppe träffade en jätte söt tik som han vart kär i ;)




Vi gick sen för att mata kaniner och handla mat. Tack för ett trevligt sällskap ♥

Ja måste berätta att vi fick besök idag på morgonen eller rättare sagt så blev vi väckta av oväntat besök. Jag hade fönstret öppet några centemeter. Tydligen tyckte en blåmes att man kunde flyga hit men i stället på något sätt flög den rakt igenom öppningen och in. Rädd som den vart vände den och försökte ta sig ut men slog då i fönstret. När jag väll såg vad som väsnades så öppnade jag snabbt fönstret helt så den kunde flyga ut. Ja så det kan gå, Pixie kollade fundersamt efter den.

Hemma frisör för hundar :P

Ajaj har ont överallt just nu, helgen har gått åt till att fixa hundar :) Badning, föning, tovutredning, kloklippning, klippning, rakning och tandskrapning. Men nu är hundarna fina :) Moppe är nog allra gladast att det är över ;) Var hos mamma och pappa sen igår och nu på morgonen följde vi med syrran och hennes pojkvän för att titta på hus. Sen vart det mat och efterätt. Nu har vi blivit hemskjutsade och vilar i sovrummet. Ska ut sista rundan och sen ta ett bad :)

Nu är Pixie rakad på ryggen och sidorna. Hon började fälla för mycket och efter att hon släppt en tuss när jag skulle ta tag i henne så hon vart kal så årkade jag inte mer, var bara tvungen att raka så det kan komma ut ny och fin päls. Tur att man har kläder till henne annars skulle hon frysa ;)

Jag har kommit på en jätte bra sak jag har börjat knyta ihop Pixie och Moppes koppel i varandra. På så sätt kan Pixie promenera Moppe åt mig. Poängen är att hon ser till att Moppe går rätt eftersom han inte ser så bra och inte hör medan Moppe ser till att Pixie inte kan springa efter vilt ;)

Morgonpromenad till husvisningen... Pixie och Moppe går knytna i varandra ;)


Sitter utanför med hundarna medans de andra tittar i huset :)




Moppe har fått en tröja, såå söööt <3

Anime låtar

Sitter och lyssnar på musik från anime, två låtar som har fastnat i huvudet är dessa.

Bara så skön att lyssna på


Kan inte sluta stampa i takt med fötterna :)

Tandsten

Var alldeles för trött för att skriva igår, hundarna håller nog med för de däckade när vi kom hem :) Så klart efter att Moppe trippat runt med viftande svans i lägnheten. Han måste göra det varje gång vi kommer in ;)

Igår kom mamma, Honey och Steffi så då vart det 6st hundar på jobbet. Vi passade på att ta tandsten på Moppe så därför var han ganska trött när vi kom hem. Men det vart bra och nu har han vita tänder på alla 6 som han har kvar ;) Tack för hjälpen mamma ♥

Esther ska vara borta i två veckor, så då blir det bara jag, Pixie, Moppe och Maxi. Alla tre var med och matade kaninerna idag. Sen efter jobbet väntade vi på syrran och Fjant, men de hade fått stanna över så de skulle komma imorgon istället, så vi kom hem lite senare. Så klart missade vi tvärbannan så vi beslutade eller jag beslutade ;) att vi skulle gå till Trekanten för att ta död på tid :) Men sen tyckte jag att Moppe skulle få vila då han gått så mycket idag så han fick sitta i väskan resten av vägen. Första gången i väska, först var han lite tveksam men sen tror jag han tyckte det var lite skönt. Men det blir inte en vana känner mig rätt öm i axeln :P

Ja jag måste berätta att jag hade en tandskrapning till idag på en jätte söt blandras hane. Det var hans första gång och matte skulle hålla i. Det slutade med att jag fick lägga honom på sidan och sätta mig över. Så nu har jag ont i benen men ren och fin vart han ;)

Igår kväll



Igår på jobbet, han var så söt så jag kunde inte låta bli ;) Precis som sockervadd :P

Idag på promenaden





Första gången i väska ;) Tyvärr suddig då han inte kunde vara still med huvudet, han var lite nervös i början.


Jack Russelvalpar

En kund kom in under helgen och hon berättade att hon hade valpar men att de inte hade blivit sålda ännu. Därför tänkte jag tipsa alla hundälskare som är i valptankar om dessa söta jack russelvalpar ;)


Jag vill också kolla

Fyra hundar helt underbart :) Vi lyckades ta oss till jobbet allihop. Passade på att klippa klor på Maxi och Esther och snacka om att de är lydiga, de bara ligger där snällt på rygg. Älskar er :)

Moppe var väldigt pigg idag och tyckte det var skönt med en promenad med Esther då det går lagom fort.



Pixie och Maxi fick istället följa med och mata kaniner. De två är så härliga, Pixie går lös med sin boll och Maxi är lös en bit. Båda är väldigt spralliga och matchar varandra väldigt bra ;)

När vi åkte hem hade både Maxi och Esther åkt så det vart vi tre, väldigt skönt måste jag säga och jag passade på att ta det lite lugnare hem så Moppe fick nosa runt ordentligt, gissa om han var lycklig.

Måste berätta: Idag när det var nästan stängning så började Moppe gnälla lite. Jag tog då ut honom och Pixie så de fick kissa. När vi sen kom tillbaka släppte jag båda innanför dörren och ropade sen att de skulle följa med in i köket. Men Moppe kom inte så jag gick för att hämta honom när jag ser hur han sakta tar sig upp för trappan. Jag väntar lite och gömmer mig bakom disken för att se vad han gör. Sötisen börjar sakta med viftande svans gå runt i hela butiken för att underköka. Han gick värkligen i varje vrå av butiken för att kolla på alla saker. Han tyckte nog att det var jätte intressant och undrade nog varför han inte fick vara där ute i stället för köket. Så resten av tiden fick han vara ute i butiken :)

Hemma har jag badat och fönat Moppe så nu ser han ut som sockervadd ;) Tyvärr tog batteriet slut på kameran men jag tog med mobilen. Tyvärr syns det inte så bra men jag får ta en bild i morgon.



Nu ska vi sova Moppe ligger däckad nedanför sängen på sin fäll och Pixie sitter bredvid mig i väntan på att jag ska lägga mig.

God natt och sov sött ♥

Välkommen Moppe ♥

Söta Moppe (mormors hund) kom igår hem till mina föräldrar. Han följde sen med mig och Pixie hem då han ska bo med oss i några veckor :) Sötisen är 14år, kastrerad och hör inget och ser väldigt lite, men han har ändå anpassat sig jätte bra. Så nu var det fyra vovvar på jobbet idag :)

Jag har precis ryckt hår ur öronen på Moppe, inte så populärt. Men det måste göras annars blir det inflammerat. Han är ju Bichon Frisé och där gror det i öronen ;)

Ny underbar serie som jag tittar på Phi Brain: Kami No Puzzle, jätte kul för er som gillar pussel. Serien handlar om gymnasie killen Kaito som bekämpar strider med pussel mot en mysterisk intelligent grupp känd som POG.

Jag älskar den här sorten av serier med pussel, gåtor och frågor. Det är så spännande att försöka lista ut svaren innan och att det aldrig riktigt blir som man förutser.



Moppe när vi kom hem igår. Han la sig till rätta i Fjants säng :)

Idag Pixie ligger på sitt vanliga ställe och Moppe har provat en annan säng eller ja i alla fall huvudet på den :P


Pixies Höstoutfit

Pixie var jätte irriterad idag när vi gick hem, bara för att jag inte kastade bollen. Men det är svårt att kasta något man inte har. Hon tappade den igår kväll, snacka om att jag var irriterad jag fick bita ihop hårt för att inte bli sur på henne. Syrran och Fjant följde med och leta efter bollen men utan lycka, vi gick även och kollade i morse, Tack för hjälpen :) Men nej ingen lycka så nu har jag gett upp, första gången jag ger upp på hennes boll *suck* men men någon gång ska väll vara den första. Sen glömde jag att ta en ny boll på jobbet så på hemvägen så skällde hon hela tiden och hoppade vid min sida *jätte irriterande*.

Tråkigt väder har det också varit men vi fick varor igen så man hade något att göra. Pixie har fått en ny söt tröja.
Här är Pixies outfit för idag ;) Haha var bara tvungen eftersom de andra lägger ut, men det kommer inte bli någon vana :P

Hurtta Friluftsoverall, Roma Pullover och Strasshalsband med Hängsmycken.





Förlåt :P

Idag kom syrran och Fjant till butiken och häm tade upp oss. Jag hade glömt att ta med hennes post så hon var tvungen att följa med hem, förlåt :( Älskar dig ♥

Idag var det tråkigt väder och inte så mycket aktivetet i butiken, men där emot fick vi en del varor så man endå hade något att göra. Så nu har vi en massa reflex halsband, selar och koppel så hundarna syns i mörkret och även en massa nya leksaker :)

Lite bilder från dagarna

Esther och Pixie

Pixie och Maxi

Avundsjuka

Är det något fel på en om man gillar sitt jobb så pass att man inte vill gå hem? Allvarligt om jag bara hade en säng hade jag kunnat bo på jobbet :P Men tyvärr får man inte det så i stället sa jag åt Pixie att vi skulle stanna ett tag till så det vart en timme öppet till ;) Pixie vart lite små sur för hon ville så klart gå men hon vart glad sen när hon fick se morfar som kom med högtalare. Pappa var snäll nog att skjutsa hem oss Tack ♥

Har inte gjort så mycket hemma mer än att tagit det lugnt. Vi är helt slut så det ska bli skönt att få sova ut imorgon. Har haft en del konstiga drömmar på sistone och väldigt tydliga så det är svårt att avgöra om man får någon vila eller inte. Får se hur det blir i natt eller om man hamnar i en knäpp dröm, fast måste medge att de ibland är väldigt spännande :)

Ja måste berätta att min älskling vart påhoppad av en svart dvärgpudel tik. Matte och hon kom för att hälsa på Pixie då de busade föra gången. Nu busade de igen men när matten skulle hälsa på Pixie och klappa henne vart tiken väldigt svartsjuk och flög på Pixie. Det vart inget allvarligt då Pixie la sig direkt och smög sakta iväg. Men det lät ordentligt och matten fick dra bort henne. Men jag tror matten skämdes mer än jag vart orolig. Men så klart ingen ger sig på min tjej så om hon inte hade dragit bort henne hade jag själv dragit bort henne. Så kan det gå med avundsjuka.

Men en sak är säker Pixie kommer nog hålla sig en bit bort från henne i fortsättningen. Tänk på det ni som vet att ni har hundar som lätt blir avundsjuka. Ska ni hälsa på andras hundar se till att er egen får hålla sig en bit bort och vänta på sin tur eller låt hellt enkelt bli att hälsa. Bättre både för din och den adras hund.

Bilder från jobbet med mobilen

Vi tittar på Idol och äter, Pixie äter Ziwi Peak och jag.....

så klart kexchoklad och Cola ;)

Pixie bugar


RSS 2.0