Bilder

Lite bilder jag glömt innan Shion flyttat ;)
 

Fullt Hus

Idag var det fullt hus (butik) på jobbet ;) Jag, Pixie, Katla och Rebecka kommer på morgonen. Sen på eftermiddagen kommer mamma, Steffi, Honey, valpar tättföljt av syrran, guddotter och Fjant. Sen vart det svårt att få plats med fler ;) Fick en otroligt bra försäljning inte så konstigt då vi hade bra med kunder :) Fick hålla min guddotter ett tag också, hon är så sööt. Har även kommit på knepet för att inte få henne att gråta, hon gillar att studsa ;) Fick även en souvenir på min ärm lite blandad kräkspott, mysigt :P

Mamma sålde Kenai idag Lycka till killen :) Så nu är det bara lilla Koda kvar, tog med honom till skogen för att fota lite. Inte lätt att fota en ensam valp när man är själv. Antingen vissar de baken åt en eller så sitter de precis vid fötterna. Men jag lyckades få till några bra, tur att man är lite snabb ;)

Nu är jag hemma med mina älsklingar, vi somnad en stund i soffan, jätte mysigt.

Söta Koda så här ser det ut när man fotar valp ;)

Nu är vi själva igen :)

Nu har Shion flyttat och Svea har åkt hem. Har tillbringat dan med att städa och fixa undan alla valp saker. Nu är det bara jag Pixie och Katla här hemma.

Här är en söt bild på min sovande ängel ;)

Ingen bil :(

Sitter här med en massa vovvar alla trötta. I övermorgon åker Rebecka hem, sötisen.  Shion har nu blivit bokad och om två veckor är han redo att flytta och då får även Svea åka hem.

Bilen har gått sönder för två dagar sen :( Så nu är jag tvungen att åka kommunalt. Skulle ändå göra det efter Shion flyttat men känns lite tidigt eftersom det är så många hundar. Men bra träning för Katla, hon tycker det är lite läskigt med vissa barn och när dörrarna öppnas men annars har det gått bra. På måndag ska vi på teori inför valpkursen. Har fått lov att ta med dem då jag inte har någon passning så mina vovvar vart undantag ;)

Vi firade mamma i lördags Grattis älskade mamma ♥ Då hade jag med mig alla då faster också skulle på kalas. Men Shion trivdes inte med att vara inlåst med mammas valpar, han är ju van vid att vara fri ;) Men förutom det vart det en lyckad dag. Nästa dag fungerade inte bilen och jag fick skjuts hem av brorsan vi hemtade upp Sofia och Hippie då vi skulel ha filmkväll. Även där trotts bil förlusten vart en lyckad kväll Tack ♥

Här är lite bilder på vovvarna hemma hos mamma och pappa ♥Välkommen Rebecka

Nu har Rebecka flyttat in, hon ska vara här i 2veckor :) En jätte fin korthårig collie tik på 6år. Kommer ta bilder och lägga upp senare ;) Här är lite bilder på Svea, Shion och några på Katla. Har även satt upp håret på Svea, hon vart jätte söt :)

Överraskning

Fick en trevlig överraskning på morgonen när jag vaknade. Sofia ville komma över, så både hon och hundarna kom. Vi hade jätte trevligt, tack ♥

Katla har lekt jätte mycket med Shion idag, vilket är jätte kul. Skönt att han fått någon mer än mamma att busa med. Plus att han fått vara mer fritt i vardagsrummet undre längre stunder. Nu börjar det bli hund av honom ;) I morgon ska jag jobba igen då kommer faster och tar över. Nu ska jag snart ut på sista rundan.

Kram på er


Bilder från lillskogen
Vi blir en duo ett lag

Känns så konstigt att vara hemma igen. Sitter ensam med två vuxna hundar och två valpar. Faster har åkt hem och kommer tillbaka på måndag. Har tillbringat dagen med att busa och gosa med Shion, han börjar bli riktigt aktiv nu. Katla lekte lite med honom för en stund sen. Först tyckte hon att han var läskig men sen vågade hon göra lekinvit. Jag har haft besök av Katlas brorsa Sixten (Phoenix) och hans matte. De kom för att klippa klorna på honom. Inte så roligt först tyckte han då de var en massa kompisar att leka med. Men trotts det så lyckades jag klippa alla ganska snabbt. Tok söt har han blivit och väldigt liten fortfarande vilket är komiskt då jag trodde Pegasus skulle bli minst. Men Pegasus blir Pixie storlek och Phoenix blir Rikkie storlek eller något mindre ;) Katla blir Pixie storlek eller något högre så nu fattas bara Nessie. Ska bli så kul och se hur hon ser ut :) Men det får antagligen vänta till valpträffen jag planerar i September.

Jag ska gå på valpkurs med Katla nu i augusti och bara det är jätte kul och spännande. Det är ju första steget för att värkligen komma igång med träningen så nu är det allvar inget mer fjomp och gull nu ska vi bli en duo ett lag vi två. Fundrerar fortfarande på vad jag ska göra med Pixie vill värkligen komma igång med våran gemenskap också något kul för bara hon och mig.

Idag fick mina älsklingar rasa av sig i lillskogen. Katla är så lik Pixie och började tjuta av glädje medan hon jagade sin mamma. Hade sen två trötta hundar med mig hem som somnade i soffan.

Livet med hund är aldrig tråkigt ;) ♥

Bilder på Svea och Shion så skönt att ha er här ♥


Välkomna Svea och Shion ♥

Nu har Svea och Shion kommit hit :D Han är så mysig och har börjat vifta på svansen när man pratar med honom :)

Hade Katlas brorsa Pegasus på besök idag i butiken. De vill raka ner honom och resultatet blev en kopia av Rikke om man bortser från färgen, tok söt ♥ Filmade lite för det gick inte att ta kort så kan inte visa något tyvärr men såå sööt att man dör. Så nu är han brun med mörkgråa ben, öron och svans. Katla tyckte det var jätte kul att träffa brorsan först som en fluffboll och sen en nerrakad snygging ;) Pixie var så klart också jätte glad. På lördag ska nästa son Phoenix komma på besök och klippa klorna ;)

Nu har jag säkrat hemmet inför alla hundar som ska bo här i morgon, plus tagit bort de flesta mattor och hundsängar om de skulle kissa eller bajsa inne, jobbiga vovvar *suck*. Men det är bara för en period :)

Hade bra och god natt ♥

RSS 2.0