Ny bil

Fick äntligen ge mina presenter till pappa och syrran efter att ha väntat på dem i en månad. Tydligen har de haft problem med sina leveranser. Men jag tycker amn hör av sig tidgare och säger det än att kunden ska behöva fråga vad som hänt med varorna *suck*. Nu slipper jag tänka på en sak mindre :P

Man märker att det händer saker i magen på Pixie. Jobbigaste just nu är att hon började matvägra så nu får hon blötmat som hon i alla fall äter lite av. Dumma gravida vovve som inte fattar att hon har fler att föda :P Men tyvärr ingår det ofta i graviditeten. Snart kommer hon väll vräka i sig istället :P

Har fått bytt bil nu till en annan av mina föräldrars bilar. Den andra ska besiktigas. Så nu ska jag handskas med en ny som jag inte kört tidigare. Jobbigt det tar ju ett tag innan man vänjer sig. Men hittils har det gått bra :)

Nej nu ska jag ta det lugnt och titta serier.
Kram på er ♥

Starta...

Idag ville inte bilen köra i väg efter att vi plockat upp Esther. Jag ringde till mamma som sa åt mig att lägga i tvåan och rulla för att få igång den. Jag lyckades och tog mig hela vägen till en parkeringsplats. Så ikväll kommer pappa för att titta på den.

Idag fick jag in syrsor, mjölmask och rosenbaggslarver. De var efterlängtade ;) Jag älskar syrsorna, det är små bäbisar och jag har gjort jätte fint i deras bur, man ser att de trivs. De är så härliga när de är små. De hoppar jätte högt över saker inte som de vuxna. Sen är de ju så aktiva :) Kanske inte jätte spännande för er att läsa. Jag har ju insektsfobi men så länge jag har koll på dem går vissa bra. Annars skriker jag och viftar med armarna.

Nej ska fortsätta jobba nu.
Kramar ♥

Brave10

Sitter i sängen och skriver medan Pixie otåligt väntar på att jag ska kasta bollen. Attan den åkte under soffan, nu muttrar hon att jag ska komma och hjälpa henne vänta lite......

Så där klart, man kan ju tro att hon lärt sig något men inte da. Nej jag får fortsätta kasta och hoppas att hon inte lyckas putta under den igen. Men så är det när man har en boll tokig hund som gärna vill ha mindre bollar som går under soffan :P

Kollar på rätt mycket serier nu och min nya favorit som kommer 1gång i veckan är Brave10. Älskar den, det är lite åt reverse harem hållet och helt underbar. Massa snygga och söta killar ;) Väldigt underhållande serie med mycket skratt, drama och en liten gnutta romans. Väll värd att se ;)


Skogsmullar ♥

Här kommer bilderna från promenaden i söndags ;)


Väck mig ;)

Det blir inga bilder idag, glömde mobilen på jobbet. Så nu måste jag sätta den andra väckarklockan ordentligt så jag kommer upp i morgon. Sånt är livet :P

Steffi åkte hem förra veckan, glömde säga det. Så det har bara varit jag och Pixie nu. Hon ligger tätt tätt intill för att hålla koll på mig. Sååå söööt ♥♥


Lejon i sten

Jag och Pixie har sovit över hos min faster och hennes sheltisar. Vi hade jätte mysigt, tack för en underbar dag ♥ Jag ska ladda upp bilder i morgon ;)

Sen idag åkte vi först till jobbet för att hämta bilen och sen hem till mamma och pappa. Syrran och hennes sambo skulle visa bilder och berätta om sin semester i Kenya :) Jag fick även en present. En jätte fin handgjord lejon i sten :) Jag hade desutom önskat mig ett lejon av dem så det vart pefekt ;) Tack ♥

Mamma och pappa frågade sen om jag ville låna bilen längre för de behövde den inte. Motvilligt tog jag den hem, det är ju så skönt med sovmorgon :P Så vi får fortsätta köra bil, men det har ju sina fördelar.

Nu ska jag varava ner och sen sova. Pixie har redan hunnit före, det har varit så mycket åkande den här helgen så hon är helt slut.

Bra sovplats ;)

Här hittade jag Steffi varje kväll när vi skulle sova. Tydligen var det tryggare i väskan ;)


Min tand :(

Igår åkte mamma med mig till tandläkaren för att laga min tand. Det gick bra och jag fick bara panik två gånger :P Den här gången gjorde han en ballong av en handske och gav till mig, så snäll ;) Mamma åkte sen i förväg till butiken så jag kunde passa på att handla lite. När bedövningen började gå ur började jag få ont i tandköttet och sen i tanden. Det ömmade hela dagen igår och idag gör det ont lite när jag rör vid tandköttet med tungan. Det visade sig att han hade borrat i tandköttet. Det hade väll lossnat så pass högt upp att han var tvungen, men det var inge kul att ha ont :( Första gången jag har ont efter att ha lagat en tand. Men i morgon borde jag inte känna något.

Det har inte varit kul väder igår var det snöstorm när jag skulle hem, så jag körde sakta. Idag var det en massa snö så det var svårt att ta sig fram på sina ställen.

Jag ska nu bara ta det lugnt och titta på Ninja Scroll, fick serien av familjen i födelsedags present :)
Kram på er ♥


Ignorera inte en rädd hund

Vaknade i morse av två rädda hundar då brandvarnaren pep för batteriet nästan var slut. Jag försökte sova vidare utan att bry mig i hop om att de skulle gör likadant. Men nej Steffi kröp upp på huvudet och la sig. Jag kände att det vart vått och varmt. Neeej tänkte jag i huvudet och reste mig, det droppade kiss från håret. Japp så kan de gå när man har ljudkänsliga hundar som man struntar i. Det vart raka vägen till duschen och sen tvätta sängkläderna.

Nu ligger Pixie och vilar bredvid mig och Steffi ligger och tuggar på ett ben.
Vi hörs!


Lyckad parning

Nu är det över för Pixie parningen har gått bra och nu får man hålla tummarna för att det blir små valpar i april :) Rikkie var också jätte duktig, det var ju hans första gång. Det tog lite tid men han lyckades tre gånger jag har haft honom sen i tisdags så nu har han äntligen fått åka hem. Jag fick skydda vardagsrummet med en massa handukar och de får ligga kvar eftersom Svea också ska paras om några dagar.

Nu har jag i stället lilla Steffis om ska bo här i en vecka. Syrran är på semester med sin kille och jag skulle ha passat Fjant. Men eftersom Pixie löper så bestämde jag och mamma att vi kunde byta hund.

Både jag och Pixie ska bada innan vi går och lägger oss. Vi behöver båda fräscha upp oss ;)


Rikkie skyddar Pixie genom att hålla sig riktigt nära henne ♥
Sötnosarna Pixie och Steffi


Jag behövde inget säga

De kom över med Pixies dotter Svea igår då jag tänkte se om hon ville haka på Pixie med att löpa (sympati löpa). Komiskt nog när jag kom hem upptäckte jag att hon redan börjat, tydligen samma dag. Så hon fick åka hem idag så får hon komma tillbaka om en vecka för parning :) Men innan jag lämnade tillbaka henne eller ja de kom och hämtade henne ;) så borstade, badade, fönade, klippte klorna och skrapade tänderna. Så hon var som en ny hund, de var så klart jätte glada. Nu skulle ha känt hur mjuk hon var. Jag satt nästan hela morgonen med ansiktet i hennes päls ;)

Min syster fyllde 28år igår Grattis Älskar dig ♥♥ Hon lämnade över Fjant till mig då hon skulle på ultraljud. Ja kan ni tänka er jag ska bli moster :D till en söt tjej. Så jag tog hand om Fjant igår också. Han var inte besviken då han fick vara med två snygga löpande tjejer, som dock inte ville ha honom allt för nära. På jobbet lekte han i stället med Esther eller ja hon lekte han ville nog göra annat :P

Här är lite bilder från igår. Bla på en obadad och en badad Svea ;)
RSS 2.0