Ta inte ut något i förväg

Kanske inte skulle ha förhastat mig när jag sa att hon var duktig som inte kissat inne i onsdags. När jag kom igår till jobbet hittade jag intorkat kiss i köket. Men det var en ganska stor pöl så de kan ha varit Pixie också eftersom hon lekte så mycket med barnen och fick en massa vatten. Jaja gjort är gjort och Katla kissade inne på mattan på morgonen så nu gäller det att bli ännu mera uppmärksam.

Det har varit en fullspäckad dag på jobbet så både jag och tjejerna är trötta. Vi la oss en stund ute på balkongen i min nya saccosäck. Trots att jag la ut puffen som de låg i ett tag så kom de till slut båda två och kröp upp i famnen och somnade... sååå sööta ♥

Har äntligen fått hem agility hindrerna till mamma och pappa så i helgen ska vi ha kul ;)

Kramis

Kidnappad eller lånad?

Idag har jag inte torkat något kiss eller plockat bajs inne. Lyckades ta ut henne tillräckligt så jag slapp olyckor *yes* riktigt stolt. Har även hunnit med att tvätta två gånger, har nu bara en omgång kvar. Får se om jag åker till mamma och pappa i alla fall i morgon, annars får det bli på lördag.

Idag har Pixie varit kidnappad "lånad" av barnen i området vid affären. Hon är jätte populär och de står i kö för att ta ut henne. Lite orolig blir man när de är borta, men jag ser att hon tycker om det. Men jag lånar inte ut henne varje dag vill ju ha min älskling jag också. Men när de frågade om Katla vart det tvär nej från min sida. Aldrig att jag lämnar ut en valp till 12åringar oavsett hur duktiga de är. Men Pixie är i alla fall nöjd och ligger som ni ser på bilden nedan :P fortfarande och sover ;)

Sov sött ♥


Pixie Style

Så här kan det se ut när Pixie sover ;)


Puppy Style

Min Älskling ♥

Mamma är bäst när man är trött

På jobbet när man är trött är det skönt att lägga sig bakom mamma eller på :p
Midsommar 2012

Förr förra lördagen födde Honey 2 pojkar Kenai och Koda gå in på Lyckohunden och läs mer ;) Nu har jag hunnit med att vara sjuk "Förkyld", firat midsommar med familjen, shoppat och gått på bio.

Igår kom Svea, som är jätte rund och go. Man känner valparna blir nog två ev tre. Så hon ska få vara hos mamma första tiden och sen flyttar de hem till mig vid 4veckors ålder. Jag gissar på att de kommer dyka upp i helgen., det är jätte spännande :)

Men nu är jag hemma måste skötta om lägenheten också. Så klart är Pixie och Katla också med :) De ligger bredvid och sover.

Bilder från i midsommarMy beautiful girls

Mina älsklingar plus några kramdjur ♥

Sista bilden

Sista bilden jag tog på valparna tillsammans, Pegasus är så söt när han har tassarna utanför ;)


Nu åker Phoenix

I lördags åkte Phoenix, lycka till gubben ♥ Så nu har jag ägnat dagarna till att ta bort hagar och leksaker så det ser ut som ett hem igen. Men det varar inte så länge då Svea snart kommer., men men ;) Sen har ju Katla nu fått vara med i vår vardag utan galler och har så klart även sovit i sängen, så klart på mig ;) Lite jobbigt när hon försöker lägga sig på halsen, blir så svårt att andas :P Men allt har funkat jätte bra och jag tycker hon är jätte duktig.

Imorgon tänkte jag åka och hälsa på min farmor så får även hon och Katla mysa tillsammans :) Senb på torsdag blir det hem till mamma och pappa på kvällen för sen är jag ledig ända till söndag. Sen är det jobb igen på måndag ;)

Glömde säga att jag drog på mig en elak förkylning under helgen, med både halsont, snuva och hosta. Nu är det mycket bättre och jag har tur som har en sån underbar mamma som tar hand om en :) Tack älskar dig ♥

Nu ska jag ut och mysa på balkongen ;)
Kram

Nessies nya äventyr

Nu har lilla Nessie flyttat till sin nya familj, lycka till tjejen ♥ Så nu är det bara lilla Phoenix kvar som ska flytta på lördag, men han har ju syrran som håller honom sällskap. De ligger just nu på varandra i sängen och sover, jätte mysigt. Pixie ligger i sin igloo på skrivbordet och snarkar. Nu ska jag fortsätta jobba ;)

Kram

Hektisk helg

Det har varit en hektisk helg. Mamma, pappa och brorsan flyttade i lördags. Jag fick ledigt från jobbet medan Ingrid och Ellie var snälla och hoppade in Tack ♥ Dock inte för flytten. För jag var på utställning i Salem och ställde Steffi. Vi åkte med Sofia, Diesel, hennes pappa, hennes kompis och kompisens hund Baloo. Steffi vart fixad från topp till tå och var inte jätte glad kvällen innan. Men hon kom snart över det när jag satt och klippte sönder en massa godis.

På utställningen vart det både regn och sol. Steffis klass var på eftermiddagen så det var lång väntetid. Dum som jag var så tränade jag för mycket innan och gav för mycket godis plus att hon vart matad av andra. Så när vi äntligen skulle upp så var hon rätt trött och i ringen hittade hon en massa intressanta dofter så hon var inte sugen på mer godis. Så vi kom bara till TIG sen vart det stopp. Men men det är sånt som händer. I kritiken var allt bra förutom då att de skrev att hon var ngt underställd för dagen. Att hon inte var pigg och allert med bra kontakt, så hade det inte varit för det hade vi nog placerat oss. Men bättre lycka nästa gång, men då blir det Pixie jag ställer ;) Men Steffi var jätte duktig och vi hade kul under dagen. Sen vart det hem till nya huset för att ta hand om valparna och hjälpa till med det man kan.

Vill passa på att skicka en grattis hälsning igen till Baloo som faktiskt vann sin klass. Första utställningen så matte var så klart jätte stolt. Grattis igen ♥ Hippe fick ingen placering den här gången men lyckades komma till TIG.

Idag har jag varit på brorsans fästmös dansuppvisning, graduering ;) Såå bra hon är jätte duktig, hon och brorsan gör verkligen en bra duo. Skulle vara kul att se dem uppträda tillsammans ♥

Bilder från utställning vart de inga för jag hade ingen kamera men ni kan gå in på Sofias blogg och kika ;) Dieselbabe

Kram på er

Lycka till Pegasus ♥

Snyft snyft sitter och gråter, nej men jag är lite nedstämd. Min söta Pegasus har flyttat hemifrån, det är så svårt att låta dem gå men samtidigt skönt. Det bästa är ju att jag hittade en underbar familj till honom som jag känner mig trygg med. Lycka till i livet ♥ ny börjar ett nytt och spännande äventyr.

Idag har jag låtit valparna springa på baksidan hos mamma och pappa. Det var fullt ös hela tiden. Sen var det bara att lasta in hela gänget och åka hem. Alla valparna fick sitt första bad idag så Pegasus var fin och ren innan han åkte.

Nu efter han har åkt har jag hunnit med att byta lakan i sängen, dammsuga, tvätta golv och tvätta. Nu fattas bara att vattna blommorna och ta ut Pixie på sista rundan :)

Glad Nationaldag :)


Galningar

Har fått låta valparna springa av sig i köket. Nu är de helt galna om de inte får saker att göra. Men sen sover de som änglar så vad gör man. Mina små bäbisar ♥

Harlekin pudel Svart/Vita pudlar Ej en egen ras eller andra färger

Jag stör mig jätte mycket när folk säger fel teckning på sina pudlar eller när de skriver att mina valpar är harlekin pudel blandningar. Harlekin är bara en teckning fatta, suck. Så då har man pudel blandningar och inte harlekin pudel blandningar om nu inte alla visar sig ha harlekin teckning då är det mer logiskt att skriva så. Men den här kullen hade inte en enda harlekin tecknad valp, suck.

En pudel är en pudel och sen kommer de i olika teckningar Helfärgad, Black and Tan, Phantom, Harlekin, Particolour och Mismark. Vill du veta mer om de olika teckningarna och färg kombinationerna gå in till Twocolours kennel på www.harlekinpudel.se där du kan läsa mer under Flerfärgade Pudeln. De har äkta Harlekin tecknade pudlar ;)

Skönt att få ut det ur systemet ;)RSS 2.0