Pixie flyttar hem till mormor & morfar ♥

Igår kunde jag äntligen påskpynta i butiken :) Det vart jätte fint ♥ Idag har vi fått nya lampor i taket så nu syns allt mycket bättre ;)

Pixies mage växer för var dag och hon går upp ca 90g om dagen och då är det fortfarande lite mer än en vecka kvar. Ska bli spännande att se vad som kommer ut ♥ Nu kan man äntligen känna hur de sparkar, jätte gulligt. I morgon ska vi hem till mamma och pappa och där får hon sen stanna tills valparna är 4veckor sen får de flytta tillbaka och bo med mig tills de är lev.klara. Så idag har vi haft lite extra mys med godissök och god mat.Vad hände med pyntet?

Jag fick gå upp tidigare idag (en hel timme) vilket är mycket för mig :P Mamma och jag gick på Butiksleverantörs mässan i Kista. Det fanns en del intressanta saker att se och lyssna på, men mer än hälften var sånt som inte gagnade oss, men mamma ska dit i morgon igen för att titta lite till om man skulle missat något ;) Så idag har Ingrid och Ellie öppnat butiken Tack ♥ Efter mässan eller när vi tittat klart åkte vi hem jag tog en macka och sen åkte jag och Pixie till jobbet för att ta över från Ingrid. Det var en del att göra där också. Vi hade fått två leveranser, som tur var stannade Ingrid och hjälpte till. Vi har även möblerat om i köket så det är en massa som ska sorteras. Det jag skulle ha gjort idag var att påskpynta men det fanns det ingen tid över för och då jobbade vi dessutom över 1timme. Så imorgon blir det pyntning ;)

Pixie var jätte lycklig när vi var hemma. Hon sprang fram till sin boll och började busa. Hon är så sööt med sin stora mage. Det bästa är att hon inte kan springa fort längre så jag kan hålla samma tempo ;)

Foton tagna nu på kvällen

Pixie
tagen på bar gärning när hon försöker gömma en godis i syrrans säng


Pixie har fått en Kycklingpinne


Nedräkning

Nu är det bara 2veckor kvar. Magen börjar växa snabbare och nu ligger hon mesta dels på sidan, min lilla tjockis ♥ I helgen åker hon hem till mamma och pappa för att stanna och lilla Steffi får följa med mig hem istället.Fick en ny liten kompis till min grupp. Det är den översta vovven som jag fick av min pappa Tack ♥


Omplacering av smådjur

Fick meddelande av min syster läs och tipsa alla du känner.

AKUT!!! Linda på Ekeby's Djurpraktik behöver hjälp att omplacera en stor mångd smådjur!! Det handlar om gerbiler, hamstrar, kaniner, marsvin, chinchillor! Snälla sprid detta. Djuren är avlivningshotade. Alla djur finns i Uppsala. Kan ni tänka er att hjälpa ett litet djur? Vet ni någon som kan? Hör av er till Linda på Ekeby's Djurpraktik! 018-557733 SPRID tack

Älskar dig ♥

Letade igenom gamla bilder och hittade den här. Förstå att man blir kär på nytt, älskar dig ♥ Varje dag gör du mig så lycklig och jag faller för dig om och om igen ♥♥

Runt 2år på bilden

Min tjockis ♥

Vägde Pixie idag, hon väger nästan 4kg lilla tjockisen :) Hennes vikt ska ligga på 3,4kg vilket jag lyckades få upp henne till med högenergifoder. Äter hon vanligt foder hamnar hon på 2,8-3kg vilket inte är en bra vikt för då har hon inget underhudsfett. Nu ökar hon så klart för valparna ;) Om en vecka börjar magen växa ännu snabbare och kommer bli ännu tyngre fram tills de föds, jätte spännande :)

Eftersom hon redan nu är lite rund har hon svårt att hitta en bra ställning att sova i. När hon äntligen hittat den såg det ut så här.

I förrgår natt

I går natt


Pixieburgare

Idag har vi rensat i butiken och fått ut två kylskåp så vi har mer plats i köket. Tack alla för hjälpen ♥ Pixie höll på att bli hundmat åt en Borzoi tik. Jag var lite för snabb att ta upp Pixie på disken så ägaren kunde hälsa så hon hann inte hålla i henne ordentligt. Borzoi är ju en snabb jägare och tyckte väll att Pixie var ett litet byte. Det funkar att ha henne på golvet eftersom Pixie håller sig undan dem. Men nu vart den överraskad att hon hamnade högre upp. Som tur var vi båda snabba att rycka åt oss hundarna. Så munnen stängdes precis efter nosen på Pixie så hon klarade sig. Japp man har lärt sig sin läxa. Matte beklagade sig men jag var helt enkelt för snabb och tänkte inte på det. Pixie vart skrämd men lugnade sig eftersom jag pratade som vanligt med henne.

Glömde berätta att vi fick sovmorgon idag Tack mamma  ♥

Här är bilder på min nerrakade tjej  Städat

Mycket jobbande har det varit så jag har inte haft tid att skriva tidigare. Har varit hos min faster igen förföra helgen och fixat två hundar åt bla min kusin. Så förra helgen var vi så trötta att vi sov bort halva dagen. Den här helgen har jag idag varit hundvakt åt Steffi och Honey, plus att jag har tagit mig upp tidigare så jag kunnat städa, vilket verkligen behövts. Så nu känns det jätte skönt att ha ett rent hem igen ;)

Pixie har även blivit ner rakad innan magen böjar bli stor. Så blir det lättare för valpisarna :) Runt påsk kommer de små, det är så spännande.

Här är bilder från morgon promenaden idag

Steffi lyckades ta bollen från Pixie. Se så hon smyger runt med den medan hon håller koll på Pixie, såå sööt ;)
RSS 2.0