7veckor = Egen vilja

Grattis mina söta valpisar som fyller 7veckor idag :D De blir bara piggare och livligare för varje dag. Nu har de fått sin sista avmaskning och jag har även tagit kort och lagt ut på hemsidan ;) Det är inte lätt att fota 7veckors valpar :P Kan säga att jag inte haft så bra tålamod då två av dem vägrar sitta stil (Katla och Phoenix).

Nessie är den påhittiga av dem. Hon gillar att hitta lösningar om det är något hon vill. Tex att rymma från hagen. Hon är otroligt smart och gillar att undersöka och lista ut hur saker funkar. Hon kommer växa upp till en smart dam som har stor potential att göra nästan vad som helst.


Katla är följaren, hon kollar på Nessie och låter henne lista ut sakerna först och sen gör hon lika dant. Hon är en pigg tjej som inte låter sig styras så lätt, en fri själ som göt lite som hon vill. Även hon kommer växa upp till en intelligent dam med rätt vägledning.



Phoenix är kullens clown han gillar uppmärksamhet och hoppar gärna i mellan syskonen för att få vara i centrum. Han är en riktig myskille som gärna myser i knät samtidigt som han vill visa upp sina små clown steg när han är framför dig. Han älskar även fötter så man får akta sig så man inte får sig ett nyp.




Pegasus är kullens lite allt i allo. Han är både jätte busig och retas gärna med systrarna men samtidigt så håller han sig lugn om det blir för mycket och bara observerar. Bästa lekkamraten är så klart mamma och han är inte rädd för att ta i.



Hela gänget





Utbrytar tjejerna ;)

Imorgon blir småttingarna 7veckor. Tiden går fort och snart ska de flytta till sina egna familjer och leva livet som familjehundar. Känns både jobbigt och skönt, de har ju blivit en del av familjen men ju äldre de blir desto mer vill de ha. Mer uppmärksamhet större ytor att undersöka. Känns i alla fall bra att jag hittat jätte mysiga familjer till dem :) Ska bli så kul och se hur de utvecklas genom åren.

I morgon ska de ha sin sista avmaskning och då tar jag även deras sista porträtt bilder till hemsidan. Idag fick de sina filtar som de ska få ligga på busa med och sprida sin doft tillsammans med Pixie fram till de flyttar så de kan få med sig en bit härifrån till sina nya familjer.

Har idag nu på kvällen fått jaga Nessie och Katla några gånger. De har nämligen upptäkt att man kan knuffa lite på kompostgallret och sen trycka sig ut. Killarna är lite segare och förstår inte hur systrarna kunde hamna på andra sidan gallret så de sitter i stället och gnäller. De här tjejerna kommer bli farliga när de blir stora så smarta som de är ;)

Har nu äntligen tagit bilder hemifrån så ni ser hur de har det här hos mig. Får nog säga att min inhägnad är mest populär då de har störst yta och en massa leksaker ;)








Hund bilder

Bilder på hundarna idag :)











Brorsan spelar fotboll med Roxie, Pixie hänger på lite också ;)









Grattis brorsan ♥

Brorsan fyllde 20år i söndags/igår ;) Grattis underbara lillebror ♥ Vi hade lite släkt på besök och firade med paj och tårta. Av mig, syrran och syrrans pojkvän fick han två presentkort för att köra Ferrari och Lamborghini. Sen fick han även en extra present av mig, en låttext tillägnad honom. Men den får ni höra någon annan gång när han satt dit musik till den ;)

I helgen har jag även passat en söt norwichterrier valp , lilla Roxie ♥ Blev snabbt en favorit hos gästerna :)

Bilder från kalaset

Gustafs fästmös syster har bakat tårtorna ♥




Vackra blommor



Honey ska så klart sitta med när det är present öppning

Söta Roxie somnade

Steffi gick in och la sig

Grattis mamma på Mors Dag

Grattis älskade mamma på mors dag ♥ Vi firade med fika och blommor. Hoppas ni andra haft en bra morsdag. Det vart ju toppen väder så vi har varit ute i solen och njutit.

Grattis Ellie

GRATTIS Ellie ♥ som fyllde 9år i onsdags. Vi firade på lördagen med tårta och present :)



Tårtan Ingredienser: Gimpet burkmat "Kyckling & Biff rent kött", Torkad ungnötslever, Torkad lammkött & Mintkex.

Lär sig att gå på Nappy

Trodde det var tisdag idag men syrran påminde om att det är onsdag, dagarna bara flyr iväg. Valparna har anpassat sig jätte bra med att åka från butik och hem. De är mer busiga och aktiva nu, helt underbara ♥ Nu har jag börjat minska ner på nappy mattor så de kan lära sig att söka sig till dem när de ska kissa och bajsa. Killarna fattar helt men tjejerna kan ibland sätta sig på golvet, men det kommer ;) Jag är så stolt över alla fyra.

Idag har jag varit och handlat på coop i bromma block. Syrran tipsade att de hade tvättmedel 5för 99kr ;) Så Pixie och valparna fick vara hemma i lägenheten så länge.

Idag fyller valpisarna 6veckor och nya bilder finns på hemsidan Lyckohunden

Bilder från jobbet idag :)





Överraska inget...

Nu har jag telefon och internet hemma igen ♥ Det har gått jätte bra att ha med valparna till jobbet. Så nu tänker jag pröva att sova hemma i veckan och ta med mig Pixie och valparna :) Det ska bli jätte mysigt, jag har en valphage hemma och en på jobbet så det är bara att skjutsa dem i väskan fram och tillbaka.

Nu är jag hemma hos mina föräldrar. Skulle överraska syrran och ta en promenad bort till nya huset. Jag tog med mig Steffi för att träna inkallning utan koppel, vilket gick jätte bra. Hon är även ny trimmad ;) Men när vi kom fram så hade syrran och fästmannen åkt iväg. Det är andra gången jag kommer för att överraska och ingen är där så nu ger jag upp :P

Vi gick istället tillbaka och tog ut valparna på baksidan så de kunde busa av sig ;) De börjar bli mer aktiva nu och man får hålla koll på dem för de älskar mammas rabatter. Nu ligger de och sover inne igen.

Bilder idag





Ledig dag eller?

Idag har jag varit ute tillsammans med Sofia på en drygt 2timmar promenad med Honey, Steffi och Hippie. Jätte mysigt och bra väder, tack för en skön promenad ♥

Sen har vi haft gäster hos mamma och pappa två av mina kusiner respektive sällskap ;) Har även haft valparna ute en stund på gräsmattan och syrran och hennes fästman har gullat med dem :) Fick även hit Rikkie senare på kvällen han skulle trimmas inför utställningen i helgen. Trots att maskinerna bråkade lite vart det ett bra resultat. Lycka till ♥

Imorgon ska jag jobba och ska då ta med mig valpar och Pixie för första gången. Måste hem och ta hand om växterna plus att jag och Sofia ska ha film kväll. Så jag missade att jag skulle passa hundar redan på förmiddagen på lördag. Jag visste att jag skulle passa dem på lördag men trodde det var efter jobbet. Men det visade sig att jag skulle ta med dem redan på lördag morgon. Så nu får det bli redan i morgon. Honey och Steffi kommer senare till jobbet imorgon så slipper jag ta med alla på en gång. Så det blir spännande att se hur det slutar :P

Från promenaden

























Valparna






Grattis 5veckor ♥

Idag har de fått sin andra avmaskning och jag har tagit nya bilder då de fyllde 5veckor idag :) Så gå in på Lyckohunden och kika ;) De är så busiga och mysiga nu. De kommer skuttandes när man ropar och ska pussas i ansiktet. Min syster kidnappar min lilla Katla när hon är här, det har blivit hennes favorit. Hon har bestämt att det är hennes och sambons låtsashund och kallar henne för Laleh då hon tycker Katla blir för hårt att ropa. Hittills har hon sagt att hon ska ställa upp som valpvakt får se hur det blir när hon är äldre :P

Nu ligger alla bäbar i bian i sovrummet. Jag lägger alla i väskan och bär upp då det är smidigast. Men man måste komma ihåg att stänga om man lämnar dem. Medan jag var i köket i väntan på att en av valparna skulle bajsa klart tyckte Nessie att man kunde hoppa ur och undersöka vardagsrummet ;)

Bilder från idag

Pegasus

Katla

Nessie

Phoenix

Grönt...

Hemma hos mamma och pappa igen så nu kan jag skriva :P I helgen fick valparna vara ute för första gången på gräsmattan. Gissa om de vart glada, de skuttade runt och gjorde små glädjeryck. Vi hade även första familjen som kom och tittade på dem i söndags så då fick de träffa nya människor. Det gick jätte bra tack för en mysig dag ♥ Så nu är söta Phoenix bokad till sin nya familj.

I går på kvällen kom Ingrid hem och hon åkte raka vägen till butiken för att hämta upp Ellie. De var båda överlyckliga att se varandra ♥ Så då på kvällen vart jag utan hund helt :( Idag ska jag ta med mig Steffi till jobbet. Man kan helt enkelt inte vara utan dem ;)

Har tre praktikanter på jobbet, sista dagen är i morgon. Känns konstigt att ha hand om egna även om man haft tidigare när man varit anställd. Men alla tre tjejerna är jätte trevliga och duktiga, så jag har haft jätte bra hjälp av dem. De är deras första praktik, var ett tag sen man själv hade sin första ;)

Bild från lördagen

I söndags när de var ute för första gången ♥



Bilder från idag





Phoenix upptäker mamma och Steffi som busar





Inget internet :(

Mitt bredband och telefon har gått sönder så har därför inte kunnat skriva, är hemma hos mamam och pappa nu ;) Så imorgon ska jag beställa ett nytt. Får hoppas de skickar det fort, annars blir det många besök hemma hos mina föräldrar och sen kan jag så klart använda datorn på jobbet ;)

Har lagt upp nya bilder på valparna som vart 4veckor igår :D De är så mysiga nu ser de och hör. Kommer man så vill de gärna komma fram till ansiktet så de kan få pussas. Några har även börjat få tänder.

Så här kan de se ut när man försöker fota valpar när de har lärt sig gå :P



Trötta efter fotograferingen


Hunger Games

Mamma tog med mig på bio igår Tack älskar dig ♥ Vi såg Hunger Games.

Handling: HUNGER GAMES är baserad på Suzanne Collins succéroman med samma namn, om en gastkramande framtid som är grym, rå, falsk och egentligen bara handlar om en sak – att hålla folket i schack. Varje år direktsänds Hunger games som en av de största mediala händelserna. Från varje distrikt lottas två ungdomar mellan tolv och arton ut att delta i tävlingen. De skickas omedelbart till huvudstaden där de ska stylas, tränas och visas upp i direktsända intervjuer, för att sedan delta i spelet där bara en vinner – den som överlever. Katniss Everdeen är fjorton år. Hon älskar sin lillasyster Prim över allt annat, och försöker skydda henne från allt hemskt i distrikt tolv, men mot Hunger games har hon inget skydd. När det är Prims namn som dras i lottningen ser Katniss ingen annan utväg än att själv ta Prims plats i spelen...

Spännande och kan bara såga att jag längtar efter nästa. Dock håller jag med mamma om att den är rätt seg på sina ställen. Men jag tror att det är den sorten som kommer bli bättre och bättre för varje film ;)

Känns lite som en blandning av Harry Potter och Twilight :P



Under Pressure

Sitter på jobbet och lyssnar på musik, Ellie ligger och sover. Jag bara älskar den här senen på Happy Feet 2 så jag måste bara lägga upp den. Den är så härlig och fin ♥


Pussar ♥

Nu börjar de bli mer aktiva. De går bättre och gnäller mer ;) Öronen börjar öppna sig men de hör inget ännu. De är så mysiga nu när man kommer och sätter sig så kommer de och ska pussas ♥ De har även börjat få ett mål mat om dagen med uppblöt och burkmat från royal.

Imorgon ska jag och Ellie till jobbet och sen ska vi sova hemma, kommer sakna dem. Men det är inte så långt kvar till jag kan börja ta med dem ;)

Bilder från helgen










Saknar dig ♥

Igår hade jag och Ellie mys kväll hemma, efter att jag städat så klart :P Ellie tyckte att min ny bädade säng med snyggt lagda kuddar och gosedjur var en perfekt liggplats och mosade sig ner så nu är den inte så bäddad längre ;) Känns så könt att bara ha en hund hemma som man inte behöver koppel på så man bara kan gå rakt ut. Men jag saknar Pixie för hon är också duktig. Ska bli så härligt att åka till henne idag efter jobbet. Nu är ju kameran tom så det är bara att börja fylla den iegn ;)

Skrev även två texter igår till ny musik. Brorsan och jag hjälps åt att göra musik. Jag skriver texter och han skriver musiken. Älskar att höra min bror spela och sjunga ♥

Ellie sitter nu på en stol i köket och tittar på katterna som går utanför, så söööt ♥

Massa kramar

Sista bilden... nu är det fullt

Det vart ingen Steffi med idag till jobbet, mamma ville att hon skulle stanna hemma :( Men i stället fick jag med mig Fjant som syrran ville ha passning åt. Passade då på att fixa honom då jag lovat henne det. Svårt att göra så mycket med den magen ;) Hon ska ju ha en bäbis  snart :) Så det vart kloklippning, tassfrisering, badning coh föning.

Så jag hade med mig Ellie och Fjant till jobbet och vi hämtade upp Esther och Daphne så det vart fyra mellan stora hundar på jobbet ;) Plus alla underbara hundkunder som kommer dagligen ♥

Nu sitter jag hemma hos mig, i går kväll när jag skulle sova så hitatde jag valparna i en sån mysig hög att jag var tvungen att fota. Det gick en gång sen var det fullt i kameran. Så det var bara att åke hem idag så jag kunde tömma, mycket bilder blir det ;) Får se om jag åker tillbaka i morgon eller i övermorgon :)

Här är bilden

Första avmaskningen

Nu är nästa par klara och både Svea och Rikkie har nu åkt hem till sina familjer. Kvar är Ellie och imorgon får Steffi börja följa med till jobbet igen.

Valparna har idag fått sin första avmaskning :) Idag fyllde de 3veckor också Grattis bäbisar ♥ Fick även valppaketen idag från Royal jätte kul och rätt vart det. Det gäller att vara på dem ;)

Bilder på Svea och Rikkie











Andra dagen i solen




Söta Ellie


Mamma fotar







Ny rakad och ny kastrerad Angora ♥

Nu har även Ellie flyttat in och ska bo med mig i två veckor då hennes matte är på semester. Svea och Rikkie kämpar på och får några dagar till på sig, men de har jätte kul tillsammans. Imorgon är vi ju lediga så då tar vi en tur i skogen igen ;)

Syrran flyttade i helgen, på lördags kvällen vart det grillat för alla som hjälpt till, jag fick endå ;) Syrrans kompis hade då med sig sin otroligt söta angora som desutom var ner rakad och ny kastrerad.





Första mötet med solen

Valparna fick vara ute en stund i solen i söndags :D Jätte mysigt ♥















Rikkie ♥ Svea

I lördags fick jag hem både Rikkie och Svea för att för hoppningsvis få till en parning. Hittils har det inte blivit någon hägning men de börjar få kläm på det. Det är ju Sveas första gång och Rikkies andra.

Här är bilder på sötnosarna ;)

I lördags




I söndags - morgonpromenad
























RSS 2.0