7veckor = Egen vilja

Grattis mina söta valpisar som fyller 7veckor idag :D De blir bara piggare och livligare för varje dag. Nu har de fått sin sista avmaskning och jag har även tagit kort och lagt ut på hemsidan ;) Det är inte lätt att fota 7veckors valpar :P Kan säga att jag inte haft så bra tålamod då två av dem vägrar sitta stil (Katla och Phoenix).

Nessie är den påhittiga av dem. Hon gillar att hitta lösningar om det är något hon vill. Tex att rymma från hagen. Hon är otroligt smart och gillar att undersöka och lista ut hur saker funkar. Hon kommer växa upp till en smart dam som har stor potential att göra nästan vad som helst.


Katla är följaren, hon kollar på Nessie och låter henne lista ut sakerna först och sen gör hon lika dant. Hon är en pigg tjej som inte låter sig styras så lätt, en fri själ som göt lite som hon vill. Även hon kommer växa upp till en intelligent dam med rätt vägledning.



Phoenix är kullens clown han gillar uppmärksamhet och hoppar gärna i mellan syskonen för att få vara i centrum. Han är en riktig myskille som gärna myser i knät samtidigt som han vill visa upp sina små clown steg när han är framför dig. Han älskar även fötter så man får akta sig så man inte får sig ett nyp.




Pegasus är kullens lite allt i allo. Han är både jätte busig och retas gärna med systrarna men samtidigt så håller han sig lugn om det blir för mycket och bara observerar. Bästa lekkamraten är så klart mamma och han är inte rädd för att ta i.



Hela gänget





Kommentarer
Postat av: J - kampen mot det onyttiga

Vilka små sötisar! :D

2012-06-12 @ 23:02:43
URL: http://trueskinnylove.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0