Änglar

Sitter och tittar på City Hunter med tre sovande änglar bredvid mig :)
 
Bilder från kvällen

Ledig jaaay

Idag fick vi ledigt då mamma jobbade Tack älskar dig ♥ Tyvärr var det inge kul väder så det vart ingen långpromenad. Men glada nyheter är ju att det började snö, jaaay ♥ men det lär väll försvinna snart :( I stället har jag hunnit med att dammsuga och titta på film :) Så klart med tre små vovvar tätt intill ;)
 

Söta Svea ♥

Vi har fått en inneboende, lilla söta Svea är här under veckan medan matte och husse är på jobbresa. I helgen var vi över hos mina föräldrar. Brorsan hämtade oss i Vällingby och vi åkte först till min syster där vi fick mat och hade filmkväll sen åkte vi vidare till dem. På söndagen var vi på loppis mycket saker fanns det och det mesta som köptes var till min systerdotter :) På kvällen var pappa snäll och körde oss hem Tack ♥
 
Nu har jag två vilande hundar "Pixie och Svea" och en tuggande hund "Katla" hos mig :)
 
Lite bilder från kvällen

Kanadagäss ♥

Jag har sett dem jaaay.... eller ja jag och hundarna har sett dem ;) Kanadagäss ♥ Tyvärr var det mörkt så fick inga bra bilder lägger upp ett så får ni se :) Jätte kul då de inte är lika vanliga att se längre i Stockholm då den Vitkindad gåsen tar över allt mer och det var min första gång vad jag vet. Många mistar den Vitkindade gåsen för Kanada gåsen men det är en del olikheter emellan dem ;) Jag märkte att de var mycket skyggare. När jag försökte gå närmare gick de snabbt iväg och höll sig på avstånd, fick zooma med kameran :)
 
Tänker på filmen "Den långa resan hem" Amy en 13årig flicka förlorar sin mamma i en bilolycka på Nya Zeeland hon tvingas flytta till sin excentriske far i Kanada. Hon trivs inget vidare, men livet tar en ny vändning då Amy räddar ett övergivet näste med gåsägg. Äggen kläcks och Amy blir ställföreträdande gåsmamma. När vintern närmar sig och andra flyttfåglar ger sig av söderut, har Amys gäss fortfarande inte lärt sig flyga. Amy och hennes far beslutar sig då för att med hjälp av hembyggda flygplan leda gässen till deras vinterboplats.
 
Den här filmen är så bra och så fin den får mig alltid att gråta :)
 
Hemma i Bromma Kanadagås
 
I sommras på Djurgården Vitkindad gås

Lillsjön

Lite bilder från i onsdags när vi fick ledigt, tog en runda runt lillsjön. Plus några bilder på kvällen när vi ska sova. Har fixat en ny liten hörna i sängen till dem, Pixie gillade det ;)
 

Grattis älskling ♥

Grattis älskling ♥ Idag fyller Pixie 5år min stora tjej. Vi har firat med tårta och present här hemma. Två mycket nöjda hundar ligger här bredvid ;)
 
Tårta och presenten ♥ Katla ville också vara med och öppna :)

Faith

 
Faith (The Great Doctor)

This drama shows the romance between a warrior from the ancient times and a female doctor from the modern times, their love transcending time and space. It will also tell the story about the process of making a true king.

 

Yoo Eun Soo (Kim Hee Sun) is a 33-year old plastic surgeon in the year 2012. She was originally a general surgeon, but quickly found that it was an overworked, under-paid profession and jumped ship to plastic surgery. Her dream is to someday open her own practice. But one day, Choi Young (Lee Min Ho) kidnaps her and takes her back to the Goryeo era because needing her medical skills. Their love story spans centuries but also warring beliefs. He gave up on love to be an unflinching warrior.

 

Taget från http://wiki.d-addicts.com/Faith

 

En helt otroligt bra drama från Korea, mycket välgjord och snygga effekter. Jag har nu kollat klart på alla 24avsnitten och jag är inte besviken. Så otroligt bra, ett måste att se ;) Den har allt man kan önska sig i en drama :)


Skansen

Bilder från skansen ♥
 

Min vackra tjej

Var ledig igår jätte skönt. Jag mamma syrran och systerdottern åkte till Skansen. Tack för en underbar dag ♥ Massa söta djur ska lägga upp bilder så snart jag kan ;)
 
Nu har jag bestämt mig Katla ska få en fodervärd. Som jag befarade så funkar hon inte ihop med Pixie. Så nu gäller det att hitta en bra människa som vill dela sitt hem med min vackra tjej.
 

RSS 2.0