Toarulle

I lördags gick jag och Pixie  hem från jobbet då det var så fint väder. När vi kom hem däckade vi båda i soffan och då lyckades jag ändå hämta kameran ;) Min lilla löpis tjej med sina fina trosor. Nu är snart höglöpet förbi sen en vecka till med trosor och så kan vi köra som vanligt igen :)
 
Här är bilder från idag hon fick en toarulle med godis i, det är lycka det :P

Studentfesten

Har varit på bio med föräldrarna och sett brorsan än en gång på vitaduken jaaay. Den var jätte rolig och brorsan var så klart kanon ;) Såå nu ni som inte har sett Studentfesten gå och se den :)
 
Pixie var hemma i lägenheten och hade sällskap av Steffi och Honey. Super lyckliga var de när vi kom tillbaka. Mamma och pappa hjälpte även till att ta upp mina saker till vinden igen. De har ju legat i vardagsrummet och tagit plats sen branden. Så nu har jag golv igen Tack ♥
 
Nu ska vi ta det lugnt och invänta brorsan som ska hämta sin bilnyckel hos mig efter att han sett sig själv på bio ;) Imorgon är det jobb som gäller och sen äntligen söndagsvila :)
 
Kram
 
 

Slut på ledigheten

Sista dagen på ledigheten och det har varit en skön vecka men vi är glada att börja jobba igen imorgon :) Vi firade påsk hemma hos mamma och pappa m syskon och hundar så det var jätte trevligt. Sen har vi vilat och städat så nu är vi redo att sätta igång igen m butiken ;)
 
Kram på er

Troll till skönhet ;)

För några veckor sen hälsade vi på hos min morbror och då passade vi på att klippa Lady åt honom då hon var riktigt långhårig.
 
Före
Efter

RSS 2.0