Mamma, pappa, dotter

I torsdags kom Katla så då hade jag alla tre hos mig. Mamma Pixie, Pappa Rikkie och Dotter Katla ♥ Rikkie åkte hem i fredags och Katla stannade till måndag. Så nu har vi haft två dagar för oss själva jag och Pixie. Idag var vi desutom lediga så jag har hunnit fixa lite hemma :)
 
Bilder på Mamma, Pappa, Valp ;) 
 

Söta Pixie


Snöpromenad

Igår kväll flyttade Rikkie in han ska bo med oss till fredag :) Idag har vi varit lediga och äntligen var det sol så jag tog med mig kameran på morgon promenaden.
 

Bollen var är du?

Har fått ledigt idag Tack mamma ♥ Vi ska nämligen börja inventera på jobbet jiipiii INTE :p Men det måste ju göras så då fick jag vara ledig idag så man orkar med allt. Jag och Pixie har varit uppe vid 8.00 i väntan på fastighetsskötaren som skulle byta vattenlås vid handfatet på toan. Han skulle komma mellan 8.00-9.30 men kom så klart 9.40 så Pixie och jag låg på soffan och halvsov tills han kom. Trotts att jag tagit bort nästan allt från skåpet så han kunde komma åt skulle han ändå dra bort hela skåpet och sa att jag fick fixa tillbaka det själv Vilken gentleman hade tagit honom 1min att dra tillbaka den men nej den tiden är för värdefull ;) Men nu är det i alla fall gjort och det är skönt att slippa gå till köket för vatten. Innan vi kröp tillbaka i säng tog jag ut Pixie på en runda. Eftersom jag väkt henne så kändes det dumt att somna om då man vet själv vad som händer om man varit vaken en stund ;)

 

Vi vaknade sen 14.00 väldigt döda båda två så det tog ett tag innan vi tog oss upp. Men då var det raka vägen ut och gå till fotbollsplanen för att kasta boll på ängen bakom. Pixie har ju en mini mini boll som hon lätt kan bära med sig överallt men det medför att den lätt kommer bort också. Så vid ett tillfälle så kastade jag den precis när hon vände bort huvudet. Den landade så klart i djup snö där ingen gått och hållet täcktes för med snö. Pixie sprang och letade som en galning där jag pekat men efter ett tag så hade även jag glömt vart den landat. Så båda letade i 15min efter bollen. Till slut efter att ha gott tillbaka till samma plats jag kastat i från kunde jag avgöra var den var och mycket riktigt lyckades jag sparka fram den. Sen var den leken över för båda frös vi så vi tog en runda till och gick sen hem.

 

Här hemma har vi en annan boll som vi leker med en katt tennisboll som Pixie älskar. Den har vi kastat med och hon har legat och passat på den. Jätte söt för det ser ut som om hon ligger och ruvar ;)

 

Nu ligger hon och sover avlång i sängen så jag tror det var en lyckad dag. Till alla er som har hund och är ute och leker när det är kallt ute, tänk på att alltid sätta på dem varma kläder och värm upp lite innan så minskar ni risken för skador.

 

Kram på er

 


Shinee

Lyssnar just nu på
 
 

Firar...

Idag/igår har jag firat min födelsedag (som är idag) hemma hos mina föräldrar med min familj. Tack så jätte mycket för uppvaktningen Älskar er ♥ Fick bla ett xbox 360 jaay så nu kan jag köra lips hemma hur mycket jag vill :D Nu har jag blivit hem skjutsad, i morgon är det jobb som väntar ;)
 
Kram på er

Utställning Kista

Igår var det utställning i Kista (Husdjursmässan). Fick Katla i fredags då även hon skulle ställas ut. Redan när vi kom av bilen började hon tok skälla på allt runt omkring. Jätte jobbigt men efter en strid på 15min så vart hon lugn sittandes i min väska. Sen sa hon inget under hela vistelsen, hon kan om hon vill ;)

 

Hon gick jätte fint i ringen men var lite stel när domaren skulle känna och ville sen sitta när man ska ställa upp dem då det var lite plötsliga ljud runt om kring. Trots det så tog hon 4e placering utav 5valpar i sin klass Grattis tjejen ♥ Brorsan Sixten (Phoneix) som också ställdes kom på 3e plats Grattis :D Store bror Easy (Ace) ställdes också och kom vidare i final men fick tyvärr ingen placering.

 

Min syster och systerdotter var där med Fjant som ställdes i veteran klass. Syrran och Fjant tog 1a platsen, så det vart en mycket stolt matte och så klart även jag då jag satt kvällen innan och badade och fönade honom ;) Grattis gammelgubben min fina isbjörn :D Sofia ställde Hippe som kom till final men som tyvärr inte fick någon placering men syster Alice (Amelia) tog 5e placering Grattis :)

 

Sist på hela dagen var Pixies klass (öppen). Min ängel gjorde allt rätt och var så duktig men tyvärr blev det ingen placering då hon inte hade tillräkligt med muskler på bakbenen. Inget jag tänkt på men när jag kände så stämde det och jag vet precis varför. Med valpning och sen Katla som inte fick gå promenader så har det varit väldigt lugn nu fram till nya året. Så nu gäller det att börja träna igen. Hennes päls var ju inte heller den bästa. Men i stället för att raka som jag hade tänkt satte jag mig direkt när jag kom hem till mina föräldrar och ryckte bort allt dött hår. Nu är hon super mjuk och len :) Älskar dig ♥

 

Tack för en trevlig dag för er som var där :)

 

Nyår hemma :)

Jag och Pixie firade nyår hemma med Sofia och Diesel. Tack för en jätte härlig kväll/dag ♥ Det vart en massa musik för att dränka smällarna då stakars Dielsel tycker det är jobbigt. Men vi hade jätte kul :) Film, musik, dricka och tilltugg kan det bli bättre ;) Plus en härlig måltid.
 

Julfirande

Firat Jul med min underbara familj ♥ Lite bilder från dagen :)
 

RSS 2.0