Heestrand

Jag, Pixie och Kessie har varit i Heestrand under midsommar. Vi blev dit bjudna av syrrans kompis till deras landställe. Så jag, systerdotter, syrran, hennes kompis och hundarna Pixie, Kessie, Fjant och Glätta var där. Det var jätte mysigt och jätte kul. Vi har gått en massa vid vattnet och på klippor. Hundarna har njutit i fulla drag och så har vi ätit gott, kollat på film, spelat och njutit av naturen :) Vi fick ett eget litet hus att sova i vilket var jätte skönt att kunna dra sig tillbaka plus att det var lätt att kasta ut Kessie när hon behövde gå ;) Kessie har varit jätte duktig hela tiden följt med lös för det mästa, hoppat i ljung och vattenpölar :)
 
Lite bilder
 

Tråkigt väder

Nu har vi jobbat ensamma i två dagar vilket har gått ganska bra. Har fått använda kompostgaller hela tiden då Kessie smiter ut i butiken annars. Men hon har börjat acceptera att vara med Pixie i köket nu så det känns jätte bra. Idag har vi varit lediga tråkigt väder hela dagen :( Så det har blivit mindre rundor och ingen fotografering. Men men vi har haft kul inne istället och även städat lite.
 
Här är några bilder på Kessie från idag :) och ett på älsklingen ♥
 

På Gärdet

I lördags kom Sofia, Diesel och Hippe hem till oss för filmkväll. På söndagen åkte vi trots vädret in till stan/gärdet för att gå med hundarna. Vi skulle ha gått på Djurgården men pga regnet så sökte vi skydd på Himmelskahundar. Kessie fick låna Pixies ena regntäcke när det var som värst ;) Vi fikade och regnet pasera så vi bestämde oss för att gå upp till hundrasgården vid Gärdet innan vi åkte hem. Tack för en trevlig helg ♥
 
Vi åkte sen hem till mina föräldrar då min syster ville träffa Kessie. Så när vi äntligen kom hem somnade både Pixie och Kessie :) Båda var jätte duktiga under hela söndagen, så stolt ♥
 

Trevlig Nationaldag

Hoppas ni haft en trevlig Nationaldag :) Vi har firat den hemma med att vara ute och njuta av vädret och sen sitta på balkongen hemma :)  Vi har redan varit ute på tre rundor och sen i mellan har jag sprungit ut med Kessie några gånger. Första rundan vart bollkastning på fotbollsplanen där jag även släppte Kessie lös för första gången. Hon håller sig till Pixie så jag kände mig säker. Pixie jagade boll och Kessie jagade Pixie ;) Så båda vart väldigt trötta och speciellt med tanken på värmen så det vart inte så många kast. Sen satt vi och njöt i skuggan och körde lite godissök. Eftersom det var varmt så var bajset lite mjukt stakars Kessie satte sig i en bit av sit eget bajs som fastnade, inge roligt så nu har vi sköljt oss i badkaret för första gången :)
 
Andra rundan tog vi det bara lugnt och gick sakta så Kessie kunde lukta och undersöka saker runt omkring. Sista rundan stog en massa poliser och polisbilar utanför på vägen och vid skolan. Då tog vi en kortare runda Pixie tyckte det var konstiga människor som stod stilla, Kessie brydde sig inte. Nu är det bara en runda kvar innan dagen är slut.
 
Båda ligger och sover helt slut efter en mysig dag.
 

Kycklingpinne

Idag har vi jobbat och Kessie var jätte duktig, nu känner hon sig som hemma :) Dock får jag ta med henne ute i butiken då hon tar sig igenom barngrinden till köket, busungen ;) Men så länge hon får vara med skuttar hon glatt efter mina fötter. När jag sen sätter henne bakom kassan gnäller hon och tycker att jag är dum :P Trots att jag bara sätter henne där när jag tar en kund i närheten så hon ser mig hela tiden, men hon vänjer sig snart och går jag längre bort i butiken får hon åka med i min famn :) Alla kunder säger samma sak "Ååå så söt" ;)
 
Vi har även klippt klorna för första gången och på rygg vilket gick lysande, så duktig och så snabbt det gick. När vi kom hem fick båda en tuggpinne med kyckling på, gissa om lyckan var gjord :) Men Pixie fick ta Kessies så fort hon ätit upp kycklingen på sin egen. Då byte vi eftersom det var så mycket kyckling på dem. Men Kessie annade inget och var lika glad att ta emot Pixies pinne med bara rester kvar på :) Desto gladare var Pixie som fick extra kyckling.
 

Jobbat

Idag har vi jobbat., första dagen för Kessie. Lite läskigt att åka kommunalt men hon fick sitta i väskan så efter en stund tittade hon nyfiket på allt runt omkring :) På jobbet ville hon inte vara utan mig  även om hon satt med Pixie. Så efter en massa flyktmetoder så fick jag lov att ha henne i koppel hos mig hela dagen. Men det gick bra endå och i slutet sov hon en stund bakom kassan medan jag fixade i butiken.  På hemresan vilade hon i väskan och nu har hon lekt och busat och ligger nu på min fot och sover :) Pixie ligger i sängen bredvid mig min älskling ♥
 
Kramar

Första dagen

Kessie sov hela natten på mina byxor, kl.06.45 vaknade hon och ville gå ut sen somnade vi om till kl.12.00 då vi gick på morgonpromenad. Kessie fick så klart bäras större delen, satte ner henne för att fota och lukta runt lite ;) Hon har uppfört sig jätte bra och är så duktig. Mamma och brorsan var förbi för att lämna av lite saker. Kessie tyckte det var lite läskigt och höll sig undan. Hon är lite försiktig och går inte fram till vem som helst, vilket jag tycker är skönt. Men när hon väll lär känna någon så är hon en riktig busunge.
 
Bilder från idag

Tröttisar ♥


Välkommen Kessie ♥

Välkommen hem Kessie (Mojsans Newer Ending Love) ♥ Idag har vi varit och hämtat en söt ny familjemedlem sheltie tiken Kessie som fyllde 8veckor igår. Jag har väntat på henne sen hon var 2veckor och vid 4,5vecka var vi och hälsade på och så var det bestämt. Mamma har idag skjutsat mig och hämtat underverket hos Mojsans kennel i Västerås. Tack Monika för att jag fick köpa denna underbara tjej ♥
 
Varm dag vart det men allt gick super bra och Kessie låg snällt i min famn hela vägen hem. Nu har hon kollat runt i lägenheten, busat och ätit. Ligger just nu och sover nedanför på golvet.  Pixie har lagt sig i sängen och håller lite koll på vad jag gör. Imorgon är vi lediga så då ska vi bara ta det lugnt och mysa.
 
 
 

RSS 2.0