Firande under helgen

Igår blev vi hämtade av pappa och brorsan efter jobbet Tack ♥ Vi skulle nämligen fira farmor som fyllde 75år Grattis :D Så det var bara mig och Pixie de väntade på :P Det var jätte trevligt och farmor var jätte glad att se oss.
 
Sen idag har vi firat mors dag Grattis älskade mamma ♥ och min lillebror  som blev 21år Grattis brorsan ♥ Så mycket firande den här helgen :) Sen har jag hjälpt mamma med hundarna badat, fönat, klippt klor och skrapat tänder, skrapade även på Fjant ;) Så nu är man rätt trött. Vi testade Espree Simple Shed som ska lossa på allt dött hår så det bara faller av vid borstning. Det funkade jätte bra och håret rasade av. Även på Steffi som har hår kom det bort en hel del på då vi misstänkte att hon hade valppäls kvar som hon inte blivit av med. Så det kan jag rekommendera om ni vill bli av med allt lösthår snabbare och inte ha en massa inomhus :P
 
Nu har vi fått skjuts hem av brorsan och Pixie ligger med ryggen lutad mot mig och sover. Borta bra men hemma bäst :)
 
Kram ♥
 
 
 

Städat

Idag har vi varit hemma och städat. Bytt lakan, tvättat, dammat, dammsugit och torkat golv :) Så har vi varit ute och njutit av vädret och i mellan kollat på Dragon Ball ;) Nu har vi besök av Honey och Steffi som är här medan mamma dansar.
 

Shingeki no kyojin

Började titta på Shingeki no kyojin efter att ha snubblat över intro låten som är helt grym ;) Har sett front bilden tidigare men inte varit intresserad då det har varit annat jag velat titta på och då så klart hade jag inte läst info om den annars hade jag börjat titta direkt. Efter att ha sett så långt som det gick, 2 avsnitt som hade kommit ut kunde jag inte vänta en hel vecka på nästa avsnitt så jag satte mig och läste serien istället. Jag vart inte besviken och nu väntar jag på att få läsa mer och tittar så klart fortfarande. Vem vill inte se stora Titaner äta upp oss :P Ska bli jätte kul att följa serien och se vart den tar vägen :)
 
Plot Summary: Several hundred years ago, humans were nearly exterminated by giants. Giants are typically several stories tall, seem to have no intelligence, devour human beings and, worst of all, seem to do it for the pleasure rather than as a food source. A small percentage of humanity survived by enclosing themselves in a city protected by extremely high walls, even taller than the biggest of giants. Flash forward to the present and the city has not seen a giant in over 100 years. Teenage boy Eren and his foster sister Mikasa witness something horrific as the city walls are destroyed by a super giant that appears out of thin air. As the smaller giants flood the city, the two kids watch in horror as their mother is eaten alive. Eren vows that he will murder every single giant and take revenge for all of mankind.

Taget från http://www.animenewsnetwork.com/encyclopedia/anime.php?id=14950

 
Trailer
 
Intro Låten
 

Fullt upp

Har haft fullt upp idag. Först två pallar en med hundmat och en med kattsand på morgonen. Sen hade jag en klipphund söta Wirma (Bella) dotter till Ellie och Fjant. Så otroligt söt och snäll, en fröjd att raka vilket tog 1,5timme :) Passade även på att raka ner Pixie så nu är hon vårfin och får det lite lättare när värmen kommer plus att jag inte får så mycket hår i sängen ;) Men skulle jag välja på hår i sängen eller att ha henne på golvet så blir det hår i sängen kan inte sova utan min tjej tätt intill ♥ Sen hade jag en kloklippning och slutligen städning. Tur att vi är två i butiken så vi kan hjälpas åt.
 
Nu har jag en nöjd tjej liggandes bakom mig med sin rygg mot min ♥
 

Pixies Fanclub

Vi var lediga idag och så klart var vi nere vid fotbollsplanen för att kasta boll, eller ja på gräsmattan utanför då hon får så mycket grus i munnen annars. Sen efter en stund hör vi en massa barn komma närmare. En grupp av 5e-6e klassare som skulle ha gymnastik på fotbollsplanen. Så när de fick syn på Pixie som sprang efter sin boll gissa om alla kom springande för att hälsa och sen kasta boll med henne. Där sprang hon med alla barn som ville kasta åt henne och gissa om hon var lycklig ;) Dock kanske lite förvirrad då alla barn lockade på henne :) Fröknarna vart lite irriterade då de ville ha sin lektion och ropade på alla barn men endå snälla och sa att det var en snäll hund som gillade barnen. Jag och Pixie bestämde oss för att gå vidare för att inte störa.


Alvik till Hässelby

Sofia och Hippie kom över i lördags för filmkväll ♥ Sen på söndagen hade vi årets första långvandring längst Mälaren från Alvik till Hässelby tog 5timmar att gå. Så nu har man träningsvärk :p Men Pixie är jätte nöjd :)
 

Valpträff

Sofia och Hippie kom över igår för filmkväll ♥ För att sen idag följa med på valpträff på Hundöarna vid Drottningholm. Mamma hämtade upp oss då hon passade på att lämna av mina saker Tack ♥ Det var härligt väder och hundarna hade en rolig dag. Tyvärr fick inte Pixie vara ifred från Rikkie som idag tog sitt jobb på största allvar att skydda hennes bak och försöka sätta på henne så jag fick säga till flera gånger och sen ha henne i famnen ett tag så det vart inte så mycket springandes för henne. Men vi fick ta igen det när vi kom hem då vi gick ner till fotbollsplanen för att kasta  boll så hon vart endå nöjd :) Tack till alla er som kunde komma ♥ och till er andra så hoppas jag att vi ses nästa gång :)
 
Sofia och Jag fick skjuts till Brommaplan där vi bestämde oss för att gå hem till Alvik istället för att åka, vilket var jätte skönt. Efter vi ätit så var det dags för Sofia och Hippie att åka hem. Jag började sen fixa med mina nya växter som mamma tog med och satte om i krukor med ny jord, så nu är det jätte fint och grönt hemma :)
 
Bilder från träffen
 
Från v. Nessie, Rikkie, Rigo, Pixie, Easy, Sixten och Pegasus
Från v. Honey och Alfons
 
Blandat

Såå sööt

Hittade den här gamla bilden på Pixie som ung, lägg märke till det smala söta ansiktet.... sååå sööt ;) Man faller ju bara om och om igen :D
 

RSS 2.0