Förkyld :(

Pixies sår på benet är nu helt läkt och både hon och jag är jätte glada för det. Nu har hon börjat löpa och måste koncentrera sig på det och hålla killarna på avstånd ;) Jag har där emot blivit förkyld och det är verkligen skit jobbigt. Hatar förkylningar då de är så lång dragna och man är så mosig i huvudet. Sen denna näsa som inte kan bestämma sig bra, rinnig eller täppt. Nej usch vill bara att det ska försvinna. Idag har vi ju varit lediga i alla fall så man har kunnat vila. Det är tur att jag har så förstående hundar för det blir inga långa turer :) Båda ligger bredvid mig på sängen vända mot varandra med tassarna blandade, såå gulligt ;)

Grattis älskling ♥

Idag eller igår eftersom tiden har gått över ;) så fyllde min underbara älskling 6år. Grattis ♥ Finns inga ord som beskriver hur mycket du betyder för mig, jag älskar dig så otroligt mycket.
 
I lördags var Sofia, Hippie och Diesel över och vi firade henne med tårta och present. Det var väldigt populärt men tyvärr blev Kessie dålig i magen under natten. Diesel som har problem med magen fick nöja sig med lite ben. Pixie var glad över att ha sina favorit killar på besök. Tack för en jätte trevlig dag ♥
 
Både Kessie och Hippie var nyfikna när hon fick öppna sin present.
 
Lite bilder från dagen

RSS 2.0