Småttingar

Nu har småttingarna börjat röra sig mer och ögonen börjar nu öppnas :) Kessie är jätte förväntansfull, men det dröjer lite till innan hon får hälsa på dem ;)
 

Småttingar

Idag passade jag på att ta en bild på småttingarna som börjat röra sig lite nu ;) Helt underbara, 10 dagar gamla ♥
 

Barn och ommöblering

Igår blev vi hämtade av min svåger och systerdotter i butiken. Jag hade blivit tillfrågad att hjälpa till med barn och möbelflytt under helgen. För det fick jag god mat och massa gottis saker. Vi hade en jätte mysig filmkväll under lördagen :D Hundarna skötte sig väldigt bra och var överlyckliga av att få springa på deras tomt ;)
 

Städning

Idag skulle jag ha träffat syrran men då hon blev magsjuk så fick jag vara hemma. Finns det något annat man kan gör än att se till så mina änglar får snyggt om sig ;) Så det vart städning hela dagen :)
 

Stolt matte

Glad nyhet är att Rosa har fött 5välmående ungar den 12e feb :) Väldigt stolt mamma och matte. Första kullen sen jag flyttade hemifrån så det är så otroligt kull att ha kull igen :D ♥
 
Rosa håller noga koll på ingången så ingen annan skuttar in och riskerar att skada dem ;) Väldigt duktig ♥

Härlig promenad

Nu har jag inte varit inne på evigheter men ska göra ett försök att komma igång igen ;) I söndags var jag ute med bästaste Sofia och hundarna på en tur. Mycket lyckliga hundar och jag tror Kessie hade roligast ;P Tyvärr så fick stakars Sofia skavsår så det blev ingen långpromenad men vi gick ändå hyfsat långt. Jag bestämde mig för att bedja till min mor att möta mig vid Åkermyntan för att handla, så en motvillig mamma kom och möte mig men blev glad när jag bjöd henne på thaimat. Dock var den sjukt stark så nu vet jag vad jag ska välja vid nästa förkylning ;) Vi hade sen en mor och dotter kväll och kollade på en skräck film tillsammans, som dock frös 30gånger igenom hela filmen så den vart typ dubbelt så lång. Men det var en riktigt trevlig kväll.
 

RSS 2.0