Vårkänslor

Pixie var väldigt glad idag, vårkänslor kanske? Dessutom utan kläder, så nu läggs det undan alla tröjor, vinterkläder och fram med regnjackor ;)

Medan jag städade och fyllde på mat och vatten i stora hägnet hittade ena kaninungen Amore ett håll i staketet då jag råkade skjuta undan gallret lite. En glad tjej hoppade ensam runt i vardagsrummet och stannade sen hos min frasse hane och drack vatten. Som tur var hade han inget emot sällskapet. När jag väll fick tillbaka henne i hägnet somnade hon mitt på golvet medan de andra åt pellets ;)

Kessie har sen legat och kollat på dem från sovrummet. Bra att ha koll på allt samtidigt.

Kram på er ♥

Städning

Efter en härlig helg med Sofia och djuren ♥ satte jag idag igång med städningen. Inge roligt men måste göras och jag kom väldigt långt, men finns lite kvar till imorgon ;) Kaninungarna och tjejerna fick vara ute och skutta i vardagsrummet medan jag gjorde rent hos dem. Efter damning och damsugning satte jag på tvätten  och gick ut med hundarna och Naruto. Det var Narutos första gång ute. Vart inte så mycket spring och hopp utan allt skulle undersökas och smakas på. Det var en väldigt nöjd kanin som gick och la sig i en rent hem :) Satte sen igång att putsa rent spisen och torka golven. Nu sitter jag på sängen med två trötta tjejer på var sida ♥
 

♥♥♥


3veckor

Idag blir första kullen 3veckor ♥ Nu är de riktigt aktiva och det var inte lätt att fota de små yrvädren :P Lyckades även klippa klorna på alla och det gick ganska bra även om de hellre ville ner och busa ;) Sen har Destiny fått sin kull i lördags, 6st små gosungar vart det :) Så nu är de två mammor som hjälper varandra med de små :D Kessie tycker att det är så intressant med de små.
 
Mer bilder finns på hemsidan www.fairytailskaniner.se
 

RSS 2.0