NoseWork

Igår var vi på näst sista kursdagen av NoseWork. Pixie är så otroligt lycklig när vi är där och idag ville hon absolut inte vänta på att andra skulle få söka i mellan. Hade hon fått bestämma hade hon sökt varje gång :P I stället stod hon och gnällde i pauserna och tyckte det var helt förfärligt att de släppte in de andra hundarna i rummen.  Det kommer absolut bli en fortsättningskurs i vår ♥
 
Idag har vi varit lediga och bla städat, ja även hundarna har hjälpt till genom att äta kanin pluttar ;) Det vart en tur till fotbollsplanen så de fick springa av sig. Nu på kvällen har jag fått hem underbara Karamell (kanin) som är importerad från Holland. Hon bor inte hos mig men jag har avelsrätt på henne och ska ta två kullar. Så nu är det äntligen dags för första kullen med hanen Charming. Kullen kommer sen föddas hemma hos Karamells familj :)
 
 

Tillbaka

Över en månad sist men men. Får väll se hur långe man orkar hålla sig kvar nu ;) Lite uppdatering: Pixie har blivit kastrerad pga hög stress under löp och skendräktighet. Var sjukt orolig och grät efter att de bar in henne. Sista jag såg när hon fått lugnande var att hon pressade upp huvudet och tittade rakt in i mina ögon när hon försvann runt hörnet, då brast det :'( Men allt gick jättebra och hon har varit så duktig ♥ Nu har vi börjat gå på Nosework kurs vilket är jättekul både för henne och mig som är så stolt ♥ Pixie bara älskar kursen och blir överlycklig när vi ska dit :)
 
På kaninfronten har det varit segt, ingen av mina honor har velat haft ungar så de har tagit det lugnt nu ett tag. Har fått in några nya kaniner och hoppas på ytterligare nya i Januari från England :D Men nu har jag förhoppningsvis två tjejer som ska få ungar i december, så det blir spännande.
 
Jag och Sofia har tagit en tur till hundön, som det nu heter då de tagit bort staketet på första ön och satt på andra så nu har man bara tillgång till en ö. Riktigt tråkigt, men man får vara glad för det lilla man har ;)
 

RSS 2.0