Gott Nytt År

Efter jobbet åker jag och Pixie hem till mamma och pappa för att fira nyår med dem. Därför vill vi redan nu önska

Gott Nytt År så ses vi 2012 :)


Julen 2011

Hemma och redo för sängen ;) Hade en jätte härlig jul med familjen ♥ En massa god mat och fina klappar till både mig och Pixie. Pixie fick paket av Fjant som hon öppnade själv. De var godis och en söt leksaks pingvin (mjuk). Pixie älskade både godiset och pingvinen. Sen gav syrran henne en strut med en massa godsaker i, bla en läskig kycklingfot, Pixie har än så länge bara slickat på den :P Tror hon är lika fundersam som mig ;) Jag fick en massa klappar också.. bla en iPod touch av brorsan Tack :D, försöker lista ut hur allt funkar "jätte spännande och kul" och en sodastream av syrran och hennes pojkvän :D på tiden att jag slutar köpa en massa cola ;) och en jätte mysig lila filt av mamma och pappa, jag hade den över mig när vi tittade på film idag och Pixie la sig direkt på "helt klart godkänd".

Mamma och jag var igår på morgonpromenad tillsammans innan vi skulle in till Kista för att kolla rean. Vi släppte hundarna på golfbanan, se bilder nedan ;) I Kista lyckades jag hitta ett par skor vilket var det viktigaste. Hittade också två till som jag ville ha men den ena hade de slarvat bort kartongerna och på den andra var min storlek slut *typiskt*. Skulle även leta efter ett skydd till iPoden men de hade slut på alla fina *suck* så ska kolla på nätet istället. Vi hittade lite andra saker och mamma hittade en jätte snygg jacka åt sig :) Pixie var sen överlycklig att jag kom hem.

Jag är nu även kaninvakt åt Sune en av kundernas kanin från jobbet. Han firade så klart också jul med oss och fick en massa gott. Igår när det var dags att dra sig hem frågade jag vem som skulle skjutsa oss tre. Mamma som inte hade någon lust att kämpa med en kaninbur beslöt sig för att han får stanna till på torsdag så lämnar de honom innan dansen. Så imorse fick jag och Pixie ta bilen, IGEN. Men men måste erkänna att det är skönt att få sova. Det som stör mig är att det blåser så man måste hålla i ratten ordentligt då bilen gärna drar åt sidan.

Glömde säga att jag och mamma gick på 5D biografen i Kista. Sveriges första 5D biograf ;) Vi såg Robin Hood som var 10min. Riktigt kul och gud va jag skrek :P mamma tyckte jag var jätte knäpp. Vad ska man göra när stolar rör sig, pilar skjuts mot ögonen, råttor springer under stolarna, vatten stänker på dig och någon blåser dig i nacken.

Långt inlägg idag :P Kram på er















Promenad




























God Jul

Imorgon åker vi hem till mamma och pappa och stannar över julen :)

GOD JUL på er alla önskar jag och Pixie ♥


Hemma

Japp nu har man äntligen kommit hem efter att ha bott hos mamma och pappa. Men trevligt har det varit och god mat har jag fått ;) Idag fick vi även sovmorgon så mamma var snäll och öppnade, men på onsdag ska hon få sovmorgon :) Nu ska vi ha öppet från 11-20 så det blir ingen fritid när man kommer hem mer än att äta och sen sova, inte för att jag sover tittar ju på serier :P men endå ;) Kan inte fatta att det är jul på lördag, det känns inte så. Men det har det inte gjort de senaste jularna heller. Det blir inte den samma förväntansfulla känslan som när man var liten. Nu känns det mer som vilken annan dag som helst. Jag är i alla fall klar med alla julklappar så nu kan jag koncentrera mig på butiken :)

Hade bra

Utlånad lägenhet

Idag har jag städat hemma :) Brorsan och hans fästmö ska låna lägenheten i helgen, Pixie och jag får vara hos mamma och pappa så länge. Men jag hann inte dammsuga så de får stå ut endå :P Har testat lite olika brädspel på Pixie men hon gillar bara den där brickorna går att flyttas åt sidan, så jag fick lägga undan de andra. Tråkigt Ellie älskar dem, men men. Tur att hon gillar en i alla fall plus att hon älskar bollen :) Pixie You make me smile and shine ♥

Så nu ska jag hänga tvätt, packa det sista och sen titta på Full Metal Alchemist Brotherhood. En till serie som jag underskattat. Kollade på första avsnittet dock den äldre variationen Full Metal Alchemist men vart uttråkad så jag la ner den direkt. Nu efter att ha fått slut på nya bra serier började jag titta på nya serien eftersom man hör så mycket bra om den. Ja så klart blev man kär :P Älskar karaktärerna och hur serien är uppbyggd, sen är det än väldigt spännande historia :) Men det är kul att bli överraskad så här senare. Det vore väll tråkigt om man kollade slut på alla riktigt bra serier.


Ledig dag

Idag har vi riktigt sovit ut ;) Jätte skönt Tack mamma för att du hoppade in idag så vi fick ledigt ♥ :) Vi har inte gjort så mycket idag mer än att vila. Hade tänkt åka och överaska syrran, men det vart inte så. Vi har i alla fall pantat burkar och handlat. Jag har hunnit med att tvätta. Nu har jag jobbat i nästan 3timmar med en ny front till Sofias blogg. Vart riktigt nöjd, gå in och titta på hennes nya vinter design Dieselbabe.

Nu ska jag ta det lugnt titta på tven och försöka laga lite mat.
Kram på er


Julstämning

Sitter på jobbet har precis tagit hand om en kund. Nu tittar jag medan Pixie äter sin energikaka, hon har på sig sin fina tomtedräkt, så sööt ;) Den är precis lagom tunn för henne att ha inomhus utan att det ska var för jobbigt. Imorgon är vi lediga, mamma, Honey och Steffi hoppar in i stället. Det behövs för jag är rätt trött efter 8dagars arbete, men kul är det :) Får se vad vi hittar på i morgon.

Vi hörs

Robotar

Igår åkte vi hem till pappa för att hjälpa till och städa och sen titta på film. Det var jätte kul tack för en trevlig dag-natt :P Massa kramar pappa ♥

Vi tittade på Robotar :D



Idag var det inte så mycket kunder på jobbet, men kul var det endå. Jag, Pixie, Ellie och Ingrid roade oss vid datorn. Jag fick även klippa klorna på Ellie. Snällt låg hon på rygg och önskade inget annat än att jag skulle skynda mig att bli klar, sötisen ;)

Vi tog bilen hem och jag passade på att handla lite :) Har nu hunnit byta sängkläder och bädda sängen så nu fattas bara att gå ut sista rundan.

Kram på er

Tomtehundar

Nu när mamma är borta så fick jag låna bilen så jag kunde ta mig till arbetet igår. Så nu kör jag på vägarna igen, se upp alla där ute :P Inte kul får köra sakta i halkan, plus att på morgonen när jag kör så ligger solen rakt i ögonen på mig *irriterande*, men skönt att kunna sova lite extra ;)

Pixie är jätte glad på jobbet nu när vi kan ha båda grindarna öppna. Hon springer direkt och skäller på kunderna och viftar så mycket hon kan på svansen när hon hör pipet när dörren öppnas :P Tur att man har glada kunder för ingen bryr sig om hennes skällande. Hon slutar ju direkt när de hälsar och sen kan de inte låta bli att sitta en stund och gosa med henne. Hon är ju en riktig kelgris :)

Jag kan nu även meddela att Pixie slutat vara rädd för sin kalender. Jag la ju godiset i luckorna så hon var tvungen att plocka ut dem själv, det funkade då det var riktigt gott godis igår. Så idag var hon väldigt nyfiken och stannade kvar och nosade medan jag öppnade. Dock vart hon besviken då det inte var något gott godis i denna lucka.

Idag kom syrran och Fjant hem en stund för att ha lite filmmys med oss. Tack för en mysig kväll ♥








Du har alltid en plats hos oss ♥

Igår åkte Moppe hem, mamma och brorsan är där nu med honom. Hej då gubben det var ett nöje att ha dig i familjen :) Det är både skönt och sorligt att han åkt. Pixie tyckte också det var lite jobbigt, hon var väldigt klängig igår precis som om hon var orolig att jag skulle lämna bort henne också. Det är i alla fall skönt att veta att han fått komma hem till någon han älskar och som saknat honom enormt. Vi kommer snart och hälsar på ;) Massa pussar och kramar ♥

Här är de sista bilderna jag tog på Moppe En Jul hälsning till er alla från oss tre ♥


















Tomte Nissa

Min Nissa, tomtens lilla hjälpreda ;)




Min Kotte ♥

Titta vad jag fick av min älskade syster för att jag passade Fjant. Han är bara så sööt........ har bestämt att det är en han ;) Så supper gullig och söt så man kan dö. Hade jätte problem att hitta ett bra ställe där han kunde ligga. Man vill ju bara bädda ner honom i en vagga och pussa på honom ;) Men jag hittade det perfekta stället i min toffla :D




Älskade Dator ♥

Äntligen Tack pappa för att du äntligen fixade min dator :D Snyft snyft jag har saknat den så.... Jag är så lycklig alla mina saker (filer,bilder och program) är tillbaka :D Aaa vet inte om jag kommer kunna sova måste ta igen alla månader utan min älskade dator. JAG ÄLSKAR DIG DATORN ♥


Regnpåse nya modet

Nu börjas det julhandlas, har haft fullt upp hela dagen i butiken :) Så klart skulle det börja regna när vi skulle hem. Jag hade dessutom lämnat kvar Moppes regnoverall hemma. Jag bestämde mig för att vänta lite i butiken på att det skulle bli uppehålla, haha trodde jag :P Nej det fick bli en plast påse till Moppe. Jag gjorde håll för ben och huvud och sen ut i regnet, jätte snyggt ;) Jaja så länge det funkar :P Vi var i alla fall jätte glada alla tre när vi kom in i värmen. Jag tog och mikrade mina tofflor och sen ner under filten framför tven.

Pixie gillar inte höga ljud bla då ljudet av papper som rivs sönder eller öppnas. Dum som hon är så vart hon självklart rädd för sin julkalender med godis i. Jag ville ju att hon skulle vara med när jag öppnade men i stället sprang hon iväg. Fick tvinga henne att sitta bredvid, men hon vägrade nosa på den. Men godiset gick ner det tog hon glatt. Men hon tog det och sprang iväg för man kan ju inte vara i närheten av en sådan konstig låda :P Min dummer älskling ;) Det konstiga är att hon inte bryr sig när jag öppnar min chokladkalender.

Sitter just nu och lyssnar på



Här är bilder från hemvägen med Moppe i sin fina regnpåse designad av mig ;)




Ha en bra helg ♥

RSS 2.0