Trevlig Halloween!

Är hemma hos mamma och pappa och har precis tittat på sjätte sinnet. Vaknade tidigare idag och var ute med hundarna... sen kollade jag på min inspelning av Magi på Waverly Place the movie. Men så klart var den på svenska så jag ska prova att spela in den i morgon och se om det ä engelska då :) Men hur som hälst var den bra men tror den är ännu bättre på engelska. Efter det vattnade jag blommorna och gav marsvinet och kaninen mat innan jag tog bilen hem till mina föräldrar. Pappa skulle ut på middag med sina arbetskamrater och mamma skulle på dans så det blev jag och brorsan kvar. Fast han hade ju så klart en kompis över. Men när vi lagade mat så var han ensam så då åt vi tillsammans... det var riktigt trevligt. Det vart spagetti och köttfärsbiffar med ost i. Vi tittade på Jerry Springer på tv 400 och båda skakade vi bara på huvudet, de är ju helt sjuka. Glömde nämna att jag fotade Rikkie och Pixie på framsidan med alla härliga höstlöv.

Trevlig Halloween på er ;)







Nu har alla kommit hem och jag ska ner och mysa i soffan och äta godis med alla ;)


Fel tid :(

Japp fick en inbjudan efter att ha frågat om jag kunde komma i helgen :P Så i morgon åker jag hem till dem och äter och har mys på kvällen.

Idag jobbade jag sent och vi fick en massa kunder så det var en massa att göra hela tiden... men sista timmen var det rätt dött. När jag kom hem så satte vi oss i soffan. Så klart satte de sig inpå mig. Rikkie på vänstra sidan och tikarna på högra sidan. Jag hade *trodde jag* spelat in Magi på Waverly Place the Movie som gick på Disney Channel kl.19 idag. Men jag hade så klart lyckats klicka in fel tid så det var en massa annat i stället. Som tur är går den både lördag och söndag. Den verkar bra det man har sett av reklamen så jag provar att spela in i morgon då den går kl.10.30 och jag är inte säker om jag kommer orka gå upp... så då spelar jag in i säkerhets fall ;)

Nu har hundarna somnat i sängen och jag ska sätta på vatten till badkaret. Det finns inget skönare en ett varmt bad :)
Kram Kram


Halloween?

Idag fick jag ett MMS från min gamla arbetskamrat/syrrans kompis som önskade trevlig Hallowen. Va tänkte jag? En massa tankar som Vad?, När?, Nu? dök upp och jag fick springa till almanacka och kolla. Mycket riktigt det är ju Halloween i helgen och jag hade totalt missat det. Har tiden verkligen gått så fort?... men det är kanske inte så konstigt då jag haft en massa annat att tänka på. Så nu måste jag ju planera för att stanna hos mina föräldrar så man kan fira lite och få äta god mat :P 

Har jobbat idag på morgonen till 15 och sen tog jag med en kycklingsallad hem till mamma som vi delade på. Mamma åkte sen iväg med Pixie och Woody till veterinären. Själv har jag klippt upp korv i små bitar och ska snart ta lillplutten till brukshundsklubben för ännu ett spännande träningspass.
Kram ♥


Lite av varje

Igår jobbade jag sent så vi tog det lugnt när vi kom hem. Idag jobbade jag morgon igen. Hundarna har nu fått komma ut bakom kassan igen och jag har satt upp en skylt att kunderna inte pratar eller klappar om de skäller och att de frågar innan de hälsar på dem. Vi får se om det funkar :) När vi kom hem tog jag upp dem till lillskogen så de fick springa av sig. Pixie har nu äntligen slutat löpa så jag slipper hålla på med tikskydd... nu är det bara Ellie kvar. Sitter just nu och lyssnar på Black Eyed Peas på youtube. Ska snart titta på några avsnitt av Kateikyoushi Hitman Reborn en teckad serie. I början var jag inte så imponerad av den och den var rätt irriterande. Men nu på slutkampen har den blivit mycket bättre och jag ser fram emot att se slutet sen.


Nyfikenhet bra eller dåligt?

Idag fick hundarna vara i köket.... hade dock dörren öppen så de bara hade grinden i vägen. Det har blivit för mycket skällande och det fortsätter sedan ute och hemma. De skäller ju inte för att vara elaka utan för att säga till om någon kommer för nära deras revir... alltså på andra sidan grinden som då ska vara deras viloställe. Men folk förstår inte det och vill så klart kicka över disken eller grinden för att få se dem. När de lutar sig över är det klart att hundarna skäller för att varna att en främmande människa är på väg in. Människorna blir då glada men hoppar så klar tillbaka lite och börjar prata glatt med dem. Hundarna blir då osäkra för att personen först säger att det är bra att de skäller och sen ryggar tillbaka för att tala om att något är fel. Det är inte konstigt att de jagar upp varandra. Därför tänker jag nu prova att ha dem i köket i stället så de får lugn och ro. Jag tar ju endå ut dem en och en i mellan åt så de kan hälsa på besökarna. Idag gick det jätte bra och de var mycket lugnare i slutet av dagen när de märkte att ingen störde. Endå var det en gubbe som kom och skulle gå fram till köket för att kicka över grinden när han hörde Pixie muffa. Då vart det livat men de försvann fort och som sagt var de lugna i slutet. Men man undrar ju vad folk tänker och han gick ju bakom disken och kollade in i köket vilket inte är ok om man är kund. Men trotts det tror jag hundarna kände att det var skönt att få vara ifred... det är ju så många och nya ansikten hela tiden som vill kolla på dem annars. Jag vill inte ha skälliga hundar.... de ska kunna hälsa lugnt utan en massa ljud. Hoppas det blir en felfri dag i morgon utan nyfikna kunder som inte kan hålla näsan borta från rummet :P



Självklar ska man få vara nyfiken, men ibland måste man tänka på vad för konsekvens det kan medföra. Som i mitt fall jag som matte får det jobbigare 24timmar om dygnet och det är jag som måste träna bort det... för något 1person åstadkom på mindre än 1min.


Ändringar och tuggskor

Hoppas alla har kommit ihåg att dra tillbaka klockan 1 timme. Jag glömde det så i morse var jag jätte trött när jag steg upp och hundarna sov fortfarande. När jag satte på datorn så såg jag att den hade ändrats, jag hade helt missat det. Men jag orkade inte gå och lägga mig igen utan gjorde mig i ordning och tog sen hundarna på en tidigare promenad. Har satt på småhundarna antiskällhalsband då de har blivit lite för högljudda. Det har funkat jätte bra och de har blivit tystare nu. Pappa, mamma och brorsan har varit hemma och möblerat om till mig... vi har vänt på vardagsrummet om man säger så :) De tog även med mat så jag slapp svälta, det blev köttfärssås och makroner. Jag har köpt brorsans gamla tv-skärm som de tog med och kopplade upp mot datorn, det blev jätte bra. Allt blev jätte bra och fint... Tack så jätte mycket för all hjälp :D Mamma och jag var och handlade i Bromma.... då passade jag på att gå till Bromma zoo och köpa batterier till antiskällhalsbanden och sen tuggskor som de har där. Mina hundar är galna i dessa tuggskor och äter inga andra. De ska vara små med olika färger på skosnörena. Man köper dem i påsar med 6st i varje för runt 15kr.

Lite bilder på möbleringen och hundarnas tuggskor ;)  







Jag älskar mina hundar

Denna vecka har varit tuff men jag har lyckats ta mig igenom den. Ellie är tillbaka vill inte säga mer en så just nu. Jag är glad att det första är över med Pixie... nu väntas bara ögonlysning och höftledsrönkning. Sen måste jag kolla upp registreringen då valpkullen ska regas hos blandis. Jag har fått en del jobbiga telefonsamtal som jag inte kommer bry mig om då jag inte gjort något fel... snarare har jag förbättrat livet hos några hundar och det är jag glad över. I morgon kommer mamma, pappa och brorsan på besök då de ska hjälpa mig att flytta möbler.

Glömde också berätta att jag var andra gången i torsdags på valpkurs med Rikkie. Han är otroligt duktig mycket bättre än jag trott. Även om vi har en lång väg att gå... men små hundar är svårare att träna än stora då man måste tänka ur ett helt annat synvinkel. Vi fick läxa till nästa gång att köra kurragömma i skogen. Det har vi gjort både igår och idag. Rikkie vart lite förvirrad men jätte glad när han hittade mig :)

Här är bilder från morgonpromenaden



Mot Alingsås

I tisdag efter jobbet kom mamma och syrran. Syrran tog med sig Rikkie hem medan jag och Pixie satte oss i bilen med mamma och åkte iväg mot Alingsås. Det var jätte spännande och nervöst när vi åkte iväg... jag var lite orolig om vi skulle hinna och om jag tänkt rätt. Pixie fick sitta fram med oss i en hundväska då hundarna måste sitta fast i bilen om de inte sitter bak. Hon var jätte duktig och halvsov nästan hela vägen. Vi stannade för att äta på vägen i ett köpcentrum. Sen fick jag köra en bit... jag var förstås väldigt trött efter jobbet redan när vi började åka men piggnade till.. då jag blir så fokuserad när jag ska köra. Men det var jobbigt att köra i mörkret och efter 1,5timme så orkade jag inte längre då jag hade svårt att fästa blicken framåt. Dag tid klarar jag som mät 2timmar allt efter det är bara smärtsamt och jobbigt för mig. Vi ringde Victoria som äger hanen Frodo och frågade efter vägen sista biten då gps inte hittade deras adress. Men vi hittade dit på första försöket som tur var. Där vart vi varmt välkomnade av Victoria. Frodo satt inne i köket och ropade på oss. Vi mötes av en go liten pälsboll med en härlig utstrålning. Han vart jätte glad när han såg Pixie och sprang genast fram för att hälsa. Uppvaktningen gick snabbt några puffar med nosen mot Pixies öra, lite pipande och några snurrar och sen var det bara att hoppa upp. Pixie sa igenting utan ställde snällt upp sig och väntade. Annat var det när de väll satt fast då pep hon och gnällde som bara den och tyckte inte alls det var kul... men hon lugnade sig sen. Efter var båda trötta och tog det lugnt medan vi blev bjudna på te och kaffebröd. Vi gick sedan och la oss för kvällen.

Nästa morgon fick jag lite sovmorgon... mamma var uppe en runda för att gå på toan och sen vissa upp Pixie för deras dotter. Sen la hon sig för att vila i 1timme innan hon väckte mig. Vi fick frukost och hundarna busade runt i köket. Frodo gjorde sin uppvaktning snabbt igen men missade sen när han skulle upp och träffade på sidan så då beslöt vi oss för att vänta till eftermiddagen. Vi tog hundarna på en promenad på deras ägor... det var jätte stort så hundarna kunde sträck ut ordentligt. Jag hade dock med mig mina tygskor och eftersom det hade regnat så fick jag in vatten i skon. Men jag struntade i det och gick vidare :) Sen skulle Victoria på ett möte så då åkte jag och mamma in till centrum för att leta bensinmack där de fanns gas. Det tog ett tag att hitta då ingen visste var det fanns förutom en kille då som hade sett en flaga på en ny byggd mack som skulle ha gas så vi åkte dit och mycket riktigt fanns det där. Sen åkte vi och handlade och så köpte vi mos och korv till mig. När vi kom tillbaka tog jag fram kameran och stannade kvar på tomten med hundarna för att fota. Så klart så var de på varandra igen och fastnade så jag fick sätta mig på gräset och hålla i Pixie i väntan på att de skulle lossna. Sen var det full rulle igen och de busade runt innan vi blev in ropade. När vi kom in bjöd Victoria på lunch... det blev egen gjord gulaschsoppa som var jätte god. Vi pratade en stund och hundarna la sig ner för att vila sen samlade vi ihop sakerna för att åka hem. Bilresan gick bra men stackars mamma hade blivit dålig så jag började köra för att han skulle få vila. Jag försökte köra så länge jag kunde... men eftersom mina strumpor och skor var så blöta så frös jag och det började krampa i benet.. men jag lyckades endå köra i 2,5timme och det fick jag beröm för då jag oftast bara klarar 2timmar.

Jag vill tacka Victora som lånade ut sin underbara stiliga kille. Vi blev bemöta av en underbar person och vi hade jätte trevligt och vi är så glada att vi fick stanna över natten. Det ska bli så spännande att se resultatet från Frodo och Pixie.

För er som inte vet det är Frodo samma ras som Pixie (pudel/papillon) Han är ett halvår äldre en Pixe och väger 1kg mindre. Så han är lite lägre en Pixie och har lite kortare kropp. Han har toypudel på sin sida och Pixie har dvärg där av storleken. Valparna kommer bli andra generationen Papipoo och kommer dyka upp runt jul.


Morgonpromanad




Ute på tomten





Äntligen

Imorgon bär det av mot Alingsås där Pixie ska få träffa sin blivande make :) Det är så spännande och det ska bli så kul. Jag kommer att ta en massa bilder ;) Äntligen ska det ske efter mycket arbete så ska hon äntligen bli mamma. Så nu hörs vi inte av förens på torsdag.
Kram på er

Indiana (Indy)

Det här väcker minnen... kollade igenom lite gamla bilder. Det här är våran häst Indiana som vi hade när vi bodde ute på landet i Enköping. Hon är en Maxad D-ponny, en korsning från Halland. Sorgligt nog blev hon tagen iväg från oss utan att vi visste vart. När vi flyttade tillbaka till Stockholm kunde vi inte ha henne kvar. Våran granne som äger travhästar hade en dotter som hade en verksamhet där hon hjälpte till att sälja hästar. Hon skulle ha hjälpt oss men påstod sen att hon bytt hästen mot en som skulle vara lättare att sälja. Men vi såg ingen av hästarna igen och hon började gömma sig för oss när vi kom på besök och svarade inte i telefonen när vi ringde. Vi fick senare veta att hon hade lurat flera andra personer. Jag har letat desperat i alla dessa år efter henne. Det enda jag vet är att hon ståt på Skutans gård runt 2003 och att hon idag kan vara avlivad... det verkar som om hon har fått flyttat runt mycket. Men än idag är jag lika orolig för henne... vore så skönt att få veta var hon är även om det skulle vara att hon inte finns här på jorden längre :(



Stress!!!!

Nu var det ett tag sen jag skrev... men jag har haft en orolig vecka som antagligen kommer att fortsätta även nästa vecka. Ellie är utlånad men kommer tillbaka i morgon... vi har tagit ett tungt beslut att se om vi ska omplacera henne då hon inte mår bra hos oss och blivit värre sen jag skaffade Rikkie. Vi kommer ha en test period på 1mån och se om hon kan bli lyckligare hos någon annan. Men funkar inte det kommer hon så klart att få stanna... detta är endast ett test och det är jobbigt både för mig och för henne just nu.

Sen är jag orolig för Pixies löp då jag inte riktigt höll reda på hennes löpning när den började. Så hon gick in i höglöp idag och det betyder att jag måste iväg till hanen redan de här kommande dagarna. Problemet är att mitt jobb är i vägen och det är en bit att åka.... måste se till att fixa det. Vill ju att det ska bli nu så jag slipper vänta till nästa löp.

Lyckligtvis är jag hemma hos mamma och pappa så jag har lite stöd. Min bror är ju också här och förgyller min dag så jag kan tänka på annat ;) Han är så rolig, han blev sur på sin dator för att den inte gjorde som han ville, då sa han. "Jag har inte märkt att den har blivit sämre, men den blir bara mer och mer cp" Haha ja vad kan man säga.... om den nu blir mer och mer cp är inte det ett tecken på att den blir sämre? Min bror i ett nötskal :P

Nej får se om jag får någon sömn i natt i morgon får jag veta om Pixie hinner bli parad eller inte, håll tummarna ;)


Förkylning :(

Idag var det lika svullet plus att jag mådde dåligt så det var inte så kul att jobba. Kände mig inte vacker plus att det känns som hela ansiktet svullnat upp. Men jag lyckades ta mig igenom dagen och eftersom det är så kallt ute har svullnaden nu börjat lägga sig... men det är väldigt torrt så huden flagnar just nu :( Det var tur att det var kallt idag då det hjälpte huden men inte lika kul då jag fick en förkylning *suck*. Hundarna mår i alla fall bra och Rikkie har nu lärt sig att hoppa upp i sängen, så nu försöker jag lära honom att stanna på golvet :P Vill inte att de ska hoppa upp själva och busa... det kan leda till att han råkar sätta sig och kissa och det är inte så kul. Nu ska jag dricka en massa te och hoppas jag är bättre i morgon :)


Mitt öga :(

Har fått en liten varböld under ögat så nu har de svullnat upp. Jätte jobbigt då det är svårt att se och man anstränger ögat så man blir irriterad och trött. Får hoppas svullnaden går ner till i morgon då jag ska jobba, annars ska jag ha solglasögon :P

Så klart så var det ju till idag som jag skulle på födelsedagsfesten *suck*. Mamma, pappa, brorsan och Hunnie hämtade upp oss hemma. Det var jätte trevligt och min present var uppskattad ;) De hade bakat en marängtårta och en citronpaj och sen bullar och kakor på det... tur för mig så jag klarade mig hela dagen ;) Mina pengar är ju som sagt nästan slut så jag får leva på det jag har hemma.... som är köttfärs, makaroner och en massa nudlar ;)
Hundarna hade jätte kul och busade runt. Min systers pojkväns brorson gillade Rikkie och fick klappa men efter en stund ville han prova att dra i pälsen och det gillade inte Rikkie som vart sur.. stackarn, men det var ju förutsägbart då han bara är en bäbis :) Men Rikkie lugnade ner sig men ville vara i famnen för att slippa honom :P Brorsonen busade lite med Fjants ena leksak och då ville Pixie också vara med och försökte ta leksaken... pojken vart så glad att han snodde runt efter Pixie i stället och ville ta tag i henne och leka... men hans farmor han före och stoppade honom ;) Men Pixie är inte rädd för barn som tur är så hon la sig bredvid igen och tittade på. Efter att alla åkt fick vi se deras semester bilder och sen blev vi hemskjutsade. Har försökt vilat ögat nu men det vill inte lägga sig. Ska snart gå ut med hundarna och sen får jag se om jag ska sova eller om jag stannar vid datorn en stund till :)


Nu börjar det :)

Idag har jag jobbat lite i affären och innan vi åkte hem kollade jag efter en blomma till i morgon. Men butiken hade bara vissna blommor... hur kul är det. Så vi åkte hem och gick upp till skogen så de fick springa av sig lite i stället. Sen fick de varar kvar hemma medan jag gick och kollade blomsteraffären vid mig. Dock var jag dum som vanligt och sa inte ett bestämt pris, dock sa jag att jag ville ha en enklare bukett inget stort. Men hon skenade iväg med priset i alla fall och jag råkade inte säga något.

Min syster och henens kompis kom förbi med deras hundar Fjant och Gleta... de skulle hämta den sista fisken. Rikkie blev jätte förtjust i Gleta och Ellie visade upp rumpan till henne hela tiden... det vart kaos *haha*. Upptäckte sen när de gått att Pixie har börjat löpa kollade som jag brukar och hon är svullen nu. Tänk vad jag har gått och väntat och så händer det äntligen :) Fast det känns nu som om allt går för fort... har redan mailat till de som har hanen som jag ska låna. Men sen måste jag beställa tid för ögonlysning och höftledsrönkning då hon ska registreras också innan valpkullen kommer. Det är mycket som ska göras nu men det kommer bli jätte kul.

Pixie i sin nya tikskydd från Doggie Design, Mia Michele Couture


Fy, inte jaga!

Igår kväll innan jag skulle lägga mig upptäckte jag att min mobil var borta. Letade överallt men kom sen fram till att jag måste ha glömt den i bilen... men eftersom jag precis tagit ett bad och bara hade morgonrocken på mig ville jag inte gå ut och hämta den. Som tur var började jag inte förens vid 15 idag så jag behövde inte ha den till väckarklocka så jag hämtade den sen på morgonben. Jag och mamma tog en gemensam runda med hundarna... vi släppte alla så de kunde springa av sig. Men hur snäll man än försöker vara så smet Ellie så klart iväg. Vi hörde henne långt borta hur hon fått upp ett spår så klart ville de andra också hänga på. Men Rikkie beslöt sig för att stanna. Besvikna på våra hundar så bestämde vi oss för att avbryta promenaden och gå hem med dem. Lika bra då det var en hel klass ute och orienterade så det var svårt att gå så vi inte krockade med dem.

Efter jobbet åkte vi hem igen.... min syster var här tidigare och hämtade sina fiskar. Hon lämnade dock kvar en som hennes kompis ska hämta senare. Jag har hunnit tvätta men upptäckte att jag missat lite så de får jag ta i morgon :) Hundarna fick gå en extra runda nu på kvällen då de vart så sent med jobbet. Nu har de busat runt och letat godis i hela lägenheten. På söndag ska vi på födelsedagsfest hos min syster... hennes pojkvän och Fjant fyller år :) Har redan köpt present till Fjant och i morgon ska jag köpa nästa ;)


Träning

Idag funkade radion på jobbet som tur var :) Men det var inte så mycket fart mellan kunderna så det var svårt att veta vad man skulle göra för att hålla sig pigg och vaken. Efter att ha frontat, hällt upp nytt hundgodis, fått varor som lagts in och lagts ut på hyllor och städat så var det 2timmar kvar innan jag slutade. De var rätt sega... det var kul så länge de kom kunder men dä i mellan så vart det jobbigt. Det är så tråkigt när man inte kan svänga ut på internet... det är ju ingen som säger att man behöver surfa runt man kan ju kolla in vad som händer i centrum och nya produkter... då är det ju även positivt för företaget.

Mamma kom förbi affären precis innan jag slutade... hon väntade på min bror så hon kunde skjutsa hem honom. Hon erbjöd mig att följa med då det var en vikarie på hennes jumpa så då kunde jag också gå om jag ville. Så jag följde med hem och fick låna kläder av mamma. Det var skönt att få röra på sig men usch vilken dålig kondis man fått. Jag har ju inte rört mig så där sen jag flyttade hemifrån... så det var lite rostigt och vissa saker var svåra att göra. Men jag tog mig igenom passet och utförde alla övningar.

Nu är jag helt slut... ska snart ut med hundarna och sen ta ett varmt bad :)
Kram kram


Boring!

Idag var en bra morgon på jobbet men de sista timmarna var jag väldigt rastlös. Min chef har stängt av internet och jag brukar alltid ha på radion då det är roligare att jobba med musik och man känner sig piggare. Men den stängs ner från 12-17 och så klart hakade datorn upp sig så radion slutade... så i stället fick man höra gnisslet av skjutdörrarna. Men för att inte gå för rastlös efter att ha frontat och fyllt på i hyllor så städade och dammsög jag bakom kassan. Jag tycker alla förtjänar att ha musik på sin arbetsplats man blir så mycket gladare och piggare av det. Ska försöka ta reda på vad det är för regler som gäller. Hundarna var i alla fall glada och busade runt... det har blivit för mycket skällande på sistone som jag försöker jobba bort. Men det är svårt då alla förstör för en genom att berömma deras skällande. LÅT DEM VARA om de skäller och klappa dem när de är tysta då skulle mitt jobb gå mycket fortare.

Nu är jag hemma hos mamma igen och äter gratis mat då min lön inte räcker för det den här månaden... fick jätte lite men jag överlever förhoppningsvis så länge de inte slänger ut mig. Ska snart på den sista rundan med hundarna och sen ska jag ta ett varmt bad :)
Kram ♥


Varför?

Idag jobbade vi fram till 15 sen fick jag vänta i 20min på mamma som skulle komma så vi kunde äta tillsammans. Jag hade en kund idag som har katter och är en riktig kattmänniska, hon hade läst på en skylt hos någon där det stod "Hunden har herrar och katten har personal, här jobbar min" och med en katt bild på förstås... lite rolig om man är en kattmänniska, men vet inte om hundarna håller med :P

Vi var hemma vid 18 och tog då en runda ner till sjön för att ta oss runt den. Det var en massa joggare ute så jag hade bara Ellie lös då hon håller sig undan. Sen i slutet så tränade jag Pixie lite att vara lös med kopplet släpande så jag kunde trampa på det, det gick jätte bra. Vi möte då en jätte konstig kille, Ellie gick förbi honom och Pixie också... han tittade då på mig och frågade "Varför gör du så där". Va vad då gör så där frågade jag, vad menar du. Han ignorerade mig och gick vidare så jag frågade igen "vad är det jag gör för något?" Han vände sig om och såg ut som om han tänkte såga något men gick sen vidare. Jätte konstigt... om man har något att säga så såg det då och fråga inte bara varför... jag är ingen tankeläsare. Antagligen var det, varför jag har dem lös men jag tränade dem och de höll sig ifrån honom så jag tycker inte det var något problem... jaja *suck*. Promenaden tog 1,5timme så nu är vi eller i alla fall jag väldigt trött :P

Bilderna blir så konstiga i mörkret
,

God natt

Så här sover vi om nätterna.... Pixie på ena sidan och Rikkie på den andra :) En del undrar hur jag kan sova med dem liggandes inpå... men det är inte svårt. Jag ligger oftast väldigt stilla om nätterna och vill jag vända mig så gör jag det och hundarna får anpassa sig. Men jag tycker det är riktigt mysigt och varmt att ha dem där :)



Bäbisar

Idag har vi jobbat hela dagen men det var en väldigt lugn dag så jag fick underhålla mig med att busa med hundarna :) Nästa vecka ska Rikkie äntligen börja på kurs... kanske blir han något klokare av det eller för klok kanske? *hjälp* :P De är så söta och Rikkie är en riktig morsgris. När han är trött vill han sova i min famn men det är inte alltid man orkar hålla upp honom i 2timmar för att han ska sova. Pixie blir så klart avundsjuk och ska också upp... men vad gör man inte för sina bäbisar. Nej da så klart ger jag inte efter för dem, vill ju inte ha två små hundar som får allt de vill :P Så de får oftast snällt sova i sina egna sängar. Ellie är ny ryckt nu så hon är riktigt snygg får se om jag hinner ta lite bilder i morgon :)
Nej nu ska vi snarts sova det är jobb i morgon ;)
God natt ♥

Propex

Nu har jag inte skrivit på ett tag men nu mår jag mycket bättre. Damen i hälsobutiken vid oss gav mig gratis prov på en ny hälsoprodukt. jag tycker den funkar bra och jag har redan känt mig piggare :)

Produkten heter Propex och det finns 5 produkter... det är 100% naturligt.

Name: Propex Dimensions: 100 x 150 Type: .jpg Filename: 34473dab3ab249e8ab9336b508b2f67a.jpg

RSS 2.0