Såå fint ;)

Bilder från butiken :D















Olyckor händer när man säger att de inte ska :P

Äntligen klar med att lägga upp valpsidan, så nu kan man följa utvecklingen på de små ;) Vi skulle fota dem och mamma ville pröva att ha dem i den nya sängen hon köpt. Hon sa till och med "Kan vi inte använda den här, hoppas bara inte att de bajsar i den" Ja va tror ni lillkillen gjorde efter bara några kort. Ack så ledsen mamma vart. Så vi fick lägga dit filten i stället. Gå in på Lyckohunden för att följa deras utveckling.

Så här såg han ut innan olyckan ;)


Nu har vi ändrat om i butiken igen, det vart jätte fint. Får se om jag kommer ihåg att få med mig kameran så jag kan ta lite bilder ;)

En söt bild på Pixie nu på kvällen

Skalade handen

Jaay mina godislådor har kommit, så nu är det jätte fint i butiken :) Dock klumpig som jag är märkte jag inte att jag skalade av en massa hud från handen så nu svider det en del :( Men men huvudsaken är att jag vart klar och att det vart bra, fick även beröm av kunderna :) Pixie och jag tog vår runda upp för att mata två kaniner. Han som har dem är på affärsresa och vi har kommit överens om att jag ska se efter dem när han är borta De är jätte söta en dvärgvädur och en dvärgvädurs löwen :) Det tar ca 1timme för oss så det är ett lagom avbrott från jobbet. På dit och hemvägen kastar vi bollen eller ja jag kastar hon hämtar ;)

Nu ska jag spela lite piano ;)
Kramar

Valpar, välkomna ut :)

Jag sov så skönt och bra, hade en jätte konstig dröm men bra konstig så jag hade velat drömma lite längre. Men mamma ringde och berättade att valparna var på väg. Så jag och Pixie gjorde oss i ordning för att åka dit. Precis som jag förutspått fick Honey valpar nu på söndagen och tre stycken, en tik och två hanar. Pixie höll sig på avstånd, det luktar ju väldigt speciellt.

Nu ska vi snart åka hem :)








Bossig?

Oj nu skriver jag sent igen :P Pixie och jag jobbade övertid idag då jag ville fixa några saker innan jag skulle hem. Men så kom jag på att jag måste skynda mig så jag inte missar Halv åtta hos mig. Så klart när vi kom hem och satte på tven kom jag på att det är fredag och att jag såg finalen igår, snacka om att man är trött då :P I stället så lagade jag mat och kollade på One Piece. Medans vi tittade så kastade jag Pixies ankor som hon gladligen sprang och hämtade. One Piece är verkligen jätte spännande igen, så klart när det blir som mest spännande så ska de komma med sidoberättelser *suck*, fast de är rätt bra de också. Men endå vill se vad som händer. I stället tog jag en paus för att träna lite boll igen med Pixie, hon var jätte duktig.

Jag tog sen ett pass med Zumba och ute direkt efter med Pixie. Vi möte en grupp på tre personer som ville hälsa på Pixie. Hon var lös men gick snällt fram utan att skälla. Försöker ha henne lös nu på kvällarna. Vi tränar mycket med godis och boll. På hemvägen möter vi en av tjejerna som kommer gående med sin hund som hon hämtat. Eftersom den var lös och hon försökte ropa in den, fattade jag ett snabbt beslut om att det inte var någon mening att ta in Pixie, eftersom den endå skulle ha tagit sig fram till oss. Pixie släppte så klart sin boll och sprang för att skälla ut hunden. Det var en jätte söt 1,5år gammal labrador/boxer blandning, verkligen jätte söt och jätte glad. Pixie där emot var inte lika glad över den valpiga stora vovven som försökte få upp henne i lek. Hon gnällde och nafsade efter henne medan hon försökte hitta en skyddad plats. Det slutade med att hon sprang och satte sig mellan mina ben. Jag kollade så klart att den andra inte använde tassarna på Pixie annars tycker jag att det är bra om de sköter det själva, så klart ska man alltid tillåta att småhundarna kan få ta skydd mellan ens ben annars har du garanterat en rädd hund hela livet. Matten till hunden tyckte det var kul då hennes hund var så snäll och glad, medan min hund var lite mer bossig som hon tyckte. Jag såg snarare en liten hund som var äldre och inte tyckte det var kul med en framfusig hund och ville försvara sig. Hade inget med dominans att göra. Pixie är ranglåg och hade hunden lagt sig över henne hade hon kastat sig på rygg. Så fort hennes hund hade lugnat ner sig så gick Pixie lugnt fram och satte sig och de brydde sig inte om varandra. Men det var en jätte härlig hund som föresten heter Nalla, gulligt ;) Så vi lär nog se dem mer gånger i fortsättningen, får se hur det går då. Pixie fick sen sin boll och sprang lycklig hela vägen hem :)

Nu ska vi sova och sen jobba, God Natt ♥


Typiskt... bara för att

Jag börjar bli riktigt trött... men samtidigt känns det så bra när man vet att allt hårt arbete är för en själv :) Pixie fick ett nytt antiskall halsband som fungerar jätte bra. Nu muffar hon barar lite. Ska ha på den i några dagar och sen ta bort den så får vi se om det blir någon skillnad.

Vi fick in varor idag som var efterlängtade. Så typiskt har väntat på dem i en vecka och när jag ringer leverantören och hon ska kolla upp vad som hänt med varorna så kommer de :P Så jag fick ringa upp snabbt och berätta att det löst sig. Hade ju kundbeställningar så då blir man ju extra irriterad när det inte dyker upp. Ena kunden har varit här och den andra kommer i morgon. Ska bli jätte kul när han kommer för han har redan varit inne några gånger för att se om de kommit :)

Pixie och jag har börjat träna treibball hemma. Vi har en liten mjukboll. Hon har varit jätte duktig, i början ville hon busa och kasta runt den. Men nu har hon börjat fatta att hon ska använda nosen och inget annat :)

Nu ska vi ut en sista runda och sen ska jag fylla upp ett varmt bad ;)
Kram och God Natt

Shake it Up

Den 25:e mars kl.17.45 börjar Disney Channels nya serie Shake it Up. Så klart ska jag kolla för min bror har dubbat svenska rösten till Gunther :D Förutom att min bror är med och dubbar så låter den väldigt se värd ;)



Läs mer på Disney Channel

Kawaii ♥♥♥

Kolla vilken sötnos som min syster tog med hem till mig :D Tack jag älskar honom ♥♥♥


Bjuder på den här bilden. Pixie ligger och myser bland kuddar och gosedjur ;)



Carpe Canis

Här är lite av halsbanden från Carpe Canis. Du kan även beställa dit egen designade halsband utan extra kostnad. Kom in till butiken och välj storlek, färg, mönster, text osv.


Hägerstensvägen 175, www.janneslovisasdjurfoder.tk

Hunter

Här kommer lite nya produkter från HUNTER som kommit in i butiken :)



Hägerstensvägen 175, www.janneslovisasdjurfoder.tk

Fjant Makeover

Äntligen en nybadad och fönad Fjant :D Har även ryckt öron, skrapat tänder och i torsdag klippte jag klor och klippte mellan trampdynorna. Så nu är han redo när matte kommer och hämtar honom :) Tänk va, inte dåligt att få tillbaka en hel ren hund efter att ha lämnat bort den ;)

Tajmat fick precis ett samtal från syrran som redan ville hämta honom om en timme. Tur att jag han fixa honom ;)

Badning och föning i bilder :)




Resultatet, han blev så glad att han sprang och hämtade sitt tuggben :)


Äntligen klar :)

Nu har jag äntligen lagt in alla varor och ändrat om lite, är riktigt nöjd :) Imorgon kommer syrran och hämtar Fjant så då blir det jag och Pixie igen. Då blir det kollektivtrafik också, så nu måste man tanka på kortet igen ;) Idag har jag städat hela dagen efter jobbet, fattas bara att bada Fjant så är allt klart.

Den här sötnosen följde med oss hem efter jobbet. Det är min pappas kompis hund som jag passade för första gången. Söta Donna, jag vill ha ;) Älskar hundar som fångar bollar i luften. Hon var jätte cool, satt och kastade en stund när vi kom hem. Pixie sprang fram och tillbaka för att försöka få tag i bollen. Sen kröp hon upp i soffan och somnade :)





Fjant tröttnade på Bollfreakarna


Gromming Competition

JAPAN PET FAIR 2009 (Gromming Competition)

Vad tycker ni! vissa har lagt ner mycket tid på sina hundar. Sen om det är bra eller dåligt är ju en anna sak. Jag annser att så länge hunden får vara hund i vardagliga livet så gör det inte så mycket om man vill spöka ut dem någon gång per år för nöjets skull. Det är ju en rolig event för både ägare, trimmare och hundar.
Men ja det är vad jag tycker :)

Japaner är jätte duktiga på att trimma :)

Den första bilden är min favorit ;) 



Pixies Djurshop

Jäkla väder enda positiva är att syrrans bil blev renare. Idag vart Pixie portad från att vara i affären då hon skäller på kunderna onormalt mycket. Fjant där emot är exemplarisk, hälsar fint och är tyst. Funderar på att byta ut honom, men sen när vi är ute så inser jag att Pixie är mycket bättre då han ska kissa över allt.

Jag vill medela en glad nyhet :) Affären är nu helt min eller ja mamma har köpt ut den andra gubben så hon står med mig ;) Så snart kommer vi döpas om till Pixies Djurshop. Min systers snälla kompis håller på att fixa en logga till oss :) Idag fick vi även in en massa nya fina saker till butiken från Hunter och vi väntar mer vararor. Det är jätte kul och jag har redan börjat rensa i butiken.

Får se om jag kan lägga upp lite bilder i helgen :)

Kram på er

Duktiga hundar

Jag börjar få in känslan av att köra bil igen, men det är fortfarande inge kul förutom att jag får sova längre på morgonen :P Fjant har varit jätte duktig i butiken och tagit väll hand om kunderna. Till och med när han smet ut idag till en Rottweiler hane så skötte han sig så jag han ta undan honom ;)

Pixie sköter sig ju alltid förutom att hon skäller på vissa. Men idag fick hon träffa en snygg 7årig Chihuahua hane de hade även en liten valp på 12mån. Jätte söt och jätte liten :) Fjant hittade en ny tjej som han busade lite med, en Powder Puff tik.

Nu sitter jag här och väntar på att min gratäng ska bli klar i ugnen :)
Vi hörs


Vi blir tre

Idag vart jag väckt på morgonen av att Fjant grät och Pixie började skälla. Syrran ska iväg på semester med sin pojkvän i en vecka, så då ska Fjant vara med mig och Pixie. Pappa och brorsan kom också för att lämna varor som jag skulle ta med till jobbet.

Ja eftersom min syster är borta får jag låna hennes bil, jippi tänker ni säkert... usch säger jag. Men jag tog mod till mig och åkte till jobbet. Så klart fick jag lite panik på Essingeleden och så klart skulle jag göra det ännu sämre. Det slutade med att jag vart blind för ett ögonblick och sen halvblind lyckades jag svänga av rätt och åka till butiken. Hela rutan var helt ner smetad med skit, så jag fick ta fram vatten och papper.

Så klart hittar jag sen inte knappen för att öppna bakluckan och får ringa runt till nästan alla i familjen. Men jag hittade den själv till slut.

Förutom det så var dagen jätte bra och hundarna skötte sig nästan exemplariskt. Får se när Fjant upptäcker att matte inte kommer tillbaka. Nu tror han väll att det är en vanlig passning på någon dag. Men vi ska ha det roligt och bra under den här veckan :)

Har precis tittat på Skönheten och Odjuret som gick på Disney Channel. Helt underbar, tänk hur länge sen man såg den. Måste börja sätta mig ner och kolla lite gamla klassiker :)

I morgon är vi lediga, så får se vad vi hittar på. Sen har jag inte bestämt mig om jag ska ta bilen på måndag. Tror ni jag vågar? :P Men det är som sagt bra träning eftersom jag inte har kört på länge.

Vi ses
Kramar


Jack Russel Frisering

Idag har vi åkt med med min kusin hem till en familj hon känner för att hjälpa till med deras hundar. De hade två söta hannar en Jack Russel på 15år och en yngre Jack Russel blandning (såg ut som Ådi). De skulle få sina klor klippta. Efter mycket fasthållande och en massa ost så kunde de smyga fram på golvet igen :) Jag ryckte den äldre hunden och han var jätte duktig. Så alla var nöjda både hundar och ägare. Det var en jätte mysig familj och härliga hundar. Så jag hoppas Pixie och jag kommer få besöka dem igen.

Min lilla lejonunge

Bilder på Pixie efter att jag rakat ner henne. Hon ser mycket sötare ut i verkligheten ;) Hon har kvar håret där framme så det ser ut som en stor lejonman. jag har bara rakat kroppen dock vart det väldigt kort men hon vart jätte söt så det gjorde inget. Men vi får se till att ha en tröja på om det blir för kallt :)

Uppifrån man ser inte så bra

Den här bilden blev lite konstig pga blixten, det ser inte så hårlöst ut


Vill ni se själva hur hon ser ut så är det bara att hälsa på i butiken i Hägersten ;)


Chihuahua from Beverly Hills

Igår på jobbet började jag rycka Pixies päls och sen borsta med en furminator eftersom jag är så trött på hår i sängen. Men det skulle jag inte ha gjort, hon vart kal på sidan. Jag tänker ju inte på att hon inte är strävhår och då inte har päls under. Så idag åkte vi hem till mamma och pappa för att raka ner henne, så det kan växa ut ny fin päls. Hon såg ju skabbig ut. Rakningen vart bra och det syns inte att hon är lite kal på ett ställe. Ska ta en bild i morgon så ni får se :)

En ny film som jag bara måste se och köpa är Chihuahuan från Beverly Hills 2 :)





RSS 2.0