Bilder

Ja min förkylning lär inte lägga sig i första taget.. verkar vara en sådan där utdragen en *suck* :( Syrran ringde och frågade om jag kunde ta Fjant tills i morgon då de ska ha takfest på jobbet. Tror det hette så? Jag och Pixie fick inte komma *snyft* :P Så Fjant följde med hem han letade noga igenom hela lägenheten för att försäkra sig om att matte inte hade gömt sig. För att få dem på bättre humör och att få vara ifred när jag skulle byta lakan i sängen. Gömde jag godis i hela lägenheten som de fick leta efter, mycket uppskattat ;) När de var klara skulle Pixie såklart se om jag inte gömt något i sovrummet.... jag fick säga åt dem att hålla sig i vardagsrummet så jag kunde bädda klart.

Nu har jag även suttit i 1,5tim för att lägga ut bilderna till hemsidan från valpträffen. Är helt slut men gå gärna in och titta på Lyckohunden

Vi hörs ;)

Förkyld :(

Jag är ännu mer förkyld idag *snyft* va gör man för fel :( Fick två leveranser idag och så hade vi möte med en leverantör som skulle visa upp sina nya produkter. Jag vart helt slut efter det, ska ta ett varmt bad och sen bara ligga och se på tven resten av kvällen. Som tur var kom mamma med hundarna och hjälpte till. Hon skulle ju vara med på mötet :) Så jag fick en massa avlastning, tack mamma :) Pixie fick vara ute med två småtjejer som har börjat ta ut henne. De är snälla och skötsamma så det passar jätte bra och Pixie är överlycklig :) Hon var jätte trött sen när hon kom tillbaka. Vi fick såklart skjuts hem tack mamma :) Får se hur det går imorgon på jobbet, annars har mamma lovat att hoppa in. Har skrivit i Pixies nya blogg. Hon har fått tagit hand om bloggen till butiken så kika gärna in ;) PixieShop

Kram på er ♥

Valpträff 110828

Förlåt skulle ha skrivit igår men var helt slut efter valpträffen. Först på morgonen hjälpte jag mamma med parning. Hennes pudel Woody skulle paras med en pudel tik men det hade inte gått så bra sist så den här gången skulle jag testa. Duktig som jag är fick jag dem att fastna två gånger. Sen fick vi skynda oss att hinna till Gärdet där valpägarna väntade. Den här gången dök bara Pixies dotter Svea upp. Hos mamma kom Dexter och Tussi med familjer. Vi hade otroligt trevligt. Först träffades vi på Gärdet och sen gick vi upp till rastgården, dit jag och Sofia tog hundarna tidigare i sommar. Jag hoppas ni som kom hade lika trevligt som oss :)

Jag och Pixie följde med mamma hem för att få mat i magen som syrran och hennes pojkvän fixade iordning. Sen fick vi skjuts hem. Redan på morgonen ahde jag lite ont i halsen och på kvällen började jag nysa.

Så klart vaknade jag idag med en förkylning :( Så det kommer dröja lite innan bilder kommer på hemsidan men ska lägga upp några här nu ;)

Kram på er

Svea och Pixie

Dexter, Honey och Tussi

Blandat










Mammas nya valp 6mån Lilla Steffi :D

Familjebild: Steffi, Honey, Fjant och Pixie


Bitch Honey

Har precis varit ute sista rundan med Pixie och Honey. Honey kom igår och ska stanna tills imorgon :) Vi möte Milton kungspudeln och hans matte, våra grannar. Honey som löper blev jätte kär i honom och vissade upp sig, snurrade runt och la tassarna mot hans bringa. Hon är inte i höglöp obs. Men Milton tyckte hon luktade gott och viftade glatt på svansen, men inget annat. Han märkte väll att det inte var dags. Sen möte vi vår andra granne med en dvärgschnauzer, hon passade även en dvärgpudel. Honey gillade inte schnauzern och skällde ut och gjorde några utfall mot henne. I stället för att gå undan skulle hon ändå fram mot henne för att sedan bli sur. Dumma hund suck så jag fick hålla henne kort. Pixie bara satt och iaktog alla. Min lilla älskling :) Nu är vi inne och snart ska vi sova.

Kram på er

Mys med syrran, Fjant och Pixie

Igår kom syrran och Fjant till butiken för att hämta upp oss. Hade helt glömt det så hon fick knacka ett x antal gånger *sorry*. Hon bjöd på pizza *TACK :D* och vi kollade på My little Pony och Marmaduke. Tack för en underbar kväll :D

Mammas ny hund

Vå åkte vid 10.00 och var hemma vid 18.00. Jag och Pixie följde med mamma och Honey neråt landet för att titta på en 6mån tikvalp. Mamma hittade den på blocket blandning av powder puff och chihuahua, hälften så stor som Pixie, super söt. Så klart vart mamma helt kär och hon fick följa med hem. Så nu har mamma två vovvar Honey och Steffi. Ska lägga ut bilder sen när jag varit där med kameran. Hon är trefärgad och har ståöron.

Pixie var jätte trött när vi kom hem och ville inte lämna sängen. Nu är vi tillbaka på jobbet och hon ligger lugnt i sin lilla igloo ;)

Måste sluta nu kommer det kunder :) Kram på er

Utställning 20/8 Salem

En heldag i regn på utställning i Salem. Det var hemskt att åka bil men vi klarade oss :P Stackars Pixie gillade inte att det regnade och frös lite. Men trots det skulle hon endå vara ute även då jag tog med en liten tygbur för att hålla henne torr. Men hon satt gärna innanför jackan. Jag hade som tur var tagit med paraplyet. Vi bestämde oss sen i alla fall att söka skydd i stugan/cafeterian där de sålde mat. Jag lyckade hålla Pixie torr och är riktigt stolt över min tjej som höll humöret uppe och gick jätte fint i ringen. Vi fick dock ingen placering den här gången trots att hon fick bara positivt, så det var hård konkurrans den här gången och då har inte alla kommit då vissa antagligen inte ville ge sig ut i regnet. De hade dock skrivit en irriterande sak på hennes bedömning, lite frusen stod det. Hörde att sekreteraren sa att det var för vädret men domaren ville skriva det i alla fall. Ja det regnade ju men jag tyckte inte att hon såg ut att frysa mer än andra, jaja. Grattis till Ellie som kom på 4e plats och Hippie som kom på 5e plats :D Jag är jätte stolt. Nu får vi förbereda oss för Kista utställningen ;)

Pixie är helt slut och jag med. Pixie ligger och sover just nu och jag kommer nog somna tidigare idag.
God natt

Bilder från utställningen tagna av Ingrid Björkman. Tack för bilderna :D

Det börjar bra en massa regn och avslutas med en massa regn :P

Grattis till Ingrid och Ellie som knep 4e placeringen i Veteran klass :D


Sofia och Hippie i regnet

Söta Hippie

Grattis Sofia och Hippie som kom på 5e plats :D


Jag och Pixie




Min lilla tratt

Nu har jag precis uppdaterat butikens hemsida. Det tar alltid så lång tid att fixa och lägga in. Pixie är lika glad trotts tratten men hon önskar nog att den försvinner snart. Jag måste ju hjälpa henne att både dricka och äta. Men det ser mycket bättre ut så nu får de passa sig på utställningen på lördag :P Hörde att de ska regna, typiskt. Mamma ska inte med den här gången men snäll som hon är så ska jag få låna en bil :) Vi blir tre st med hundar som åker tillsammans.

Såg något fruktansvårt sött idag på jobbet. En birma kattunge på ca 14veckor, sååå söööt!! ;) Pixie skällde först men slutade när hon såg att det var en katt, då började hon vifta på svansen. Kattungen där emot tyckte inte om Pixie och fräste, matten lyfte upp den och ställde framför Pixie för att hälsa. Den fräste lite till men Pixie viftade snällt på svannsen och vände bort huvudet för att sedan lugnt gå iväg.

Det är en hel del djurkunder man har på jobbet. Vi hade även en perser inne i sista kvarten för att klippa klorna :)

Nu ska jag ut med min lilla tratt och sen ta ett varmt bad :)
Kram på er ♥

Skadad Pixie :(

Vi fick åka in till djurakuten med Pixie. Hon har fått en skada på hornhinnan. Så nu ska hon smörjas med salva i 10dagar morgon och kväll och förhoppningsvis läka helt. Vi har precis varit på apoteket nu på morgonen. Jag fick lov att springa in med henne då tratten jag lånat av mamma är lite för stor så hon kan skaka av sig den. Men de sa inget, men vad ska de säga i ett sånt här läge. Hon vill ju hela tiden klia sig i ögat så tratten är tyvärr ett måste. Men nu har hon fått en i rätt storlek som sitter bra :)

Min lilla älskling hoppas ögat blir bättre snart. Får se hur det ser ut på fredag, för på lördag är det utställning i Salem.

Vi hörs

Grönan och hundträff ♥

Jag var på Grönan med brorsan, syrran, hennes pojkvän och en kompis till mig nu i lördags. Nu har jag åkt allt på Grönan, för den här gången övertalade syrran mig att åka Tilt. Hjälp, fick ingen luft när man åkte ner. Men kul att man klarat det, men aldrig mer säger jag :P Min favorit är Pop Expressen, jag och brorsan försökte se hur många gånger vi kunde göra High Five. Vi lyckades med tre bra träffar de andra vart lite hur som helst. Men super kul, testa det ni också ;) Nya bergodalbanan Twister är super, jätte härlig att åka :D Rekommenderar den till alla som ännu inte testat. Vid 23.00 åkte vi hem och slocknade direkt.

Imorse kom mamma och pappa med bilar och hundar. De lämnade hundarna och en bil för att sen åka och dansa. Jag och min kompis tog bilen och hundarna till hundön. Tre av valparna kom på den öppna träffen som jag ordnat Tack till er ♥ Jätte trevligt att ni kom. Det var från Kryddkullen, Hippie, Kitty och Sally. Sofia hade även med sig Diesel :) Fjant tyckte det var jätte kul och sprang runt till alla för att hinna med att sträcka på sig inför alla hannar och impa på tjejerna. Han hittade en kompis som också hade samma intresse "att jucka" så de turades om på varandra. Spelade ingen roll hur mycket man sa till. Men ja de bråkade åtminstone inte :P Honey stod och spanade runt på alla, kom någon för nära så sa hon ifrån, Pixie höll sig till mig. Vår flock höll ihop rätt bra, Kitty och Sally höll sig först till oss men vågade sig lite ut sen. Hippie är lik sin far och var ute för att hälsa och busa med så många hundar han kunde hinna med :P Diesel la sig ner och kollade på allt spektakel.

Jag och Ninna som kom lite senare åkte sen hem till mamma och pappa för att göra en födelsedagsmiddag till mamma som fyllt år. Upptäckte då att Pixie fått en ögoninflammation på vänster sida. Vet inte var den kommer ifrån men hon har svårt att öppna ögat. Ska se om det blir bättre om jag har ögondroppar annars får jag åka in, stackars liten ser nästan inget :(

Lite bilder från hundön




























Ösregn

Idag han jag både gå till banken och posten innan jobbet. Riktigt slitsamt då jag inte är en morgonmänniska :P Så i morgon får jag sova lite till ;) Ingrid och Ellie kom till butiken för att jobba. Även Sofia tittade in och handlade *Tack* ♥ Vi fick två leveranser och den sista kom i spöregnet. Killen som levererade fick inte upp pallen på trotoaren. Men han stannade och hjälpte till att få in allt, så vi langade kattsand i regnet.

Måste berätta att Pixie var lite elak idag. Hon var lös nästan hela vägen, hon satt i väskan när vi åkte kollektivt. Men när vi är framme och ska över gatan så ser hon en fågel utan föraning och som tur var hade vi gått halvägs över så rusar hon dit, den lyfter och hon skuttar glatt tillbaka. Usch då vart det kopplet direkt, jag har sagt flera gånger att vi inte jagar fåglar och hon har hållt sig. Men tydligen vart det för frestande nu när hon fått frihet nästan hela turen, men på hemvägen var hon exemplarisk. Hon gick stolt med sin boll bredvid mig medan en annan tjej på andra sidan gatan gick med sin Greyhound. Ett par tyckte Pixie var jätte söt och frågade om det var hon som gick ut med mig. Hon var då på väg framför mig medan hon vände sig om då och då för att se att jag var med och sen raka vägen upp för trapporna till dörren, hon vet var hon bor ;)

Vi hörs ♣

Gant Fall/Winter 2011

Jag fick tag i några bilder :)




Gant modell

Jaay äntligen har det kommit Höst/Vinter kollektionen från Gant :) Kolla in på deras hemsida och missa inte lilla Pixie som är med ;)

Gant - Video och bilder
Gant - Webbshop


Semestern

I onsdags tog syrran och hennes pojkvän med oss till Hundön. Först stannade vi till för att ta med oss mat. Pixie och Fjant tyckte det var skönt att få sträcka på sig :) Vi möte ett gäng Afghanhundar som skulle hem. Kvar var tre personer och en Mastiff hane på 10mån. Han vart väldigt förtjust i Fjant och de busade lite. Pixie höll sig tätt till mig för att inte bli nertrampad.

Efter hundön åkte vi för att kolla på bilar. Pixie vart tröt så hon fick ligga i väskan och sova. De var en massa snygga bilar hittade även en som jag själv hade kunnat ta ;) Tack för en jätte rolig kväll ♥

På torsdags morgonen kom mamma och Honey. Vi åkte in till Gärdet för att ta oss till Djurgården och promenera. Vi hade tänkt stanna till på Himmelska Hundar. Men tyvärr hade de brunnit och lokalen stod tom... jätte hemskt :( Vi fortsatte trots det över Gärdet och bort till ett fik där vi köpte korv med mos. Sen gick vi längst kanalen. Hundarna var jätte glada men orkade inte så mycket eftersom att det var varmt. Ända gången Pixie kvickna till var när en ekorre passerade vår väg. Då kunde hon inte hålla sig och jagade upp den i ett träd. Då vart det koppel och mamma skrattade eftersom Pixie gått lös hela tiden.

Vi fortsatte in mot stan och hittade ett trevligt fik vid vattnet där vi tog en sallad. Pixie vart jätte tröt så hon gick och la sig i väskan och försökte sova. Vi gick till Gallerian och tittade lite. Honey fick sen göra Pixie sällskap en stund i väskan. Vi stannade till på Waynes Coffee och tog en fika. Sen kände vi oss nöjda och började röra oss hemåt. Tack för en toppen dag mamma :D Det var en härlig dag ♥

Bilder från i torsdags










Semester

Hemma igen efter två toppen dagar med Sofia och hundarna :) Vi hade film marathon och lyckades med fem filmer innan vi stupade då var kl.4.00 på morgonen. Vi köpte även en massa gott att äta till filmerna :)
Tack för de här dagarna :D

RSS 2.0