Ny kompis

Vaknade vid 5.30 och ser Pixie ligga på mysfilten och sova, var bara tvungen att ta fram kameran ;)
Vi tog en runda till lillsjön i det fina vädret. Dock otroligt mycket vatten överallt så fick byta strumpor när vi kom hem. Det var en massa änder som samlats vid sjön och det fylldes på hela tiden, de samlades där isen har smält så de kunde bada, jätte söta. Vi fick en beundrare också, en söt and dam som såg Pixie på stenen och började kämpa sig upp mot oss. Pixie kollade lite mot den men ville sen att vi skulle gå. Vi fortsatte upp på bron och jag stannade igen för att ta några bilder på dem. Vår nya kompis tog då och flaxade sig upp på broräcket och satt och pratade med mig en halvmeter ifrån, sååå sööt. Pixie tyckte där emot att vi stod stilla för länge och började gnälla. Då kom en annan dam med hund och Pixie skällde till men blev tyst efter att jag sa till, anden brydde sig inte om dem. Men när den stora hunden gick förbi och skällde till så beslutade den sig för att flyga tillbaka till vattnet.
Här är vår nya kompis på väg upp mot oss
Vi lämnade änderna och fortsatte en bit till för att fota Pixie vid vattnet. Sen stannade vi på ängen och kastade boll innan vi bestämmde oss för att bege oss hem. Det var för blöt att fortsätta runt men vi tog en omväg hem för att undvika isen som vi snubblat fram på på vägen till sjön :)

Du får mig att le...

Äntligen frisk och super glad hoppandes och busandes, min lilla älskling :) Hon slutade hosta för tre dagar sen och nu har vi börjat gå normala rundor igen och busat med bollen så allt känns jätte skönt :) Ännu bättre är att vi har fått ledigt idag, imorgon och på tisdag nästa vecka, TACK mamma ♥ Så nu har vi semester i 6dagar eftersom vi har stängt under påsk. Har sovit ut idag som vanligt ;) Trots det gick vi upp tidigare än va vi gjort innan eftersom det var några telefonsamtal på morgonen som gjorde att vi kviknade till fortare. Sen har vi varit på två längre rundor och kastat lite boll. Har även hunnit dammsuga, måste göra det oftare nu för usch va mycket grus det kommer in utifrån nu när snön smälter, vilket vi så klart är glada för. Men smält fort så de kan sopa bort all grus :P
 
Sen har vi myst i sängen framför tven och tittat på Flower Boy Next Door, Super bra ;) Pixie är så söt och lägger sig med ryggen mot mig, hon vaktar min och jag hennes ;)  Sen kommer hon efter en stund och vill gno in ansiktet i mitt ansikte, så ligger vi och gosar in oss i varandra, jätte härligt med hennes fluffiga och mjuka päls. Sen är det dags att sätta sig vi ankan titta på den och sen på mig för att säga ska vi leka. Ååå får inte nog av min sötnos ;)
 
Desutom lurade hon mig idag eller ja jag var helt enkelt för ouppmärksam. Jag gömde ankan i vardagsrummet och bad henne söka medan jag tittade på serien. Efter att hon sprungit fram och tillbaka flera gånger medan jag sa sök så la hon sig på bädden nedanför mina fötter. Jag trodde hon hade gett upp och sa igen sök och vart lite irriterad medan jag suckade och begav mig mot där jag gömt ankan. Bara för att finna att den var borta, gick tillbaka och mycket riktigt låg den i sängen. Hon hade redan hittat den men trodde att jag hade gömt något annat :P  Så de andra gångerna gick fortare :) Vad ska man säga ibland inser man själv hur trög man är :P
 
Nej ska fortsätta titta klart på serien.
Glad Påsk

Sjuka älsklingen :(

Min lilla älskling har blivit sjuk :( Började med att hon kräktes upp maten i fredags så jag slutade ge henne på kvällen när hon fick upp allt, så hon skulle få fasta. Men så på kvällen när hon inte fick upp något mer över gick det i hosta. Ringde veterinären som sa att vi skulle avvakta tills vi fastat henne ett dygn och sen koka ris och se om hon fick behålla det. Hon fortsatte att hosta lite under dagen. På kvällen var hon bra i magen igen och fick behålla maten men hostan fortsatte men bara när något hände och hon blev uppspelt. Sökte på internet en massa och konstaterade att hon kanske fått någon typ av kennelhosta trots att hon är vaccinerad varje år. Men eftersom hon varit sjuk en del innan med magproblem kanske något virus smet sig in. Så nu har jag tagit det säkra före det osäkra och berättat för alla hon hunnit träffa och isolerat henne på jobbet. Så nu har hon mycket kläder och måste gå väldigt lugnt ute. Jag är världens sämsta matte för stunden tycker Pixie som gärna vill skutta och springa. Men nu här på kvällen har hon inte hostat något så fortsätter jag så här är det nog borta snart ;) Jobbigt var det i alla fall i början då jag inte kunde sova första natten av alla hulkningar och hostandet. Min älskling ♥
 
Byggde en egen karantän på jobbet

Blandad dag

Idag har jag sovit ut med Pixie, har haft lite svårt att sova i två dagar nu så det var jätte skönt att få sova så länge jag kunde idag då vi var lediga och så klart var vi ute sista rundan vid 23.00 igår så Pixie sov lika länge ;) Men vi har inte bara latat oss. Vi har varit ute, handlat, gjort rent fönster, dammsugit, tvättat och bakat. Måste säga att det är väldigt avkopplande att göra rent fönster efter att syrran visat hur man gör tidigare. Så nu har jag bara fönstret på toan kvar, riktigt stolt ;) Sen har jag bakat kladdkaka för min underbara kompis Sofia så skynda dig hit på fredag ;)
 
Nu ska jag varva ner och titta på lite serier och imorgon är en ny dag med jobb. Ser fram emot det då vi fått in nya varor jag beställt ;)
 
Kram på er

Shut Up Flower Boy

Ligger och tittar på Shut Up Flower Boy. Var inte så intresserad av den i början mer än att det var med musik så jag väntade väldigt länge innan jag började titta. Men nu när jag har startat har jag svårt att lägga ner den. Det är en väldigt chockande serie som lämnar munnen öppen många gånger ;) Många oväntade vändningar och mycket känslor. Jag kan riktigt rekommendera den här serien för er som gillar musik, att få ordentliga humörsvängningar och så klart skadar det inte att det är en massa snygga killar ;)
 
Eye Candy is a six member underground rock band led by Byung Hee. When the group transfers into the prestigious Jungsang High School, they find their rival, Strawberry Fields. This is a story about the two rock bands and how they deal with friendship, relationships, and their passion for music.
 
Taget från http://wiki.d-addicts.com/Shut_Up_Flower_Boy_Band
 
 

Hej solen

I lördags kom mamma och pappa till butiken och lämnade in Honey och Fjant. Sen efter jobbet följde jag och Pixie med dem hem. Vi hade tänkt att åka dit och överraska då jag ville fota för det skulle bli sol på söndag, men så fick vi skjuts så det känndes jätte bra eftersom det snöade så mycket :)
 
På söndagen som lovat kom solen fram och vi släppte hundarna på golfbannan, gissa om Pixie var lycklig ;) Hon och Honey busade och sprang som galningar. Lilla Steffi fick vara i kopplet då hon har ett opererat ben som ska vila, men alla njöt :) Mamma passade även på att frisera Steffi så på de sista bilderna är hon lite mindre ;)
 
Vi stannade tills idag och fick skjuts till jobbet emot att jag passade hundarna medan mamma, syrran och systerdottern var och handlade :) Så det var fullt hus/butik? :P Men det gick bra.
 
Pixie har somnat efter att ha busat med sin älskade anka, min gullunge.
 
Bilder från igår/söndags ♥

Ny design

Ny design till min älskling va tycks? ;)

Hakkenden touhou hakken ibun

Kom inte ut sist jag skulle skriva men den här gången gick det bättre :) Är så glad då jag hann hem och dammsög, så nu känns det så rent. Nu kan jag ta det lugnt i helgen för nu är det bara lite tvätt kvar ;) Sitter och lyssnar på öppningsmusiken av Hakkenden touhou hakken ibun och dricker te, Pixie har somnat bredvid. Hon är helt slut efter att hon apporterat sin anka ett x antal gånger och desutom gjort ett trick varje gång innan jag kastat., min duktiga tjej. Hon får lite fnatt på kvällen och blir så toksöt ♥
 
Kan rekomendera den här serien Hakkenden touhou hakken ibun otroligt rolig, spännande och gullig.  Är på avsnitt 8 och längtar efter nästa ;)
 
 

RSS 2.0