Träning

Trött blir man när man jobbar en heldag själv, fast Pixie och Maxi var med mig ;) Men skönt på så sätt att man får mer gjort och man får mer tid för sina kunder. Maxi fick sina klor klippta och pälsen borstad. Sen har vi tränat lite vacker tass och även busat med aktiveringsbollen.

Nu när vi kom hem har jag och Pixie haft vårat freestyle pass. Jätte kul och vi kör nu varje kväll, försöker få in lite nya övningar.

Vi hörs

Vinteroutfit

Pixies nya vinteroutfit, gäller att vara ute i god tid. Jätte skönt och tjockt material som är följbart, perfekt för min tjej som älskar att springa och busa. Den kommer med halsduk och mössa, sååå sööt. Tyvärr är mössan för bred men mamma ska få sy in den, Pixie har ju så litet huvud ;) Jag är jätte nöjd och kommer köpa in fler till butiken.

Ursäkta kvaliten har fortfarande inga bildprogram då datorn är trasig. Men såfort pappa kommer hem från semestern ska han fixa det :)





Mys mys

Pixie i sin nya filt, var tvungen att vissa mysigt eller hur ;) Tyvärr ingen bra kvalite då jag tog med mobilen :P


Två sötisar

Jag har två sötnosar sovandes bredvid mig. Pixie i sin korg med sin nya filt från Nobby och min nya daghund Esther (Tibetansk terrier) som ska vara här på deltid :)

Fick som sagt nya varor idag, bla ett vintertäcke jag beställt till Pixie med halsduk och mössa. Tyvärr var mösan för bred för hennes huvud men annars är den perfekt så de kommer jag ta in till vintern, ska ta en bild sen när jag får tid ;)

Vi har alla tre varit ute i regnet och gått för att mata kaniner. Men lika glada var vi endå ;)

Sen som jag skrev innan så har jag ju fått låna bil. Tur som sagt att det inte är långt att åka. Men skönt var det då jag fick sova en stund till idag :P

Ska fortsätta jobba vi hörs Kramar

Blev med bil

Är hemma hos mamma och pappa, har varit här sen igår. Jag och Pixie åkte direkt efter jobbet och fick skjuts sista biten från Vällingby. Eftersom mamma och pappa har åkt bort på semster/jobb så får jag låna en av bilarna under veckan. Just nu är jag hundvakt då brorsan är på filminspelning. Så imorgon tar jag och Pixie bilen direkt till jobbet. Sen ska jag sova hemma för då får jag sova längre och slipper köra så långt, jag och bilar :P

Jag ringde Sofia och fick ut henne på en liten runda, stackarn är ju förkyld. Hon tog med Diesel och jag mina tre så gick vi till affären så jag kunde handla något att äta. Så klart har mina föräldrar mat hemma till mig men jag var helt enkelt inte sugen på något av det.  Skönt med sällskap och att få prata av sig lite *Tack*.

Idag har jag även hunnit med att bada och föna Honey och Steffi. Sen har alla tre fått sina klor klippta, Steffi och Pixie har jag även klippt bort hår mellan ögonen. Så nu är de jätte fina :) Har tyvärr inga bilder så ni får helt enkelt bygga upp en egen bild i huvudet :P

Nej nu ska jag läsa lite och sen sova.

Natti natti

Dörrlist som huvudkudde?

Är hemma och trött, fick åka hem ett varv under dagen så jag kunde hämta ut ett paket. Pixie undrade så klart vad vi höll på med, men hon är nog glad att få vara ute ;) Lite kvalitets tid är ju aldrig fel. Har tagit hem ett brädspel åt Pixie, som hon tycker om. Så nu har vi kört lite och hon har däckat bredvid mig *ler*. Min lilla sötis :D

Måste visa denna söta bild jag tog med mobilen för några dagar sen. Hon använde dörrlisten som huvudkudde *pluttis* Om det är skönt eller inte vet jag ej :P


Helgen

Jag har velat skriva men varje gång så har något tagit emot *suck* Men nu har jag tagit tag i det :P Sitter på jobbet och skriver med min älskling snarkandes bredvid ;)

I lördags kom Sofia, Diesel och Hippie på besök. Vi hade bestämt oss för att gå från jobbet och till Alvik. En skön promenad med fin usikt. Lite jobbigt med trafiken men annars var det bra. Fint väder, vackert och hundarna njöt.

Vi stannade för att handla och sen hem till mig för att laga mat... eller ja Sofia fick fixa det mesta *tack* :D men jag såg till att plocka undan. Vi är ett bra team ;)

Vi tittade på Trassel som är sååååå... underbar :D För att sedan lyssna på en massa disney låtar på youtube och så klart Nick Pitera, rysser så fort jag hör honom, hur kan han vara så sjukt bra.

Vi var uppe sent och då menar jag sent men Sofia har vant sig att gå upp tidigt så hon tog ut hundarna så jag kunde sova. Diesel kom sen och la sig bredvid, riktigt mysigt.

Ska försöka lägga in bilder när jag kommer hem ;)

Förlåt glömde helt bort men här kommer de ;) Ursäkta kvalitén tog med mobilen ;)


Sofia, Diesel och Hippie


Vacker utsikt


Hippie och Pixie


Så vackert

Hippie

Tänk att bo så här ;)

Sista bron *kämpa* :P

Vi bestämde oss för att bo i det vita huset ;)

Filmkväll med syrran och hennes pojkvän

Syrran lämnade in Fjant på dan då hon hade glömt att hon skulle bort. Sen ringde hon och frågade om jag och Pixie ville följa med henne och hennes pojkvän hem för att titta på film och äta chips och drick cola :) Jaaay Tack det var en jätte härlig kväll <3 Jag fick se Rio för första gången Sååå bra och sååå gullig :D Älskar dig syrran!

Mysterisk trötthet....

Var såååå trött i morse... Pixie också det var nästan så hon inte ville gå upp. Det tog hela dagen innan jag kom på vad det var. Men så slog det mig. Vi var ju på möte igår och var inte hemma förens kl 00.00. Inte konstigt att man är helt slut. Men kul är det, man lär ju sig en massa.

Jag har hittat en jätte bra serie Ouke no Monshou att läsa, kommer sita frastklistrad nu vid datorn :P
Kram och sov gott

Kär i jobbet

Såå trött men jätte nöjd. Jag fick en glad överraskning när jag packade upp varor idag. Tunnlarna jag beställt till smådjur är ätbara, super kul ju. Förstod inte det först men borde nog ha fattat då det står Crunchy tunnel :P Så vi får se om det blir någon succé ;)

Jag har precis uppdaterat andra bloggen och nu sitter jag här, suck har man något liv. Man jobbar och sen fortsätter man jobba när man kommer hem, men vad ska man göra når man är kär i sitt arbete :)

Ska kolla lite serier och bara mysa med Pixie hon ligger här bredvid ihoprullad, sååå sööt ;)

Kram på er


2km Loppis

Har varit förkyld och är fortfarande. I söndags var det 2km loppis på vår gata vid butiken. Vi passade på att ha öppet. Det var sjukt mycket människor. Sofia och hundarna Diesel och Hippie kom redan på lördagen och sov över så de följde med till jobbet och var där några timmar. Tack för det :D Mamma kom med lillebror, pappa, Honey och Steffi. Sen kom Ingrid med Ellie och även syrran, hennes pojkvän och Fjant kom trots att de skulle ha åkt iväg under helgen. Så det vart en riktig familjedag, jätte trevligt :D Tack för en underbar dag allihopa ♥

Mamma var jätte snäll och erbjöd sig att jobba idag så jag fick ledigt. Det var jätte skönt och jag kunde äntligen åka och hälsa på min farmor som ligger på sjukhus. Pappa skjutsade sen mig och Pixie till Vällingby så vi kunde hålla Sofia och Hippie sällskap sista timmen :)

Så här såg det ut på loppisen i söndags :)



RSS 2.0