Nycklar

Var hemma igår med Rikkie, vi stannade över natten. Var tvungen att lämna in mina nycklar då de ska kolla elementen i alla lägenheter och då så klart skulle man lämna in dem mellan 8.00-8.30 om man inte skulle vara hemma. Så då sov vi hemma för aldrig att jag orkar gå upp tidigare för att åka enda från mina föräldrar till lägenheten för ett par nycklar :P Så på morgonen satte jag på mig mjukisbyxor, en tröja, jackan och skorna. Rikkie fick så klart följa med och gjorde sina behov, jag lämnade in nyckeln och vi gick sen raka vägen tillbaka och ner i sägen för att sova i 45min till :)

Har fotat valparna idag och avmaskat dem. De är så härlig just nu och busar massa :)


En tisdag

Jag och Rikkie har jobbat under dagen, sen handlade jag lite innan vi skulle åka hem. Rikkie var inte glad när jag gick ifrån honom. Men han ska ju inte och får inte följa med in i mataffären, så han fick vänta med min chef.

Fick idag också en underbar nyhet :D Jag anmälde min bror till casting för dubbningar av nya engelska barnserier. Idag fick han svar att han fick rollen. GRATTIS !!! :D Missa inte att kolla på filmen "Tusen Gånger Starkare" som ska sändas senare i år där min bror är med :)

Nu har jag hunnit äta, spela gitarr och fotat valpar :) Nu ska jag sova.
God Natt ♥

Trötta Rikkie


Valparna






Min älskling

Nu har jag fotat mammas valpar och lagt ut på hemsidan :) Har även gjort en ny header, då tomteluvorna inte passade in så bra längre :P

Mamma tog ut Rikkie på morgonen Tack! :D Så jag och Pixie fick en egen promenad tillsammans. Jag satte inte på henne något koppel bara sin jacka. Hon var jätte glad och gick nästan hela tiden vid min sida och tittade upp på mig. Det var nog för godiset i min ficka men man kunde ju låtsas att hon gjorde det för att hon älskar mig ;) Nej men jag vet att hon älskar när det bara är vi två. Hon följer mig vart jag än går och struntar i alla andra. Vi har jätte kul tillsammans och vi litar på varandra, så det är alltid en fridfull och trevlig stämning :)

Nu ska jag gå till brorsans rum och sjunga lite ;)
Kram ♥


Yasuragi

Jag och mamma har precis kommit hem från Yasuragi i Hasseludden, ett fridfullt Japanskt spahotell. Man känner  sig så sund, frisk och lättare. Man fick badkläder, yukata och tofflor, sen ingick det en japansk fyra rätters middag. Det fanns olika aktiviteter som man kunde gå på och sen fri entré till det japanska badet. Man fick även dricka te och äta frukt hur mycket man ville. Vår första aktivitet var Do In som är en form av självmassage där du väcker muskler och blodkärl till en ny dag. Andra aktiviteten var Grönt teprovning, där man gick igenom skillnaden på olika gröna ten. Vi fick testa de tre finaste och man förklarade vad de var bra för. Vår tredje aktivering var Teceremoni då vi fick veta hur det går till och även prova själva. Sen var det dags att äta, maten var jätte god. Sist gick vi till badet, vi satte oss ute i ångbadet, så skönt... kan verkligen rekommendera det. Nu är man nöjd och trött, hundarna var jätte glada när vi kom hem. Tog några bilder på valparna :) Nu ska vi sova
God natt ♥



Ace och Star

Rikkie pussar på Ace

Bikini och tidningar

Idag åkte Rikkie och jag hem för att mata djur och vattna. Sen tog vi med oss tidningar och min rosa blommiga bikini. Tidningarna är till valparna och bikinin till mig ;) Imorgon ska jag och mamma på spa, det ska bli sååå skönt! Nu har jag precis lagt in nya bilder på valparna som ni kan se på hemsidan. Pixie och Rikkie har somnat i sängen och valparna ligger utmattade på varandra i biabädden.

Nu ska jag bada och sen kolla på lite serier :)
Kram på er ♥


Såå söööt!

Igår på kvällen när jag skulle ut på sista rundan med hundarna upptäckte jag att mina hemmanycklar var borta. Jag letade hela vägen från huset till bilen och i hela bilen. Fram och tillbaka gick jag och stackars Rikkie fattade ingenting även om han tyckte det var kul att få vara ute lite längre än de andra. Till slut ringde jag pappa då han var och hämtade brorsan. jag bad dem åka till Vällingby till där jag parkerat bilen då de måste ha åkt ut där när jag drog upp bilnycklarna. Men de hittade ingenting så de åkte hem och så åkte jag med pappa. Jag kollade först bilen och sen när jag var på väg till den andra frågade pappa om jag hittat dem än. Nej svarade jag med ficklampan noga granskande marken. Så gick jag runt på andra sidan och tro det eller ej där var de :D Ibland ska man väll ha lite flyt ;) Så den kvällen kunde jag sova gott :)

På kvällen satt jag sen uppe jätte länge för att uppdatera hemsidan. Datorn är nämligen äntligen här och installerad, så nu ska uppdateringarna gå fortare :) Kolla gärna Lyckohunden

Idag träffade jag en otroligt söt 9veckors valp som jag ville ta med mig hem. Så otroligt söt.... både snäll, lugn, busig och jätte vacker. Jag skulle klippa klorna på honom och sen bad hans husse mig passa honom för han skulle snabbt in i affären, självklart gjorde jag det, kunde jag hade han fått följa med hem :P Han var blandning av Siberian Husky, Stövare, Bordercollie och Schäfer.

Jag fotade valparna tillsammans idag för att ha en annons bild. Usch va svårt det är, allt är en enda stor lek för dem just nu, ordet sitta still finns inte :P Bara när de själva vill ;)

Nej nu ska jag lägga mig
God natt

Så här såg det ut innan fotograferingen

Här försöker jag få dem att sitta fint

Så här blev resultatet :)

Valpisarna ♥

Bilder på Pixie och Honey med deras valpar :)



Underbar vinterpromenad

Igår kom Åsa och Gizmo (stor blandrashund) till jobbet :) Rikkie och jag hade åkt buss till jobbet på morgonen. Så nu skulle vi gå hela vägen tillbaka hem till mina föräldrar. Rikkie var jätte glad när han insåg att vi skulle vara ute och gå i stället för att åka. Vi gick till Johannelundstippen där vi klättrade upp vid en av de branta backarna. Väll uppe så kunde jag knappt andas så vi satte oss ner ett tag medan hundarna busade runt som galningar. När vi sen skulle ta oss ner så föreslog jag att vi skulle kana ner i stället för att gå runt, Åsa var inte lycklig över ideén men vi började i alla fall ta oss ner. Halvvägs fanns en svart plastsäck då vi hade en skolklass vid oss som lämnat den. Åsa föreslog att jag skulle ta den och åka ner. Så jag provade men usch så mycket ojämnheter i marken det var, plus att hela jag var täckt av snö när jag var nere. Rikkie undrade vad jag gjorde och sprang efter mig när jag åkte. Sen började vi gå hela vägen hem medan vi pratade och lätt hundarna få gå lösa så mycket som möjligt. Halvvägs så börjar Åsa skratta och ta fram mobilen för att fota mig. Det visade sig att mina mindre hårstrån längst fram hade fått frost på sig så de stod åt alla håll, det såg ut som om jag hade blekt håret. Hundarna hade också fått frost på svansen och i ansiktena så de var helt vita, det såg jätte roligt ut. När vi var nästan framme så blev Rikkie stel i ena benet så jag bar honom sista biten. Men allt som allt var vi ute i nästan 3timmar och vi hade jätte kul :) Inne tinade vi upp oss och tittade på valparna. Mamma skulle iväg på dans med pappa så vi vart ensamma. Vi lagade pulvermos och fiskpinnar och tittade på tv. Gizmo vart jätte kär i Pixie och dräglade ner hela henne och då menar jag verkligen hela henne :P Jag tycker det vart en lyckad dag och hundarna såg nöjda.

Tack för en underbar dag gumman! ♥

Besök hennes blogg Absolutfinast





Oj vad det hoppar

Ja nu är jag så där dålig på att uppdatera igen :P Jag nämnde aldrig att jag fyllde är den 7:e GRATTIS MIG! ;) Så nu är jag 21år och med allt vad de innebär, har ingen aning om vad det är :P

Idag åkte jag och Rikkie hem till lägenheten efter jobbet för att ta hand om djuren och hämta några saker, vi fastande dock vid tven eller rättare sagt jag fastnade så det drog ut på tiden :P Nu har jag, mamma och hundarna precis kollat på filmen Titan, otroligt bra och måste ses ;) I morgon ska jag träffa en kompis efter jobbet, så ska vi ta hundarna på en tur hem till mig och koll valpar. Det ska bli jätte kul, längtar så efter dig gumman :)

Nu ska jag ta ett varmt bad
Kram på er ♥


Honeys valpar

Idag födde Honey två små valpar en hane och en tik :) Pixie och Rikkie vart jätte nyfikna och försökte smyga sig närmare. Honey gillade inte öppningsstadiet och skrek men sen gick det bättre. Nu är hon jätte nöjd och ligger ihopkrupen med sina valpar så ingen ska se dem :P Pixies valpar har nu öppnat ögonen och har börjat sitta upp och gå lite gran. Snart kan de även höra då blir det livat ;)

Kl 12.13 kom den första valpen, en brun hane med vita tecken

Kl 12.28 kom den sista valpen, en mörk (svart) tjej med vita tecken

En nöjd mamma

Star

Ace

Twinkle


2009s bästa

Tänkte rada upp några av mina bästa händelser under 2009 :)

Rikkie föddes 27 maj och blev min :)

Härliga minnen från Rö

Woody flyttar in från Tyskland, Vårat härliga gäng

Härliga minnen från Djurgården

Pixie fyllde 2 år den 5 november

Valparna föddes 17-18 december och min avel får sin början

Vi fick vår vackraste vinter på flera år

Utställning i Kista 5/1-10

Igår var vi iväg till husdjurmässan i Kista för att ställa Rikkie och Fjant på blandrasutställning. Mamma och min syster följde med Tack för trevligt sällskap jag hade jätte kul :) Min syster fick ställa Fjant i stället för mig för han är så mycket finare när han går med henne. Rikkies klass var först och han var också den första. Jag och syrran var på väg mot toaletterna när mamma ringde och sa åt mig att skynda mig tillbaka. De hade redan ropat upp så jag vart lite stressad och trodde Rikkie skulle ta efter mig. Jag fick slänga på mig nummerlappen och inge godis fick jag med mig. Men trotts att jag vart stressad så höll sig Rikkie lugn men endå alert på vad som hände. Han satte sig ner vid domaren och lätt henne kolla igenom honom utan att protestera. När vi sen skulle springa runt följde han glatt med och tittade upp på mig nästan hela tiden. Jag kunde inte ha blivit mer stolt :) Vi fick så klart HP och kunde slappna av en stund. Sen var det dags för final det var 4 andra valpar i hans klass. Min lilla bäbis kom på 2:a plats och jag var jätte glad och domaren tyckte han var jätte duktig. Nästa klass var Fjants och han var näst först. Min syster var förväntansfull och Fjant var jätte lugn. De utstrålade skönhet och Fjant såg ut som en stor härlig isbjörn med sin vackra päls och färg. De kom vidare och hamnade i final.. jag var jätte spänd och höll tummarna. När de bara var två kvar så höll jag nästan andan och så ropade de upp hans nummer på 1:a plats och jag sken av lycka. Nästa klass var Elvira och Fjants valp Alice (Amelia) Även hon jätte fin och så lik sin pappa. Hon hade jätte fin förarkontakt hela tiden och var jätte lugn under hela utställningen. Dock blev det inget pris men hon är endå jätte fin :) Nästa klass var Elvira och Fjants valp Kummin, han var otroligt duktig och rörde sig otroligt vackert. Han kom vidare och även han som sin pappa kom på 1:a plats. Vi kollade så klart runt på mässan och min systers pojkvän kom mot slutet. Finalen så var både Fjant och Kummin uppe och tävlade om BIS. Fjant tog hem segern och gissa hur glada vi var :) Han är min fina och ståtliga isbjörn.

Rikke var jätte populär på mässan och nästan alla stannade oss och ville fråga om honom och klappa. Jag tror vi stannade vid varje stånd. Han är ju så otroligt charmig med sina öron ;)

STORT GRATTIS TILL

Fjant som kom 1:a i seniorklassen och även van BIS
Kummin som kom 1:a i Unghund 1 klass
Rikkie som kom 2:a i Valpklassen

Rikkie badas kvällen innan utställningen

Rikkie bedöms

Rikkie i Final kom på 2:a plats i valpklass



Fjant i Final kom på 1:a plats i Seniorklass


Alice i Final i Juniorklass

Kummin i Final kom på 1:a plats i Unghund 1 klassen


Fjant och Kummin i BIS Final - Fjant Best In Show Grattis




Vackert

Hoppas alla hade en rolig nyårsafton, det hade jag och hundarna :) Så klart lagade pappa god mat, tack! Rikkie och Honey fick följa med ut vid 0 slaget, vi tog oss ut på golfbanan för att få en bra utsikt. Rikkie tyckte det var jätte kul och spanade åt alla håll med spetsade öron och svansen glatt viftande. Men efter en stund började han leka i snön i stället. Honey såg mer fascinerad ut där hon stod och bara tittade, hon rörde sig dock sakta runt i en större cirkel för att kunna se alla sidor ;)

Det har varit så vackert ute de här dagarna, snön har lagt sig som ett vackert täcke över allt. Så idag tog jag lite bilder när jag var ute med Rikkie :) Vill också passa på att tala om, valparna är nu döpta till Star, Ace och Twinkle. Lilla Ace har även börjat öppna ögonen :) De är så söta!!









RSS 2.0