Mysiga kunder ;)

Idag var en lugn dag på jobbet förutom att Fjant ville vara på Pixie när jag lämnade dem i köket. Så Pixie fick hålla sig på skrivbordet. Sista kunden var ett härligt par med en underbar Dobermann kille :) De köpte en massa till vovven, två halsband, ett sele, ett koppel, två ben och 2kg lamm och ris snittar. Så nöjda ägare och nöjd hund gick ut ur affären :) Sen hade vi även besök av tre pojkar som ville köpa syrsor som de skulle ha som husdjur. En av killarna hade haft det tidigare och de frågade en massa om skötsel, jätte trevliga :)

Ååå måste berätta om igår när det var inne en jätte söt liten tjej med sin mamma. Hon vart jätte kör i Pixie och hade svårt att slita sig när mamman ville gå. Pixie satt på disken och flickan lutar sig fram och kramar henne. De var jätte söta tillsammans och Pixie satt tålmodigt kvar :) Pixie har så god hand med barn och är väldigt anpassningsbar. Vill de bara mysa och gosa sitter hon gärna still eller kryper upp i famnen. Men vill de leka eller lära ut trix så är hon på direkt och leker jätte fint med dem :)

Idag vart jag besviken på Fjant och Pixie som fick vara lösa i lillaskogen vid skolan. Pixie hittade en hare och Fjant var ju inte sen att hänga på. Ja jag vet det är koppeltvång och de får inte jaga. Som tur var höll de sig kvar i skogen och kom väldigt snabbt tillbaka. Det vart koppel direkt och ja Fjant tyvärr det blir Flexi ett tag framöver. Pixie kommer ju i alla fall vara tvungen att gå i koppel då hon snart ska löpa.

Imorgon ska jag, Sofia och hundarna in till stan och busa. Fjant ska bli hämtad av syrrans pojkvän.
Hade bra ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0