Pixie mamma kommer snart

Idag var det riktigt varmt och så klart ingen luftkonditionering på bussen. Men Pixie är hos mamma som tur är så hon behöver inte lida i bussen idag ;) Innan jag skulle iväg tog vi en runda. Pixie blir så fort varm eftersom hon är svart så drar hon ju lättare till sig värmen. Sen vart hon jätte ledsen när jag lämnade henne. Försökte smitta ut så hon inte såg men hon genomskådade mig och sprang ut på baksidan och fram till grinden :( Min bäbis
Idag är det antagligen många som ligger på stranden eller hemma och solar för här är de då inte :P I morgon ska jag försöka få med mamma ut och titta kläder med mig. Allt börjar bli för stort så nu har jag nästan inget att sätta på mig. Nej ska fortsätta jobba nu.
Kram på er ♥


Varmt? Kyl ner din vän

Kommer denna sommar bli lika varm som den innan. Ja ju varmare det är desto jobbigare för hundarna under dagarna. Så passa på att köpa kyldynor och kylhalsband så underlättar ni lite för er vän ;) Man kan även köpa en tuntröja och blöta om det blir för jobbigt. Men ta korta promenader mitt på dagen och längre tidigt på morgonen eller på kvällen då det är lite svalare och ta med vatten.


Cool Mat - Den gel-liknande kylmattan blir mjuk och skön att ligga på. Perfekt att använda under varma sommardagar hemma, i bilen eller på utflykten. 295:- hos Le Chien


Cooling Bandana - Cooling bandanan innehåller non-toxic kristaller som har förmågan att absorbera 30 gånger sin vikt. 95:- hos Le Chien


Fjanten

Idag fick jag sovmorgon... så skönt!!!! :D Pixie och jag drog oss länge, Fjant släpptes in och myste med oss. Sen blev det en runda innan jag, Pixie och Fjant gick mot tunnelbanan för att åka till jobbet. Det var en lugndag på jobbet men inte en latdag för det... fyllde på med en massa i hyllorna och städade. Nu är vi äntligen hemma, har tränat lite med Pixie och ska bara ta det lugnt nu ;) I morgon jobbar jag och Pixie hela dagen (11-18).

Ha en trevlig Kristi himmelsfärds dag ♥

Trött, men då är det som vanligt :P

Det vart sent igår, först jobba till sent och sen hem för att äta och kolla på talang. Sen vart det dator för att fixa klart till på fredag. Slutligen ut med hundarna och ta ett varmt bad. Fastnade med min bok och innan jag visste ordet av så ropade syrran att Pixie ville sova. Hon hade redan lagt sig, då var klockan 2.00. Så idag är vi inte lika pigga Pixie och jag. Pixie är väll lite piggare kanske men vi håller humöret uppe med cola och musik :P

Idag har vi tränat lite freestyle trix
* Back i mellan (stå i fotposition och backa runt foten och ut i mellan benen)
* Mellan (ställa sig i mellan mina ben)
* Backa (backa rakt bakåt)

Idag kommer troligtvis min systers kompis. Hon ska flytta in med oss ett tag. Så nu blir vi en till, det kommer bli riktigt mysigt och kul ;)
Välkommen Mel ♥

The Double G

GRATTIS till semifinalen brorsan och till er båda så klart :) Nu kan man se dem på fredag "The Double G". Själv ska jag sitta i pupliken med familjen och heja som bara den ;)


Arbetet läggs på hög

Pixie och jag har jobbat på under veckan som varit. I lördags kom Ingrid och Ellie på besök. Jag trimmade, klippte klor och skrapade tänder. Ellie är nu en helt ny och vacker hund *Så fin*. Vi åt mat, fikade och hade jätte trevlig. Synd bara på det dåliga vädret, även om det är bra med regn så vi får upp blommorna ;)

Nu står jag på jobbet med Pixie, vi fick jobba över då den andra tjejen vart sjuk. Så kan det gå, det betyder att jag missar min bror på tven kl.20.00 men syrran ska spela in. Men för er andra som är hemma så slå på kanal 4 kl.20.00 och kolla på Talang 2010 där min bror och hans kompis är med, de heter "The Double G".

Det blir lite bus i parken innan jag och Pixie tar oss hemåt och sen väntar mer arbete vid datorn. Tack Pixie älskling för att du håller ut med mig idag, det blir en massa bus i parken ;)
Kram på er ♥

Make a line please!!!

Pappa skickade den här roliga bilden till mig, var bara tvungen att lägga ut den här :P OBS har ej tagit bilden


Ny design?

Ny design eller åtminstone ändrad, får fixa en helt ny senare ;) Nu ska jag sova, Pixie har redan lagt sig.
Sov gott ♥

House of Dog väska

Hittade den här snygga hunväskan på Spoiled Dog för 2995:- Så fin exakt så här detaljerat och snyggt vill jag ha det om jag skulle köpa en väska åt Pixie. Men nu använder jag ju ingen väska då hon får gå själv ;) Men perfekt för de som vill ta med hunden under dagarna om hunden behöver vila emellanåt.

Helt slut ;)

Var ute på en långpromenad längst vattnet med Pixie. Det är så härligt och Pixie skuttade fram och tillbaka av förtjusning :) Vi stannade till vid ängen och tränade lite lydnad och freestyle. Hon har så lätt att gå upp i varv så det vart lugna övningar så hon skulle kunna koncentrera sig. Efter fick hon vad hon ville göra, så klart apportera pinnar, hela hon sken och skällde högt ;) Slutligen satte vi oss ner och njöt en stund i stillhet av solen. Väll hemma så möte Benjamin oss vid dörren. Jag satte mig vid datorn och de hoppade upp i min säng och somnade.

Igår var syrrans kompis på besök och vi hade filmkväll, vi åkte så klart och handlade mat och godis. Vi kollade först på Hachiko "Så underbar, varm och sorglig. Vill bara krama om honom. Väll värd att se :)" Förstå hur många som kommer vilja ha Akita efter den filmen. Sen kollade vi på The Box "Inte så bra, den var mest rörig. Väldigt tråkigt :(" Men vi hade en trevlig kväll :)

Poster Hachiko - en vän för livet (2010)  Poster The Box (2009)


RSS 2.0