Vi ses Katla Vår underbara tjej ♥

Nu har hon åkt min fina tjej Älskar dig så mycket ♥ Lycka till i dit nya hem Du kommer växa upp och bli ännu vackrare och underbarare. Ser fram emot att få följa dig genom dit liv. Du kommer få det fantastiskt där borta med en massa nya äventyr och upptäckter. Jag och din mamma kommer alltid finnas där när du behöver oss. Tack igen Woodstock för att du valde min underbara tjej :D Så ses vi snart igen :)

 

Massa Kramar


Duck Song

 
Sist när Sofia var på besök hittade vi den här videon, ja vi har en viss förmåga att snubbla över konstiga saker :P Den satte sig verkligen. Sofias favorit fras "hey got any grapes" min favorit fras "til the very next day". Så vi satt och sjöng med :P

Packa

Idag har mamma jobbat så då har vi varit hemma, jätte skönt :D Sov så klart länge med två tjejer liggandes tätt vid mitt huvud. Så mysigt med mina två tjejer som sover lika länge som mig :) Sen sträcker de på sig och kryper fram till ansiktet för att gosa, såå sööta :) Idag har Katlas framtida matte och hennes kompis varit på besök, så snart är det dags. Känns fortfarande konstigt men samtidigt så bra. Hon kommer få ett toppen liv :D De stannade en bra stund och busade en del med henne så hon är rätt trött nu ;)
 
Jag fick mamma att komma förbi med hennes foder hon ska ha med sig Tack älskar dig ♥ Känns så skönt att slippa åka kommunalt med det. Så nu behöver jag bara ta med mig resten hem så är hon klar inför sin flytt :)
 
Har två deckade sötnosar i sängen hos mig. Ska snart ut sista rundan och sen ta det lugnt.
God natt

Min fina tjej

Nu har Katla hittat ett nytt hem och kommer få jobba på cirkus då nya matte jobbar på Cirkus Scott. Känns jätte skönt och ledsamt på samma gång. Men jag har värkligen hittat det perfekta hemmet till henne Tack Woodstock för att du vill dela dit liv med vår tjej ♥ Men än har hon inte flyttat och det är lite papper som ska ses över :) Så om ni vill träffa Katla i framtiden får ni gå på cirkus ;)
 
Idag är vi på besök hos mina föräldrar då vi firat brorsans tjej som fyller 20år Grattis :D Så hela familjen var samlad och alla vovvar. Nu har syrran och familj åkt hem och jag sitter själv i soffan. Katla ligger på golvet och leker medan Pixie troget ligger vid min sida och vakar.
 
Natti natti

Jag och Katla

Igår var det bara jag och Katla hemma, mamma hämtade Pixie i torsdags för att ta henne till veterinären och få sin vaccination Tack ♥ Så det vart en heldag för bara oss två. En riktigt duktig och lugn tjej blev det efter att Pixie var borta. Lite läskigt kvällen innan då hon låg tätt in till mig fanns ju ingen mamma som skyddar ;) Men sen tyckte hon det var kul att få all uppmärksamhet. Hon skötte sig mycket bättre och det var inte så mycket skällande ute. Vi tränade lite och nu kan hon fotposition, jätte stolt :D Så nog kan hon uppföra sig när hon vill. Hon upptäckte även att det var jätte spännande att se ut genom fönstret i sovrummet. Dock vart jag sur när hon började yla på två tjejer som halkade runt i snön. Men hon skulle ändå ligga kvar och titta men små muttrade i stället när hon såg något konstigt, sååå sööt ;)

 

Men båda saknade vi Pixie så mamma som idag har jobbat lämnade av Pixie på morgonen. Jag lämnade Katla med ett ben i sovrummet medan jag smög ut. När jag sen kom in igen satt hon på sängen och väntade. Hon tittade på mig och såg inte Pixie som kom bakom mig på golvet. Inte förens Pixie tog ett hopp upp i sängen och hamnade nos med nos mot henne insåg Katla att hon var tillbaka. Gissa om hon var lycklig. Trodde aldrig svansen skulle sluta vifta ;)

 


Skydda dem ♥

Fick ledigt idag jaaay :D Har inte gjort så mycket mer än att ta det lugnt och tittat på serier :P Men har hunnit tvättat i alla fall ;) Jätte fint väder men man får ta på sig ordentligt för kallt är det. Även hundarna har sina Hurtta täcken på sig. Viktigt för att skydda kroppen och musklerna så se till att skaffa sköna täcken till era egna ;) Hundar som bor inne bör ha täcken på sig på vintern för att inte anstränga sina kroppar och muskler. För tänk efter, våra sällskapshundar som bor inne är inne större delen av dygnet eftersom de sover inne så de hinner aldrig bygga ett skydd runt sig. Det är skillnad på hundar som bor i hundgård ute dygnet runt de följer årstiderna och behöver inte hjälp att skydda sig, oftast. För de som inte har täcken på era hundar som inte har underull som tex Samojed osv värmer ni upp hundarna innan ni går ut så de inte får kramp i lederna om de vill sträcka på sig i den underbara snön? Något att tänka på ;) I långa loppet skyddar ni dem för framtida skador som kan dyka upp. Pixie har även sin Theo overall när det blir riktigt kallt för att skydda benen. Jag gör det för deras välmående och hälsa inget annat så var inte rädd för att sätta på dem kläder när det handlar om att skydda dem.

 


Älskling ♥


Estatiskt :P

Så här ser man ut efter man bökat runt i soffan , estatiskt ;) :P
 

RSS 2.0