Hundar på jobbet

Några bilder från jobbet igår :)

Pixie och Ellie

Hippie, Rikkie, Pixie och Ellie

Hippie försöker få igång Rikkie

Lilla Rikkie har hittat en bit tjurmuskel

Diesel tycker Rikkie är för liten så han försöker hålla sig undan, läskigt om man skulle trampa på honom :P

Men här vågade han sig fram för att hälsa

En trött Diesel

Vällingby

Igår fick de springa i parken vid Vällingby innan vi började... de hade jätte kul. Jag brukar släppa dem där om ingen är på gräsmattan så de får springa av sig. Men jag ser alltid till så de har rastat innan så de inte gör något där... inte så trevligt när människorna börjar trilla in för att sola och ha picknick ;) Pixie och Rikkie springer runt och drar varandra i öronen... medan Ellie nosar runt lite och sen lägger sig på gräset och andas in den friska luften.





Rikkie

En bild på lilla Rikkie 9veckor :)


SubSallad

Idag och igår har jag och Sofia jobbat tillsammans de sista två timmarna innan jag slutat. Rikkie är jätte duktig på jobbet... han sover mycket och när han inte gör det busar han med Pixie. När han kom hem till mig första dagen ville han inte gå på tidningen.. så när jag inte han ut med honom så kissade han på mattan. Men nu har han lärt sig att använda tidningen som tur är. Men han är duktig på att gå ute så det händer väldigt få olyckor.

Igår köpte jag min första sallad från SubWay... det var riktigt gott. Så jag köpte en idag också. Jag tog sallad, tomater, gurka, saltgurka, paprika, kyckling, olja, vinäger och ranch-dressing.





Mår dåligt

Idag blev det en lång dag med hundarna.. mådde inte så bra i slutet, men av ett annat skäl så jag ringde mamma som kom och hämtade mig. Jag stannade och åt mat och mamma erbjöd mig sen att ta gamla bilen hem som kommit tillbaka. Jag ville inte åka ensam så brorsan hängde med så slipper han åka så långt till inspelningen i morgon. Får se hur det går att köra ensam till jobbet i morgon får sätta klockan lite tidigare så jag har gott om tid på mig :)


Första dagen på jobbet

Det gick jätte bra att ha med Rikkie på jobbet idag :) Var ute med honom tre gånger och de andra två en gång... det hände bara en olycka inne. När Sofia kom med sina två tyckte han att det blev lite jobbigt. Han vart lite sur på  Hippe, så han började morra och nafsa efter honom. Men Hippie brydde sig inte... han kände väll inget heller... Rikkie är ju så liten :P Men i slutet busade de lite. På väg hem var de några som ville hälsa så det tog lite längre tid. Men väll hemma satte jag på teven och kröp upp i soffan. Rikkie somnade intill mig och Pixie vid mitt huvud.. Ellie kröp under sängen som vanligt. Nu ska jag ta ut dem igen.


Rikkie

Idag har jag varit och hämtat min lilla bäbis kille som heter Rikkie :D Stannade hos föräldrarna över natten och sen på morgonen lastade jag och mamma in alla hundarna i bilen. Den här gången åkte vi inte vilse så vi stannade på vägen och tog en fika. När vi kom ditt fanns det 4valpar kvar Rikkie, två brorsor och en syster. Vi släppte ihop alla hundarna ute och det blev en massa springande och nosande. Valparna var smarta och sprang under bilarna när det blev lite för mycket med de nya hundgästerna. Lilla Rikkie är fortfarande minst i kullen och det syntes. Vi tog hand om alla papper och betalning och sen bar det av hemåt. Det första han gjorde när vi rullade iväg var att gnälla... ett svagt gnällande. Man kunde inte låta bli att skratta. Men sen tröttnade han och somnade. Hemma hos mamma och pappa fick hundarna  leka ute på baksidan en stund. Efter maten som blev grillat skjutsade pappa hem oss. Där hade pappa och Gustaf varit tidigare och möblerat om i mitt sovrum... det vart jätte bra. Nu fattas bara platt-tven :P Rikkie har skuttat runt och undersökt allt och hittat lite roliga leksaker. Just nu har han somnat på mina fötter då jag står på knä och skriver. Ska ta ut honom så han får kissa sen ska jag ta ett bad.


Rikkie och ena brorsan

Brorsan och syrran med mamma

Mamma

Brorsan

Ett helt gäng

Massa bus

Rikkie och brorsan

Pappa, mamma och syrran

Ignorerad :(

Har fått jätte ont i benen och fötterna. Har nu ståt i affären ons: 10tim tor: 10tim fre:7tim och idag 8tim så det är nog inte så konstigt :P Har åkt hem med hundarna till mamma och pappa. Vi har grillat och ätit... det var jätte gott, älskar pappas mat :) Men nu är alla jätte osociala, mamma satte sig vid datorn och pratade i telefon... nu har hon hoppat i badet. Brorsan spelade in sin nya låt men satte på sig hörlurar när jag kom och pappa pratade i telefonen... nu sitter båda i brorsans rum och spelar tillsammans. Det är bara hundarna som har varit med mig... nu har jag i alla fall knyckt datorn.

Äntligen har de slutat men nu vill pappa att vi tar ut hundarna :) Jaja något i alla fall får se om det blir någon familjestund.
Kram


Filmkväll

Igår var jag kvar i butiken tills stängning med Sofia eftersom hon skulle med mig hem. Vi samlade ihop alla hundarna och lyckades få med alla på tunnelbanan. Vi hade även Woody med oss då jag var tvungen att passa honom i några timmar. Så två tjejer och 5hundar klev in i tunnelbanan :) När vi var framme så gick vi bort till den lilla skogen vid mig och släppte alla hundar. Oj vilken fart det blev på dem. De sprang tills de knappt kunde andas och tungorna bara hängde. Så vi fick in trötta hundar i lägenheten vilket var skönt då vi skulle se på film. Vi öppnade balkongdörren för att få in lite frisk luft. Diesel och Hippie gillade inte mitt trapphus... eftersom dörren är så tunn så hörs det när någon kommer. Så det slutade med att de fick ta över mina flickors antiskällhalsband.. då slutade de på en gång :) Mamma och pappa kom och hämtade Woody så vi slapp honom. Stackars Hippie svettades jätte mycket så vi fick lägga en blöt handduk över huvudet och bringan på honom och sen doppa fötterna i kallt vatten. Då blev det bättre och han andades inte lika tungt. Vi kollade på Pans Labyrint och sen på Tuck Everlasting... båda mycket bra filmer men jag tror nog vi båda håller med om att vi gillade Tuck Everlasting bäst ;)

Bilder på hundarna från igår kommer dyka upp på Sofias blogg om ni är intresserade http://www.dieselbabe.blogg.se/ 




Väckarklockan

Idag fick jag panik på morgonen. Hade ställt cd-väckarklockan men glömt att sätta på mobil alarmet. Så jag vaknade med ett ryck när cdn började låta och insåg att det var dags att gå upp, fick lite panik då jag alltid ställer mobilen i säkerhets fall. Sen ställer jag alltid mobilen i två steg en timme innan jag ska gå upp och sen samma tid som cdn. Jag älskar att vakna och veta att jag kan somna om en timme :) Men så blev det inte idag som tur var så steg jag ju upp på en gång så jag inte somnade om. Så nu är jag på jobbet och ska öppna om några minuter. Hundarna ligger redan och vilar, vi tog ju en runda innan jobbet så de har sprungit av sig. Sofia ska lösa av mig idag sen ska jag vara med henne i butiken tills hon slutar för hon och hennes hundar ska följa med oss hem idag. Vi ska ha filmkväll hemma hos mig :) nej nu ska jag öppna Kram på er


Tillbaka till jobbet

Idag har jag börjat jobba igen.. det känns skönt att vara tillbaka. Har börjat med att städa i köket och plockat lite i butiken. Det är alltid så när man varit borta då lastas allt upp på hög och så blir det stökigt och smutsigt. Men nu är det någorlunda fint igen :) Hundarna har lagt sig till rätta och somnat så allt är tillbaka som det brukar. Mamma ska snart komma över med Woody.. hon och pappa ska till IKEA och handla så då ska jag passa honom tills de kommer tillbaka. Nej nu ska jag fortsätta jobba :)
Kram på er


Utflykt

Idag har jag varit på utflykt med mamma, pappa och hundarna. Vi åkte först till Kaknästornet där vi åkta upp för att äta. Hundarna fick sitta i bilen så länge men det var väldigt svalt och små duggade så det gick bra. Maten var inte imponerande med tanke på deras priser. Jag beställde en grekisksallad med kycklingfilé och fick kyckling, bacon, sallad, lök, ost, krutonger och dressing. Då tycker jag Vällingbys Grekiska sallad är mycket godare. Då man får mer grönsaker som tomat, gurka, paprika, oliver och morötter. Sen gick vi upp ett snäpp för att fika. Vi hittade en soffa och ett litet bord där vi satte oss. Men friden varade inte länge då en liten kille på ca 3år började skrika rakt ut. Han var jätte sur för att han inte fick äta sin efterrätt med fingrarna. Mamman försökte lugna honom men det hjälpte inte, han skulle ha sin vilja fram och verkligen illskrek över hela lokalen så det rang i öronen. Alla började flytta sig till andra sidan av byggnaden och så gjorde vi med. Men man hörde endå ungen. Efter en stund kom vakten och bad dem att gå iväg med barnet. Så pappan fick ta hissen ner med ungen igen vilket jag nästan jublade för. Mamman satt sorgsen kvar med sina andra två barn för att fika kvar. Men jag tycker att det inte är något att bli ledsen för, hade det varit jag hade jag inte stannat kvar och skämts över mitt barn utan tagit med det ner på en gång och åkt hem. Man stör ju de andra gästerna... för det var ju inte lite den ungen skrek och jävlar vilken volym. Vi gick sen högst upp för att titta på utsikten.
 
Vi fortsatte sen köra ner mot Djurgården där vi parkerade bilen och gick en runda med hundarna mot vattnet. Det var jätte fint och hundarna tyckte det var mycket roligare än när de satt i bilen... vilket är ju mycket förståligt. Sen blev vi hemskjutsade.






Harry Potter

Igår åkte jag och mamma in till Kista för att se på Harry Potter och halvblodsprinsen. Vi hämtade ut biljetterna och gick sen för att kolla i affärer innan filmen skulle börja. Jag köpte mig ett par örhängen och nya skor (Ecco). Sen tog vi och åt en varsin sallad. Vi köpte sen med oss dricka och glass och begav oss mot biografen. Filmen var jätte bra men det kändes som en mellan del innan det riktigt spännande skulle ta form... så jag längtar till nästa film. Så klart var det några ungdomar som skulle förstöra lite i filmen genom att ropa och hälla ut popcorn överallt. Förutom det hade vi en riktigt trevlig dag. Sen begav vi oss hem till mamma och pappa där jag skulle stanna över natten.


Min lista

Hänt idag

*
Tagit ut hundarna
* Handlat mat
* Tagit ut soppor
* Städat huset
* Kollat på film
* Mamma kom med Woody
* Tog alla hundarna ner till vattnet
* Tagit det lugnt
* Städat efter Woody "kröp in i kaninburen och drog med allt ut"
* Tagit ut hundarna sista rundan
* Mamma och pappa kom för att hämta Woodie
* Nu sitter jag här ;)







Besök

Idag så skulle jag ha kommit på morgonen men det blev till 12.00 mamma var inte så glad eftersom hon fick ta ut alla hundar själv. Så klart skulle jag ju ha ringt men är man dum så är man. Så när jag kom ditt började jag med att bädda deras säng och gick sen över till att städa i badrummet. Så det blev några plus poäng i alla fall ;) Sen badade jag Woody och fönade honom åt mamma och passade på att ta Pixie också. Så Woody blev rena fluff hunden. Men han började genast rulla sig när han kom ut på baksidan... usch ska man vara ren jag är ju en tuff kille :P Vid 17.00 kom pappa med syrran och hennes kompis. Vi satte oss i vardagsrummet för att prata och titta på teven medan pappa satte på grillen och började laga mat. Gustaf skulle bli sen så vi började äta utan honom. Det var jätte gott älskar pappas matlagning :D Sen gick vi ut på baksidan och spelade kubb Sverige mot Norge. Pappa och jag i Svenska laget och min syrra och hennes kompis i Norska laget. Efter tre förlorade spel för Sverige *snyft* så kom Gustaf hem så vi beslöt att vänta på honom så Sverige kunde få lite förstärkning. När han ätit färdigt så spelade vi tre gånger till och de två sista vann äntligen Sverige och det måste väll ändå vara de sista som räknas ;) Vi fikade en stund och tog sen hundarna på en promenad sen blev vi hem skjutsade av pappa och min bror som fick övningsköra. Mina små änglar har redan somnat ska väll krypa ner jag med.
God natt

Så här söt och fluffig blev han


Tokiga Woody



Lite kubb


Hundvakt

I tisdags hämtade min faster mig, Ellie och Pixie hemma hos mamma och pappa. Så åkte vi hem till henne i Tyresö... där skulle jag passa hundar för hon och mina två kusiner (hennes ena söner) skulle åka på kryssning. Så jag skulle passa Nellie och hennes nya valp Enya, av rasen Shetland Sheepdog. Rocky stora vovven hämtades av mitt kusinbarn som skulle passa honom. Det skulle bli så mycket annars för mig. Så jag skulle ha hand om hundarna tisdag till onsdag. Vi började med en promenad i skogen när de gått sen en kortare runda på kvällen. Jag passade på att städa i lägenheten då det var hundhår överallt, det blev riktigt fint när jag vart klar. Kollade på två filmer innan vi skulle sova,  Wild Child som var helt ok och sen Alvin och gänget... gud va söta vill ha hemma :P Enya väckte mig sen vid 7.15 och ville kissa. Sen sov vi fram till 11.00 Då gick vi upp och tog en promenad på nästan 2 timmar. Jag höll nästan på att gå vilse men hittade vägen sen igen. Vi var trötta och varma när vi kom tillbaka så alla gick och vilade. Sen öppnade jag upp på baksidan så Enya kunde få göra sina behov och busa lite. Pixie ville också vara med och busa så de for runt på gräsmattan. Vi tog en snabb kiss tur innan de andra kom hem. Sen blev vi hem skjutsade till mamma och pappa igen. Där lämnade jag hundarna och åkte sen in till stan med brorsan för att äta med våran syster från Norge som var och hälsade på och med några av kusinerna. Det var jätte trevligt och mätt vart man. Beställde friterad kyckling och sötsur sås och till efterrätt friterad banan med glass. Sen åkte brorsan med hem till min lägenhet för att sova då han har närmare till jobbet därifrån. Han är ju med i en inspelning för en långfilm som ska sändas på bio nästa år. På morgonen idag åkte jag hem till mamma och pappa igen då vi skulle ha min syster från Norge och hennes kompis på besök på kvällen och grilla. Hundarna var jätte glada att se mig och Pixie gick efter mig hela dagen. Hon trodde väll att jag kanske skulle smita igen, gullungen.










Hundutflykt

Idag har vi varit på hundutflykt... jag mamma Pixie och Ellie. Började med att jag gick upp extra tidigt för att fixa i ordning mig och gå ut med hundarna. Visade att min klocka efter att jag tagit bort batteriet och satt tillbaka det för två dagar sen hade ändrat på tiden, vilket jag inte sätt förens idag. Så två timmar tidigare vaknade jag och började sen undra varför inte mamma ringde. Men då när min cd väckarklocka satte igång vilket jag inte hade ställt in visade 9.30 förstod jag att min mobil gick fel. Så jag halvsov sen med hundarna till mamma ringde. Vi började vår resa till Karlaplan där vi gick till hundcaféet Himmelska hundar som varit med i tv då det är omgjort av Simon och Tomas från tv3. Först var det lite spänt då det var hundarnas första gång så Pixie kunde inte låta bli att skälla lite. Men sen sprang de och hälsade glatt på alla. Där var en dam med en Powder Puff tik som fikade. Tiken var jätte lugn och höll sig mest till matte men sa inte ett ljud och hälsade lugnt på mina tikar. Sen kom det in ett par med två Dvärgschnauzer grabbar. De vart jätte förtjusta i Ellie och inte undra på då hon nyligen har gått ur löp och luktade väll fortfarande lite gott. Ellie vaktade sin rumpa och försökte hålla uppvaktarna på avstånd medan de gnällde och försökte göra sig till. Efter att hussen hade sagt till två gånger så lugnade även de ner sig och det blev lugnt. Då kom ett annat par med en Rottis hane och en yngre tik av jakt ras (kommer inte ihåg ras men otroligt vacker). Rottisen var kopplad men tiken fick vara lös och försökte få igång mina i lek genom att skälla. Hon var lite blyg men ville ändå fram och hälsa då nyfikenheten tog över men sprang sen snabbt tillbaka till matte och husse. Pixie satte sig underbordet och sneglade på Rottis hanen. Hon tyckte nog att han var väldigt stor men verkade inte rädd, hon kände sig väll trygg där hon satt. Vi köpte två kakor till hundarna, mamma och jag delade på en caesarsallad det var riktigt gott. Innan vi gick han det komma en kille med en Bichon Frisé och en dam med en York och en Chihuahua. Vi fortsatte vår resa till Gärdet där vi släppte hundarna, sen fick vi koppla dem tillfälligt när vi skulle över vägen. Hundarna njöt av att få springa av sig och sen bara strosa längst stigarna. Vi fortsatte över till Djurgården där vi köpte en varsin glass... min var så stor att jag inte visste om jag skulle orka äta upp den. Men jag åt nästan upp hela sen fick hundarna resten. När vi kommit ut ur Djurgården fortsatte vi till Kungsgatan där vi stannade på Häst och Hund affären där de även har en vattenbar utanför åt alla törstiga hundar. Ellie och Pixie var mycket tacksamma och drack så mycket de orkade. Sen fortsatte vi till Hötorget där vi köpte blommor och körsbär. Mamma tyckte det var dyrt med körsbär som vi betalade 50kr för ett halvkg och mamma trodde inte att det ens var ett halvtkg. Vi hoppade sen på tunnelbanan hem. Har nu följt med mamma hem och ska stanna över natten då min faster ska hämta upp mig i morgon (rättare sagt idag) då jag ska passa hennes hundar när hon ska på kryssning. Tyvärr så var jag klantig och glömde kameran det får bli nästa gång ;)
Kram


Hemma

Nu är jag hemma igen och tar det lungt framför tven :) Vi hörs ;)

Oplanerat bad

Har varit ute med i 3timmar tillsammans med Sofia och Pixie, Ellie, Woody, Diesel och Hippie. Vi gick längst mälaren och vidare in i skogen. Hundarna sprang längst vattnet men så kom vi till en återvändsgränd så vi bestämde oss för att klättra över och ta oss uppåt. Hundarna gick först och jag såg hur de sprang på klippan mot vattnet. *gå inte för nära så ni trillar i* ropade jag efter dem. Sagt och gjort när jag ska ta mig upp på klippan ser jag i ögonvrån hur alla hundar trillar ner från klippan och i vattnet. eftersom det var lite brant så fick de inge fäste att ta sig upp på. Både jag och Sofia fick panik och började ropa på dem. Aa tänkte mest på min lilla Pixie bäbis som inte är van att simma då det var djupt där de var. Men Pixie kom upp först efter att ha kämpat sig upp men hon är ju lätt så hon har inte så mycket att5 dra upp. Sen lyckades Woody ta sig upp. Jag hittade en planare väg vid sidan och försökte locka de andra hundarna dit så de kunde ta sig upp lättare. Men Ellie var envis och lyckades också ta sig upp. Men Hippie visste inte hur hans kulle ta sig upp så han började röra sig åt mitt håll och fick fotfäste men han hade lite svårt att se då vågorna sköljde upp mot hans ansikte. Då lyckades Diesel ta sig upp efter Ellie och jag fick tag på Hippes halsband så jag kunde dra upp honom. Men han höll på att glida ner igen. När alla var uppe skulle jag själv försöka ta mig upp men såg inte hur blött det hade blivit efter hundarna så jag höll nästan själv på att åka i. Sen skyndade vi oss att klättra uppåt bort från vattnet. Usch det gör vi inte om igen men nu har i alla fall alla hundar badat i sjön i år :P Nu ligger alla och sover :)

Tyvärr hade jag ingen kamera med mig då den ligger hemma i lägenheten :(


Grillat

Är hemma hos mamma och pappa idag... de bjöd på grillat *jätte gott* :D Ska sova över och sen passa hundarna medan de åker på dans i morgon. Träffade en gammal klasskamrat på tåget när jag åkte dit, vi pratade bla om våran klassträff som aldrig blir av. Vi får väll se om det händer något. Nu har det gått 4dagar sen jag beställde Pixies nya antiskällhalsband..... dåligt tycker jag då det står max 3arbetsdagar. Har skickat ett mail till dem och klagat, jag har ju redan betalt för den. Vi får väll hoppas den kommer på måndag. Hann göra rent till smådjuren också innan jag åkte. Upptäckte då också att mattorna jag lagt dit på balkongen inte var så noga uttänkt. De är ju dyngsura efter all regn och kommer väll börja mögla om de inte får hänga på tork. Måste fixa det i morgon och hitta på något annat att lägga där sen. Nej nu måste hundarna ut på sista rundan.
Kram på er 


Regn

Vädret är uselt men trots det så måste hundarna ut. Passade på att posta ett brev medan jag ändå var ute. Nu har jag suttit och gått igenom en massa filmer och radat upp på sin rätta plats. Var ute med hundarna i lilla skogen och tog med kameran. Här kan ni se Pixies nya regnjacka. Så klart skulle jag gå och halka på berget så jag landade på knäskålen *aj* inte kul och som vanligt så tittade bara Pixie och Ellie på mig och sprang sen glatt iväg åt ett annat håll.




Min lägenhet

Nu är jag så där seg igen på att skriva. Ska kortfattat säga vad som hänt, nu har jag ju äntligen semester. Jag har hunnit handla till lägenheten, packat upp det mesta och i går åkte jag och hälsade på syrran i hennes nya lägenhet och stannade tills idag. Så det har varit mycket åkande för mig, Pixie och Ellie. Nu har jag äntligen hittat nya batterier till antiskällhalsbandet åt Pixie. Stackars liten hon springer och gömmer sig när hon får duschen på sig... men hon är i alla fall tyst på en gång så det är bra :) har beställt en liten till henne som ska komma i slutet av veckan så hon slipper springa runt och bära på den stora... då får Ellie ta den.

Dagens bilder

Pixie med antiskällhalsbandet
 
Vardagsrummet och balkongen

Oinbjudna hyresgäster :P Syrrans fiskar

Min säng och mina gosedjur

Nikita RIP 070607


Semester

Har jobbat hela dagen och hundarna började bli lite rastlösa. Så vi tog en extra sväng när vi kom hem. Äntligen så har jag semester i två veckor. Lite dålig planering visserligen med valpen som kommer veckan när jag börjar jobba, men det ska bli skönt att få vila upp sig :) Får se vad man hittar på nu i två veckor... det blir ju ingen resa denna sommar... men jag skulle ändå inte ha råd och jag ser mer emot när min nya valppojke kommer :) Nej nu ska jag titta på film med Pixie... Ellie är ju så tråkig hon vill hellre sova under sängen.
God natt på er


Papipoo

Har idag varit och kollat på valpar med mamma. Vi lämnade ellie hemma hos pappa och brorsan då hon löper och så fick Pixie och Woody följa med. Så enda till Eskilstuna bar det av men det är ju inte långt bara det att jag åkte fel väg först så vi fick ta en omväg... dumma mig :P Hamnade nämligen på fel motorväg. Väll där mötes vi av tre vuxna hundar mamma och pappa till valparna och en Jack Russel tik som var mattens mammas hund. Så vi lätt dem hälsa på pixie och Woody först innan de fick gå in. Pixie var helt välkommen då hon är så tydlig i sitt språk att hon är undergiven. Men Woody fick sig lite små nyp. När vi kom in på tomten fick vi se en massa små sovande dunbollar... så klart hade vi glömt kameran men tog några bilder med mobilen... får ladda ur dem sen. När vi lockade på dem kom alla lugnt lunkande för att hälsa. Fastnade för de två minsta en söt tik med samma teckning som Pixie och en lite mindre hane som var svart med vita tecken. Har nu bestämt mig för hanen då jag vill satsa på uppfödning av små Papipoo. Han är så super söt att man ryser i hela kroppen så fort man ser honom :D

Här är en bild på mamma och pappa tagen av uppfödaren. Deras annaons finns att se på vovve.net http://vovve.net/Hundannonser/view.asp?aid=99752


Äntligen flyttat

Oj 5dagar som jag inte varit här.... det har varit så mycket med flytten och jag har varit så trött. men nu har jag äntligen flyttat till min första lägenhet :D Det känns jätte bra förutom att det fortfarande är lite rörigt... men det får man ju stå ut med i början.

Idag var det molnigt när jag och hundarna gick hemifrån endå tog jag på mig kjol och linne. Det var ju fortfarande varmt i luften men när vi kom till Vällingby öste regnet ner. Fick hålla mig under tak så gott det gick men sista biten var vi i alla fall tvungna att gå ut i regnet. Hoppas det regnar på nu så det är fint nästa vecka för då ska jag ha semester :)
Nu ska jag fortsätta jobba
Kram


RSS 2.0