Vår vakt hund

Börjar bli dålig på att skriva igen. Men har haft fullt upp på jobbet och hemma. Pixie och jag har börjat träna smått hemma igen vilket är jätte kul, hon blir super lycklig när vi ska göra något :) Vi tappade bort bollen för några dagar sen i snön men den hittades två dagar efter så Pixie var jätte nöjd, inge kul utan boll. Där emot när hon är ute med andra damen som jobbar hos oss så får hon inte ha den då blir det träning utan.
 
Nu kan vi även ha öppet på jobbet så Pixie varnar direkt när någon kommer. Vi tränar henne att skälla när någon kommer och sen när vi kommer och säger tack så ska hon sluta så man tar över. Det funkar bättre och bättre. Det är jätte skönt att hon säger till då hon är snabbare en oss och speciellt när man jobbar själv. Vi har haft inbrott i butiken så då är det skönt att hon håller koll på andra som kommer in i butiken om man redan står med en kund. Här är det ingen som glider in omärksamt längre ;)
 
Nu har jag en super trött och super söt tjej bredvid mig. Man måste ligga riktigt nära så man har koll på matte ;)
Kram på er ♥
 
 

Film kväll

Har haft film kväll med Sofia igen Plus Diesel Pixie och Svea så klart ;) Tack för en underbar kväll och tack för idag ♥ Tog en massa bilder på vovvarna ;)
 

Söta tjejer

På väg hem från jobbet med två trötta tjejer ♥ De är såna änglar :)
 

Dominant löptik

Idag har både jag och mamma jobbat så alla vovvarna har varit i butiken. Men mamma skulle på föreläsning på kvällen så jag fick låna bilen och hon åkkortet. Så nu har jag alla hundar hemma och väntar på att mamma ska komma och hämta sina och bilen :)
 
Vi fick besök av en chihuahua hane, kastrerad på ca 8år. Svea som löper var storm förtjust och dansade glatt runt honom ;) Honey och Steffi hälsade kort och gick sen undan, Pixie satt bara och var ledsen över att jag inte tog upp henne. Pixie har varit lite ledsen i början då Svea blir mer dominant en tidigare när hon löper så Pixie har blivit på hoppad flera gånger. Men nu efter att jag varit på henne har det lugnat sig så Pixie har kunnat busa och leka som vanligt. Men jag måste ha koll hela tiden annars är Svea där och säger till Pixie. Men trots det så är Svea så kelsjuk och mysig mot mig :)
 
Ha en skön kväll ♥

Söta Svea ♥

Vi har fått en ny inneboende, lilla Svea som ska bo en vecka med oss då matte och husse har åkt på semester, välkommen tjejen.
 
Idag har vi varit lediga så jag har passat på att städa lite, men som alltid ta det lugnt framför allt ;) Jag har desutom haft problem med halsen med rethosta så jag hoppas att det ska gå över snart.
 
I lördags kom Sofia och Diesel över för filmkväll och vi testade på något nytt tillsammans, lips :) Så det kommer läggas på som tradition. Otroligt kul vi sjöng tills vi inte kunde få ut något mer ;) stackars grannar :p I slutet var det väldigt svårt att få till tonläget och jag förlorade mot Sofia, en bra kamp var det får se vad som händer nästa gång ;) På söndagen så åkte jag med Sofia tillbaka då jag skulle hem till syrran. Där firade vi Syrran och pappa som har och ska fylla Grattis älskar er ♥ Så det var en bra helg. Nu hoppas jag bara att halsen är ett tillfälligt problem och att det försvinner snart.
 
Lite bilder från idag

RSS 2.0