Valpisar

Sötisarna är nu 6veckor ;)Code Geass

Har varit så mycket nu så jag har helt enkelt glömt bort bloggen igen :P Jag har börjat titta på den välkända serien Code Geass. Har sparat på den länge, dels för att jag hittat andra mer intressanta serier enligt min smak och dels för att den inte verkat jätte spännande. Där emot har jag hört mycket positivt om den och nästan alla verkar ju ha sett den. Hade inte läst om den så noga så jag trodde det var en krig serie. I vilket fall måste jag säga att jag vart positivt överraskad. Den här serien är verkligen i min smak, den har allt jag gillar. En strategi serie där man tillsammans med karaktärerna använder huvudet för att lista ut deras nästa drag. Både humor, spänning och kärlek i ett, super bra. Jag är på andra säsongen och har haft svårt att sluta titta på den. Jag ser den på engelska och jag vet att många föredrar original även jag men vissa serier har väldigt bra röster på engelska, bla den här så jag valde dubbat ;)GLAD PÅSK

GLAD PÅSK Hoppas eran påsk har varit lika bra som min :) Sitter nu hemma med Sofia Hippie och Pixie. Jätte mysigt, i morgon ska vi till butiken :) Massa kramar

Hundöarna ♥

Trots förkylning så gav vi oss av mot hundön :) Vi möte upp med Carina och Rikkie vid Bromma och åkte gemensamt ut. Alla hundarna var glada och spännda när vi gick mot grindarna. Väll inne tycktes Tindra tro att hon bodde där, hon hittade ett trevligt par som hon följde efter mot den andra ön. Vi bestämde oss för att ta ett varv på den första ön. Efter att Tindra inset att vi inte hade hängt med sprang hon tillbaka och ställde sig vid ett träd, jag försökte ropa men hon hörde inte så vi började gå mot henne. Då fick hon syn på Pixie och Elsa, hon sprang mot oss jätte glad. Tindra är den populäraste hunden på ön, alla älskar henne. Hon går till alla och hälsar och vill bli gosad och klappad på. Alla blir så glada när hon kommer och sätter sig ner och talar om hur mysig och fin hon är :D Tindra kände sig sen så hemma att hon var på båda öarna för att hälsa på allt och alla. Medan vi andra var kvar på andra ön. Elsa höll koll på mig hela tiden men busade även en del med de andra. Pixie busade också men tyckte Rikkie var lite jobbig i början då han skulle jucka på henne hela tiden. Vi tror att Pixie snart ska löpa för det var fler hanar som var intresserade av henne. Vi möte ett gäng Kenesiska Nakenhundar/Powder Puff som var där för första gången, de var helt i rätt storlek för våra :) Efter en lång dag så började vi vår färd hemåt. Jag hade huvudvärk men det var det värt, hundaran har ju haft en jätte bra dag. Vi somnade alla fyra i vardagsrummet och sov i 2 timmar ;)

Snorigt :(

Idag bröt min förkylning ut... sitter här med en massa hushållspapper :( Hade i alla fall en jätte trevlig kväll med Sofia och Hippie igår. Plus att de följde med till jobbet idag och stannad fram till 13.00. Så det var jätte skönt... men innan jag skulle hem så började näsan rinna *suck*. Jag har i alla fall lovat att åka till hundön i morgon då det är tjejernas sista helg tillsammans. Får se till att ta med mycket papper ;) Idag efter jobbet gick vi till lillskogen så de fick springa av sig :DHundvakt - 8 hundar ;)

Var hundvakt i torsdags som vanligt ;) Se så stora de har börjat bli. Tindra och Elsa kollade nyfiket på de små. Även Fjant kollade vad det var, men bestämde sig för att hålla sig undan. Pixie gick helt oberörd fram och tillbaka vid valparna och hoppade sen upp i soffan. Men jag var inte helt ensam syrran och Fjant kom också.
 


Studentmiddag + fest

Älskade Tindra du är så underbar, alltid så glad och gosig. Älskar våra promenader ihop. Du springer och nosar bland kvistar och löv. När du hör min röst lyfter du huvudet och spetasr öronen. Sen ser det ut som du ler medan du tar ett språng och springer fram till mig med glädje i hela kroppen :D Inkallningen fungerar nu som en dans och rumsrensträningen har gått utan några olyckor.

Alla tre är så underbara. På söndag ska vi ut till hundöarna igen och busa :D

Igår stängde vi butiken 1timme tidigare, brorsan hade sin studentmiddag. Jag, en killkomis, mamma, syrran, hennes pojkvän åkte dit. Känns så konstigt att min bror snart ska ut i arbetslivet. Men det var jätte trevligt och han har en sån underbar klass :D Jag fotade så klart en hel del och även på dansgolvet. Får se om jag lyckas få upp några bilder senare ;)

Vill passa på att tacka underbara Sofia och Hippie som passade mina tre tjejer :D Tack gumman ♥ massa kramar

Så idag var jag helt slut. Eftersom jag fått slemhosta från igår och huvudvärk så fortsatte det idag. Dock inte huvudvärken eftersom jag gick och la mig direkt när jag kom hem. Men hostan har varit värre idag, men jag visste redan att det skulle bli så här. Något som är bra är att ha internet för då kan man skriva ner sina ord. Jag har försökt prata så lite som möjligt idag då min röst försvinner ibland.

Nej nu ska jag fortsätta jobba. Glöm inte att förbereda inför påsken ;) Massa kramar ♥

Golfbanor som gjorda för hundar ;)

När vi kom fram till mamma så bestämde jag mig för att ta en promenad med dem innan vi skulle gå in. Jag hade tänkt att släppa dem på hundklubben så de kunde få springa av sig en sista gång. Men när jag gick förbi golfbanan och såg att det var helt tomt så kunde jag inte hålla mig. Så klart gick vi dit i stället så de kunde sträcka ut ordentligt. Jag älskar dagar som denna, bra väder och ingen på golfbanan. En perfekt dag för hundarna att utnyttja den. Det var några till som hade samma tanke och kom gående med sina hundar men sen vart det tomt igen. Jag ringde mamma och bad henne ta med min syster, Fjant och Honey så även de kunde njuta av den toma golfbanans lockelser ;)


Hundön

Idag åkte jag och Sofia med alla hundarna till Hundön. Vi hade underbart väder hela dagen och hundarna njöt. Det var jätte mycket hundar där idag, väldigt roligt för våra som hittade en massa roliga kompisar :) Elsa var lite irriterad på Hippie som var på henne, men hon var ganska nojig mot de andra också. Hon ville nästan bara leka med Tindra. Men Tindra tyckte det var jätte kul och tog sig friheten att springa runt och hälsa på alla. Pixie höll sig vid mig men sprang efter ett tag några varv runt. Alla hängde på när Sofia gick bort mot vattnet. En svan bestämde sig för att landa i vattnet vilket lede till att alla hundar i närheten rusade dit för att kolla. Några stod och skällde och några försökte ta sig så långt fram som möjligt. Dock var ingen såpass modig att de vågade sig i. Diesel tyckte det var läskigt och höll sig på avstånd, de andra brydde sig inte. Vi fortsatte sen att gå runt ett varv på ön. Diesel tyckte att han skulle försöka gå ner på isen vilket inte var så lyckat då han trillade i och försvann. Hela han var blött och Sofia fick ta sig ner för att hjälpa till och dra upp honom. Elsa ville också pröva. Hon åkte bara ner med baken men lyckades ta sig upp på isen och sen skutta tillbaka upp. Efter ett varv tyckte Hippie att även han skulle testa vilket lede till att även han trillade i. Så tre blöta men glada hundar hade vi och två torra och glada ;)

Vi tog en runda i Slottsparken och stannade till vid pressbyrån för att köpa cola. Turisterna stannade till och tittade på dem när de satt utanför. Vi gick sen tillbaka och åkte hem. Mamma hade ringt lite innan och sagt att de skulle grilla så vi skjutsade hem Sofia och hundarna och så tog jag och mina vovvar oss hem till mamma för att äta grillat med henne, brorsan, syrran och hennes pojkvän.

Vårkänslor ♥

Mer bilder från promenaden. Vi fick en massa blickar och viskande efter oss, eller rättare sagt hundarna då alla tyckte de var så söta och vackra ;) Ett par satt på bänken och log medan hundarna rusade runt och jagade varandra.
Hej vackra Svan

Idag tog vi en runda runt sjön efter jobbet. Gissa vem som mötte oss på bryggan... jo så klart herr Svan ;) Han simmade jätte fint där borta men så märkte jag att han kom närmare och rakt emot oss. Han simmade enda fram till staketet och fram till Pixie som hade gått fram. Den började så klart fräsa och Pixie backade och gömde sig bakom mig. De andra två gick också försiktigt fram och nosade. Tur att staketet var där annars hade den nog hoppat upp och gett dem ett nyp. Men när den märkte att de höll sig på avstånd och inte gjorde något simmade han bara fram och tillbaka och iakttog dem. Sen simmade han vidare. Så häftig upplevelse inte minst för hundarna som faktiskt nästan kunde gå hela vägen fram, det var deras första möte med en Svan på så nära håll.

Välkomna tjejer ♥

I onsdags kväll kom Elsa och Tindra hit. De ska bo här i två veckor då min faster ska ner till Skåne och hälsa på sitt barnbarn. Så nu kommer de vara full fart här i två veckor ;) De är båda så underbara. Idag gick vi till lillskogen så de fick springa av sig. Ja ni ser ju själva ;)

Söta Elsa ♥
Söta Tindra ♥
Sötis Fjant ;)

Måste bara vissa upp den här underbara bilden på Fjant :D Selet är från Carpe Canis ;)


Sachi ♥

Nya bilder på valparna ;)

Hona

Hane

Hane

Tillsammans

Mysig sovställning

Honey kollar till sina små

En trött mamma

En bananformad Pixie med ett löv i skägget :P

Älskar mitt jobb ♥

Ja nu har vi städat en massa i butiken jag och mamma :) Man blir så otroligt glad av alla positiva kommentarer man får av kunderna. Bara det gör det värt att stiga upp på morgonen ;) Tack alla underbara kunder ♥

Lite bilder från idag

Sysselsätt er båda ;)

Så jobbigt med rinnande näsa :( *Snyft* Som tur har jag Pixie som lättar upp stämningen, tack älskling :) Endå lyckades jag vara på jobbet och skylta om så nu är det påsk fint ;) Ska ta lite bilder i morgon.

Pixie och jag vill tipsa om en bra övning. Pixie får gå ut ur rummet, göm sen godis överallt i rúmmet. På hyllor under kuddar på golvet ja överallt. Öppna sen dörren och säg sök. Sätt dig sen själv vid tven eller vid datorn. Nu är ni båda sysselsatta *Jaay* ;)

Sällskapet gör allt ♥

Jag har blivit förkyld :( Började med ont i halsen och illamående igår och idag började jag nysa och näsan rinner *snyft*. Sofia, Diesel och Hippie kom som tur var över igår och sov över. De följde sen med oss till jobbet idag för att hålla oss sällskap. Tack det var jätte kul ni måste komma snart igen massa kramar ♥

Idag har jag skjutsat syrran till Heron City. Hon ska bowla med sina arbetskamrater. Så nu har jag Pixie, Fjant och söta Dolly här som håller mig sällskap. Yvonne anförtrodde sin ögonsten till mig. Såå söt tjej som ni kan se på bilderna nedan ;) Vi har myst vid tven och även varit ute på en lite längre promenad :)

Finns det något intressant här

Håller utkik mot dörren

Dolly kollar om det är matte som går i trappan

Skönt att komma högre upp

Profil

Njuter ;)

Ligger i mitt knä och myser

Fjant hittade en mysig sovställning ;)

Goskillen ♥

Pixie sträcker ut sig

Hej på dig

Älsklingarna ♥

RSS 2.0