Nu är det över.... eller?

Nu är det över, önskar jag att kunna säga. Men som jag misstänkte så slipper jag inte tandläkaren så lätt. Jag hade så klart håll i tanden där det hade lossnat en bit, precis som jag befarade. Som om två veckor ska jag dit igen för att laga *suck*. Hatar tandläkaren dock så klart inte mannen bakom tandläkarkostymen, han är väldigt rolig och skämtsam. När vi skulle ta kort och mamma skoja och sa att hon inte kunde hålla mig i handen nu så fyllde han upp en av sina handskar med vatten och gav till mig så jag kunde hålla i den, så snäll och rolig :D Tyvärr fortsatte inte dagen bra. Jag kom 10min försent då jag fastnade i kö vid stora mossen och tog bort 25min för mig. Då resulterade i att jag missade en leverans som så klart skulle hänga på låset just denna dag. De väntade till fem över som stod på pappret och jag kom tio över. Så de skrev att de tog ut en avgift om de skulle köra ut igen annars måste vi hämta upp det själva. Så nu måste mamma åka tidigare för att hämta det innan hon kan komma till butiken. Sen skulle jag ta Ellie och Pixie med mig för att mata kaniner på kvällen men precis innan jag ska låsa upp kommer jag på att det inte är förens i morgon som jag ska se till dem (pinsamt), så det var bara till att vända hem. Förutom allt detta är jag fortfarande jätte lycklig över att Pixie börjat löpa. Jags er verkligen fram att ta valpar på henne, speciellt då det blir hennes sista kull. Jag har ju bestämt att bara ha två kullar på henne. Sen ska vi bara njuta av livet tillsammans precis som vi alltid gjort och få se hennes barn och barnbarn växa upp :)

Svea kommer inte långt efter med sin kull förhoppningsvis och då blir det kanske utökning i familjen :) Så det här kommer bli en spännande och livlig sommar.

Pixie har på sig sin rosa tikskydd med rosett, såå sööt ♥ Jag kan verkligen inte tänka mig ett liv utan henne. Hon var det bästa valet jag gjort i mitt liv, jag älskar dig nu och för evigt ♥


Hatar tandläkarn

Nu har jag skaffat ny mobil så folk kan ringa mig igen. Försöker lära mig hur den fungerar då det är touchskärm så jag är inte van :P Pixie och jag har varit hemma idag och bara haft det skönt. Vi har varit ute och kastat en massa boll så Pixie är jätte nöjd :) Nu har hon  även kommit igång med förlöpet så om ca 2veckor är hon nog i höglöp. Jätte spännande är det. Men först ska jag klara av en annan hemsk sak (enligt mig) tandläkaren. En bit av min tand har lossnat, antagligen en gammal lagning. Så på tisdag ska jag dit och få en ny fyllning. Jag HATAR tandläkaren. En lyxig sak hos min tandläkare är att han har en riktig massagestol i väntrummet. Men tyvärr kommer jag nog inte hinna utnyttja den då vi ska till jobbet direkt efter. Jag får hoppas på att det går fort ;)

Just nu så har jag Pixie bredvid som ligger utsträckt i sängen, hon är såååå söööt ♥

Kram på er


Nertrykt av RC-topp

Jag är helt slut, trodde mina armar skulle gå av. Vi fick hyllor till RC ställningarna. Mamma och jag började så klart att sätta upp. För att få mer plats tänkte jag att man kunde höja toppen men då måste man flytta på lampan. Mamma gick för att se efter verktyg men jag stoppade henne och sa att vi inte skulle orka topparna då de är extremt tunga så vi bör vänta på pappa och brorsa sa jag åt henne. Jag såg då att man kunde höja den högsta hyllan ett snep om man var lite envis mamma tyckte att vi skulle försöka så vi tog i. Den gick i lätt på ena sidan men i andra ville den inte. Mamma lyfte då lite på toppen för att det skulle gå lättare, vi fick in den jaay :) Men försent insåg vi att toppen hade lossnat från sin ena sida där mamma lyft. Nu stod vi båda kämpande med att få tillbaka den, men bara att hålla upp den var svårt nog och hade vi släppt den hade den vikt sig på andra sidan. Vi fick hämta en pall och stå och trycka upp den medan vi försökte få dit den. Vi fick mjölsyra i armarna och det värkte. Jag trodde alvarligt att de skulle gå av, var nära att gråta när mamma lämnade mig ensam för att hämta värktyg. Vi hade tur när en kund kom och erbjöd sig att hjälpa. Han lyckades få dit den och vi var enormt tacksamma. Nu rör vi den inte mer, vi har lovat varandra att aldrig ge oss på dem igen. Istället kommer pappa och brorsan på torsdag och ska hjälpa. Jag vet inte hur det hade gått om inte kunden kommit, jag hade inte orkat hålla den mycket längre och hela kroppen skakade. Jag får nog börja träna tyngdlyft :P Vi fick i alla fall upp två hyllor och fint vart det, nu är det bara 4 kvar ;)

Pixie var jätte glad när vi gick tillbaka till köket. Hon tyckte vi var jätte dumma som lämnat henne ensam med de andra hundarna. Vi vart jätte glada över att få skjuts hem, det behövdes Tack mamma och tack för hjälpen med hyllorna ♥

Nu ska jag sova
Natti natt


Visa respekt

En av mina kunder kom inspringandes med sin hund idag och ropade på mig. Hennes blandras hane (pudel/phalen) hade blivit attackerad av en lösspringande hanhund (terrier). Hon ville att jag skulle titta igenom honom, som tur var har han mycket päls så jag hoppades att han hade klarat sig. Men ju mer vi undersökte hittade vi tre köttsår på ben, mage och mellan ena trampdynan. Han ville inte stödja på höger fram ben och hade ont när vi rörde vid det. Vi hittade ett djupt hack där de böjer foten. Vi konstaterade att det bästa var att åka in med honom så man får behandla och även se om det är fler sår som vi inte hittat då han har mycket päls. Stackars hund och stackars matte var ju jätte ledsen. Jobbigt är det då man själv ska försöka hålla sig lugn och inte ömka. Det snurrade runt en massa tankar med Pixie och jag är glad att hon har klarat sig från detta. Den äldre damen som har hunden har den oftast lös säger de och den har attackerat tidigare också. Hunden gillar inte hanhundar. Matten hade ropat och frågat om hunden var en hane som de hade men för sent då de kommit för nära och hunden hade gått till anfall och bitit sig fast i benen och svansen. Hunden ska hållas kopplad och speciellt om den inte gillar andra hundar. Det spelar ingen roll att du frågar innan. Man kopplar först och sen frågar. Ska du ha den lös så ska det var där det inte är andra hundar och kommer det någon ska du genast ta in den, det kallas att visa hänsyn. Min kund kommer nu polisanmäla henne. Jag hatar människor som tror att det är ok att hundarna hälsar på allt och alla utan att fråga. Det spelar ingen roll hur snäll din hund är vem har sagt att den andra hunden är det? Nej visa varandra respekt och ta in hundarna när ni får möte vare sig de är i koppel eller lösa och fråga alltid först innan de hälsar. Då skulle vi slippa såna här tråkiga händelser. Självklart kan man råka tappa hunden eller att den sliter sig då gäller det bara att ingripa snabbt och be om ursäkt. Det kan hända vem som helst, men visa alltid respekt för folk. Det gäller även människor utan hund för du vet inte om det är en hundrädd människa eller inte. Plus att jag inte vill ha min hund springandes till vem som helst, hon ska vara med mig, sin flock.

Oj det vart ett långt inlägg, blir bara så upprörd.
Ska lugna ner mig nu och varva ner med en serie (Mär) och sen sova ;)
Kram på er


Inventering, snurr i huvudet

Nu har det gått en vecka sen jag skrev. Jag har haft fullt upp med inventering och än är det inte klart. Man blir helt tokig på alla dessa siffror som snurrar i huvudet. Men som tur var fick jag och Pixie ledigt i tisdags så vi kunde vila ut. Nackdelen var att vilade fel och jag fick ont i vänster sida av ryggen. Hade jätte svårt att sova hela natten. Sen tappade jag bort mina jobb nycklar igår så vi fick stänga med reserv nyckeln.  Letade hela morgonen idag och hittade dem sen hängandes där soppnyckeln ska vara. Mamma hade nämligen fått med sig den hem i tisdags och jag brukar alltid låsa med den medan jag gör klart det sista. Så som rutin hänger jag alltid tillbaka den så jag inte ska få med den hem. Så jag hade så klart även gjort det denna gång enda skillnaden var att det var mina nycklar och inte sopnycklarna :P Suck hatar mitt liv ibland.

Nu går jag och väntar på att Pixie ska börja löpa. Tycker det värkar ha svullnat lite men det är väll bara som jag hopaps :P Dock önskar jag att hon gör det snart då jag ska passa Fjant i Februari och då vill jag inte ha henne i höglöp. Min syster och hennes sambo ska nämligen åka till Kenya "Glöm inte pennor till barnen TGS" ;) :P Inte för att de ska besöka några :) Den här gången har jag önskat mig ett lejon får se vad de tar med sig hem ;)

Nu har jag en trött vovve bredvid mig. Att jaga pingvinen tar upp mycket energi. Ska ta ett bad och sen ner i säng.

Kram på er ♥

Utställning i Kista

Bilder från utställningen :)

Pixie bestämde sig för att vänta tålmodigt i väskan medan matte höll på med de andra hundarna.

Syrran och Fjant visar upp sig för domaren

Steffi sökte också skydd i väskan vid Pixie

Ellie och Ingrid visar också stolt upp sig för domaren

Söta Pixie

Grattis till 4e placering ♥

Jag ställde Steffi åt mamma :)

Grattis mig själv och Steffi till 1a plats

Sofia och Diesel tävlar mot de andra unghundarna

Pixie och jag kniper 1a pris i öppen klass ♥ Stolt matte tack för en underbar födelsedags present :D

23år

Kollade precis klart på Fullmetal Alchemist Brotherhood, sååå bra :) Snyft det är så sorgligt att det är över, vill se mer. Den hamnar absolut bland mina älsklings serier :)Har inte skrivit på ett tag. Det har hänt så mycket. Jag fyllde 23år i lördags. Vi var även på blandrasutställning den dagen på husdjursmässan i Kista. Det var kul och med en massa bekanta ansikten. Tråkigt dock att utställningen hade blivit utkastade i hallen vid kaffeterian. Utställningen får alltid den sämsta platsen. Så det var väldigt trångt för alla. med en massa människor som skulle fram och tillbaka.  Men allt som allt så tog vi oss igenom dagen glada :) I födelsedags present av Pixie hade jag önskat mig en placering. Min älskling fixade 1a plats i sin klass, tack gumman ♥ Jag och Steffi lyckades också ta hem en 1a plats. Sen fick syrran och Fjant en 4e placering. Så vi kom hem med tre rosetter. Grattis även till alla andra fina hundar på utställningen :)

I present från familjen fick jag en dator med tillbehör Tack till er alla ♥ Jag fick även sista boken ur Vargbröder Jaaay plus en massa annat Stort Tack!

Eftersom jag nu har en ny dator så har jag heller inte hunnit få in allt så bilder får vi vänta med till slutet av veckan då pappa lovat att komma och fixa det sista.

Massa kramar

Nyår 2011

Tack mamma och pappa för ett trevligt Nyår ♥ Hej då 2011 nu gick vi till 2012


RSS 2.0