Det gör ont

Har varit så trött idag... jag kunde inte sova. Det är så mycket känslor som väller upp och jag kan helt enkelt inte kontrollera tankarna. Det gör ont och det är svårt att andas... jag hoppas jag kan sova ikväll. Jag har jobbat till 17 och fick sen skynda mig iväg till Aspudden med Pixie för att gå kurs.. det var sista dagen. Efteråt var jag riktigt trött men jag lyckades endå ta bilen hem till mamma igen. I morgon ska jag åka hem till mig och sova.

Träning med Pixie

Idag så vart det bara jag Pixie och Rikkie på morgon promenaden igen då mamma erbjöd sig att ta Ellie. Det var jätte skönt och jag tränade lite inkallning med dem. Jag har även tränat target med Pixie idag för första gången, då med platta. Det gick jätte bra och hon fattade snabbt hur hon skulle gör. I morgon är sista kursdagen för Pixie då vi ska ha avslutning och prov, vi får se hur det går.

Nu har brorsan och jag varit nere på Knallen restaurangen för att testa deras pizzor. De har ju fått en ny ägare och en riktig bagare och sen även renoverat. Det var mycket bättre en tidigare och pizzan var helt ok. Men jag gillar fortfarande Lilla Rött bäst :)

Nej nu ska jag titta på sista avsnittet i en serie som heter Shugo Chara Doki.
Kram på er


Hundön

Jag och hundarna åkte till hundön ute vid Drottningholm. Det var jätte kul och de busade en massa. Det var en massa vovvar där och många stora. Rikkie tyckte det var lite läskigt när de ville busa med honom och skrek till om de kom för nära. Men han var endå tuff och skulle springa med dem lite och busa. Jag satte mig ner så han kunde hitta mig om han tyckte det blev för mycket. Vi åkte sen hem till mamma. Jag har borstat hundarna idag alltså Pixie och Rikkie... så nu är de fina.

Lite bilder från hundön







Mina ny borstade bäbisar :) och lilla Honey



Bra dag :)

Idag fick jag sovmorgon ända till ett flygfä väckte mig så jag fick springa ut och stänga dörren. Jag hatar småkryp och kan inte vara nära dem. Inte för att de är äckliga men för att de är så små och jag inte vill mosa dem eller att de kryper i ansiktet på mig.

Mamma erbjöd sig att ta Ellie när hon skulle ut med Hunnie. Så jag fick ta en skön promenad med Pixie och Rikkie. Jag släppte dem på mitt hemliga ställe där de rejsade som galningar. Jag älskar att vara där och bara ta det lugnt och tänka :) 

Sen var det iväg till jobbet med alla hundarna... där var det full fart då vi fått in varor. Mycket kunder var det också så det har varit en lönsam dag idag. Hoppas så klart kunna dra in lite till innan jag ska stänga :)

Sen ska jag hem städa till kaninen och bara ta det lugnt innan vi ska sova. imorgon ska jag hem till mamma igen då pappa ska åka bort i 2veckor. Men jag ska bara stanna till på tisdag :)

Kram kram


Min sovmorgon :(

Idag vaknade jag av att mobilen ringde... det var min chef som undrade varför jag inte var på jobbet. Tydligen skulle jag jobba fån 10-15 men på mitt schema hemma stod det 16-20 så jag var ju inställd på sovmorgon. Så tiderna hade ändrats utan att jag hunnit skriva ner det. Men de löste sig och jag skyndade mig iväg till jobbet med alla vovvar i släptåg. Stackarna han nästan inte göra ifrån sig över huvudtaget... så jag fick ta små rundor under jobbet så de inte behövde hålla sig.

När vi kom hem så tog jag hundarna till lillskogen så de fick springa av sig. Sen har jag hunnit med att städa till Bacon och Werewolf och även tvättat.... orkar inte dammsuga så det får bli i morgon. Jag fick även ett paket idag med strumpor från Socks For Her som jag skulle få gratis eller ja betala portot men men. De var helt ok men jag har endå gått ur medlemskapet då jag inte orkar hålla på med avbeställningar.

Här är några bilder på hundarna från idag :)









Träning

Det blev inget skrivande igår... jag var ju på hundkurs med Pixie. Så när vi kom hem var jag helt slut :P Hade med mig Rikkie också. Stackarna tyckte det var jätte tråkigt. Han fick sitta kopplad vid ett träd och titta på... han var jätte ledsen och gnällde som bara den. Men varje gång han tystnade så belönade jag så för hoppnings vis lär han sig att det lönar sig att vara tyst :P Pixie var jätte duktig och vi har nu kört mycket inkallning. Nästa gång är det sista gången så det känns ledsamt... man har ju haft så kul med de andra och sen måste vi skiljas åt igen. Men nu ska jag försöka hålla igång träningen även efter så jag inte faller tillbaka till slappar dagarna ;) Så måndagarna där efter blir till hundungdom. Har ju precis gått med i Solna Sundbybergs hundungdom så det blir mitt första möte med dem :) I morgon har jag sovmorgon så då ska jag ta det lugnt.
Vi hörs :)


Honey ♥♥♥

Idag kan jag nästan med 100% säga att jag är helt återställd :) Har varit hemma och matat djuren och vattnat växterna... även tagit med byte av kläder. Det var riktigt varmt ute och så klart i bilen också så jag fick ha öppna fönster. Rikkie och Pixie var också med och de tyckte som jag. Vi stannade till i Vällingby så jag kunde köpa ansiktstvål då den var slut. Men jag parkerade i garaget där det är svalt så hundarna inte behövde lida, men det tog bara 15min och sen var vi iväg igen. När vi kom fram så vissade pappa att han hade hittat en sladd hemma som passade laddaren till kameran, tur för mig ;) Tack!! Så nu får jag vara lite mer försiktig. Snart kommer syrran och hennes pojkvän över. Håller på att passa hundar på övervåningen då mamma klipper pappa där nere :) Det på minner mig om att Saga har fått sitt nya namn nu... :) Hon heter nu mera Honey... och måste nämna att det var jag som kom på namnet. Kollade på honungsburken hemma hos mina föräldrar och kom då att tänka på min kompis från skolan som vi kallade Honey. Det passar henne perfekt då hon är en fin dam och Honey står för söthet och älskling och visst är hon våran lilla älskling alltid ;)

Kvicknar till

Nu har jag jobbat från 10-17... jag känner mig inte dålig längre. Men jag har fortfarande snuva och ont i halsen... förutom det är jag jätte tröt. Mamma kom till butiken med brorsan som skulle avlösa mig. Vi köpte med oss mat hem och sen vilade jag en stund på kökssoffan :) Har kollat igenom katalogerna från HM och Halens... det blev några tröjor som jag märkt ut. Sitter nu på youtube och lyssnar på låtar från Den lilla sjöjungfrun :) Jag älskar Disney filmer... deras är klassiker som man aldrig växer ifrån.. ja som ni kanske hör så älskar jag tecknat. Nu har det blivit en del anime serier också på senaste åren som jag fastnat för... de kan verkligen få fram snygga tecknade figurer ;)

Några av mina favorit anime
 
Silver Fang


Samurai X - Rurouni Kenshin


Inuyasha


Wolfs Rain


Ayashi no ceres


Death Note


Nana


Vampire Night - Vampire Night Guilty


Jag skulle kunna nämna många fler bra men då skulle det bli för långt :P
Nej nu ska jag ut med hundarna
Kram på er ♥


Lilla Rikkie

Har nu suttit med den nya designen i flera timmar och den vart äntligen klar :) Visst är den söt och nu finns även Rikkie med där ;)

Det på miner mig om att jag nästan trodde jag skulle bli utsparkade av grannarna idag. Närt vi kom hem från jobbet så fick de godis. Det var en ny sort en lång köttstång som jag delade på Ellie fick störst så klart och Rikkie minst. men Ellie åt endå upp sin först så hon gick så klart till den som hade minst chans, så klart lilla Rikkie. Hon ställde sig över honom och blängde och sen vred hon bort huvudet lite när han  morrade. Jag sa åt henne att gå bort och då gjorde hon det. Men efter en stund hörde jag hur hon var där igen och då hörde jag hur de började bråka... när jag tittar ut från sovrummet ser jag hur Ellie flyger på Rikkie som skriker rakt ut. Stackars Rikkie hade fått ett nyp vid munnen men det vart inget märke.... men stackaren skrek så man trodde huset skulle falla ihop och jag hörde snabba steg utanför, så jag försökte få honom lugn men han var helt förstörd men när jag lagt honom på sängen började han lugna ner sig. Som tur var kom inte någon granne.  Ellie fick så klart en utskällning när jag kom på dem med att bråka så hon låg under sängen och tjurade. Men usch man tar inte andras saker.... även om man är en godisgris :P

Rikkie har nu på senaste dagarna upptäckt att det bor fiskar här också... han ställer sig ibland och muffar på dem ;) Så sööt!!!

Nej nu ska jag hoppa ner i ett varmt bad :)
Kram på er ♥


Spring inte

Idag var det lika snorigt som igår och min hals började göra ont igen. Jag jobbade endå men inte lika länge som tur var. Har inte orkat ta några längre rundor med hundarna. Men det gjorde mig lite stressad så sista rundan fick jag för mig att springa lite för att bli av med stressen. När jag var på väg upp för några trappor kände jag hur benen vek sig under mig. Det var nog inte det bästa att springa när man är dålig. Men det kändes så bra när jag sprang som om jag var fri och inget annat bettyde något... hundarna njöt också. Jag trodde inte det var någon fara. Nu har jag tagit ett bad men känner mig lite yr och illamående. Hoppas det går över till i morgon. Nu ska jag försöka sova. God natt ♥


Förkylning och tuggade sladdar

Idag tävlade jag med en massa bilar om att få en parkeringsplats i Vällingby på 7dagars parkeringarna. Som tur var van jag då en kille åkte så jag kunde sno hans plats innan de andra *hehe* många besvikna åkte förbi och sedan vidare för att hitta en ny plats. Jag glömde så klart igår att fota en av kläderna som vi köpt in från Kina. Jag skulle ju lägga ut dem på affärens blogg. Så jag fick fota den idag med Pixie. Så nu finns bilderna ute www.felinehouse.blogg.se Vaknade föresten idag i ett iskallt rum då mamma skulle ha fönstret öppet hela natten. Jag kände hur det stack i näsan och det var så kalt att jag inte ville gå upp. Så klart bidrog det med att min förkylning kom tillbaka. Så jag sitter här med rinnande näsa och lite rethosta *typiskt*.

Sofia som är tillbaka i Stockholm för praktik kom på besök. Så vi lastade hundarna i bilen och gick för att shoppa och äta. Dum som jag var så hade jag lagt kamera väskan med kameran i backluckan så den skulle vara säker men glömde att laddaren låg i också. Så mitt lilla monster Rikkie hade så klart pillat ut sladden och tuggat sönder den. Usch jag blir så sur och irriterad men jag kunde ju inte skälla på honom... det var ju mitt fel. Så i morgon måste jag leta ny sladd till laddaren så jag kan ta mer bilder i framtiden ;)

Här är några bilder från jobbet idag

Pixie fotas i en regnoverall

Sötis

Mina tröttisar


Bra Pixie

Idag kom jag nästan inte upp ur sängen... jag hade kunnat sova hela dagen kändes det som. Men efter en halvtimme vändandes i sängen så steg jag upp. Ellie var jätte ledsen för att hon inte fick följa med... men hon har det bättre hos mamma än att sitta ensam i min lägenhet medan Pixie och jag är borta. Vi ska ju på kurs nu efter jobbet :) Så nu ska hon bli en duktig hund ;) Det har varit mycket nu på morgonen när jag jobbat men nu har jag fått ordning på allt. Jag måste ju verkligen komma iväg i tid idag annars missar vi tvärbanan. Det ska bli kul att träffa de andra och hundarna så klart även om halva lektionen skulle vara teori idag så är det kul att få vara själv med Pixie. Så känns det även när jag är själv med Ellie eller Rikkie. Att få ägna lite egen tid med dem. Men så klart älskar jag ju att ha dem alla samlade också :) Efter kursen blir det tunnelbana hem och sen bilen till mamma och pappa. Men i morgon blir det hem till mig igen :)


Jobb och hundar

Igår jobbade jag från 10-18. Väll hemma tog jag hundarna på en långpromenad. Ville testa en ny runda som tog oss ner till en liten sjö? Den var rätt stor och vi tog oss runt den... hela promenaden tog 1,5 timme. Det var riktigt skönt att få komma ut och röra på sig och hundarna njöt så klart. Pixie och Rikkie fick även leka en stund lösa på en äng. Men efter en stund fick Rikkie den filuren syn på två män som kom gående... han tyckte att de skulle få sig en liten ut skällning och började springa bortåt. Som tur var hade jag godis påsen bredvid så jag ropade och prasslade med den samtidigt. Då snodde han runt och kom farandes med svansen glatt viftande. Han är ju som tur en riktig gottegris min lilla kille :)

Idag har jag jobbat 11-14... har tagit lite bilder på de nya höst kläderna från Kina som vi fått in... kommer att lägga upp på affärens blogg på tisdag så håll utkik ;) www.felinehouse.blogg.se Men här nere kan ni se lite smakprov :) Efter jobbet åkte vi hem till mamma och pappa. Min syster och hennes pojkvän var där då de skulle hämta Fjant. De satt i vardagsrummet och kollade på Idol. Vi åt mat tillsammans och sen åkte de hem. Jag ska stanna över natten då jag ska lämna Ellie och Rikke här i morgon. Ska på kurs med Pixie... det är andra gången och den är totalt 4 gånger. Men eftersom Rikkie bara är valp så kan jag inte lämna honom så länge ensam hemma..... så då har jag tur som har en så underbar mamma som ställer upp. Pixie och jag går en antijakt kurs med skvaller träning... resultatet ska bli att hon inte skäller på allt som rör sig. Sen tänker jag träna Ellie på sidan om när kursen är över. Nej nu ska jag snart sova.
God natt på er ♥

Mina små tröttisar

Pixie i en snygg röd höst/vinter jacka - finns hos Feline House i Vällingby

Rikkie i en snygg camo höst/vinter jacka - finns hos Feline House i Vällingby


Ny vovve till mamma

Igår åkte mamma och jag ner till Ullared för att kolla på en hund till mamma. Vi åkte kl.06.50 och var hemma kl.01.00 så det vart en lång dag, Ellie fick stanna hemma medan Pixie, Rikkie och Fjant hängde med. Fjant hängde med då mamma ska passa honom under några dagar då min syster skulle bort och han har varit dålig och äter medicin. På vägen så stannade vi i Ullareds varuhus där du kan hitta allt du behöver för låga priser… ett shopping paradis ;) 



Tiken som vi kollade på är en blandning av Papillon/Phalen, Tibetansk Speniel och Lapso apso. Hon är lite över 1år och heter Saga, men mamma ska döpa om henne. Hon var så klart bedårande och fick följa med hem. Rikkie älskade henne och de lekte som galningar. Pixie gillade henne inte och vart svartsjuk för att hon snodde Rikkie från henne. På hem resan fick de sitta där bak… men efter ett tag i bilen så ville inte Saga vara kvar med de andra så hon klättrade fram till oss och somnade i min famn. Hemma hos mamma och pappa hade pappa tagit gäst rummet så jag kunde ligga på hans sida. Så där låg vi med alla hundarna.. ja eller Fjant låg så klart på golvet.

Idag fick jag sovmorgon… mamma tog ut hundarna på kortare rundor så jag fick sova lite längre. Sen tog vi en gemensam tur till fotbollsplanen och fotade lite. Nu har jag åkt hem och tvättat. Ska snart sova då jag ska jobba i morgon ;)

På fotbollsplanen

Saga

Elvira, Rikkie, Pixie, Saga och Fjant


Kort visit

Idag känner jag mig mycket bättre... det är bara näsan som krånglar lite. Har jobbat i 3timmar och sen åkt hem till mig för att damma. dammsuga, vattna blommor, städa till Bacon och Werewolf. När syrran kom lagade vi till köttfärssås och makaroner och nu är hon i full färd med att städa akvarium. Efter matchen som killarna kollar på (min brorsa har kommit också ;) ) ska vi åka hem till mamma och pappa igen. 


Sjuk :(

Nu har jag inte skrivit på 3dagar... tänk vad man lovar och så händer något annat.. det är så typiskt. Så klart blev min förkylning värre och jag har legat hemma hos mamma och pappa med en massa hushållspapper, nässpray och te med honung. Så klart övergick det sen i rethosta. Nu har det blivit bättre men är fortfarande rasslig men jag hoppas det försvinner till i morgon så man kan få bli sitt vanliga glada spralliga jag :P Det betyder så klart att jag inte har orkat med att fota mins busfrön den här helgen... men jag har så klart gått ut med dem... för ut måste de ;) I morgon ska jag jobba 2timmar och sen hem och vila så jag blir av med de sista bacillerna inför nästa dag. Då får jag besök av min syster och hennes pojkvän som ska göra rent akvariet... eller ja min syster gör väll rent det då han skulle se en fotbollsmatch :P
Nej nu ska jag ta ett varmt bad och hoppas kunna bränna eller smälta? en del baciller ;)


Förkyld :(

Fick en liten förkylning i går kväll som även fick min hals att bli irriterad och den började så klart gör ont. Det blev ett varmt bad med en varm kopp te och honung. Idag var det lite bättre och jag hade inte lika ont i halsen men jag känner mig lite matt nu så vi får väll se. Jag hoppas det ska gå över under helgen. Jag ska ju in till stan nu efter jobbet och festa lite med min kusin och hennes kompisar... men jag får väll föröka ta det lite lugnt så det inte blir värre. Mamma har som tur var hämtat hundarna då brorsan ska få vara hundvakt. Sen åker jag hem till dem i morgon och stannar över natten då vi ska på marknad på söndag. Hoppas kunna ta lite bilder i morgon och på söndag vi får väll se vad jag orkar. Det kommer bli många koppar te med honung och varma bad under helgen ;)


Shopping och hundar

Det vart en lång dag igår och jag somnade nästan på en gång när huvudet föll mot kudden :P Nu är jag på jobbet igen... Rikkie börjar bli riktigt jobbig.. han rymmer hela tiden efter mig när jag ska ut i butiken. Han tar sig igenom var som hälst och han ger ju aldrig upp heller. Men men han är ju så söt men nu får jag stänga in honom i köket när jag ska ut... vill ju inte att han ska rymma ut från butiken.

Mamma kommer när jag slutar och då ska vi bla tanka och hämta papper från min gamla skola. Sen åker vi in till Vällingby och äter och shoppar lite ;) Hoppas sen på att kunna ta en längre promenad med hundarna när jag kommer hem. Det är ett nytt ställe jag vill testa att gå till men då ska det ju vara ljust ute... så vi får se :)

Onsdag 2/9

Har nu varit i butiken sen 10.00 i morse. Jag fick parkera på andra sidan gatan igen och så klart glömde jag mobilen så jag fick springa tillbaka med alla tre hundarna i släptåg :P Ska sluta vid 16.00 och då ska jag passa på att handla... måste bla köpa hushållspapper ;)
Kram ♥


Hej då gumman :(

Idag fick jag lite problem att backa ut bilen från parkeringen... men jag lyckades ;) Fick ställa mig på andra sidan vägen idag då det var fullt där jag brukar stå.. sen fick hundarna sig en liten promenad innan jobbet. Rikkie var sur i affären för att jag hela tiden hoppade över muren av kattsand så han inte kunde följa med. Men den busen rymmer ju ut till de andra butikerna så han måste stanna på den sidan.

Vid 17.00 kom brorsan och bytte av mig... fick slänga en massa sopor innan jag skulle gå. När vi kom hem tog jag hundarna till lilla skogen för att släppa dem. Men en annan tjej hade hunnit före.... dock hade hon ingen hund utan en lös katt som hon tagit med sig. Men hon kopplade den så vi kunde vara där i stället :) Rikkie började små muffa... det var första gången han sett en katt på så nära håll. 

När vi kom hem städade jag till lite och sen kom familjen som skulle kolla på Band-Ita. Det var mamman och sonen som kom. De smälte på direkten och tog med henne hem. Så nu har jag ingen gris längre... eller som tur är har jag ju Bacon som ska vara här i 1år så jag kan trösta mig med honom :) 

Nu ska jag snart gå en sista runda med hundarna :)
Kram på er ♥










RSS 2.0