Science Plan NYA Snacks

Hills har kommit med ett nytt och nyttigt snacks för våra vänner. De är inte bara otroligt goda utan även nyttiga för hunden... vad mer kan man önska. De finns 6 olika sorter: Healthy Mobility, Oral Care, Light, Skin & Coat, Immunity Support och alla påsar finns för både små/mellan hundar och för stora.

Hur vet vi då att de är så otroligt goda som Hills säger. Jo vi fick in en test påse från dem som jag så klart har testat på Pixie, Rikkie och Honey. Rikkie är den enda av dem två som är intresserad av kex och tar dem direkt. De andra två brukar bara äta om det inte finns något annat. Så här gick det.

Jag öppnade påsen på vardagsrumsgolvet och la dit Honey vid dem. Hon luktade och tog genast upp en i munnen och la den åt sidan sen tog hon den igen och sprang i väg med den. Pixie och Rikkie satt då bredvid och var ivriga att få smaka. Båda två skyndade mot mig när Honey lämnat plats, först Rikkie som tog sin bit snabbt och sprang undan och sen Pixie lika dant. Alla tre åt med god aptit och det dröjde inte länge förens Honey var klar och försökte knycka Pixies bit. Men Pixie blev sur och sprang undan. Honey gick i stället tillbaka till godispåsen och tog ett nytt kex som hon gick iväg med. Hon kollade lite misstänksamt mot mig när jag fotade men åt sen upp sitt kex. Då blev Pixie klar och gick raka vägen till godispåsen och tog ett nytt kex som hon gick iväg med för att äta. Sen tog jag undan påsen de hade säkert ätit upp allt om de fått :) Det är få gånger mina hundar äter något med så godaptit.Hjorten

Nu har Pixies mage blivit fastare och hon är mycket tröttare nu.... så valpar är på väg :) Fick in en massa jul saker till butiken idag och jag har även fotat hundarna och lite varor kolla in på felinehouse.blogg.se

Igår efter jobbet tog jag äntligen rundan bort mot vattnet. Inte strandpromenaden utan lägenheterna till vänster och sen längst vattnet och husen ända hem, det tog 1timme 15min. Jag hade hundarna kopplade då man inte fick släppa dem där. Men i slutet när vi kom ut från slingan så fick de springa lite lösa. Pixie fick upp ett spår och sprang på sidan om mig i skogen. Då såg jag en hjort som var helt stilla så jag ropade in Pixie som kom på en gång, Rikkie fick vara lös. När den skuttade iväg blev han överraskad och tog två skutt efter men sen vända han sig om för att se om vi också ville jaga. Jag tittade bara bort och höll i Pixie så hon inte skulle värka intresserad sen ropade jag in honom så han fick godis. Han var jätte duktig och kom genast utan att verka upprörd över att ha lämnat den hoppande hjorten. Han är som tur inte lika intresserad av vilt, men han hoppar ju med Pixie om hon skulle springa iväg. Pixie har ju lärt sig av Ellie men jag tycker endå hon är mycket duktigare nu när Ellie inte är med, hon lyssnar mycket bättre.De är bara för söta ;)

Idag har jag försökt mata Pixie på jobbet då hon inte har så mycket aptit just nu. Endå spydde hon upp en del när vi kom hem. Nu har jag dragit fram Werewolfs bur från balkongen usch vad den luktade men jag lyckades få den ren och nu har jag tagit bort Bacons bur och ersatt den av Werewolfs då den är större. Så nu är de burkompisar och ser ut att trivas bra. Får fixa bilder någon dag så får ni se dem :) Sen har jag gjort rent i köket och även tvättat. Var ute med hundarna sista rundan och träffade på först en schäfer som Rikkie ville skälla ut men då vek jag av åt ett annat håll då möte vi en Rottweiler, då försökte jag locka med godis och det funkade riktigt bra och det blev bara några grymtningar från lillkillen :P

Nu ligger de i sängen, Rikkie leker med en boll medan Pixie tittar på.... sååå söta ;)


Mycke och lite händer

Igår jobbade jag hela dagen det hände inte så mycket på morgonen men på kvällen vart det kul då jag fick inreda skyltfönstret :) Pixie och Rikkie tyckte inte det var jätte kul men vi var på en promenad i mitten av dagen då de fick springa lösa i parken och sen försökte jag aktivera dem genom godissök och de fick även tuggskor att gnaga på. Så det var nog rätt ok och de var ju rastade innan jobbet och även då fick de springa i parken och de fick även en promenad efter jobbet. Så de var rätt trötta när vi kom hem till mamma och pappa. Men maten stod klar på bordet så det var toppen sen vart det tv med två hundar på magen :)

Idag tog vi en runda till golfbanan där vi tack och lov var helt ensamma så hundarna fick vara lösa och springa. Jag hade så klart sätt till så de var rastade innan så de inte skulle sätta sig där :P De hade jätte kul men usch vilket väder de vart helt dyngsura och Rikkie var inte vacker. Vi gick vidare till Drakulasjön och sen tog vi vägen hem. Rikkie tyckte det var kul trotts att det var blött han börjar nog vänja sig :)

Sen efter att de torkat så hoppade båda upp i soffan och la sig på mig medan jag tittade tv och Honey ville också hoppa upp men hon la sig vid fötterna.

Senare på eftermiddagen fick hundarna tuggskor medan jag skulle hjälpa till att städa om jag ville ha hämtmat så det var bara att hugga i. Mitt område blev så klart snyggast efter rensningen av några skåp i köket. Pappa åkte sen iväg till Vällingby för att köpa kycklingsallad till mig och ja det som de andra åt vad det nu var :P

Nu sitter jag här vid datorn medan hundarna har lagt sig i mammas säng.

Rikkie smög sig upp i soffan

Båda och Pixie är så klart på sin favorit plats

Sötis Rikkie

Så vacker :)

Honey med sin sko

Rikkie vill också ha ;)

Min älskling


Världspremiären av New Moon

Jag var på världspremiären av New Moon på Heron City igår med brorsan, syrran och hennes pojkvän. Först såg vi Twilight kl.21.30 och sen vart det New Moon vid kl.00.00. New Moon var jätte bra... båda filmerna är helt underbara så ni som inte har sett dem gå och se dem nu ;) Det var så klart mest tjejer hmmm undrar varför :P Så det blev en massa tjutande och klappande i första filmen men andra filmen så sa de åt dem att inte klappa under filmen då de fått in klagomål. Så då vart det tyst men så klart fick man ju skratta :)

Jag och brorsan åkte bil dit och fick sen åka bil hem och man var rätt trött efter 4timmar sittande. Men vi lyckades ta oss hem till mig för han ville så klart stanna då han bara har 5min till skolan från mig. Vi var hemma vid kl.3.00 och brorsan gick upp vid 7 tiden och jag vaknade inte förens vid 11 men låg och drog mig till 12. Sen tog jag bilen hem till mamma och pappa för att hämta hundarna så jag kunde åka till jobbet :)


Håll i hunden och sluta dricka

Inte bra, idag på jobbet så höll jag på att få en hjärtattack när jag och en kund hör hur två hundar ryker ihop utanför och en tjej som skriker. Hon kommer indragandes på en vitgestalt som ligger under en stor schäfer hane. Det visades vara en av våra kunder en ung tjej med sin pitbull? (inte säker på ras) valp på 5mån som låg under schäfern. Hunden hade slitit sig från mannen som hade den och hoppat på valpen som lagt sig ner i underläge och försökt nafsa bort Schäfern. Det är en av alkisarnas hund och ägaren flydde från platsen snabbt efter att ha fått tillbaka sin hund. Tjejen var så klart jätte rädd då hon hade trillat omkull i desperata försök att sparka bort schäfern från sin valp. Hon hade dragit båda med sig in i centrumet för att få hjälp. Som tur var klarade sig valpen med bara ett litet köttsår i mungipan. Han vart lite förvirrad av all uppståndelse och av alla människor som skulle klappa om honom men var sen sitt vanliga glada jag och viftade på svansen. Väktarna kom och vi förklarade vad som hänt och hon ville så klart göra en polisanmälan då detta har hänt flera gånger dock inte mot hennes hund. Så poliserna kom också och jag uppmanade henne att ta ett kort på skadan. Det är så hemskt när sånt händer och skräcken från ljudet när de rök ihop och hennes skrik efter hjälp. Det låter ju oftast värre än vad det är och det värsta är att man inte riktigt vet vad man ska göra. Försökte se efter kopplet till Schäfern men som tur var kunden snabbare och försökte vifta bort hunden då kom en kvinna utifrån och fick tag på hunden och drog den med sig. Jag själv skakade och kunde bara tänka på mina älsklingar som hade varit hundmat om det varit någon av dem. Jätte läskigt då man inte vet vad som triggade hunden då detta var en 5mån valp som inte kommit igång med könsdriften ordentligt och som är hur snäll som helst. Plus att jag vet att de har den schäfern och en annan lösa i parken där vi brukar gå. Tänk om den får för sig att springa över till mina hundar. Jag tycker synd om Schäfern och hatar ägaren för att inte ha koll på hunden. Ser man en hund komma så tar man väll in sin egen hund så man har kontroll på den. Dessutom hade de druckit så han orkade antagligen inte hålla i hunden.

En killa köpte godis till hunden och Dog Defense en självförsvarsspray för att avbryta hundslagsmål och hundattacker. Vid användning skapas ett omedelbart obehag i hundens luftrör och slemhinnor. Sprayen avger även en stark doft som verkar avskräckande. Den är rekommenderad av våra kunder som köpt den och ska funka jätte bra. Så vet du med dig att du har ostabila hundar i området så är det ett bra val att köpa. Kostar 195:- i Féline House i Vällingby.

Målgruppen för Dog Defense är:

• Alla hundägare som vill kunna försvara sin hund.
• Alla som är rädda för hundar och inte vill att lösa hundar ska komma fram.
• Alla som har en hund som skulle kunna hamna i slagsmål.
• Alla event där många hundar samlas på samma ställe
Kennlar, hunddagis, hundutställningar, tävlingar mm
• Andra djurägare som vill kunna skydda sina djur mot attackerande hundar t.ex katt och kaninägare.

Listan kan göras lång...Har nu varit ute sista rundan och hundarna är nöjda och sover intill. De vart ju också stressade av det som hände då de hörde allt från köket och började skälla hysteriskt. Men de lugnade snabbt ner sig som tur var.
I morgon är det mer jobb och får se om man ser mannen igen med schäfern.
Kram på er ♥


Alla försvinner?

Ellie är nu på en test månad hos damen som haft henne tidigare. Vill inte säga mer en så och hoppas att allt kommer gå bra. Så nu är det bara jag och busungarna. Jobbigt var det i alla fall igår och vid 19.00 ringde telefonen till pappa och vi åkte iväg hem till en släkting som vi sen fick skjutsa till sjukhuset. Brorsan ringde när vi precis åkte och ville följa med så han fick springa över golfbanan för att möta upp oss på andra sidan. Men sen valde han att åka hem igen när vi skulle till sjukhuset. Det var inget allvarligt som tur var men väntetiden var lång och läkaren var jätte irriterande. Han skämtade och skrattade hela tiden och vi var ju inte så pigga på det som han skämtade om då vi väntat i flera timmar och bara ville få allt gjort så vi kunde åka hem. Vid kl 4.00 var vi äntligen hemma och jag kunde krypa ner i sängen.

Sen fick jag gå upp kl. 9.15 då jag skulle på sista lydnadskursen med Rikkie. Så jag var jätte trött men lyckades endå klara av att vara med. Rikkie var duktig men det var så blött att han frös så vi var inne också och tränade. Det var ett 2timmars pass med lite teori inbakat och vi fick vissa upp tricken som vi hade i läxa. Rikkie ansträngde sig för att stå på bakbenen som jag lärt honom men orkade knappt då han frös så. I slutet fick vi fika och gick sen hem nöjda. Vi pratade även om Hund 2009 och jag ska se om jag kan hjälpa till någon av dagarna :) I vilket fall ska jag ju dit och kolla ;)

Min syster, pojkvännen och Fjant väntade innanför dörren när vi kom tillbaka. Vi fikade, pratade och fick sen mat innan de skulle hem. Nu har pappa och jag varit iväg och sålt bilen som jag kört runt i *snyft* Fick veta idag att någon ringt och ville kolla. Så nu måste jag välja att ta den lilla vita som de precis skaffat eller åka kommunalt. Men jag gillar inte den vita den är så otroligt trög och jag tyckte den andra var trög men den här är inte san. Ja jag får väll se jag vänjer mig väll... det är ju skönt att ha bil då allt går mycket fortare.

Nu ska jag ta hand om bäbarna.
Kramis


Inget körkort !

Igår på vår sista runda fick jag ta med hushållspapper och rengöringsspray till bilen för att torka bort en spya som någon av hundarna lagt under färden. Vet ej vem för ingen av dem brukar spy. Det roliga var att när jag vände mig om såg jag en mörk gestalt på avstånd inne bland träden som först liknade en stor hund. Det visade sig vara ett rådjur som stod och iakttog oss. Jag beslöt mig för att stå kvar och se vad den skulle göra här näst. Den stod länge och bara tittade åt vårat håll. Hundarna märkte inget då det blåste åt fel håll. Men efter en stund vände den sig sakta om då prasslade det så klart till i löven och Rikkie for upp och började skälla tätt följt av Pixie. Men Pixie tystnade igen när jag sa till... Rikkie tog lite längre på sig och ville endå muffa ända tills ljudet var borta. Ellie som fattade vad det var stod bara förstenad med blicken riktat där den var och med spetsade öron. Jag gick sen lugnt hem igen med dem.

Idag åkte vi kommunalt till jobbet, första gången på jag vet inte hur länge. Hade nämligen glömt plånboken på jobbet och där med körkortet så jag var jätte rädd för att köra utan. Som tur var hade jag lite undangömda mynt så det räckte till tunnelbanan. Hundarna tyckte det nog var mysigt då vi är tillsammans hela tiden, bilen blir ju en annan sak. Men det är lite knöligare då en hund måste sitta i väska enligt sl´s regler om att man bara får ha två kopplade djur per resenär. Det som är positivt var att jag slapp leta parkering. Där emot är jag en sån som lägger på extra tid bara för att vara säker på att komma i tid även om det skulle vara förseningar och den här gången vart jag ännu mer tidig av någon anledning. Uträkningen stämde inte så jag var på jobbet 45min innan så det blev en extra runda med hundarna. Men sån e jag hellre för tidig än för sen ;) Jag hade tänkt att gå hem med hundarna men ångrade mig sen då det var så kalt... det snöade ju igår ;) Undanflykter men men det blev en skön runda när vi kom hem och sista rundan så ska de få springa lite innan vi ska sova. Just nu ligger alla hundar däckade i sängen... de är så söta när de sover, som alla barn :P

I morgon ska jag jobba några timmar och sen åker jag hem till mamma och pappa ;)
Kram på er  ♥


Att vilja göra för mycket

Igår var jag hemma hos mamma och pappa. Men då de skulle iväg och dansa fick jag vara själv ett tag. Men innan det så skulle jag laga mat åt brorsan innan han skulle iväg på dans träning. Den dumern var för lat att hjälpa till och det slutade med att jag även tog undan efter oss... är jag inte världens bästa syrra så säg ;) Vi hade i alla fall trevligt och kollade på Page Master, men vi han bara se halva då han skulle iväg så vi får se resten i helgen :) När alla var iväg passade jag på att städa lite och satte mig sen vid datorn och kollade lite serier. Så klart hade jag både Pixie och Rikkie i knät så jag fick kramp och Ellie hade lagt sig vid fötterna :)

Idag bytte jag tid med min arbetskollega då hon skulle till doktorn. Så jag fick sovmorgon i stället, vilket var helt ok då jag har varit mycket trött på sista tiden. Nu är jag på jobbet och hundarna har precis fått besök av två tjejer lite yngre än mig som satt och gosade med dem :) De var jätte glada, både Ellie och Rikkie skulle sitta i knät medan Pixie kollade butiken och sprang tillbaka med jämna mellanrum för att se att jag inte hade sprungit iväg... min lilla älskling. De fick tidigare besök av en mamma med sina två söner som kommer ofta för att hälsa på dem. Nu var bara en av pojkarna med och jag släppte bara ut Rikkie och Pixie. Det är så gulligt att se barnen leka med hundarna och gosa med dem :)

 

Nej nu är det snart hemgång. Vi hörs ;)

Kramis


Knäppaste rasägare/grupp :P

Är hemma hos mamma och pappa igen och sitter nu här vid datorn. Hittade nämligen ett intressant inlägg på forumet i vovve.net där de skriver om vilka rasägare som är knäppast. Roliga att läsa tycker jag så nu vill jag dela med mig :) Jag har ej skrivit dessa inlägg utan de är tagna från forumet.

Engelsk Springer Spaniel - Virriga och lite lätt nervösa ägare.

Schäfer - Här kommer jag ! Bort med alla som inte har RIKTIGA hundar

Vinthundsägare - Men hallå! Är inte gångvägen ASFALTERAD? Min hund kan ju faktiskt bli SMUTSIG!

Aussie - Överamibitiösa unga tjejer som ska göra ALLT!

Pittbulls/Vavvor - De som skaffade hund av någon oförklarlig anledning.

Strävhårshundar som bara är sällskap (softies, foxterriers, schanuzrar)- Medelålders tanter från landet som gillar "PERSONLIGHETEN" (det är inte personlighet, hundfan är bara inte uppfostrad)

Boder Collie - Ägare som har föööör mkt energi, här ska det springas 20 varv på agilitybanan, vallas får, träna lydnad, skutta runt på freestyle tävlingar..

Flattfolk - Spralliga, översociala jäklar och springer runt i skogen med rådjursklövar.

Labradorfolk - Runda, goa människor som tycker om att gå slöa promenader.

Jakthundsfolk - Fyllehundar som super, går upp på morgonen och jagar.. De pratar inte om något annat än sex och jakt med varandra..

Småhundsägare - Tihi, titta vad söta Snuffsan och Tiny är när de blir arga...

Pudelfolk och Afghanfolk - Snobbiga personer som är rädd om sin hunds frisyr..

Draghundsägare - Ute i hårda väder och speciellt i snöstorm där de reskerar att bli levande begravda. Hela dagarna har de nöjet att kolla på hundrumpor och verkar trivas med det. Inte nog med det så duger inte än hund utan man ska minst ha 40st

Leonbergerägare - Suuura, väldigt sura...

Kamphund och rottisägare - Hunden lös, ena handen i fickan, den andra kramar mobilen. "Vadå, haru problem får väl DU flytta påre"...

Vilken tycker du är roligast? Skriv gärna om du kommer på fler ;)♥ Mina älsklingar ♥

Idag har vi jobbat och åkte sen hem igen... skönt att ha ett eget ställe för bara mig och hundarna :) Vi gick en promenad och har sen myst i soffan tillsammans. Jag älskar mina bäbisar ♥
Fredagen

Bilder från fredagen ute på hundön :)


Under helgen

I fredags så lämnade jag av Ellie hemma hos mamma och pappa. Sen åkte jag, Pixie och Rikkie till Sofia för att hämta upp henne, Diesel och Hippie för att åka hem till mig  och umgås. Vi stannade till på hundön innan så hundarna fick springa av sig. Kan nog säga att det gör vi nog inte om igen om det inte är vår eller sommar :P Det var bäck svart ute och vi var ensamma med hundarna. Så klart var det lera vart man än satte foten så när vi kom hem hamnade Rikkie och Pixie i handfatet och Hippie och Diesel i badkaret ;) Men resten av kvällen hade vi trevligt. Vi köpte en kebabpizza och en grekisksallad som vi delade på och kollade sen lite på tv serien om Ullared och även Idol och sen satte vi på två filmer Napoleon och Magi på Waverly Place the Movie. På lördag vaknade Sofia tidigare för att ta ut sina medan jag sov vidare med Pixie, Rikkie blev där i mot lite ledsen men la sig sen endå. Dock funkade inte väckarklockan, eller var det jag? :P som den skulle så vi fick bortom hem då jag skulle vara hemma till 13.00. Så klart var det kö så jag kom 10 över. Bilder på hundarna från ön kommer senare... de är inte jätte bra då jag är super dålig på att fota i mörker men några roliga bilder ska vi nog få fram :P ;)Min syster var på besök också hemma hos mamma och pappa och då även Fjant så klart :) Min syster ville sen åka till pappas jobb och träna. Men eftersom brorsan inte var hemma då han var på en dansuppvisning och mamma också ville med så beslöt jag mig för att vara frivilligt hemma med hundarna, jag får träna nästa gång. 
När min brorsa kom hem visade jag honom en film som han ville se som jag tagit med. Så när de andra kom hem tittade vi på Rock A Doodle, en familjeklassiker som är väldigt gammal men fortfarande lika charmig och rolig :)Idag jobbade jag hela dagen och när jag kom hem fick jag låsa in mig på toan för att slå in pappas present från oss barn. Ja ni hade väll inte glömt Fars Dag idag ;) Syrran hade lagat god mat och innan vi började så smög vi och hämtade paketet och blomman. Han fick en väckarklocka som han ville ha och lite godis. Till efterrätt fixade syrran fruktsallad och glass. Det blev en lyckad kväll och alla hade trevligt. Nu har min syster åkt till Arlanda för att hämta sin pojkvän och sen åker de hem till sig. Själv stannar jag här över natten och åker hem i morgon efter jobbet.

God natt ♥


Mina älsklingar

Igår kväll gav Rikkie mig en chock... vi hade precis varit ute på kvällen och jag skulle torka av Ellie som var sist kvar. Då gick Rikkie under henne och började suga på hennes bröst en efter en. Ellie sa först inget men när han antagligen bet lite så blev hon sur och läxade upp honom. Jag har ingen aning om vad som hände och varför han fick för sig att göra så.. men man tycker ju att han är stor nog att inte leta efter mjölk men det kanske inte var det han var ute efter, vad vet jag :P Jag sa till honom och hon slutade sen så det kanske bara var något tillfälligt.

Idag jobbade jag från 12-17 och vi fick en massa varor så det var kul. Sen kom mamma förbi så jag kunde tanka bilen. Pixie fick så klart en massa uppmärksamhet då hon fyllde år och i morgon ska vi välja ut en present från leksakshyllan som hon ska få från min chef :) Jätte snällt tack. Vakterna var också förbi för att kolla till henne och lyfta och krama henne ;) Dock han jag inte säga att hon fyllde år då jag hade en kund men gör det nästa gång de kommer förbi. Hemma hos mamma och pappa så fixade jag med tårta till hundarna medan pappa lagade mat till oss. Mamma fick hjälpa mig att ge ut tårtorna sen för det var 4 storögda små busar bakom mig hela tiden :P Ellie var så klart snabbast, sen kom Rikkie med Honey nära inpå och sist Pixie som även lämnade det sista av grisdelikatessen för att kolla om Honey hade något gott kvar... det fick som följd att Honey och Rikkie smög bort och åt upp det sista på hennes talrik :P Hon fick sen öppna sin present som de alla busade med dock fick hon äta upp godiset själv.

Pappa hade stekt falukorv och makaroner... sen skulle mamma på jumpa, brorsan på dansträning och jag själv ut i regnet på lydnadskurs med Rikkie. Så pappa blev själv med Pixie, Ellie och Honey.

Rikkie tyckte det var kallt och blöt ute men ändrade uppfattning sen när han såg var vi var på väg. När vi kom fram var han så ivrig att få börja att han stog och tjöt framför mig. Trotts vädret var han väldigt duktig men man märker att han inte går igång lika lätt på godiset så jag måste hitta något ännu roligare eller godare. Försökte med en leksak men han blev bara rädd i stället. Sista halvtimmen hade vi teori inne, vi fick en läxa till nästa gång att lära dem ett trick och det får inte vara vacker tass, får se vad vi kan hitta på ;) En nöjd Rikkie somnade sen i mitt knä när jag satt på teven. När jag sen nattat Rikkie hos mamma som jag trodde, så körde jag lite med Pixie men Rikkies öron är för skarpa så han kom så klart ner rusande och det slutade med att jag tränade alla och hade även en tävling i vem som klarar vacker tass flest gånger utan stopp. Så först Pixie, Rikkie, Honey och sist Ellie och så höll jag på så. Ellie och Pixie delade första plats.. men de har ju tränat mer på det så jag är inte förvånad. Rikkie var väldigt seg och Honey ville helst ta fram vänster tassen men jag vill att det ska vara höger vi hälsar ju med god dag handen ;) Dock gillade inte mamma det då hon tränat in vänster för att Honey självmant började med det... men det är att komma billigt undan tycker jag :P Så mamma jag ska lära din hund att lägga fram tassen, tänk på vad mormor hade sagt :P

På kvällen bad jag mamma kolla mitt vänstra öra då jag känt något hårt där inne som en brosk bit som sitter fast. Så jag bad mamma kolla på det och mycket riktigt satt något fast.. så hon plockade fram pincett och ficklampa. Jag är rätt nojig och var rädd att hon skulle dra med sig trumhinnan också så jag inte skulle kunna höra igen så pappa fick komma och hålla i ficklampan och prata historier med mig så jag skulle hålla mig lugn *hehe pinsamt*. Men mamma fick loss den efter en stund och det var en stenhård klump lika stor som en ärta men något plattare. Mamma trodde att jag kunde ha fått den från tex hundarna eller att den åkt in när jag sov om den legat på kudden. Jag har ingen aning och det lär nog bli ett mysterium. Ju8st nu känns det konstigt i örat och det kliar lite. Men en sak är säker jag kommer att bli mycket nogare med att hålla koll på mina öron i fortsättningen ;)

Just nu ligger Honey och Rikkie inne hos mamma och sover... Pixie ville inte vara utan mig så hon ligger i mitt knä och sover. Själv ska jag fixa i ordning mig för natten då jag ska jobba imorgon ;)
God natt och sov sött


GRATTIS ÄLSKLING

GRATTIS PIXIE
Min lilla älskling blev 2år idag, Grattis älskling! ♥♥
Så klart blev det tårta till alla hundar på kvällen efter jobbet som bestod av gourmé mat oxe och
kyckling för hundar, hamburgarkött, ost, falukorv och grisdelikatess.
Min lilla älskling fick även ett litet packet som hon öppnade helt själv.
Det gick på 5min mycket bättre än på sin 1års dag då det tog 15min och då fick jag hjälps till :P
Hon fick en liten gosedjurs groda och två torkade köttkorvar.
Alla hundar var nöjda med tårtan men det som var minst intressant och tog slut sist var grisdelikatessen.
Pixie gick så klart direkt på korvarna vid paketet och hade alla hundar efter sig... men när den var slut
kastade hon sig över grodan och så var leken igång med både Rikkie och Honey som skuttade med.

Knäckkakor

Nu är jag hemma oss mamma och pappa igen :P Lovade att baka knäckkakor till pappa som han kan ta med till dansen i morgon. Det blev några kakor resten snodde mamma och brorsan plus att mamma snodde smet när jag baka... men det gjorde jag med ;) Rikkie har varit hel galen hela dagen och busat runt och hoppat upp och ner i soffan... men nu har han somnat i mammas säng. Han är så söt när han sover som alla ungar :P Har nu kollat på spa-behandlingar för ansiktet... funderar på att få hjälp med min hud då den är rätt känslig och jag är osäker på vilka produkter som passar mig. Det funkar som jag har nu men jag känner mig inte helt nöjd. Problemet är att mina pengar inte räcker så långt så vi får väll se hur det går.

Typisk höstdag

Det har varit ett typiskt höstväder idag... blött, fuktigt och en massa vackra färgglada löv. Hundarna skulle så klart ut på morgonen och Rikkie var den som fick mig på fötter. Han hade bestämt att jag inte fick sova utan skulle gå upp så han kunde få gå ut och leka. Mamma och pappa bestämde sig för att gå på bio och brorsan jobbade så jag frågade om jag fick baka. Jag fick en sån lust till det och jag älskar att baka sötsaker. Det blev en tiger sockerkaka och den vart riktigt god.. så god att jag fick i mig lite för mycket :P I morgon ska jag jobba igen och sen hem. Pappa och brorsan har bytt till vinterdäck på bilen också så nu kan jag känna mig trygg. Undrar om det blir jobbigast för mig eller alla andra när jag kör i vinter. Själv är jag ju så riskmedveten att jag kommer köra 10km under hastighetsgränsen eller kanske ännu lägre ;) 


RSS 2.0