Snurrig dag

Idag fick jag sovmorgon... jag bara älskar min säng hade kunnat lega hur länge som helst. Men det hade inte varit så bra... som tur var hade jag ju hundarna som ville ut :P Vi tog en långrunda och gick sen ner till posten för att hämta ett paket som kommit. Det var Pixies nya antiskällhalsband... äntligen en i lagom storlek för henne.

Var man en går så hör man folk som viskar eller ropar ut och "nämen titta vad söt".... några kommer fram för att hälsa andra ropar bakifrån nej stanna spring inte iväg nu. Jätte kul att de tycker Rikkie är söt men man kommer ju ingen stans på promenaden :P På jobbet ska alla fram och hälsa... så nog är han socialiserad alltid... men för de som vill lyfta blir det ett nej. Jag ville inte att folk bara ska kunna plocka upp hundarna... man kan väll hälsa även om man inte får lyfta.

Efter jobbet åkte vi till Stora Coop i Vinsta för att handla... jag hade slut på kolsyrat vatten. Så klart glömde jag p-skivan men som tur var fick jag ingen böter. Måste skärpa mig :P

Min syster hade varit hemma hos mig tidigare idag för att göra rent hos sina fiskar. Då passade hon på att ta sin taklampa i vardagsrummet... så nu har jag bara en liten läslampa där... plus att lampan har gått i hallen. Så här sparar vi verkligen på elen :P nej nu ska vi gå och lägga oss.
Kram på er 


Kommentarer
Postat av: TOBBE

Är du född i hudiksvall? jag menar om din mormor bor i iggesund? ingen vill ju bo där :D

2009-08-05 @ 12:06:42
URL: http://veteran.blogg.se/
Postat av: Emma Damm Drawings

Kikar in och säger hej :-) Är allt bra med dig en dag som denna? Jag har sommarrea på mina egendesignade t-shirts på min blogg just nu, kika gärna in :-) Ha det bäst!

2009-08-05 @ 13:29:45
URL: http://emmadamm.blogg.se/
Postat av: TOBBE

svar: aha, då hänger Tobbe med i svängarna nu :)

2009-08-06 @ 00:07:25
URL: http://veteran.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0