Utställning Enköping 30/10

Utställningen idag har gått bra. Vi åkte dit med mamma som sen släppte oss och åkte vidare till en kompis i närheten. Vi hittade en ledig plats på golvet i tennishallen där vi slog läger. Vi tog upp tygburen och satte upp stolarna, sen var det bara att checka in. Hon vid info bordet poängterade till mig att min vacc redan gåt ut då det står 1år. Men de skriver alltid 1år men har sagt att det går bra vartannat år beroende på hur hunden lever så det får man avgör själv. Så i min familj har vi alltid vacc varanat år eftersom vi inte har hundarna på dagis och träffar en massa nya hundar hela tiden. Hon verkade lite skeptisk men släppte igenom oss. Hon ska ju vacc snart nästa vecka ska jag boka tid och veterinären har sagt att det är ok med vartannat år men ska prata med dem igen. Men konstigt är det då ingen kommenterat det tidigare på utställningarna.

Tygburen funkade jätte bra i början och det var skönt att kunna slänga in dem där. Men ack tror ni inte att Hippie lyckas få håll i öppningen och trycker huvudet igenom så det blir en jätte repa i den. Han ville verkligen inte vara kvar där något mer själv.

Vi träffade Carina och Rikkie där, han var jätte glad att se oss. Han är sååå söt och har sån härlig päls :) Utställningen gick bra hundarna var jätte duktiga men tyvärr vart det ingen placering för någon av oss. Men de andra två lyckades i alla fall få en varsin medalj "TIG" :) Sofia fick bara positivt i Hippies bedömning och vi hoppas på en placering nästa gång då vi tränat mer på fotgående. Pixie där emot vart väldigt orolig i mitten slutet av dagen efter våran bedömning, inte alls likt henne. Hon var rädd för alla hundar och var mkt försiktig.

Våran domare var jag besviken på hon hälsade inte ens på oss när vi skulle upp för bedömning, istället så pekade hon och ropade runt oss så vi inte visste vad vi höll på med och jag tror att efter det så var nog Pixie rätt förvirrad och kan ha påverkat henne hur hon betedde sig sen.

Skickade ett klagomail till dem då jag förutom oss tänker på hur en nybörjare skulle ha känt sig.

Förutom det hade vi en trevlig dag och vi ser fram emot Enköping :) Förhoppningsvis med våra andra trevliga domare.

Båda hundarna var helt slut och i morgon blir det träning på planen igen ;)

Bilder från dagen tyvärr var ljuset jätte dåligt

Hippies första bedömning


Pixie är redo

Pixies bedömning

Snygga Hippie - Kolla in hans snygga halsband ;)

Söta Rikkie med Carina väntar på resultatet

Hippie och Sofia väntar på resultatet

Stolt matte och stoltare Hippie ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0